WEIGHT WATCHERS - Page 147
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 147 of 301 FirstFirst ... 4797137145146147148149157197247 ... LastLast
Results 2,191 to 2,205 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Καλα βρε asteraki τι υψος εχεις και θελεις να φτασεις στα 53?

Senior Member
    ειμαι ενα κοντο μικρο και στρουμπουλο κοριτσακι...! :P
    ειμαι 1.62, το πολυ 1.63. ο στοχος ειναι τα 55 αλλα θα ηθελα να φτασω τα 53 ωστε να εχω το περιθωριο να παιζω με 2 κιλα. το πηρα πολυ ζεστα το θεμα αυτη τη φορα!!!!

Senior Member
    Μπραβο σου asteraki, προχωραμε δυνατα....
    Εγω ειμαι 1,71, οποτε στα 67 ειμαι super!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Καποιο καλο παιδακι να μου πει για το σνιτσελ καλιεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    δεν εχω ιδεα ποσο εχει το σνιτσελ αλλα υποθετω πως αφου ειναι χοιρινο κρεας θα υπολογισεις τους ποντους στα γραμμαρια που αντιστοιχουν στην ποσοτητα που εφαγες και μετα θα προσθεσεις και τους ποντους απο τα αλλα υλικα που εβαλες. ειναι ισως ο πιο αξιοπιστος τροπος υπολογισμου.
    μεχρι και αυτη την ωρα εχουμε για μενα:
    1 σοκολατα bounty 5π (το βρηκα στο internet...)
    2 τοστ μονο με τυρι 6π
    συνολο δηλαδη 11π. εχω αλλους 10π μεχρι το βραδυ...
    σπιτι εχει φασολακια οποτε υποθετω σημερα η μερα απο θεμα διατροφης θα παει μια χαρα!
    ελπιζω να καταφερω να μειωσω την καταναλωση γλυκων καποια στιγμη και θα ειμαι τρισευτυχισμενη!
    σας φιλω γλυκα ολους!!!

Senior Member
    Ξεκινησα κι εγω χθες..Καλη μας επιτυχια

Εγω θελω να ρωτησω αν ξερετε ποσους ποντους εχουν τα Cheerios και τα Coco pops (σοκολατενια ειναι αυτα)
    Για βραδινο προτιμω κατι τετοιο..

Senior Member
    Τελικα βρηκα οτι τα coco pops εχουν 1,5 ποντο οι 3 κουταλιες και τα cheerios 2 ποντους οι 3 κουταλιες

Senior Member
    Μετα από μια πετυχημένη εβδομάδα απώλειας, ακολούθησε η εβδομάδα του διατροφικού αλαλούμ... με αποτέλεσμα η ζυγαριά να πάρει και πάλι την ανηφόρα και να δείξει σήμερα 92,9 κιλά!
    Κακώς έβαλα το θαυμαστικό βέβαια, μια και αποκλειστικός υπεύθυνος της όλης κατάστασης είμαι εγώ...
    Το θέμα είναι τι κάνουμε από εδώ και πέρα, καθώς ως γνωστόν να γυρίσουμε το χρόνο πίσω είναι αδύνατο.
    Νέο ξεκίνημα λοιπόν σήμερα, νέο τικεράκι, νέα αρχή και στόχος ο ίδιος: τα 78 κιλά με ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και ήπια άσκηση, που στην περίπτωσή μου μεταφράζεται σε περπάτημα.
    Σημαδιακό το ότι ξεκινώ παράλληλα με το asteraki, που με χαρά βλέπω ότι κάνει και αυτή μια νέα αρχή.
    Δε γράφω άλλα, πρέπει να περάσουμε στην πράξη και να προχωρήσουμε μπροστά.
    Καλό ξεκίνημα asteraki, καλή επιτυχία και σε όλους/ες που κάνουν το πρόγραμμα των WW.
    Όλα θα πάνε καλά, θα το δείτε.
    Και οι δυσκολίες είναι στο πρόγραμμα.
    Όπως εξάλλου είπε ο Peter Marshall, «Όταν ποθούμε ζωή χωρίς δυσκολίες, να θυμόμαστε ότι οι βελανιδιές γίνονται δυνατές με αντίθετους ανέμους και τα διαμάντια δημιουργούνται υπό πίεση.»

