Results 2,416 to 2,430 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
06-07-2010, 10:09 #2416
ζωιτσα καλημερα!πως νιωθεις σχεδον 1 χρονο μετα την επεμβαση;αλλος ανθρωπος;με την ορεξη κ τον κορεσμο πως παει η κατασταση;ρωταω να μαθαινω
- 06-07-2010, 10:16 #2417
νοιωθω πολυ καλα. η ορεξη εχει να κανει κατα πολυ με την ψυχολογια μου..
οταν ειμαι χαλια ή αγχωμενη νοιωθω πως πειναω συνεχως και τσιμπολογαω... γι αυτο και δυο μηνες σχεδον ειχα κολησει στα 90...βεβαια χορταινω ακομη με πολυ μικρη ποσοτητα! ειδικα οταν βγαινουμε εξω για φαγητο τα ορεκτικα και η σαλατα μου αρκουν ποτε δεν παραγγελνω κυριως πιατο...
τωρα που ειμαι ξανα καλα δεν με νοιαζει για το φαγητο και τα κιλα φευγουν ξανα..
σιγουρα ειμαι αλλος ανθρωπος.. ολοι με ρωτανε που εχω αφησει την αλλη μιση ζωη χαχαχα
ενα θα σου πω!! φορεσα φορεματακια!!!!!που ειχα να βαλω καμια δεκαρια χρονια!!! μπηκα στα παντελονια ΖΑRA..
τα makrs and spencer ουτε να τα δω δεν θελω πια.. μονο απο εκει ψωνιζα πριν αν και σπανια εβρισκα κατι να μου αρεσει.. ( ξεκινησα 22 νουμερο παντελονι και τωρα το 16 κουμπωνει ανετα!! ))
πηρα φορεματακια απο breska!! δεν εχω παραπονο ολα πανε πολυ καλα!!και επιτελους χαιρομαι την θαλασσα περισυ δεν ειχα κανει ουτε ενα μπανιο.. φετος φοραω το στραπλες μαγιο μου και ειμαι ανετοτατη! ενταξει δεν με λες κορμαρα αλλα με λες απλα τσουπουτουλα χαχαχαχα!!! εσυ βλεπω τα πας περιφημα μπραβο!
06-07-2010, 10:40 #2418
αυτο με την ψυχολογια το εχω κ εγω.το διαστημα αυτο που τρεχουμε με αιτησεις για τα σχολεια κ εχω αγχος νιωθω συνεχεια καπως με την ορεξη μου.θελω γλυκο π.χ. αλλα με το που δαγκωσω το γλυκο με χαλαει η γευση.ο,τι να ναι!κολλαω πολυ αγρια εντωμεταξυ στη ζυγαρια.μετα φευγουν κατευθειαν σε λιγες μερες αλλα με αγχωνει κ αυτο.αυριο θα φυγω στην πολη μου οποτε εκει θα πηγαινω θαλασσα, θα πηγαινω για περπατημα με τον μπαμπα μου και το βασικο δε θα εχω ζυγαρια!!ειμαι λιγο αχαριστη και θελω να φυγουν ολα εδω κ τωρα.εμενα το σωμα μου ειναι χαλια.απιστευτη χαλαρωση ραγαδες ΑΠΕΙΡΕΣ παντου και δεν ειναι για κοινη θεα με μαγιω!!ανυπομονω παντως να δω το 8 και γενικα να αρχισει να κινειται παλι αφου χαλαρωσω!
06-07-2010, 15:15 #2419
Γεια σας!
ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περνάτε όσο καλύτερα μπορείτε! Χάθηκα το ξέρω αλλά είναι για μένα περίοδος μεγάλων αποφάσεων και τρελών ανακατατάξεων και έτσι νιώθω ότι θέλω λίγο χρόνο με τον εαυτό μου... Δεν σας έχω ξεχάσει, μπαίνω και βλέπω πώς πάτε και απότι μπορώ να καταλάβω όλοι και όλες πάτε τέλεια!
Θα επιστρέψω σύντομα στη γη ελπίζω και θα τα πούμε αναλυτικά.
