WEIGHT WATCHERS - Page 142
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 142 of 301 FirstFirst ... 4292132140141142143144152192242 ... LastLast
Results 2,116 to 2,130 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    1η μέρα

ΠΡΩΙΝΟ

2 φέτες ψωμί για τοστ
    με 20 γρ. γκούντα
    και 25 γρ. ζαμπόν λάιτ
    200 ml γάλα 1,5 %
    1 μπάρα δημητριακών
    10 γρ. σοκολάτα γάλακτος

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

1/2 μερίδα γιουβαρλάκια
    1 φέτα ψωμί
    90 γρ. τυρί φέτα λάιτ
    10 γρ. σοκολάτα γάλακτος

Μέχρι τώρα 18,5 πόντοι
    Υπόλοιπο πόντων για σήμερα 10,5

Senior Member
    p_k φίλε μου, σα να μη τρώς αρκετές σαλάτες ε? ή κάνω λάθος?
    νομίζω οτι θα σε βοηθούσαν να κρατήσεις το μέτρο όμως και θα σε χόρταιναν
    οπότε θα είχες διπλό όφελος.
    Αν θέλεις σκέψου το , εγώ προσωπικά το εφαρμόζω
    χωρίς καμία δικαιολογία, πρώτα αποφασίζω τη σαλάτα και κατόπιν το κυρίως πιάτο.
    Φιλιά
    Λίλυ

Senior Member
    Originally posted by Lily
    p_k φίλε μου, σα να μη τρώς αρκετές σαλάτες ε? ή κάνω λάθος?
    νομίζω οτι θα σε βοηθούσαν να κρατήσεις το μέτρο όμως και θα σε χόρταιναν
    οπότε θα είχες διπλό όφελος.
    Αν θέλεις σκέψου το , εγώ προσωπικά το εφαρμόζω
    χωρίς καμία δικαιολογία, πρώτα αποφασίζω τη σαλάτα και κατόπιν το κυρίως πιάτο.
    Φιλιά
    Λίλυ
    Και όμως Λίλυ, τρώω και παρατρώω σαλάτες, καθώς τα λαχανικά μ' αρέσουν πολύ. Η σημερινή μέρα είναι η εξαίρεση. Και μάλιστα είμαι ο μόνος στην οικογένεια που τρώω φρούτα και λαχανικά και προσπαθώ να πείσω τα παιδια ειδικά να τρώνε.
    Αν δεν υπάρχει σαλάτα στο τραπέζι δεν τρώω. Τώρα μάλιστα το χειμώνα κάνω μια ωραία λαχανοσαλάτα με ρίγανη, ξυδάκι και λάδι που χορταίνει πολύ.
    Σήμερα πήγα πολύ καλά. Έφαγα για βραδυνό 1 γιαουρτάκι με λίγα δημητριακά και μετά θα φάω 1-2 πορτοκάλια και 1 μήλο.
    Καλή αρχή, θα υπάρξει και καλή συνέχεια πιστεύω! Για να δούμε, από εμένα εξαρτάται...

Senior Member
    Originally posted by p_k

Αν δεν υπάρχει σαλάτα στο τραπέζι δεν τρώω. Τώρα μάλιστα το χειμώνα κάνω μια ωραία λαχανοσαλάτα με ρίγανη, ξυδάκι και λάδι που χορταίνει πολύ.
    Σήμερα πήγα πολύ καλά. Έφαγα για βραδυνό 1 γιαουρτάκι με λίγα δημητριακά και μετά θα φάω 1-2 πορτοκάλια και 1 μήλο.
    Καλή αρχή, θα υπάρξει και καλή συνέχεια πιστεύω! Για να δούμε, από εμένα εξαρτάται...
    Σίγουρα εξαρτάται από εσένα, και κάτι μου λέει οτι θα το καταφέρεις, η πρωτη μέρα μπορεί να ήταν άσχημη αλλά η πρασπάθεια συνεχίζεται και αυτό είναι το σημαντικό. Οτι δε σταματάμε στις αναποδιές.!

ακριβώς το ίδιο κι εγώ, και αυτό με έχει βοηθήσει απίστευτα.

Καλή επιτυχία να έχουμε p_k!

Senior Member
    Λίλυ, σου εύχομαι ολόθερμα καλή επιτυχία!
    Θα το δεις, όλα θα πάνε καλά!
    Από τη στιγμή που υπάρχει θέληση και υποστήριξη, όλα γίνονται!

