Results 1,756 to 1,770 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
12-08-2009, 14:53 #1756
Όπως σε βολεύει αστέρωωω μου,
άλλωστε κι οι δύο από την θάλασσα βγαίνουν
- 12-08-2009, 14:57 #1757
ωωωωωωωω ναι ο π-κ! το φωτεινό παράδειγμα!
εγώ μάλλον προς το σώμα φώκια έρχομαι!!!!!
12-08-2009, 15:08 #1758
Καλή είναι κι η φώκια, της θάλασσας πλάσμα είναι κι αυτό
διάβασα για εκατοστή φορά το θρίαμβο του p-k, αχ τι συγκίνηση!!!
αντε φιλενάδα και στα δικά μας και σύντομα, έτσι να φτιάξουμε κι εμείς ένα τόπικ να μοιραστούμε τη χαρά μας που τότε θα είναι πολύυυυ μεγάαααλη.
12-08-2009, 15:10 #1759
Πάντως όταν καταφέρω και φτάσω στο στόχο μου πραγματικά θα είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου, αλλά το κυριότερο πιστεύω ότι θα μου έχει φύγει ένας βραχνάς. Σα θηλιά στο λαιμό μου τα νιώθω τελευταία αυτά τα παραπανίσια κιλά.
12-08-2009, 15:13 #1760
με έφτιαξες πολύ τώρα! πραγματικά όσες φορές και να το γράψω είναι δύσκολο να εξηγήσω ότι ο π-κ με την στάση του έχει βοηθήσει πολύ την πορεία μου. υποθέτω όμως όχι μόνο την δικιά μου! σκέφτομαι καμία φορά βρε Ούρσουλα-γοργόνα που έμπαινα στο τοπικ πριν γίνω μέλος και εγώ και ένιωθα τόση μεγάλη χαρά που σας έβλεπα να μιλάτε με τόσον ενθουσιασμό για όλα. ακόμη και τα 300 γρ ήταν ένα πολύ ευχάριστο νέο και δεν το είχα εκτιμήσει σωστά παλαιότερα!
θα φτάσεις και τα 60 και θα μπαίνεις πιο αραιά μέσα όπως ο π-κ και μετά θα με αφήσετε μόνη σαν το λεμόνι να αγωνίζομαι προς την δοξα και εγώ! μμμμμμμ πρέπει να πάω βιτρίνες και να φαντάζομαι τον εαυτό μου σε πιο μικρά νούμερα (όχι αυτά που αναγκάζομαι να βάζω τώρα) να με φτιάξω ακόμη περισσότερο!!!!!!!!!!
12-08-2009, 15:15 #1761
θα κάνουμε πάρτι γοργόνα! σιγά μην αφήσουμε τόσο μεγάλο γεγονός να πάει έτσι! πολύ χάρηκα τώρα!
12-08-2009, 15:22 #1762
Απαπαπαπα! πέρασε η ώρα! θα φύγω νωρίτερα σήμερα από τη δουλειά! πάω να κάνω μπανάκι να ξεκουραστώ και το απογευματάκι έχει έξοδο! καφεδάκι με μια φίλη. Είδες Ούρσουλα-γοργόνα πόσο ωραία περνάει η ώρα όταν μπαίνεις στο φόρουμ????? μην σε χάσουμε πάλι τώρα που σε βρήκαμε! φιλάκια πολλα και ελπίζω αν προλάβω να μπω και το βραδάκι να σας πω τα υπόλοιπα που έφαγα!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά
Είπαμε!!!!! ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!
Φιλάκιααααααααααααααααααα αα
12-08-2009, 15:24 #1763
αστεράκι ,
αυτός ο ενθουσιασμός που λες ήταν δεκαπλάσιος στις εβδομαδιαίες ζωντανές συναντήσεις των μελών ww.
θυμάμαι μια φορά που πήγα με ζυγισε η ομαδάρχης και είχα χάσει μόνο 100γρ και συνέφιασα.
Εκείνη αντίθετα το έκανε ολόκληρο θέμα, το παρουσίασε ως μεγάλη επιτυχία στους υπόλοιπους της ομάδας, όλοι μου έλεγαν συγχαρητήρια και με ανέβασαν ψυχολογικά κι έφυγα τόσο ανεβασμένη που δεν χάλασα καθόλου το πρόγραμμά μου και στην επόμενη συνάντηση είχα χάσει σχεδόν ένα κιλό. ʼλλα πανηγύρια εκεί.