Senior Member
    Ξέχασα να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Tricky Spider!

Senior Member
    Αγαπητέ μου π-κ, αρχικά να σου πω οτι ειμαι σιγουρη πως και ετσι οπως εισαι τωρα δεν θα φαινεται μεγαλη διαφορα διοτι υπερεχεις σε υψος! επειτα, εισαι ανθρωπος που θετει στοχους και βαδιζει προς την επιτευξη τους! θα τα καταφερεις αυτη τη φορα οπως και την προηγουμενη! μαζι ειμαστε ολοι και βαδιζουμε στον ιδιο δρομο! το χρωσταμε στον εαυτο μας να γινομαστε αυτο που θελουμε!!! στο υποσχεθηκα εξαλλου οτι θα μπω και θα καταγραφω την πορεια μου!!!
    ακομη και αν ειναι μακρια ο στοχος μας το σημαντικο ειναι οτι θα ειμαστε ολοι μαζι και θα το συζηταμε θα γελαμε θα ανταλλασουμε αποψεις! να καλωσορισω και εγω την αραχνουλα μας και να της ευχηθω καλη επιτυχια!
    σημερα για βραδυ εφαγα φασολαδα με τυρι και ψωμι και ετσι εκλεισα στους 21 ποντους! την παρασκευη ζυγισμα! φιλακια πολλα καληνυχτα!!!

Senior Member
    αγαπημένα μου γουεητγοτσεράκια ελπίζω να είστε καλά και να περνάτε όμορφα. Π_Κ πάμε ξανά, δυνατά και χωρίς στερήσεις...
    "το δρόμο μου αργα να τραβώ... να τραβώ..."

έχετε τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς
    χχχχχχχ

Senior Member
    Nefeli!
    Τι ευχάριστη έκπληξη!!!
    Ελπίζω να είσαι καλά! Πού χάθηκες;
    Τελικά τίποτε δεν είναι τυχαίο. Αυτήν την ώρα που η ενθάρρυνση είναι επιτακτική, που ξεκινάω το πρόγραμμα, εμφανίστηκαν το asteraki και η Nefeli.
    Σωστά τα λες, πάμε πάλι, με υπομονή και θέληση!

Senior Member
    Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά!
    Πολλοί μαζί είναι πάντα καλύτερα,

Senior Member
    καλημερα σας!!!!
    βλεπω οτι μαζευομαστε σιγα σιγα και αυτο ειναι πολυ καλο!!!
    Αισθανομαι ηδη οτι εχω αρχισει να "ξεπρηζομαι" και το γεγονος αυτο με κανει να νιωθω απολυτως ανανεωμενη και χαρουμενη!!!! Δυστυχως δεν εχω φερει μαζι μου να φαω κατι στη δουλεια και ετσι παιζουν δυο σεναρια... το πρωτο ειναι οτι θα παραγγειλω απεξω κατι ελαφρυ και το αλλο οτι θα μεινω νυστικη μεχρι την ωρα που θα γυρισω σπιτι. το δευτερο σεναριο μου φαινεται καπως ζορικο αλλα ειδωμεν!!!! κατα τα αλλα περιμενω την αυριανη μερα που θα ζυγιστω για να δω τι ψαρια εχω πιασει μεχρι τωρα! πρωτος στοχος ειναι τα 72 κιλα και θελω να ελπιζω οτι θα μεινω προσηλωμενη σε αυτο και τιποτα δεν θα με σταματησει! τωρα που σας ξαναβρηκα παιρνω κουραγιο να συνεχισω χωρις παρεκκλισεις....!!! σας φιλω γλυκα και θα τα πουμε και πιο μετα!!! περιμενω νεα απο ολους!!! φιλακιααααααααααααααααααα α!!!

Senior Member
    και για να παιρνω τα πανω μου θα βαλω τους μικροτερους στοχους στο τικερακι μου!! ετσι για αλλαγη!!! αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι εεεεεεεεεεεεεεεε????????????????