Με τα κιλά όλα καλά. Όσο πάμε και πέφτουμε με την ελπίδα να δούμε κάποια στιγμή και το πολυπόθητο 6ακι!
Σας φιλώ όλους γλυκά και τα λέμε σύντομα!
Να περνάτε καλά!
07-07-2010, 09:29 #2420
καλημερα και παλι
η ζυγαρια δειχνει παλι μειον.. η αληθεια βεβαια ειναι πως δεν τρεφομαι και πολυ καλα.. ναι μεν τρωω φρουτα και καποια λαχανικα αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ λιγες οι θερμιδες...αλλα δεν το κανω επιτηδες απλα δεν πειναω.. ειμαι στη φαση παλι που το φαγητο το εχω ξεχασει και τρωω κατι απλα αν νοιωσω γουργουριτο στην κοιλια..αλλα επειδη για δυο μηνες σχεδον ειχα κολησει στα 90-91... τωρα που βλεπω την ζυγαρια πως πεφτει ξανα δεν μου κανει καρδια να φαω ... :P
και κατι ασχετο.. χθες μπηκα στο γυναικειο μαγαζι με ρουχα OXFORD COMPANY που γενικα εχουν στενες γραμμες.. και αγορασα μπλουζακι!!! το ΧL μεν ( αλλα μου ηταν κανονικο οχι στενο) !!! επιτελους αρχισα να βρισκω ρουχα και σε κανονικα μαγαζια.. θα βλεπω κατι και θα λεω να το δοκιμασω δεν θα σκεφτομαι τι κριμα δεν μου κανουν αυτα τα ρουχα...
η μερα ξεκινησε με:
ο ενα καφε σκετο και μπολικα παγακια :P
ο 1 bar δημητριακων με λευκη σοκολατα 2π.
ο 100γρ γιαουρτι+ 1κ.γ. λαδι+ αγγουρι+ 1 μικρο παξιμαδι+ 1 πιπερια ψητη 4π.
ο 2 μπισκοτα παπαδοπουλου πολυσπορα+ 1 μικρο παξιμαδι+ 1 κγ. γλυκο του κουταλιου 5π.
ο 1 μικρο παξιμαδι+ 1 πιπερια ψητη 1π.
ο 1 μικρο παξιμαδι+ 1 πιπερια ψητη 1π.
ο 1 μικρο παξιμαδι+ 10γρ τυρι+ 2 ψητες πιπεριες 2π.
07-07-2010, 23:41 #2421
nefeli- που εισαι σημερα?
08-07-2010, 11:20 #2422
καλημερα,
τελικα σε αυτο το ποστ ποτε θα γρφαουμε ο ενας ποτε ο αλλος .....
η μερα ξεκινησε με:
ο ενα καφε σκετο και ελαχιστο γαλα
ο 1 Μικρο παξιμαδι+ 10γρ φετα+ 1 πιπερια ψητη+ 2 σταγονες + καρπουζι 3π.
ο 1 bar δημητριακων με λευκη σοκολατα 2π.
ο 2παξιμαδακια μικρα+ 20γρ. φετα+ 2 φετες ντοματα 4π.
09-07-2010, 09:19 #2423
οτι δεν εφαγα αυτες τις μερες τα εφαγα χθες μαζεμενα.. τα ηπια για την ακριβια...
λοιπον ο χθεσινοβραδινος απολογισμος..
1 κοκτειλ, 2 ποτα ..... και ...πατατακια, ξηρους καρπους, σαντουιτσακια, ψωμακι με τυρι φιλαδελφια, κρεπουλες.... ναι μεν μια μπουκια απο το καθενα.. αλλα μαζευτηκαν οι θερμιδες!!!...
δεν πειραζει ! χρειαζεται και αυτο που και που.. το σημαντικο ειναι οτι περασα καταπληκτικα!!!
για σημερα αποτοξινωση!
τι ειπα πιο πανω? αποτοξινωση?? χαχα καλο ε!!!
δυστυχως το στομαχι μου ειχε αλλα σχεδια για σημερα.. ετσι η μερα ξεκινησε..
ο 1 καπουτσινο φρεντο σκετο 1π.
