WEIGHT WATCHERS - Page 123
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 123 of 301 FirstFirst ... 2373113121122123124125133173223 ... LastLast
Results 1,831 to 1,845 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    KI εγώ μόλις έφαγα. Το γεύμα μου ήταν υπέροχο και πολύ χορταστικό σε σημείο σκασμού. Κάτι τέτοιες στιγμές μακαρίζω την διατροφή ww.
    Τρώς άνετα τα φρουτάκια σου, τη σαλατούλα σου και τι έγινε να βάλεις λίγο λαδάκι? Δηλαδή πρέπει οπωσδήποτε να γυρίσεις όλο το λαδικό στο πιάτο σου???
    Ούτε ν'αγχώνεσαι με θερμίδες. Αν τα έτρωγα όλα αυτά που έφαγα από το πρωί και μέτραγα θερμίδες το βράδυ δεν θα έπρεπε ούτε το γιαούρτι μου ν'αγγιξω.
    Γράφω πόντους

1 ποτήρι γάλα από αμύγδαλο 2π
    3κσ quaker 2π
    1 καφέ με 1/2 κγλ ζάχαρη 0π
    2 αχλάδια 0π
    200 γρ κοτόπουλο φιλέτο ψητό με ένα κ.γλ. λάδι , λεμόνι και λίγη μουστάρδα 5π
    1 μπωλ αμπελοφάσουλα βραστά με 2 κ.γλ. λάδι και λίγο μπαλσάμικο 2π
    Σύνολο πόντων=11 κι έχω σκάσει λέμε

Senior Member
    Η Νέα Ιωνία έχει πολύ καλή αγορά.
    Παλιά με βόλευε και ψώνιζα κι εγώ από εκεί.

Senior Member
    Αστέρω σου συνιστώ να πάρεις κι εσύ κάτι για τον εαυτό σου έστω και μικρό για επιβράβευση που έχασες 8 κιλά σχεδόν.

Senior Member
    όταν φτάσω στον πρώτο μου στόχο τα 66,8 θα κάνω μία βόλτα στα μαγαζιά ν'αγοράσω κάτι όμορφο που να μου θυμίζει την επιτυχία μου και να με παροτρύνει. Όπως ένα μπλουζάκι, παπούτσια? ή μήπως κάτι σε εσώρουχο????
    Αχ μέχρι τότε όμως.... υπομονή.
    Πάλι μ'επιασε η ανυπομονησία μου

Senior Member
    επειδή πήρα φόρα και γράφω μόνη μου,
    πάρε κι ένα 5ο μήνυμα

Senior Member
    χαχαχαχα
    Mου αρέσει πολύ να διαβάζω μηνύματά σας οπότε και 6ο να μου έστελνες δεν έχω πρόβλημα!!!
    Αχ, δυστυχως φυλαω λεφτα για το 10ημερο πάνω και αν με γυρίσεις ανάποδα αυτή τη στιγμή έχω 12 ευρώ.... περίπου! θα πάρω όμως από πάνω όταν πληρωθώ!!!
    Μμμμμ γιατί δεν παίρνεις μια μπλούζα για κάθε μέρα, ένα τζινάκι και ένα ζευγάρι καλά εσώρουχα?????? !!!!!!!!! Πάρε σε ροζ χρώμα ή σε μαύρο με καμιά κορδέλα για να είναι και ρομαντικά!
    Ολα θα γίνουν γοργόνα μην βιάζεσαι!!!! τί έχουμε πει? αγάλι αγάλι! μετά θα δεις ποοοοοοοοοσα ρούχα θα πάρεις! θα πάμε μαζί για ψώνια!
    Ναι η νεα ιωνία εχει πολύ ωραία αγορά αλλά εγω ανυπομονώ για την στιγμή που θα κάτσω να πιω καφεδάκι! δεν είμαι και πολύ της βιτρίνας!
    Οταν θα κάνουμε το πάρτι σκέψου ότι θα έχουμε πάει να πάρουμε κανένα ωραίο φορεματάκι όπως ακριβώς το θέλουμε! ωραίο πράγμα η προσμονή του χασίματος βάρους! έχεις χρόνο να μελετήσεις ακριβως τί χρειάζεται η γκαρνταρόμπα σου !!!!!! δεν κάνεις άσκοπες αγορές!!!!
    :P