Επίσης υπήρξε και βδομάδα που ήμουν στάσιμη, επίσης θετικά το είδαν και με επιβράβευσαν και πάλι δεν τα παράτησα και φυσικά την επόμενη φορά είχα σημαντική απώλεια.
Η ομαδάρχης μου έλεγε πως "τα μικρά ρυάκια κάνουν τα μεγάλα ποτάμια" εννοούσε τις μικρές απώλειες που τελικά σε οδηγούσαν στον στόχο σου
12-08-2009, 15:31 #1764
Γενικά όταν βλέπεις και ζεις από κοντά την προσπάθεια για απώλεια κιλών κι άλλων ανθρώπων, νιώθεις πως δεν είσαι μόνος και τελικά ο ένας παρακινεί τον άλλον με το παράδειγμά του.
Μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας του ως πρόγραμμα τα ww το οφείλουν σ'αυτές τις εβδομαδιαίες συναντήσεις. Όταν γνωρίζεις εκεί άτομα που είχαν 20 και 30 παραπανίσια κιλά και τώρα ήταν ισόβια μέλη και τα έβλεπες αδύνατα, σκεφτόσουν "δεν μπορεί, αφού τα κατάφερε αυτός/αυτή θα τα καταφέρω κι εγώ". ʼσε που μάθαινες χίλια δυο μυστικά για να αποφεύγεις διατροφικές κακοτοπιές.
Μεγάλη υπόθεση η εμπειρία.
12-08-2009, 15:32 #1765
Αστεράκι,
άμα δεν έχει δουλειά , καλά είναι στο φόρουμ, περνάει κι η ώρα.
καλά να περάσεις φιλενάδα
Θα τα πούμε αύριο.
φιλάκια πολλά κι από μένα
12-08-2009, 17:19 #1766
Aμαλια μου οντως ο p_k ειναι παραδειγμα για ολους μας!Εκανε μεγαλη προσπαθεια,ειναι αξιολογος και αξιοθαυμαστος!Ομως εγω θελω και μια γυναικα να δω να καταφερνει κατι αντιστοιχο εδω μεσα στο φορουμ!Δεν αρνουμαι το γεγονος πως υπαρχουν και αντρες με περιττα κιλα και διατροφικες διαταραχες,αλλα οι γυναικες μαστιζονται κατα πολυ περισσοτερο.Λιγο οι ορμονες,λιγο η πιεση αμεση η εμμεση των προτυπων και του περιβαλλοντος ειμαστε στο ματι του κυκλωνα.Αφηστε που εχουμε και πολυ χειροτερο μεταβολισμο απο τους αντρες,περναμε τη διαδικασια της εγκυμοσυνης και εχουμε και πολυ μεγαλυτερη ταση προς τα γλυκα απο τους περισσοτερους.Χιλια μπραβο στον p_k που καταφερε να απαλλαξει τον εαυτο του απο το αγκιστρωμα των περιττων κιλων και μακαρι καθε κοπελα εδω μεσα να βρει τη δυναμη και το κουραγιο που απαιτουνται να ακολουθησει το παραδειγμα του!
Βλεπω Αμαλια και αστερακι ποσο πολυ αγαπατε το προγραμμα των ww,αυτο σημαινει πως αξιζει να ασχοληθεις μαζι του..Μου δινετε μεγαλη ωθηση να το μελετησω και να το παλεψω.
Για να κανω μια πρωτη αποπειρα να καταγραψω τους σημερινους εως τωρα ποντους..
1 φετα ψωμι του τοστ = 1π
1 λεπτη φετα τυρι κιτρινο = 1π
μισο φλιτζανι γαλα 1,5% που εβαλα στον καφε = 0,5π
1 μπανανα = 1π (την μπανανα την μετραμε ε?)
1/2 ποτηρι μικρο χυμος πορτοκαλι = 0,5π
150 γραμμαρια τονος σε λαδι στραγγισμενος = 6π
2 φετες ψωμι του τοστ = 2π
1 ντοματα και 1 πιπερια = 0π
γαλα στον απογευματινο καφε = 0,5π
αρα εως τωρα εχω καταναλωσει 12,5 ποντους και μεχρι τους 19 μου μενουν ακομα 6,5.