Junior Member
    Καλησπέρα παιδια
    Είμαι καινούργια εδώ, σας διαβάζω τρεις μέρες τώρα που έχω ξεκίνησει το πρόγραμμα...Το είχα ακολουθήσει παλιά αλλά οι επισκέψεις μου στα ww δεν κράτησαν. Απο τότε το έχω δοκιμάσει on and off άλλα ποτέ δεν καταφερα να επιμείνω για πολύ.
    Πέρσι τέτοια εποχή είχα καταφέρει να χάσω σε 3 μήνες 27 κιλά χωρίς ιδιαίτερη δίαιτα, απλά με μια σχετική μείωση της ποσότητας του φαγητού (παρά το γεγονός οτι είχα αυξήσει αρκετά το αλκοόλ εκείνη την περίοδο), έχοντας όμως απίστευτα καλή διάθεση και βγαίνοντας πολύ έξω. Το τελευταίο εξάμηνο μετά απο ένα διαστήμα τριμήνου που κρατήθηκα σταθερή στα 100 έχω πάρει πάλι την ανηφόρα (όταν η καλη διάθεση φεύγει τα κιλά ερχονται :P)
    Απ' οτι έχει αποδειχθεί στο παρελθόν, με τις κανονικές δίαιτες δεν τα πάω και πολύ καλά και ελπίζω οτι η κουβεντούλα με ανθρώπους που περνάνε το ίδιο ζορι μπορεί να βοηθήσει στο να το αλλάξω αυτό.

Καλή χρονιά και καλή επιτυχία σε όλους

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wmHedri/]

Senior Member
    Καλώς ήρθες στην παρεούλα, πλασματάκι με την καλή διάθεση !
    Έχεις το μεγαλύτερο όπλο στα χέρια σου, το χαμόγελο σου, και πιστεύω
    οτι θα κατακτήσεις πάλι στόχο σου και ακόμη καλύτερα!

Εμείς θα είμαστε όλοι εδώ να σε ακούμε, να μας ακούς και να μοιραζόμαστε
    τους προβληματισμούς και τα λάθη μας. Έτσι θα τα καταφέρουμε!
    Να είσαι καλά και να έχεις μια θαυμάσια αξέχαστη χρονιά!

chrys
    και πολύ καλά έκανες που γύρισες πίσω, χαίρομαι που θα είμαστε περισσότεροι και σου εύχομαι καλή επιτυχία, και μια υπέροχη νέα χρονιά !

Senior Member
    Καλησπέρα!
    Η μέρα σήμερα από διατροφικής απόψεως κυλάει υπέροχα!
    Συμπλήρωσα τους 29 πόντους μου και μου έμειναν φρουτάκια για τη συέχεια!!!
    Καλωσήρθες bourboulithra και καλή σου επιτυχία!!!

Senior Member
    Καλώς την άσωτη chrys μας,που επέστρεψε,σοφότερη και πλουσιότερη σε εμπειρίες
    κι όχι κιλάκια!Μπράβο,κοριτσάκι!Σ� � ακούω ψύχραιμη κι αποφασισμένη για τα καλύτερα σου
    και δε σε φοβάμαι καθόλου!Αφήνουμε πίσω τ'αρνητικά και κρατάμε μόνο ό,τι μας δίδαξαν!

Να καλωσορίσω και τη μπουρμπουλίθρα μας με το σαγηνευτικό βλέμμα,το καρφωμένο στα 80.
    Εύχομαι από καρδιάς να πετύχεις τον στόχο σου και προπαντός να ισορροπήσεις τη διατροφή σου,
    ανεξαρτήτου διάθεσης...Μακάρι βέβαια να μείνει χαλασμένο το κουμπί της στο on!Τα παιδιά εδώ
    (όπως άλλωστε θα παρατήρησες)βοηθιούνται να καταγράφουν τους ημερίσιους τους πόντους.
    Εσύ βέβαια θα κάνεις ό,τι κρίνεις πως λειτουργεί πιο βοηθητικά για σένα!Δεν είσαι χθεσινή!
    Τα έχεις καταφέρει μια χαρά και στο παρελθόν άλλωστε...

P_k, γερά με τσαμπουκά!Ξέρεις εσύ!Πάμε για θρίαμβο νούμερο 2!Δεν πτοούμαστε!Είναι μόνο νούμερα!

Καλή δύναμη σε όλους,παιδιά,στις προσπάθειες σας!ʼντε,να ζωντανέψει και πάλι ο χώρος αυτός!
    Τι καλά να επέστρεφε κι η Αμαλίτσα μας κι η Παλιολουλού μου και τ'άλλα γουεϊτγουοτσεράκια μας!

