Results 2,566 to 2,580 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
11-12-2010, 16:04 #2566
γεια σου σκονισμένο μου τόπικ! πολλοί σου έδωσαν μέχρι τώρα υποσχέσεις αλλά κανείς δεν είναι εδώ αυτό το μελαγχολικό σαββατο που ο αέρας και η βροχή συντροφεύουν τις ώρες μας... που πήγαν όλοι;
τέλος πάντων γράφω για να σου πω ότι η ναταλία μου άνοιξε ένα καινούργιο τόπικ για να βάζω ό,τι θέλω εκεί και να μην είμαι εκτός θέματος... πράγμα που δεν το πίστεψε ποτέ κατά βάθος επειδή ξέρει ότι εύκολα ξεφεύγουν οι σκέψεις... εγώ όμως θα έρχομαι κι εδώ να καθαρίζω που και που ντροπιάζοντας τους αποχωρίσαντες και εγκαταλείψαντες και άλλα σε -αντες χεχεχε
έχω και κάτι σχετικό να σου πω... ξεφούσκωσα λίγο και σαν να μπαίνω κανονικά σε πρόγραμμα... συνεχίζω και το γυμναστήριο και κρατήθηκα σήμερα... δεν έφαγα σοκολάτα (αυτά ήταν για ξεκάρφωμα....)
- 18-12-2010, 11:36 #2567
καλημέρα λευκά μου όνειρα!
20-12-2010, 10:46 #2568
Καλημέρα Φανταστικοί μου φίλοι που με αφήσατε μόνη μου! Πκ ελπίζω να μην βρήκες ευκαιρία λόγω εορτών να κάνεις παρασπονδίες... αλλά κι αν κάνεις ελπίζω να αξίζει τον κόπο!
Αστεράκι ξέρω τα χριστούγεννα είναι μια δύσκολη περίοδος για σένα... πόσους δρόμους, σπίτια, δεντράκια, καρδιές να φωτίσεις;!!! ελπίζω να είσαι γερή και δυνατή! αφρατούλα και gkate ελπίζω να είστε κι εσείς καλά και να φροντίζεται τον εαυτό σας! Ζωίτσα μου που χάθηκες; είσαι καλά; ελπίζω να περνάς όμορφες μέρες, γεμάτες και δημιουργικές...
27-12-2010, 10:47 #2569
καλημερα, και χρονια πολλα
σαν τα χιονια και εγω ...
η πορεια μου ιδια στασιμη εδω και αρκετο καιρο, αλλα εγω φταιω ...μιας και γινονται πολλες εξοδοι μεσα στην βδομαδα με αφθονο αλκοολ ...
το καλο ειναι πως ειμαι στασιμηουτε γραμμαριο παραπανω ... πρεπει ομως καποια στιγμη να μπω σε ενα ρυθμο να χασω και τα υπολοιπα να τελειωνω με αυτο το θεμα. το καλο ειναι πως αισθανομαι καλα πια με το σωμα μου. ξερω πως εχω λιγα ακομη κιλακια να χασω (καμια10 αρια αλλα μπροστα σε αυτα που εχασα μου φαινονται απλα τπτ ... ) .. αλλα φοραω πια τα φορεματακια μου .. τα κολαν με τις γκετες μου .. και δεν μασαω πουθενα! αυτη ειμαι ρε αδερφε στην τελικη! τελος! σε οποιον αρεσω.
ο απολογισμος του 2010?
πιστεψα στον εαυτο μου, τον αγαπησα, και αρχισα να τον εκτιμω και εγω και να βλεπω τι πραγματικα αξιζω .. και να στεναχωριεμαι που τον ειχα υποτιμησει τοσο πολυ ολα αυτα τα χρονια... ολα ομως γινονται για εναν σκοπο .. οσο εγω τον υποτιμουσα ηρθαν στη ζωη μου ανθρωποι που με βοηθησαν να καταλαβω τι ειμαι ...
φιλοι ηρθαν και 'φιλοι' εφυγαν ... ειμαι ομως πολυ χαρουμενη γιατι συναντησα στις αρχες του 2010 ,και μετα απο 10 χρονια, μια παλια φιλη και εχουμε γινει πια αχωριστες.. την θεωρω πια αδεφουλα μου! ειναι πολυ σημαντικο να νοιωθεις πως εχεις διπλα σου εναν ανθρωπο που ξερεις πως σε νοιαζεται, σε σκεφτεται και σε αγαπαει πραγματικα και δεν ειναι διπλα σου επειδη εχει καποιο οφελος απο εσενα.
ειναι σημαντικο που ξερω πως οποια στιγμη χρειαστω εναν ανθρωπο διπλα μου στις δυσκολες στιγμες θα ειναι εκει μαζι μου
μπορει βεβαια το αμορε να μην ηρθε ακομη ... αλλα οκ δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα μην ειμαι και αχαριστη ....