Senior Member
    Τζινάκι αποκλειεται να πάρω. θα πάρω όταν με το καλό φτάσω στο στόχο μου.
    Έχω τώρα να περάσω.
    Μάλλον σε παπούτσια θα καταλήξω για να τα φοράω σχεδόν καθημερινά και να μου θυμίζουν ότι μπορώ να τα καταφέρω.
    Καλά στην ντουλάπα μου γίνεται χαμός. Έχω ρούχα για όλα τα κιλά. Όταν ήμουν 67 για τα 64 με 65 ακόμαι και για τα 60. Μη σου πω και στα 58 να φτάσω πάλι θα βρω να φορέσω!!!!!
    Μωρέ ας φτάσω εγώ στο στόχο μου και βόμβα θα ρίξω στη ντουλάπα, πλήρη εκκαθάριση θα κάνω σε οτιδήποτε μου είναι μεγάλο σαν νούμερο και τότε θα πάμε για εξόρμηση στα μαγαζιά φιλενάδα με λίστα ανα χείρας.

Senior Member
    Απαπαπα! οργανωμένη σε βρίσκω γοργονα-Ούρσουλα!!!!!!
    τα δικα μου παντως ειναι μεγάλααααα.
    οταν παιρνω τα δινω σε αλλους
    έτσι μάλλον θα έχουμε να ψωνίσουμε αρκετάααααααα!!!!!!

Senior Member
    και τώρα που το σκέφτομαι, θα καταφέρω να αγοράσω και αυτό το υπέροχο στράπλες νυφικό που έχει και ζακετάκι αραχνούφαντο......
    όταν το είχα δει είχα πει: κάποια στιγμή θα το πάρεις ο κόσμος να χαλάσει! :P
    Αχ, πολύ έχω χαρεί τώρα με όλα αυτά!!!!!

Senior Member
    Προς Θεού, μην πάρεις στράπλες νυφικό ειδικά αν έχεις σκοπό να το βάλεις και μετά το γάμο στη δεξίωση.
    θα αγανακτήσεις φιλενάδα, είναι εντελώς άβολο. Καλύτερα να έχει έστω και ένα μικρό τιραντάκι παρά να είναι εντελώς στράπλες. θα σου πέφτει συνεχώς και μην ακούς αυτά περί μπανελών, μπούρδες είναι.
    Ή θα σε σφίγγουν τόσο οι μπανέλες προκειμένου να το κρατούν στο ύψος του που δεν θα μπορείς ούτε ανάσα να πάρεις ή θα σου πέφτει συνεχώς κι όλο το βράδυ με το παραμικρό χοροπηδητό θα το τραβάς .

Αστέρω το πιστεύεις ότι έχω στη ντουλάπα μου αφόρετα ρούχα? δεν είναι πολλά αλλά 2 με 3 υπάρχουν. Έκανα δίαιτα και ήθελα ας πούμε 4 κιλά για το στόχο μου. και ψώνιζα κάτι που μου άρεσε στενούτσικο ώστε χάνοντας ακόμα 2 κιλά να μου είναι άνετο. Έεε κάτι γινόταν δεν έχανα το 2κιλο κι έμενε αφόρετο το ρούχο αφού δεν μπορώ να με σφίγγουν κιόλας. Γι' αυτό τώρα έβαλα μυαλό, ψώνια θα κάνω μόνο όταν φτάσω στο στόχο μου και φυσικά όλα τα παλιά που θα είναι σε καλή κατάσταση θα τα μοιράσω .

Senior Member
    Αλήθεια δηλαδή του χρόνου τέτοια εποχή θα έχουμε τρεχάματα για το γάμο σου???