Junior Member
    Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα

Η καταγραφή των ημερισίων πόντων εδώ αν δεν είναι βαρετή ως ανάγνωσμα για τα υπόλοιπα μελη νομίζω οτι θα με βοηθήσει (εξάλλου το κακόμοιρο το τετραδιάκι που ξεκίνησα ούτε μπράβο μπόρει να πεί ούτε να με συμβουλέψει αν κάνω κατι λάθος )
    Λοιπόν ξεκινώ.
    Το όριο μου είναι 23 πόντοι ημερισίως και ειναι η τρίτη μέρα (1η: 19, 2η: 22)

Σήμερα

---Καφες με μια κσ μελι και 1 φλ αποβ. γαλα - 3π

---Αραβικη πιτα με μια φετα εμενταλ λαιτ και ντοματα - 5π

---1 μηλο (αυτο τελικα το μετραμε η οχι?) - 1π

---Σαλατα (λαχανο με ξυδι και μπαχαρικα) - 0π

---Σαλατα (λαχανο, μαρουλι, καροτο, πιπερια, 3 κγ μαγιονεζα, δυο καλαμακια κοτοπουλο) - 13π

Σύνολο: 22π

Καλό βράδυ

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZMLd5u/]

Senior Member
    Χαχαχα Nadine!!! Μου αρεσε το "άσωτη"!! Νασαι καλα, σ ευχαριστω για την υποδοχη!

Ετσι ετσι...πισω τα αρνητικα και παμε μπροστα και παλι!

Καλη χρονια ευχομαι, ισως οχι με ΟΛΑ οσα ποθεις, αλλα τουλαχιστον λιγα απο αυτα!
    Και πανω απ ολα, υγεια!!
    Εισαι γλυκυτατη και με φοβερο μα φοβερο χιουμορ!

Senior Member
    γεια σας παιδια, καιρο το γυροφερνω το θεμα σας, σκεφτομαι να κανω ενα συνδιασμο βραδυνης νηστειας (δηλαδη μετα απο καποια ωρα πχ 8 να μη τρωω τιποτα ως το πρωινο μου) με weight watcher και σε συνδιασμο με το διατολογιο μου (που ως τωρα μου συστηνε ο διαιτολογος αλλα δε παω πια γιατι τα ξερω απεξω). Εν ολιγοις σκεφτομαι να τρωω συγκεκριμενες τροφες καθε βδομαδα (του διαιτολογιου), μεχρι μια συγκεκριμενη ωρα το βραδυ, μετρωνττας ομως παραλληλα τους ποντους αντι για θερμιδες.
    Τις θερμιδε ςποτε δε τις συνηθισα κ θαα προτιμουσα κατι αλλο. νομιζω η WW αυτο δε κανει? οποιο σχολιο δεκτο !!! Επισης θαθελα κ την γνωμη σας για την μετρηση ποντων εναντι θερμιδων.

Senior Member
    Originally posted by Bourboulithra
    Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα

Η καταγραφή των ημερισίων πόντων εδώ αν δεν είναι βαρετή ως ανάγνωσμα για τα υπόλοιπα μελη νομίζω οτι θα με βοηθήσει (εξάλλου το κακόμοιρο το τετραδιάκι που ξεκίνησα ούτε μπράβο μπόρει να πεί ούτε να με συμβουλέψει αν κάνω κατι λάθος )
    Λοιπόν ξεκινώ.
    Το όριο μου είναι 23 πόντοι ημερισίως και ειναι η τρίτη μέρα (1η: 19, 2η: 22)

Σήμερα

---Καφες με μια κσ μελι και 1 φλ αποβ. γαλα - 3π

---Αραβικη πιτα με μια φετα εμενταλ λαιτ και ντοματα - 5π

---1 μηλο (αυτο τελικα το μετραμε η οχι?) - 1π

---Σαλατα (λαχανο με ξυδι και μπαχαρικα) - 0π

---Σαλατα (λαχανο, μαρουλι, καροτο, πιπερια, 3 κγ μαγιονεζα, δυο καλαμακια κοτοπουλο) - 13π

Σύνολο: 22π

Καλό βράδυ

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZMLd5u/]
    τα φρουτάκια είναι 0 πόντοι απ'οσο γνωρίζω, εφόσον δε ξεπερνούν τα 100 γραμμάρια. Πάνω από 100 γρ. είναι 0,5 πόντος το ένα
    Επίσης σημαντικό είναι να ξέρεις με πιο πρόγραμμα έχεις μετρήσει τους πόντους που σου αναλογούν, γιατι στο παλιό σύστημα μετρούσαν 1 μονάδα αλλα συνολικά είχες πρισσότερους ημερήσιους πόντους, ενώ στο καινούργιο είναι 0 έως 100 γραμ. αλλά έχεις λιγότερους (κατά τι) ημερήσιους πόντους

Member
    το μηλο δεν εχει ποντους.η μπανανα το ροδι και το σταφυλι εχουν ποντους

Senior Member
    Τρίτη μέρα και μπήκα πλέον σε ρυθμό, όλα πηγαίνουν κατ' ευχήν και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό!