WEIGHT WATCHERS - Page 176
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 176 of 301 FirstFirst ... 76126166174175176177178186226276 ... LastLast
Results 2,626 to 2,640 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Kαλημέρα σε όλους και όλες!
    Λίγο στεναχωρημένος είναι σήμερα ο καιρός και χουχουλιάρικος! :P
    Μακάρι να ήταν Σάββατο! :bouncing:
    Σήμερα επίσημη μέρα ζυγίσματος για μένα και τα κιλά μου σταθερά και αμετακίνητα απο τα 80. Έχω κολλήσει λιγάκι να πω την αλήθεια και όσο και αν θέλω δεν μπορώ να κρατήσω σταθερούς τους πόντους. Τουλάχιστον να μην πάρω είναι το θέμα....
    Ελπίζω την άλλη εβδομάδα να πάει καλά! Μέχρι τότε χαλαρά χωρίς άγχος και άσχημες σκέψεις! :wink1:
    Για τον πρώτο μου στόχο έχω να χάσω ακόμη 5 κιλά. Δεν είναι και πολλά νομίζω!!! :bigsmile: Μετά βλέπουμε! :duh:
    Χαίρομαι πολύ που βλέπω νέα άτομα στην παρέα μας! Καλή επιτυχία!!!
    Σας φιλώ γλυκά όλους!!
    Α! Σήμερα έχω προς το παρόν καταναλώσει 3 πόντους απο τους 21 που μου αναλογούν! Το βράδυ πάλι φαγητό στο σπίτι.. Μακαρόνια με σάλτσα χωρίς πολύ λάδι. Μόνο με σάλτσα ντομάτας, σκόρδο, βασιλικό, λίιιιιιγο ζάχαρη και λίγο άνιθο (άσχετο αλλά μου αρέσει πολύ ο άνιθος!:lol::lol

Senior Member
    αστεράκι σε διαβάζω γεμάτη ενέργεια και καλή διάθεση αν μετρήσω και τις εύθυμες φατσούλες στο ποστ σου! εύχομαι όλα καλά. Πως είσαι; εγώ είμαι σε μεταβατική περίοδο. Έχω περιορίσει τις καταχρήσεις και τις υπερφαγίες και σιγά σιγά μπαίνω σε φάση διατροφής.

Senior Member
    Kαλημερούδια!!!!!!
    όλα καλά Νεφέλη μου! &να μην ήταν όλα καλά ειλικρινά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να τ'αλλάξω πέραν του να προσπαθώ και να χαμογελάω... :grin:
    Δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή είναι πολύ παιχνιδιάρα και πολλές φορές κάνει επικίνδυνες στροφές.. αλλά αφού είμαστε η οικογενειά μου και εγω υγιείς όλα καλά!
    Είμαι στην ίδια φάση περίπου με σενα Νεφέλη, προσπαθώ να μπω σε φάση διατροφής.... Μερικές φορές κρίνεται απαραίτητο να ξεκουραζόμαστε λίγο και μετά, αφού έχουν γεμίσει οι μπαταρίες μας, να αρχίζουμε τη νέα μας πορεία προς τον πάτο...( των κιλών εννοώ :smilegrin
    Χθες πάλι ξεπέρασα κατά 8 τους πόντους μου αλλά αποφασισα να τους μειώσω απο την εβδομάδα αυτή για να είμαι οκ. Ξεκίνησα με καφε σκέτο και 3 digestive full fat και έτσι είμαι ήδη στους 6πόντους...
    Για να δούμε τί έπεται....
    Σας φιλώ όλους γλυκά και τα λέμε σύντομα!
    :bigsmile::smilegrin::grin::bisou:

Senior Member
    καλημερα αστεράκι, καλημέρα σ'όλους ακόμα και σ'αυτούς που δεν αφήνουν καλημέρα να πέσει κάτω!

το πρωινό μου είναι στους 6 πόντους αφού έφαγα 2 φετούλες ψωμάκι για πρωινό με λίγη μαρμελάδα και 2 μπισκοτάκια που είχα φτιάξει εγώ με τα χεράκια μου... τέρμα τα ψωμιά για σήμερα.

Senior Member
    nefeli endiαφέρεται μια γνωστή μου για τη WW, οι πόντοι στις λίστες που πόσταρες ισχύουν? επειδή υπάρχουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με την παλιά δίαιτα.

Senior Member
    Fuxia γεια σου Εγώ ακολουθώ αυτούς τους πόντους μιας και δεν έχω άλλους ... δεν ξέρω πόσο πολύ έχουν αλλάξει , αν έχουν αλλάξει βέβαια. Πάντως είναι σίγουρο ότι κι αυτοί αποδίδουν και έχουν αποτελέσματα. Πιστεύω ότι είναι οι τελευταίοι και δεν έχει αλλαγές αλλά και να μην είναι οι αλλαγές δεν θα είναι και δραματικές.

Καλή αρχή στην φίλη σου! αν θέλει ας έρθει να είμαστε παρέα

Senior Member
    Ευχαριστώ Νεφέλη! Μόλις γέννησε και δεν έχει πολύ χρόνο, σιγά σιγά

Junior Member
    Καλημέρα καμάρια μου!

Σάββατο σήμερα, μέρα ζυγίσματος για μένα, και το χαμόγελό μου έχει φτάσει μέχρι τ' αυτιά!
    Ένα κιλό μείον έδειξε η ζυγαριά, οπότε απέδωσε τα μέγιστα η εβδομάδα που μας πέρασε :duh::bouncy:

Το τι κουράγιο και ικανοποίηση πήρα δε λέγεται!