που θα παει θα βρεθει και αυτο ....
καλη χρονια να εχουμε ... θα ειναι μια δυσκολη χρονια .. αλλα αν εχουμε ανθρωπους διπλα μας που μας αγαπανε πιστευω πως θα τα καταφερουμε ... χαμογελο και καλη διαθεση να εχουμε και ολα θα γινουν
και ας επανελθω στο θεμα μας ... λεω να αρχισω σιγα σιγα να καταγραφω παλι ποντους λιγο για να με ελεγχω με το ποτο ...
Μιλαμε για πολυυυ ποτο ...... αλλα υπεροχες στιγμες διασκεδασης!!!
01-01-2011, 15:16 #2570
Καλησπέρα σε όλες και όλους και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Γεμάτη υγεία, ευτυχία και ανθρωπιά.
Εύχομαι να πετύχετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.
Νέα χρονιά, νέα αρχή και για εμένα.
Η ζυγαριά σήμερα το πρωί έδειξε 89,3 κιλά.
Ο στόχος μου είναι τα 79, οπότε μένουν να χαθούν 10,3 κιλά.
Ημέρα ζυγίσματος το Σάββατο.
Σήμερα έφαγα:
ΠΡΩΙΝΟ
2 μπάρες δημητριακών
1 φλ. γάλα 1,5%
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
175 γρ. χοιρινή μπριζόλα
Σαλάτα λάχανο
με 2 κ.γλ. ελαιόλαδο
Μέχρι τώρα 18 πόντοι
Υπόλοιπο για σήμερα 10 πόντοι.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
13-01-2011, 10:43 #2571
Καλή χρονιά με υγεία, χαρά τύχη και πολλές ευχαριστες στιγμές!
Ελπίζω να περάσατε όλοι πολύ καλά στις γιορτές και να γεμίσατε μπαταρίες!
Π-Κ πού είσαι? Μ'αρέσει που πλέον μένουμε και στην ίδια πόλη! χρόνια και ζαμάνια! Αντε, κανόνισε να τα πούμε σύντομα!
Λοιπόν.... έχω την ανάγκη να τα πω γιατί δεν μπορώ!
ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! Δεν μπορώ συνέχεια να χανω να παίρνω και φτου απο την αρχή. Νιώθω πολύ πεσμένη και δεν μπορώ να βρω ένα κίνητρο να κάνω τα πράγματα καλύτερα! Ενώ όλα δείχνουν ότι έχουν μπει στο δρόμο τους με το θέμα της διατροφής τα έχω κάνει θάλασσα...
Ειλικρινά νιώθω ότι έφτασα στο τέρμα και ότι ποτέ δεν θα ξανακαταφέρω να βάλω πρόγραμμα για να κάνω κάτι καλό για τον εαυτό μου και αυτό με κουράζει τόοοοοοοσο πολύ...
ʼλλαξα πόλη και ζωή, συνήθειες και τα πρόσωπα της καθημερινότητάς μου δεν είναι τα ίδια...
Η Θεσσαλονίκη ωραία πόλη, με καλούς ανθρώπους αλλά έχει αρχίσει να με κουράζει η υγρασία και το κλίμα...
Δεν με βοηθάει τίποτα να κάνω μια αρχή για μένα.
Δ Ε Ν Α Ν Τ Ε Χ Ω αλλο. Θα σκάσω!!!!!!!!!!!!!
:no:
Θέλω να χάσω κιλά για την υγεία μου κυρίως (κατανομή στο πάνω μέρος του σώματος) και για να μπορώ να κυκλοφορώ στο δρόμο χωρίς να σκέφτομαι διάφορα για αυτούς που με κοιτλαζουν με την άκρη του ματιού τους. Δεν μπορώ να φοράω αυτά που θέλω και το κυριότερο... ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!
Κάτι πρέπει να κάνω... αλλά τι? ειλικρινά με πνίγει αυτό το πράγμα!
18-01-2011, 20:19 #2572
Καλησπέρα!
Το προηγούμενο ποστ σου asteraki με προβλημάτισε πολύ. Τα ίδια συναισθήματα βιώνω κι εγώ, κυρίως όσον αφορά την αναβλητικότητα και τη μη συνέχιση του προγράμματος.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Ξεκινάω στα 99,7 κιλά με διαιτολόγο. Πολύ καλή, σωστή επαγγελματίας και άνθρωπος, με βοήθησε να χάσω κιλά και να φτάσω στα 86,3 μέσα σε 5,5 μήνες.
Και ενώ έμεναν 7,3 κιλά να χαθούν για να φτάσω στον προσωπικό μου στόχο, στα 79 κιλά δηλαδή, παίρνω την απόφαση να συνεχίσω με το πρόγραμμα των WW.
Σωστή απόφαση κατ' εμέ, μια και το πρόγραμμα το έχω εφαρμόσει και στο παρελθόν με επιτυχία (οι παλιοί ξέρουν).
Αντί όμως να ξεκινήσω αμέσως από εκεί που σταμάτησα, χαλάρωσα για λίγο και αφέθηκα, οπότε τα κιλά άρχισαν να ανεβαίνουν...
Υπολογίζω ότι έβαλα γύρω στα 3,5 με 4 κιλά.
Σίγουρα θα ξέρω αύριο το πρωί, που θα ζυγιστώ.
Τέρμα τα ψέματα, τα λάθη, οι αναβολές, ο εφησυχασμός.
Αν συνεχίσω έτσι, με μαθηματική ακρίβεια θα πάρω όλα τα χαμένα κιλά.
Έκανα λοιπόν ένα διάλογο με τον εαυτό μου σήμερα και πήρα την απόφαση αύριο το πρωί να ξεκινήσω κανονικά.
Η αυριανή μέρα επομένως είναι κομβική για εμένα. Θα δείξει και θα αποδείξει πολλά.
Βάζω τα δυνατά μου και προχωράω.
asteraki, περιμένω νέα σου.
Είμαι σίγουρος, επειδή σε ξέρω, ότι θα τα καταφέρεις γιατί έχεις πείσμα και θέληση.
Θα το παλέψουμε μαζί.
Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ.
Καλή συνέχεια σε όλες και όλους!
18-01-2011, 20:57 #2573
Γιατι δεν συνεχιζεις με τη διαιτολογο σου;
18-01-2011, 21:23 #2574
Originally posted by lessing
Γιατι δεν συνεχιζεις με τη διαιτολογο σου;
18-01-2011, 21:45 #2575
μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι εννοούμε με αυτό το θέμα με τους πόντους; δεν έχω καταλάβει...τι σημαίνει ότι το τάδε έχει τάδε πόντους; ;;;;;
19-01-2011, 09:02 #2576
πως λέμε το ταδε φαγητό εχει τόσες θερμίδες και πρέπει να είμαστε κάτω από ένα όριο θερμίδων για να χάνουμε? όπου θερμίδες βάλε πόντους, είναι πιο ευχάριστη μέθοδος
19-01-2011, 09:05 #2577
καλημερα,
σε αυτο το ποστ θα καταλαβεις πως υπολογιζεται το οριο των ποντων που εχεις καθημερινα, και μια λιστα με σχεδον ολα τα φαγητα, ποτα, γλυκα και τους ποντους που τους αντιστοιχουν!
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...age=1#pid86637
19-01-2011, 23:21 #2578
Καλησπέρα!
Η αρχή έγινε σήμερα, μετά από μια περίοδο ατασθαλιών και αναβολών, που κράτησε 1,5 μήνα.
Το πρωινό ζύγισμα έδειξε 91,1 κιλά.
Στόχος τα 79.
Πιστεύω ότι θα τα πάω καλά. Ξεκινώ με αισιοδοξία και καλή διάθεση και αυτό νομίζω είναι σημαντικό.
Περιμένω νέα και από άλλους!
Καληνύχτα σε όλες και όλους και αύριο πάλι εδώ!
20-01-2011, 10:41 #2579
Καλημέρα και απο μένα!
Μετά απο ένα μακρύ διάστημα αποχής απο κάθε είδους διατροφή - δίαιτα, επανέρχομαι με πρώτο στόχο τα -8 κιλά. Ξεκινάμε δυναμικά λοιπόν απο σήμερα και ελπίζω όλα να πάνε καλά απο εδώ και στο εξής. Είναι σημαντικό να πάρεις την απόφαση και πιο δύσκολο να την υλοποιήσεις αλλά τί στο καλό.... Ο δρόμος προς τη νίκη μετράει πάντα και όχι αυτή καθαυτή... Έτσι λοιπόν, αφού πήρα την απόφαση είμαι έτοιμη να την φέρω εις πέρας μέχρι το τέλος!
Σύμμαχος για μια ακόμη φορά ο Π-Κ που πάντα αποτελεί το φωτεινό παράδειγμα θέλησης και αποφασιστικότητας! Με βοήθησες πολύ φίλε μου να καταλάβω ότι όλα είναι μια ιδέα, μια απόφαση! Σ'ευχαριστώ πολύ!!
Αισθάνομαι ήδη νικήτρια παρόλο που δεν έχω χάσει ακόμη ούτε μισό γραμμάριο!!! :spin: :P
Με δεδομένο ότι έχω καταφέρει πολύ περισσότερα και σπουδαιότερα πράγματα στη ζωή μου απο το να χάσω μερικά κιλά και έχοντας ως παράδειγμα άτομα απο το περιβάλλον μου που κατάφεραν να χάσουν πάνω απο 20 κιλά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα και να τα διατηρούν μέχρι τώρα, ξεκινάω το δικό μου δρόμο προς την κορυφή! Θέλω να χάσω κάποια κιλά για αρχή, δεν με νοιάζει μέχρι πότε (το ιδανικότερο θα ήταν να χάνω 1 κιλό την εβδομάδα αλλά και το μισό δεν με χαλάει), να μαζέψω κάποια χρήματα και να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου (μάλλον ρούχα και ένα ζευγάρι παπούτσια), να κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέπτη και να βλέπω τη Χρύσα όπως θέλω αλλά έχω ξεχάσει! Επιπλέον, έτσι όπως το σκέφτομαι, έχει γίνει το φαγητό ο καλύτερός μου φίλος... Στις χαρές, τσουπ ένα γλυκάκι, στις στεναχώριες τσούπ τα σουβλάκια (ναι ναι, με βοηθάει το τζατζίκι να πνίξω τον πόνο μου!! (:shocked2::spin), στις έντονες στιγμές άγχους και στρες (και πιστέψτε με είναι πολλές έχοντας αλλάξει πόλη και συνήθειες...) τσουπ ο καφές με ένα τόνο ζάχαρη και κρέμα γάλακτος, τις ώρες χαλάρωσης τσουπ ένα ρόφημα σοκολάτας με μπόλικη δόση σοκολάτας σκόνη και έξτρα ζάχαρη! Δηλαδή, αν τα βάλω κάτι ψάχνω αφορμές να κάνω επιδρομές και τσιμπολογήματα με κάθε ψυχολογική μετάπτωση! Συνειδητοποίησα ότι το φαγητό αποτελεί σε μεγάλο βαθμό (όχι αποκλειστικά) την ασπιρίνη της ψυχής μου.... Δεν θα βγάλω όμως την ουρά μου απέξω και θα τα ρίξω όλα εκεί... Σίγουρα είμαι και εγώ λιχούδα (σε μεγάλο βαθμό) και λίιιιιιιιιιγο γουρουνίτσα! Εκεί είναι που αναρωτιέμαι πώς καταφέρνουν οι άνθρωποι που έχουν χάσει πολλά κιλά να τα διατηρούν... Αν όντως το φαγητό είναι στενά συνδεδεμένο με την ψυχολογική μας διάθεση τότε με μαθηματική ακρίβεια όλα αυτά τα χαμένα κιλά θα έρχονταν πίσω.. ΑΡΑ, είναι θέμα προσωπικό και έχει σχέση με τη θέληση, την υπομονή, την δύναμη του καθενός μας. Θα μου πείτε τώρα, μα τί μας λέει ο αμπελοφιλόσοφος...
Ήθελα να τα πω, για να τα βγάλω απο μέσα μου και για να εξηγήσω πώς πήρα την μεγάλη απόφαση να μην επιτρέψω ποτέ ξανά στον εαυτό μου να συνδέει το φαγητό με τις διάφορες στιγμές της ζωής μου... Μόνο έτσι θα καταφέρω αυτό που έχω ξεκινήσει!
Ξέρω ξέρω, σας κούρασα αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που ξεκίνησα και ακόμη πιο χαρούμενη που έχω αποφασίσει ότι θα το φτάσω μέχρι το τέλος. Δεν ξέρω, θα ξεκινήσω και δραστηριότητες και έτσι θα δημιουργήσω νέες εικόνες που θα μπορέσω να τις συνδέσω με τις ψυχολογικές μου μεταπτώσεις.
Σας φιλώ όλους γλυκά, μου έλειψε πολύ η παρέα σας, ελπίζω όλα να πάνε καλά σε όλους όσους κάνουν ένα ξεκίνημα ή είναι στη μέση του αγώνα τους ή φτάνουν θριαμβευτικά στο τέρμα!
Σας φιλώ όλους γλυκά και εύχομαι κάθε στιγμή να είναι μοναδική, ξεχωριστή και να την ζούμε με όλο μας το είναι...!
ΧΧΧ:tumble::tumble:
20-01-2011, 11:05 #2580
Το πρωινό μου ξέχασα να γράψω!!!
1 ποτήρι γάλα φρέσκο ελαφρύ 2π
3 κουταλιές της σούπας δημητριακά cheerios 2π
Μια βοήθεια θέλω μόνο, αν μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει αυτούς τους πόντους διότι δεν τα θυμάμαι και πολύ καλά και δεν βρήκα στη λίστα μου ακριβώς αυτά που έφαγα οπότε δεν είμαι και σίγουρη για το τί έχω χρεώσει!
Φιλάκιααααααααα:love:
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....