Results 1,906 to 1,920 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
25-08-2009, 12:08 #1906
Ουπς!!!!! καλως τον π-κ!
Εννοείται πως δεν πειράζει το να κινείσαι +/- 2 κιλά εφόσον το ελέγχεις. Μακάρι να μπορούσαμε όλοι να το κάνουμε αυτό και να μην αφήναμε το ένα κιλό να γίνει ένας τόνος!!!!!!
Ο τρόπος σκέψης σου είναι αυτός που κάνει την διαφορά και σε κρατάει στον σωστό δρόμο της διατροφής!
keep going αγαπητέ π-κ γιατί είσαι αυτός από τον οποίο παίρνουμε κουράγιο οι υπόλοιποι γουετγουετσεροφιλοι!
να σαι καλά! φιλάκια!
- 25-08-2009, 12:08 #1907
Μπράβο asteraki, συγχαρητήρια!!!
Τέλεια απώλεια κι αυτήν την εβδομάδα!
Συνέχισε έτσι!!
25-08-2009, 12:10 #1908
Μαζί απαντήσαμε κύριε π-κ! σε ευχαριστώ πολύ και να ξέρεις ότι τώρα που πήρα φόρα ξεκινά η κατηφόραααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα αααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25-08-2009, 12:12 #1909
Αααααααααα! και για να μην ξεχνιόμαστε θέλω να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στις τσατοφίλες μου που χθες με απέτρεψαν από το να φάω κάτι λιπαρό και με οδήγησαν στον σωστό δρόμο του φρούτου!!!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ 300 γρ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!! φιλάκια!
25-08-2009, 14:32 #1910
Asteraki μου,τι καλα!!! Μπραβο για την απωλεια,πολυ,πολυ καλα!!!
Συνεχισε ετσι και συντομα σε βλεπω μια συλφιδα!!!
Π-κ εχεις τον ελεγχο και αυτο ειναι το πιο σημαντικο!
Τι κανετε? Εγω καλα,συνεχιζω και σημερα,εως τωρα ειμαι στους 13 ποντους μετα το μεσημεριανο,εφαγα 2 τοστακια με τυρι και λαχανικα. Θα παω και σουπερ μαρκετ να εφοδιαστω με τα "δωρεαν" φρουτακια μας,τα οποια ειναι απαραιτητα. Σημερα εχει και περπατημα! Αυταααα... Ματσα,μουτσα!!
25-08-2009, 14:36 #1911
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ,
δεν μπόρεσα να μπω να σας γράψω γιατί πέρασα τραγικό Σ/Κ, παλεύαμε με τις φωτιές.
Φίλοι μου, λαχτάρισα πάρα πολύ! Ιδιαίτερα την Κυριακή το πρωί κυριολεκτικά τα "κάναμε πάνω μας".
Οι φλόγες ήρθαν έξω από τον μαντρότοιχό του σπιτιού μας. Είμασταν όμως από τους τυχερούς. Απέναντί μας είναι ένα σχολείο και προκειμένου να σώσουν το σχολείο ήρθαν γρήγορα πυροσβεστικά αυτοκίνητα και επίσης άλλαξε και η φορά του ανέμου και δεν πάθαμε τίποτα.Ούτε καν ο κήπος μας!!!
Η Παναγίτσα (ήταν τα εννιάμερα της Παναγίας την Κυριακή ) μας φύλαξε .
Το Σάββατο το πρωί ζυγίστηκα αλλά σημαντική απώλεια δεν είδα μόλις 300γρ.
Από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά άρχισε η αγωνία. Έκοψαν το νερό και την Κυριακή κόπηκε και το ρέυμα για κάποιες ώρες. Όπως καταλαβαίνετε τις στιγμές που χαλαρώσαμε φάγαμε πίτσες και διάφορα χαζά. Τους πόντους μου τους ξεπέρασα την Κυριακή . Χθες δεν ήρθα στη δουλειά φυλάγαμε "καραούλι" για τυχών αναζοπυρώσεις. Σήμερα το πρωί ξαναζυγίστηκα πιστεύοντας πως θα έχω πάρει αλλά έδειξε η ζυγαριά μισό κιλό κάτω. Η λαχτάρα και το τρέξιμο φαίνεται πως ενεργοποίησαν τον μεταβολισμό παρά το junkfood.
