Results 2,056 to 2,070 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
27-10-2009, 13:34 #2056
ε! που πηγατε ολοι ? δεν πιστευω να σας κολλησα? p_k ειμαι σιγουρη πως μπορεις να τα καταφερεις
- 27-10-2009, 13:42 #2057
Εδώ είμαι!
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια και την ενθάρρυνση!
Τελικά άκυρη η αλλαγή της ημέρας ζυγίσματος. Παραμένω στην Τρίτη, μια και έτσι ξεκίνησα το Μάιο του 2008.
Σήμερα λοιπόν ζυγίστηκα και το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, δεδομένου του ότι οι παρασπονδίες ήταν πάρα μα πάρα πολλές... 84,4 κιλά.
Δεδομένη όμως είναι και η απόφαση να επιστρέψω στα 78 κιλά, όσο ακόμη είναι νωρίς και δεν πάρουμε την ανιούσα!
Νέο ξεκίνημα λοιπόν σήμερα!
27-10-2009, 13:50 #2058
p_k πάμε μαζί!
Είμαστε στα ίδια ακριβώς κιλά (τι ντροπή για μένα που είμαι και γυναίκα...).
Τα 78 υπολογίζεις να τα φτάσεις κατά τα Χριστούγεννα?
27-10-2009, 14:04 #2059
Originally posted by LIDA
p_k πάμε μαζί!
Είμαστε στα ίδια ακριβώς κιλά (τι ντροπή για μένα που είμαι και γυναίκα...).
Τα 78 υπολογίζεις να τα φτάσεις κατά τα Χριστούγεννα?
Το παν είναι η απόφαση και βλέπω ότι είσαι αποφασισμένη!
Πάμε δυναμικά!
27-10-2009, 15:27 #2060
έτσι είναι p_k, όπως τα λες, ας έρθει και ας είναι όποτε.
Εγώ πάντως έχω ένα στόχο κρυφά μέσα μου (θα είμαι πολύ χαρούμενη αν θα γίνει) εκεί κατά τα Χριστούγεννα να φύγει το 8 από μπροστά μου..
27-10-2009, 21:42 #2061
Originally posted by LIDA
Εγώ πάντως έχω ένα στόχο κρυφά μέσα μου (θα είμαι πολύ χαρούμενη αν θα γίνει) εκεί κατά τα Χριστούγεννα να φύγει το 8 από μπροστά μου..
27-10-2009, 23:09 #2062
Εδώ είμαι κι εγώ! Στον αγώνα ! (της ζυγαριάς) Καλώς σας βρίσκω όλους. Θα είμαι κι εγώ μαζί σας, να πέρνω κουράγιο για να φύγουν τα κιλά.
Ξέχασα να σας πώ οτι είμαι 74 κιλά , ύψος 1.65. Ο πρώτος στόχος μου είναι τα 65 κιλα και ο απώτερος τα 60.
Τι λέτε θα τα καταφέρω με τη ww? Εχω ακούσει και διαβάσει τόσα πολλά και είμαι αρκετά αισιόδοξη, αλλά σίγουρα η βοήθεια που προσφέρετε ο ένας στον άλλο το κάνει ακόμα ευκολότερο.
Είμαι λίγο μπερδεμένη βέβαια και δε ξέρω από που να αρχίσω, αλλά με μια μικρή έρευνα που έκανα στο φόρουμ, βρήκα οτι πρέπει να καταναλώνω 22 πόντους την ημέρα . Ελπίζω να τα καταφέρουμε όλοι μαζί.
Να είστε όλοι καλά
02-11-2009, 08:49 #2063
Καλημέρα και από μένα,
Παρόλο που σας παρακολουθώ καιό τώρα, τώρα πήρα το θάρρος να σας γράψω....
Η αλήθεια είναι ότι στην ζωή μου έχω κάνει πολλές μ... αλλά τώρα πια προσπάθω να τα καταφέρω με το σύστημα των ww μιας και θέλω να παντρευτώ σύντομα και να κάνω οικογένεια και δεν θέλω να είμαι πια ένας δυστυχισμένος άνθρωπος.
Είχα περάσει το στάδιο της βουλιμίας και μετά του βασανιστηρίου της χημικής δίαιτας( όταν σταμάτησα τα επεισόδια πήρα όλα τα κιλά που είχα χάσει).
Τώρα προσπαθώ να χάσω τα κιλα μου αργά αν και η αλήθεια είναι ότι έχω πρόβλημα στο να ακολουθώ πιστα μια δίαιτα.....
Τέλος πάντων, αρκετά σας ζάλισα πρωινιάτικα.....
02-11-2009, 10:15 #2064
καλημερα σε ολουσ και καλο μηνα.σημερα ειναι ιδανικη μερα για να ξκινησουμε ολοι το προγραμμα μας (αρχη εβδομαδας-μηνα) αντε λοιπον για τον στοχο των χριστουγεννων.μακαρι να μπορεσω να δω την πρωτοχρονια το 7 μπροστα αλλα και το 82 να δω δεν με χαλαει.
02-11-2009, 23:31 #2065
καλή επιτυχία σε όλες μας κορίτσια!
χμμ... τα Χριστούγεννα καλά θα ήταν να έχω φτάσει τα 65, δεν ξέρω τι να πώ...
Εχω μια εβδομάδα που κάνω τη δίαιτα, και αύριο ζυγίζομαι.