ο 1 σαντουιτσ με καπνιστο σολωμο, σως λεμονι, μαρουλι, ντοματα... ποσο να εχει αυτο τωρα? το βαζω 8π. να ειμαι μεσα!
το μεσημερι θα παω θαλασσα μετα το γραφειο .. οποτε θα γυρισω αργα το απογευμα και ευχομαι να καταφερω να φαω καρπουζακι μονο για το υπολοιπο της μερας και καμια κουταλια γιαουρτι..
09-07-2010, 21:39 #2424
καλησπέρα σας! χάθηκα αλλά πλάκωσε δουλειά και γραφειοκρατικά αυτές τις μέρες! από αύριο και πάλι μαζί
ζωήτσα τι κάνεις;
όλα καλά; κρατιέσαι; εγώ ψιλοέκανα τις παρασπονδίες μου αλλά συνεχίζουμεεεεεεεε
φιλάκια πολλά
09-07-2010, 22:53 #2425
ευτυχως εμεινα στην θαλασσα μεχρι αργα, και οταν γυρισα εφαγα απλα κουακερ σε νερο .. ( το ζεστανα μαζι ) με ελαχιστο τυρι. και τωρα στην εξοδο θα πιω μονο ενα κρυο τσαγακι. οποτε νομιζω πως ηρθα στα ισα μετα την χθεσινη κρεπαλη
24-07-2010, 14:04 #2426
Καλησπέρα σε όλες και όλους!!!
Τι κάνετε; Είστε καλά;
Λοιπόν... τα πράγματα έχουν ως εξής:
Όταν έφτασα στα 98,9 κιλά, πήρα μια πολύ σημαντική απόφαση, η οποία αποδείχθηκε σωστή.
Πήγα σε διαιτολόγο, χωρίς να την ξέρω ή να έχω ακούσει κάτι γι' αυτήν. Η επιλογή μου ήταν σωστή, μια και είναι πολύ καλή και ως επιστήμονας αλλά και ως άνθρωπος. Με βοήθησε πολύ και μπήκα στο δρόμο το σωστό.
Συζητήσαμε για τις προτιμήσεις μου κλπ, έκανα λιπομέτρηση και μου έβγαλε ένα πρόγραμμα πολύ ευέλικτο, με επιλογές και όχι του τύπου "Δευτέρα μεσημέρι θα φας αυτό, Τρίτη βράδυ το άλλο κοκ."
Τα αποτελέσματα θα τα δείτε παρακάτω:
23/6 ..... 98,9
07/7 ..... 94,9
21/7 ..... 93,6
Δηλαδή 5,3 κιλά σε λιγότερο από μήνα.
Πηγαίνω κάθε 15θήμερο και παίρνω το νέο πρόγραμμα, αφού πρώτα συζητήσουμε και γίνει η λιπομέτρηση.
Αυτά από εμένα, είχα καιρό να γράψω!
Να είστε καλά και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!
26-07-2010, 09:56 #2427
Καλημέρα καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά στις Παρασκευούλες. Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ (ελπίζω να γράφω σε σωστό μέρος) και αποφάσισα να δοκιμάσω και εγώ το σύστημε με το waightwatchers, μπας και χάσω κανένα κιλό γιατί τα τελευταία 2-3 χρόνια έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα χωρίς αποτέλεσμα (δεν έφταιγαν οι δίαιτες αλλά η ψυχολογία μου προφανώς). Πρεέπι να χάσω οπωσδήποτε 10 κιλά. χάρηκα που σας "γνώρισα".
26-07-2010, 10:16 #2428
Αν μπορείτε να με βοηθήσετε, είμαι γύρω στα 78-79 κιλά. Πρέπει να ξεκινησω με πόσους πόντους. με 24-25?
26-07-2010, 11:30 #2429
καλημερα doran αν πας σε αυτο το ποστ http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=1326&page=1 του φορουμ θα βρεις ενα ερωτηματολογιο βασει του οποιου θα δεις ποσους ποντους χρειαζεσαι. αλλα και εναν καταλογο με ολα τα φαγητα και τους ποντους που αντιστοιχουν
26-07-2010, 11:43 #2430
Αχ σε ευχαριστώ πολυ!!!! (λιγότερους πόντους δικαιούμαι)
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....