Senior Member
    Του χρόνου και κάτι λίγο περισσότερο αν όλα πάνε καλά και είμαστε καλά θα σας σέρνω σε γλέντια!
    Δεν θα το πιστέψεις αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να υιοθετήσω την νοοτροπία : παίρνω ένα ρούχο, το βάζω σε θέση που να φαίνεται και μετά κάνω αγώνα για να αδυνατίσω ώστε να χωράω μέσα σε αυτό.
    Σε μένα λειτουργούσε κάπως αρνητικά το θέμα! Ήθελα να έχω στην ντουλάπα μου μ΄νο ότι μου χωρούσε! γιαυτό έφτασα στο σημείο τώρα να έχω πολύ λίγα, τα απολύτως απαραίτητα!!!!!
    Το σκέφτηκα αυτό με το στράπλες αλλά το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι
    Μπορώ να βάλω ράντες!!!!!!!!!

Το καλοκαίρι του 2010 (σε 46 εβδομάδες).........!!!!!!! Τι γλυκιά προσμονή!!!!!!!!
    Τελικά δεν μου είπες, το πάρτι που θα το κάνουμε??? :P

Senior Member
    Και εγω ακριβως οπως η Αμαλια!Ιδια κατασταση ομως!!Εχω ρουχα για ολα τα κιλα.Παντελονια για τα 70,για τα 67,για τα 64,για τα 62,τα 61,ακομα και για τα 58,τα οποια δεν εχω φορεσει φυσικα σχεδον ποτε.Ειναι φοβερο το ποσο αλλαζει το σωμα μου ακομα και 2 κιλα να παρω η να χασω και ολα τα παιρνω στον πωπω.Τουλαχιστον στις μπλουζες δεν υπαρχει τετοιο προβλημα.Εχω ρουχα που δεν εχω φορεσει ποτε και ρουχα που τα λιωνω στην κυριολεξια γιατι με κανουν να αισθανομαι ανετα.Και εγω πλεον δεν αγοραζω τιποτα.Πανε χαμενες και οι εκπτωσεις!!Εχω πει λιγη υπομονη ακομη και οταν σταθεροποιηθω στα κιλα που θελω θα κανω ενα καλο ξεσκαρταρισμα.Το δε αχτι μου ηταν ανεκαθεν τα τζιν παντελονια,τα οποια δεν τα εχω χαρει και μου αρεσουν παρα πολυ.Δεν μου πηγαινουν καθολου μεχρι τα 62-63 κιλα και αναγκαζομουν να τη βγαζω με μαυρα ελαστικα παντελονια.Οταν ομως πηγαινω απο 60 και κατω μου πηγαινουν παρα πολυ τα στενα τζιν και τα εχω λαχταρησει απιστευτα.Ειπα και εγω τον πονο μου,αντε γρηγορα να ανανεωνομαστε!!
    Αστερακι τι ακουω,η ωρα η καλη ευχομαι!Προλαβαινεις να φτασεις το στοχο σου ανετα και θα εισαι μια κουκλα νυφη!!

Για μεσημερι εφαγα τοστ με τυρι φετα και σαλατα και τωρα πινω εναν καπουτσινο.Συνολο εως τωρα 11,5 ποντοι.Θα με συρω εστω και με το ζορι αργοτερα για περπατημα.Φιλακια!!

Senior Member
    AX Eυχούλα μου, καταλαβαίνεις τον πόνο μου!! Έτσι κι εγώ έχασα και φέτος τις εκπτώσεις. Που θα πάει όμως θα φτάσουμε στο στόχο μας και τότε.... ε ρε γλέντια που θα κάνουν οι μαγαζάτορες!!!

Ευχούλα , μήπως μένουμε κοντά να πηγαίνουμε μαζί για περπάτημα?

Αστέρω, για ποιό πάρτι μιλάς? για να γιορτάσουμε την απώλεια των κιλών μας?
    εξαρτάται τι εποχή θα είναι. Αν είναι όντως καλοκαιράκι προσφέρω και τον κήπο μου για να χωράνε όοολοι οι καλεσμένοι μας που σίγουρα θα είναι πολλοί.
    Αν είναι χειμώνας.... ιδέα δεν έχω.

Senior Member
    Μάλλον μόνη μου έμεινα,
    φεύγω κι εγώ
    τα λέμε αύριο
    φιλάκια πολλά σε όλους