Για να δούμε πώς θα πάω. Η αλήθεια είναι πώς δεν έχω ξανακάνει αυτή τη δίαιτα ποτέ, παρόλο που έχω δοκιμάσει σχεδόν ότι κυκλοφορεί απο δίαιτες. Σε διαιτολόγο έχω πάει, δεν με βοήθησε αρκετα και τα παράτησα.
Από 85 κιλά που ήμουν έφτασα τα 74 κάνοντας την Ατκινς όμως παρόλο που 'εχασα 11 κιλά η δίαιτα αυτή με κούρασε πολύ. Μου έλειψαν πάρα πολλά πράγματα, έτσι αποφασισα να ξεκινησω ww και τώρα συμπληρώνω την πρώτη εβδομάδα.
Από ποικιλία τροφών είμαι πολύ ευχαριστημένη , είχα βαρεθεί τις πολλές πρωτείνες. Τώρα είμαι καλύτερα, αρκεί και η ζυγαριά μουνα είναι καλύτερα, χε χε χε
03-11-2009, 10:42 #2066
Καλημέρα σε όλους και όλες!
Μια πολύ δύσκολη διατροφικά περίοδος για εμένα (ο τελευταίος μήνας), φαίνεται ότι έληξε. Ήταν ένα διάστημα κατά το οποίο ξέφυγα εντελώς από τις αρχές της συντήρησης και της υγιεινής διατροφής και έτρωγα τα πάντα (σχεδόν τα πάντα...), τις πιο ακατάλληλες ώρες και σε μεγάλες ποσότητες.
Σήμερα ξύπνησα όμως ευδιάθετος και αποφασισμένος να μην επιτρέψω άλλες τέτοιου είδους παρεκτροπές, καθώς δεν έχασα 25 κιλά για να τα ξαναβάλω...
Σήμερα λοιπόν, νιώθω ότι έχω τον έλεγχο και παίρνω την κατάσταση στα χέρια μου. Ξαναρχίζω το πρόγραμμα, με σκοπό να φτάσω πάλι κοντά στα 78.
Η ζυγαριά έδειξε 84,7 κιλά και ξεκινάμε!
Πού είναι όμως οι υπόλοιποι/ες εδώ μέσα;
Γιατί εξαφανιστήκαμε από το φόρουμ;
Να ευχηθώ επίσης καλή επιτυχία σε όσους και όσες ξεκινούν τώρα!
03-11-2009, 10:51 #2067
καλημερα .σημερα ειναι πλεον και για μενα ημερα ζυγισματος .91,2 εδειξε το πρωι η ζυγαρια.ελπιζω σε μια-δυο εβδομαδες να φτασω παλι στο τικερακι μου .
03-11-2009, 13:54 #2068
Πολύ χαίρομαι να βλέπω ζωή εδώ μέσα!Καινούρια μέλη παρατηρώ...κάποιες Αμαλίες δε βρίσκω,
κάτι αστεράκια κλπ,να'τος κι ο Ρωμαίος μου να σουλατσάρει εδώ μέσα,να κι η μεγάλη επιστροφή του p_k!
Είμαι σίγουρη πως δε σου φαίνονται τα κιλάκια,αλλά πολύ καλά κάνεις και παίρνεις τα μέτρα σου εγκαίρως,
πριν χαλαρώσουμε εντελώς κι απαιτείται μετά πάλι υπερπροσπάθεια...Μ'αρέσει που σε ακούω ψύχραιμο!
Αλήθεια,τι ζώδιο είσαι;Ανεβάζεις τονους ποτέ;Δε μπορώ να σε φανταστώ...Δεν είμαι άνθρωπος!Ξέφυγα πάλι...
ʼντε,τώρα μένει να επιστρέψει κι η Νεφελομπουμπούκα μου!Αλλά πού....Τέλος πάντων...
Καλή δύναμη στις προσπάθειες σας,παιδιά!Η ομάδα εδώ είναι το καμάρι μας!Πολύ δυνατή!
Κι έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε να σας βλέπουμε!Ισχύς εν τη ενώσει!
Έλα,τώρα που γυρίζει,λέμεεεεε!(όπως έλεγε κάποια κάπου κάποτε....)
04-11-2009, 10:14 #2069
Καλώς τη NADINE!
Μπορεί όπως λες τα κιλά να μη φαίνονται, αλλά αν συνέχιζα με το ρυθμό του τελευταίου μήνα θα φαίνονταν, να είσαι σίγουρη γι' αυτό!
Τώρα σχετικά με το αν ανεβάζω τόνους, ναι. Ανάλογα με την περίσταση και την αιτία όμως, όχι αναιτιολόγητα, τουλάχιστον έτσι πιστεύω.
Πάμε στο ζώδιο τώρα, που είναι ΙΧΘΕΙΣ.
Αλήθεια, έχει καμιά σημασία;
Όσον αφορά το πρόγραμμα, χθες ήταν μια σχετικά καλή μέρα.
Η αρχή έγινε και σήμερα θα συνεχίσω με φουλ ρυθμούς.
Καλημέρα σας!
06-11-2009, 02:19 #2070
Εδώ και 2 ημέρες τα έχω κάνει θάλασσα! Κάτι με πιάνει το βράδυ και τα διαλύω όλα ενώ όλη μέρα τα πηγαίνω μια χαρά. Είμαι ΕΞΑΛΛΗ!
αντί 22 πόντους σήμερα πάλι, έφτασα 26! το ίδιο και χθές. Τίποτα δε θα χάσω αυτή την έβδομάδα
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....