WEIGHT WATCHERS - Page 115
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 115 of 301 FirstFirst ... 1565105113114115116117125165215 ... LastLast
Results 1,711 to 1,725 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Member
    μπορειτε να μου πειτε που να ψαξω να βρω το weightwatchers points γιατι δεν το βρισκω? εκει ειναι και το ερωτηματολογιο?

Senior Member
    εμενα μου εδινε μεχρι και κλαπμ.. σαλατες με μακαρονια μεσα τονο καλαμποκι... αλλα τα ειχε ολα υπολογισμενα σε θερμιδες! και οντος εχανα

Senior Member
    Funny,
    στις διακοπές είναι δύσκολο να ακολουθήσεις το πρόγραμμα.
    Μπορείς όμως που θα είσαι πιο χαλαρή να το μάθεις, να καταλάβεις την φιλοσοφία του, οπότε γυρνώντας στην καθημερινότητα να το εφαρμόσεις πλέον χωρίς παρεκλίσεις και σύντομα να δεις θετικά αποτελέσματα.
    Επίσης κολύμπα κολύμπα κολύμπα.
    Με την άσκηση κερδίζουμε πόντους που τους χρησιμοποιούμε για να κάνουμε καμιά παρασπονδία όπως το να φάμε ένα παγωτό.
    Τον Αύγουστο του 2006 πρωτοπήγα στα ww μετά από διακοπές. Η μητέρα μου ήδη από τον χειμώνα πήγαινε και ήταν πολύ ευχαριστημένη. Έτσι λοιπόν πήρα μαζί μου στις διακοπές τα βιβλιαράκια των ww kai κάτω από την ομπρέλα έριξα μελέτη. Ότι τρώγαμε το μετέφραζα σε πόντους και σιγά σιγά κατάλαβα την φιλοσοφία του προγράμματος . Γυρνώντας Αθήνα πήγα και γράφτηκα σ'ενα από τα γκρουπ των ww και ξεκίνησα δυναμικά χωρίς πολλές απορίες αφού ήδη είχα το χρόνο να το μελετήσω.
    Κι είχα πάει πολύ καλά, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να το ολοκληρώσω το πρόγραμμά μου γιατί μετά "έκλεισαν".
    Κι εγώ φυσικά αντί να κλείσω το στόμα μου το άνοιξα για τα καλάαααα με τα ανάλογα αποτελέσματα

Member
    αμαλια το καταλαβαινω αυτο που λες για τις διακοπες.εννοειται οτι δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο να ακολουθησω το προγραμμα γιατι ολο και καποιος απο την παρεα θα εχει καμια φαεινη (ετσι γραφετε?) ιδεα για παγωτο για ουζακια για κρεπα δεν ξερω και εγω.αλλα αν μπω στην διαδικασια της" μετρησης" ισως οταν γυρισω να ειναι πιο ευκολο.

Member
    ευχαριστω πολυ πολυ αστερακι

Senior Member
    την ίδια κίνηση κάναμε,
    http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1326

Φανυ,
    πες πόσους πόντους υπολόγισες με το ερωτηματολόγιο

Senior Member
    όπως τα λέει η Ούρσουλα ακριβώς! πιάνεις την φιλοσοφία και μετά τα εφαρμόζεις! είναι εύκολα όλα.... υπομονή και όλα γίνονται στην ώρα τους! να το θυμάσαι αυτό όπως επίσης να θυμάσαι ότι καλό είναι να ζυγίζεσαι ΜΙΑ ΦΟΡΑ την εβδομάδα. θυμίσου τα αυτά και όλα καλά!!!!!!!

Senior Member
    εκπέμπουμε στην ίδια συχνότητα Ούρσουλα σήμερα!