Πάντως αλλιώς το βλέπεις όλο αυτό από την τηλεόραση στην ασφάλεια του καναπέ κι αλλιώς είναι όταν το ζεις έχοντας φυσικά και την αγωνία ότι όλα τα υπαρχοντά σου ενδέχεται να χαθούν.
Όταν είδα πως η φωτιά είχε αρχίσει να μας πλησιάζει σε λιγότερο από 1 χλμ, είχαν χάσει τον έλεγχο, άρχισα να μαζεύω κάποια πράγματα οικονομικής και συναισθηματικής αξίας όπως και διάφορα απαραίτητα έγγραφα.
ειλικρινά δεν ήξερα τι να πάρω μαζί μου και τι ν'αφήσω!!! Πόσα πράγματα που έχουμε σπίτι μας που κουβαλάνε όμορφες αναμνήσεις!!! Περιορίστικα σε 2 αλλαξιές ρούχα, σε φορολογικά και ασφαλιστικά έγγραφα, δύο τρείς φωτογραφίες από παλιές αγαπημένες στιγμές , 2 θρησκευτικές εικόνες και κάποια κοσμήματα-ενθύμια. Δεν μπορώ να σας το περιγράψω το συναίσθημα, κοβόντουσαν τα μέσα μου στην σκέψη ότι όλο αυτό το σπιτικό που φτιάχτηκε με πολλές΄στερήσεις αλλά και με πολύ αγάπη θα γινόταν στάχτη.
Πλέον δικαιολογώ τον κόσμο που δυσκολεύεται ν'αφήσει τα σπίτια του και παλεύει με κίνδυνο τη ζωή του. Χρειάζεται τρομερή ψυχραιμία , ψυχρή λογική, όταν η φωτιά ξεπεράσει το όριο ασφαλείας που έχεις θέσει να πεις τώρα πρέπει να σωθώ εγώ κι ας χαθεί το σπίτι. Οι άνθρωποι νομίζουμε ώρες ώρες πως είμαστε αήτητοι, σε κάτι τέτοιες στιγμές όμως νιώθεις πόσο μικρός είσαι και το κυριότερο πόσο ανάγκη έχεις τον συνάνθρωπό σου ακόμα και τον άγνωστο. Οι εθελοντές και οι πυροσβέστες καθώς και οι πιλότοι των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων για μένα είναι ήρωες. Αν δεν δούλευε αυτό το χάρισμα που έχει μέσα του βαθιά κρυμμένος ο Έλληνας το φιλότιμο και την αυτοθυσία τώρα η φωτιά θα είχε φτάσει στην Κυψέλη και το εννοώ. Από οργάνωση μηδέν το ελληνικό κράτος.
Ευτυχώς είμαι από τους τυχερούς, το σπιτικό μου σώθηκε. Πολλοί πολλοί άλλοι όμως προσπαθούν να γιατρέψουν τις πληγές που τους άφησε η καταστρεπτική μανία της φωτιάς που κάποιοι ανεγκέφαλοι πυροδότησαν.
25-08-2009, 14:46 #1912
αν και λιγο καθυστερημενα χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν
25-08-2009, 14:55 #1913
ωχ βρε Αμαλίτσα μου...... Περάσατε παραγματικά πολύ δύσκολο σβκ αλλά ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά. Πωπω γλυκεια μου καταλαβαίνω την αγωνία σου και τις σκέψεις όλες αυτές τις δύσκολες ώρες. Πραγματικά είναι πολύ κρίμα να χάνει κάποιος σε μια στιγμή όλο του το βιος, αυτό που με πολύ αγώνα και κόπο έχτισε. Θα συμφωνήσω ότι η κρατική μέριμνα είναι σχεδόν μηδαμινή και αυτό φάνηκε αυτές τις 4 μέρες που ο κόσμος χρειάζονταν απεγνωσμένα βοήθεια....
Καλή μου Αμαλία είναι τόσο δύσκολο να σκεφτείς εκείνη την ώρα τί θα πάρεις και τί θα αφήσεις πίσω....
Στα της διατροφής τώρα μια χαρά πήγες. ακόμη και τα 300 γρ είναι μια σημαντική απώλεια! Συνεχίζεις ακάθεκτη και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους!