Μεχρι στιγμης η πεινα καλα κραταει,μια μονιμη λιγουρα για γλυκο εχω,αλλα το αγνοω..
12-08-2009, 18:54 #1767
Μμμμμ... θα πω πως οι αντρες εχουν καλυτερο και γρηγοροτερο μεταβολισμο αλλα οχι οτι δεν μαστιζονται απο διαταραχες διατροφικες. απλως δεν γκρινιαζουν τοσο πολυ οπως εμεις και δεν φαίνονται.........!!!!!!!
κοίτα αρχικά περίμενε την γοργόνα μας να τα χάσει (σύντομα το βλέπω να γίνεται) που εχει παρει την κατηφόρα με τα κιλα για τα καλα. και ακολουθούν και άλλες!!!!!
για να δουμε με τους ποντους τι γινεται....
το ψωμι τοστ ειναι οκ και το τυρι
μπανανα 1 μικρη 1π οκ
χυμος αν ηταν φρεσκο το πορτοκαλι και το εφτιαξες εσυ μην βαλεις τπτ αφου ειναι μισο ποτηρι. αν ειναι αγορασμενος ο μισος ποντος ειναι οκ
ο τονος οκ και ολα οκ τα βλεπω!!!!!!!!!! είσαι ατσίδας!!!!!!!!!!!
φάε λίγο παγωτο βανιλια μια μπαλα η φαε μια μπαρα δημητριακων αν δεις οτι δεν κρατιεσαι για γλυκο! δεν εγινε κατι! αλλα με μετρο παντα! σε φιλω!
12-08-2009, 23:53 #1768
Originally posted by Euxi
Aμαλια μου οντως ο p_k ειναι παραδειγμα για ολους μας!Εκανε μεγαλη προσπαθεια,ειναι αξιολογος και αξιοθαυμαστος!Ομως εγω θελω και μια γυναικα να δω να καταφερνει κατι αντιστοιχο εδω μεσα στο φορουμ!Δεν αρνουμαι το γεγονος πως υπαρχουν και αντρες με περιττα κιλα και διατροφικες διαταραχες,αλλα οι γυναικες μαστιζονται κατα πολυ περισσοτερο.Λιγο οι ορμονες,λιγο η πιεση αμεση η εμμεση των προτυπων και του περιβαλλοντος ειμαστε στο ματι του κυκλωνα.Αφηστε που εχουμε και πολυ χειροτερο μεταβολισμο απο τους αντρες,περναμε τη διαδικασια της εγκυμοσυνης και εχουμε και πολυ μεγαλυτερη ταση προς τα γλυκα απο τους περισσοτερους.Χιλια μπραβο στον p_k που καταφερε να απαλλαξει τον εαυτο του απο το αγκιστρωμα των περιττων κιλων και μακαρι καθε κοπελα εδω μεσα να βρει τη δυναμη και το κουραγιο που απαιτουνται να ακολουθησει το παραδειγμα του!
Βλεπω Αμαλια και αστερακι ποσο πολυ αγαπατε το προγραμμα των ww,αυτο σημαινει πως αξιζει να ασχοληθεις μαζι του..Μου δινετε μεγαλη ωθηση να το μελετησω και να το παλεψω.
Για να κανω μια πρωτη αποπειρα να καταγραψω τους σημερινους εως τωρα ποντους..
1 φετα ψωμι του τοστ = 1π
1 λεπτη φετα τυρι κιτρινο = 1π
μισο φλιτζανι γαλα 1,5% που εβαλα στον καφε = 0,5π
1 μπανανα = 1π (την μπανανα την μετραμε ε?)
1/2 ποτηρι μικρο χυμος πορτοκαλι = 0,5π
150 γραμμαρια τονος σε λαδι στραγγισμενος = 6π
1 ντοματα και 1 πιπερια = 0π
γαλα στον απογευματινο καφε = 0,5π
αρα εως τωρα εχω καταναλωσει 12,5 ποντους και μεχρι τους 19 μου μενουν ακομα 6,5.
Μεχρι στιγμης η πεινα καλα κραταει,μια μονιμη λιγουρα για γλυκο εχω,αλλα το αγνοω..