Senior Member
    Ζωήτσα,
    όλοι πια δίνουν και σουβλάκια και πίτσες κλπ κλπ.
    Η διατροφή, ψητό κοτόπουλο, ψητή μπριζόλα και μπιφτέκι σαλάτα ξέρουν πως δεν έχει πέραση

Senior Member
    Αχ, ετοιμάζομαι να βάλω το ταπεράκι μου στο μικροκυμάτων και να φάω γιατί πείνασα
    έχω και μια ακατανίκητη επιθυμία για κάτι γλυκό..... !!!!
    καλύτερα να φάω λοιπόν γιατί αλλιώς κινδυνεύω με υποτροπή!!!!!
    Έφερα μαζί μου σήμερα
    φασολάκια λαδερά με μελιτζάνες 4π
    2 μπιφτέκια μικρά 4π
    φέτα 30 γρ 2π
    σύνολο 10π

υπόλοιπο πόντων 11! άντε μια χαρά και σήμερα! έχει γεμιστά σπίτι για το βράδυ!

Senior Member
    Επίσης funny,
    να θυμάσε πως ναι μεν επιτρέπονται όλα στα ww αλλά με μέτρο.
    Για παράδειγμα , πεθύμησες μία μέρα να φας έναν μουσακά που έχει 13 πόντους.
    Το πρωί όμως έφαγες κι ένα κρουασάν με σοκολάτα που έχει 6,5 πόντους.
    Ήπιες κι ένα χυμό στην παραλία 1πόντο.
    Μαζί με τον μουσακά έφαγες και σαλάτα , 3 πόντοι
    Ήπιες κι ένα ποτήρι μπύρα 2 πόντους.
    Σύνολο 25,5 πόντους
    Αν πρέπει συνολικά να λαμβάνεις 22 πόντους ημερησίως, τους έχει ήδη ξεπεράσει. Οπότε λογικά δεν δικαιούσε να φας και σοκολατόπιτα με μία μπάλα παγωτό αλλά καταχρηστικά μόνο τη μία μπάλα παγωτό που έχει 2 πόντους και φυσικά το βράδυ λίγο φρουτάκι.
    και πάλι έχεις 5,5 πόντους που πρέπει να φας λιγότερο κατά την διάρκεια της υπόλοιπης εβδομάδας ώστε να τους ροκανίσεις και να έχεις θετικό ισοζύγιο πόντων.
    ʼρα λοιπόν με την διατροφή ww πρέπει να κάνουμε έξυπνες επιλογές. Τη μια μέρα θα φάμε το κρουασάν σοκολάτας που έχουμε ζηλέψει και πιό ελαφρύ γεύμα και την μέρα που θα έχουμε πιο θερμιδογόνο γεύμα θα φάμε πιο ελαφρύ πρωινό και βραδυνό και καθόλου γλυκό.
    Με αυτό τον τρόπο δεν ξεφεύγουμε από τους πόντους μας και τίποτα δεν στερούμαστε και αδυνατίζουμε.
    Θέλει όμως αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία.

Member
    λοιπον υπολογισα οτι πρεπει καθε μερα να παιρνω 22 ποντους .μου αρεσει που εχετε βαλει και συνταγουλες .αυτο σημαινει οτι μπορω να μαγειρευω ενα φαγητο για ολους.α δεν εχω ισως πει οτι ειμαι παντρεμενη και εχω 2 παιδακια-αγγελουδακια ενα 5 χρονων και το αλλο 2. πιστευω οτι στην αρχη ισως δυσκολευτω για να βρισκω τους ποντους. φετος στην παραλια αντι για βιβλιο θα εχω τους ποντους του ww. o αντρας μου ηδη με "δουλευει" και με ρωταει αν μετα τις διακοπες θα δωσω γραπτες εξετασεις

Senior Member
    ωραία γεύμα αστεράκι μου,
    κι εγώ πείνασα, έχω φακές σήμερα
    Μετά θα πιω και το καφεδάκι μου για να αντιμετωπίσω την ληγούρα για γλυκό.
    Δοκίμασέ το , είναι αποτελεσματικό κολπάκι

Member
    αμαλια με εκανες και πεινασα.τι κρουασαν και μουσακα λες.λενε τετοια πραγμετα τετοιες ωρες?