Ευχούλα, καλό ανεφοδιασμό!!!!!!!!!!! πάρε πολλά φρούτα και υγιεινά σνακ!!!!!!
25-08-2009, 17:13 #1914
Αμαλια τα λογια ειναι περιττα,σιγουρα δεν μπορω να σε καταλαβω 100% γιατι δε μου εχει τυχει,αλλα φανταζομαι την τρομαρα που θα πηρατε... Τελοσπαντων,αφου τελος καλο τοτε ολα καλα...
Ειμαι πολυ θυμωμενη με ολο αυτο που γινεται καθε μα καθε χρονια. Στο ιδιο εργο θεατες και κανεις να μην κανει τιποτα. Ποσα ακομη στρεμματα πρεπει να καουν? Και ας εφαρμοστουν μια φορα οι νομοι σ αυτην τη χωρα,ακομα αναδασωνονται τα παλια καμμενα. Πραγματικα ειναι πολυ κριμα ολο αυτο που συμβαινει και μπροστα μας θα το βρουμε...
Αστερακι μου πηγα και πηρα ενα καρο φρουτακια και λαχανικα! Αλλα μαλλον μου βγαινει μινι ταξιδακι για λιγε μερες,δεν ξερω ακομα αν θα παω,προεκυψε πριν λιγο! Πιθανον να φυγω αυριο (τι θα τα κανω και τοσα ζαρζαβατικα???) και να λειψω λιγες μερουλες... Ελπιζω να μπορεσω να εφαρμοσω εστω και στο περιπου το προγραμμα... Αν δεν παω θα τα πουμε αυριο,αλλιως καλα να περασετε και εσεις (Αστερακι καλο ταξιδακι και σε σενα!) και στο επανειδειν!!
Εως τωρα παραμενω στους προηγουμενους ποντους μου. Για βραδυ λεω να κανω μια ωραια σαλατα με λιγη παρμεζανα και 2-3 κριτσινια. Παω να ορμηξω σε κανενα αχλαδακι..
Πολλα πολλα φιλακια!!
25-08-2009, 20:34 #1915
Λοιπόν αγαπητά μου παιδιά..... ας σας πω και τί έφαγα σήμερα:
μπριζόλα χοιρινή στο τηγάνι με 1 κουτ σούπας λάδι 10π
φακες 6π
τυρί γραβιέρα 3π
τσάι παγωμένο 1π
σύνολο 20π
ειμαι υπερπλήρης σήμερα!!!!! αύριο πάλι! τα λέμε από θεσσαλονίκη! σας φιλώ γλυκά!
ευχή μου να περάσεις καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προσπάθησε να μην ξεφύγεις πολύ από τους πόντους! καλή τύχη..!!!!
για να δούμε βέβαια τί θα κάνω και εγώ....
ΦΙΛʼΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ
25-08-2009, 23:37 #1916
Adespotaki,
καλώς μας ήρθες, μην ανησυχείς για τα κιλά. Γρήγορα θα σε αποχαιρετήσουν με το που θα ξεκινήσεις πάλι διατροφή.
funny
που είχες εξαφανιστεί? ήσουν κι εσύ διακοπές? πως πάει το πρόγραμμα?
Ευχούλα μου γλυκιά,
κοίτα να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία για μίνι απόδραση γιατί μετά τον Οκτώβριο που θα πήζεις με την δουλειά δεν θα έχεις ούτε το χρόνο αλλά ίσως ούτε και την διάθεση.
Αστεράκι,
καλά να περνάς στην συμπρωτεύουσα.
Χαιρετίσματα στον Π-κ
Καλή συνέχεια φιλαράκια μου
27-08-2009, 09:27 #1917
Καλημερούδια σας από την όμορφη Θεσσαλονίκη η οποία γέμισε πάλι κόσμο!!!!!!
Τι κάνετε? ελπίζω όλοι σας να είστε τέλεια!!!!!!
Λοιπόν, χθες έκανα την υπέρβασή μου και έφαγα ΜΟΝΟ
2 σουβλάκια με αλάδωτη πίτα, καλαμάκι χοιρινό ντομάτα κέτσαπ μουστάρδα 10π
1/2 σαλάτα ρόκα κοτόπουλο 5.5π
ήπια και μια μπύρα βασικά δεν την κατάφερα όλη αλλά οκ 2π
χρωστούσα και λίγους πόντους από προχθές και είμαι μια χαρά!!!!!