Και συνεχιζω για βραδυ εφαγα:
2 φετες τυρι = 2π
2 νεκταρινια και 1 μηλο = 0π (αυτο με τα φρουτα που εως 3 δεν εχουν ποντους πολυ μου αρεσει!!)
Αρα συνολο σημερα = 16,5 ποντους.Απο τους 19 που δικαιουμαι βαζω στον κουμπαρα 2,5 ποντους.
Επισης ημουν πολυ προκομενη σημερα και μετα απο μεγαλη μαχη με τον καναπε βγηκα και περπατησα 1/2 ωρα πολυ γρηγορα,καταιδρωσα,οποτε εχω και αλλους 2 ποντους απο εκει.Αρα στον κουμπαρα εχω συνολικα 4,5 ποντους.
Πολλα φιλακια και καληνυχτουλα σε ολους!
13-08-2009, 09:32 #1769
Πολύ καλημέρα σας!!!!!!!
Τι κάνετε ζουζουνοφιλαράκια μου????????
εγώ είμαι μια χαρά...χαρούμενη μπορώ να πω (ανευ λόγου και αιτίας!) και έτοιμη να αρπάξω την νέα μέρα από τα μαλλιά και να την κάνω ξεχωριστή!!!!!!!!!
Χθές έφαγα εκτός από τα φασολάκια 2 γεμιστά. μια πιπεριά φλωρίνης και μια πράσινη πιπερια και τους δίνω 8π αφού ήταν μεγάλα....!!!!!! Το βράδυ ήπια και κοκα κόλα λάιτ με πολύ πάγο και πολύ λεμόνι (όταν βγήκα έξω) και μπορώ να πω ότι η μέρα σε επίπεδο διατροφής τουλάχιστον τσούλησε πολύ καλά! Το μόνο πρόβλημα που εντόπισα είναι ότι έχω κάνει μια χαζομάρα και δεν ξέρω τί θα μου κοστίσει την επόμενη εβδομάδα.... δεν θυμάμια πόσους πόντους έχω στον κουμπαρά και έτσι μάλλον αυτή την εβδομάδα θα καταναλώσω λιγότερους. Ελπίζω να μην έχει αντίκτυπο στο επόμενο ζύγισμα. Θέλω να είμαι σωστή με τους πόντους για να μην έχω τίποτα σκαμπανεβάσματα....!!!!
Σήμερα το πρόγραμμα έχει γεμιστά πάλι με τυρί φέτα 7π+2π=9π
και το απόγευμα ψώνια (να πάρω δώρο στη μαμά για την γιορτή της το Σάββατο) και ζαχαροπλαστική!!!!!
Θα την βοηθήσω να φτιάξει κάτι γλυκά τα οποία θέλουν προετοιμασία μεγάλη από ότι μου είπε. τώρα τί σόι γλυκά είναι αυτά που θέλουν 2 μέρες για να φτιαχτούν δεν ξέρω....:P
περιμένω νέα σας!
Ευχή μια χαρά τα πας βλέπω και μπράβο!!!!!! Μπήκες γρήγορα στο νόημα κορίτσι μου και αυτό είναι καλό!!!!!!!
Funny εσύ πως τα βλέπεις????? ξεκίνησες το διάβασμα ή θα μείνεις μεταξεταστέα στις γραπτές????
Φιλάκια πολλά πολλά και τα λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13-08-2009, 09:39 #1770
Καλημερα σε ολους.Λοιπον η βραδυνη μελετη πηγε αρκετα καλα.δεν ειναι δυσκολο και τελικα το καλυτερο ειναι οτι οταν γραφεις τι εχεις φαει "χορταινεις" πιο γρηγορα.Η ιστορια του p-k ειναι ολα τα λεφτα.το προβλημα μου ειναι οτι ξεκιναω χανω τα πρωτα κιλα(οπως ολοι) γρηγορα και μετα κολλαει η ρημαδα η ζυγαρια απογοητευομαι και τα παραταω.με το προγραμμα αυτο πιστευω οτι δεν θα χρειαστει να σκεφτω τι να φτιαξω για τους αλλους και τι για μενα και να ζηλευω.
Μπορεί κάποιος να μου γράψει πως με αγαπάει;
11-07-2025, 03:05 in Με καφέ και συμπάθεια....