Πάμε για άλλα καλύτεραααααααααααααα!!!!!!!! !!!!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά σε όλους!
27-08-2009, 10:15 #1918
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ,
αύριο τελευταία μέρα στη δουλειά και ως συνήθως όοοοολα τα παλαβά τώρα θα συμβούν. Τρέχω και κυριολεκτικά δεν φτάνω να τα προλάβω να τα ετοιμάσω όλα για να λείψω μία βδομαδούλα στα βόρεια.
Γιορτές παλιάς πόλης και σιγά μη λείπει η Αμαλία
Τη διαιτούλα μου τη συνεχίζω κάνοντας φυσικά και μερικές μικρούτσικες -όσο πατάει η γάτα- παρασπονδίες!!! Κλέβω και στην ημέρα ζυγίσματος -μην βαράτε- και η ζυγαριά δείχνει την κατηφόρα και είμαι "ανεβασμένη" αν και είμαι στον "κατήφορο"Γυμναστική δεν έχω προλάβει να κάνω καθόλου, γιατί έχω πολλές δουλειές στο σπίτι, η πυρκαγιά έβγαλε πολλά. Γυμνάζομαι φουλ με πλύσιμο, άπλωμα, σιδέρωμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα , μαγείρεμα, πότισμα κήπου κλπ κλπ κλπ τόσο ενδιαφέροντες δραστηριότητες!!!!
Περιμένω το Σάββατο με μεγάλη ανυπομονησία όχι μόνο γιατί θα φύγουμε για μίνι διακοπούλες αλλά και για να δω σημαντική απώλεια.
Το μαγαζάκι μας βλέπω πως ψιλοδιάλυσε πάλι!!!
Που είστε καλέ????
Αστεράκι μου,
βλέπω πως κρατάς γερά αν και εκτός των τειχών!!!! Μπράβο φιλενάδα. Μακάρι κι εγώ να καταφέρω να επιδείξω ακλόνητο χαρακτήρα την ερχόμενη εβδομάδα γιατί οι πειρασμοί θα με κυκλώνουν καθημερινά από παντού.
Τούτη τη φορά δεν θέλω να πάρω ούτε μισό κιλό και το εννοώ. Είμαι τόσο κοντά στον πρώτο μου στόχο που δεν θέλω με τίποτα να πάρει κι άλλη παράταση το ραντεβού μου με τα 66,8 κιλά. Ελπίζω να τα καταφέρω. Το κακό είναι ότι εκεί δεν θα έχω υπολογιστή για να μπαίνω στο μαγαζάκι μας να με "συγκρατείς" φιλενάδα.
Καλή συνέχεια σε όλους, αν προλάβω θα μπω κι αργότερα
27-08-2009, 18:44 #1919
αμαλια ελπιζω να περασεις καλα και να προλαβεις να ξεκουραστεις στις διακοπες σου.το προγραμμα των ww θα το ξεκινησω τη δευτερα που θα εχουμε μαζευτει ολοι πια στο σπιτι και θα εχω παει σε λαικες,σουπερ μαρκετ κτλ.η εβδομαδα αυτη κυλησε με λιγοφαγια μπας και ξεπρηστουμε λιγο και η αθληση αυτη την εβδομαδε περιλαμβανε σκουπισμα -σφουγγαρισμα -ξεσκονισμα και μπολικο σιδερωμα
27-08-2009, 19:47 #1920
Γεια σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!! !!!!!!!!!!
Γεμάτη και η σημερινή μέρα..... δουλειές καφέ και όλα τα συναφή!!!!!!!!
Το μενού σήμερα περιελάμβανε σπανακόρυζο (το οποίο μαγείρεψα εγώ ολομόναχη και δέχομαι συγχαρητήρια!!!!!)
έχουμε λοιπόν:
σπανακόρυζο 7π
cotage cheese 2,5π
Ψωμί 3π
coca cola zero 0π
σύνολο 12,5π! μένουν 7,5π για μετά!!!!
Αμαλίτσα μου, καλές διακοπές και είμαι σίγουρη ότι θα είσαι βράχος!!!!!!!!!
Σας φιλώ γλυκά!!!!!!!!!!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....