Φιλιά πολλά σε όλους και καλή συνέχεια

Ιφιγένεια

ΥΓ Έχω μαζεμένους τους πόντους σε ένα αρχείο κι επίσης έχω ένα αρχείο στα αγγλικά με διάφορα "τρελά" για τα δικά μας δεδομένα τρόφιμα (πχ μακαρόνια με σάλτσα από κονσέρβα, αχ έρμη Αμέρικα), αλλά υπάρχουν και πολλά που λείπουν απ' το δικό μας και έτσι συμβουλεύομαι και τα δύο.
    Αν τα χρειάζεται κάποιος ας μου στείλει p.m. να του τα στείλω με email.

Senior Member
    πολύ καλημέρα μας!
    η μέρα άρχισε με weetabix , μία μέτρια μπανάνα και καφέ
    μεσημέρι φακές, καλαμάρι
    καφέ
    βράδι 1 φέτα ψωμί, γαλοπούλα, τυρί
    γιαούρτι

δεν μετράω ακόμα πόντους επειδή είμαι σε μεταβατικό στάδιο αυτά για σήμερα

Senior Member
    καλησπέρα μας!

η μέρα άρχισε με 1 weetabix με 1/2 κουτ μέλι
    λίγο παξιμάδι ντομάτα και 1 φέτα τυρί

το μεσημέρι έφαγα 1 κουλούρι με σουσάμι και παντζάρια με λίγη ταχίνη

1 νέσκαφε

Junior Member
    Καλησπέρα παιδιά..

Διανύω την τρίτη εβδομάδα δίαιτας, και είναι η πρώτη μέρα που εξώκειλα τόσο πολύ.

Έφτασα τους 30-32 πόντους.

Δε με στενοχωρούν τόσο οι δέκα παραπάνω πόντοι, όσο το ότι μπήκα πάλι σ' ένα φαύλο κύκλο άγχους-ξενυχτιού-κατάθλιψης που προσπαθώ με νύχια και με δόντια να του ξεφύγω.

ʼγχος, στρες, ξενύχτι, κατάθλιψη, καφέδες, περισσότερη αϋπνία, περισσότερη κατάθλιψη, περισσότερο άγχος = υπερφαγία ή κρίσεις "νηστείας" -που με βγάζουν σε βουλιμικά επεισόδια- όπου δε θέλω να φάω τίποτε όλη τη μέρα παρά μόνο καφέ και τσιγάρο γιατί όλα μ' αηδιάζουν ή γενικά δε σκέφτομαι καθόλου το φαγητό και δεν νιώθω καθόλου πείνα, κι ύστερα μπορεί στις 3 το πρωί να φάω μία σοκολάτα, μισή μερέντα, ή ένα ντόνατς (και αναφέρω το ντόνατς γιατί το σιχαίνομαι ως γεύση και δεν μ' αρέσει καθόλου, αλλά σε τέτοιες φάσεις μπορεί και να το φάω).

Έτσι και σήμερα.

ʼρχισε από προχτές ο φαύλος κύκλος και παλεύω να τον σπάσω.

Δε θέλω να πάρω αγχολυτικά γιατί έπαιρνα πριν ένα εξάμηνο που πέρναγα τρελές κρίσεις άγχους και πανικού, και ενώ με βοηθούσαν να βγάζω μια "ήρεμη" μέρα και να κοιμάμαι το βράδυ, μου άφηναν μια περίεργη αίσθηση θολούρας και είχα διασπασμένη προσοχή.
    Και γενικά το παλεύω ν' αποφεύγω φάρμακα και χημικά όσο μπορώ.

Αλλά με παίρνει από κάτω.. τίποτα γύρω δεν βοηθάει, όλες οι καταστάσεις πιέζουν περισσότερο... Το ότι απολύθηκα πριν ένα δεκαήμερο μετά από έντεκα χρόνια δουλειάς, χωρίς αποζημίωση και χωρίς ταμείο, δεν βοηθάει καθόλου το να δω τα πράγματα λίγο πιο αισιόδοξα.
    Το οικονομικό κοντεύει να γίνει αδιέξοδο, οι λογαριασμοί και τα χρέη συσσωρεύονται, και το έτερον ήμισυ δεν είναι σε καλύτερη θέση με τα επαγγελματικά του -παλεύει να στήσει νεοσύστατη συνεταιρική επιχείρηση-, άσε που ο βασιλικός που 'χω στο μπαλκόνι (αυτός που μου τον ξέρανε το πρώτο κρύο), δείχνει πολύ πιο ...ανθηρός απ' ό,τι η σχέση μας.

Τι να πω ρε παιδιά... ώρες ώρες νιώθω πως πρέπει να αδειάσω το νερό μιας τεράστιας δεξαμενής κι εγώ κουβαλάω μονάχα ένα παιδικό φτυαράκι κι επιπλέον δε θέλω να ταλαιπωρώ άλλο τον εαυτό μου και το σώμα μου...

Σας έπρηξα κι εσάς, αλλά χαίρομαι που "είστε εδώ" και μπόρεσα κάπου να πω όσα είχα στην κεφάλα μου απόψε χωρίς ν' ακούσω καμιά περιβόητη ατάκα του τύπου "Έλα ρε Ιφιγενειάκι, ψηλά το κεφάλι, εσένα δε σε φοβόμαστε, εσύ είσαι δυνατή!"

Senior Member
    Ιφιγένεια μου καλημέρα

αυτές οι δύσκολες στιγμές έρχονται για όλους κουστουμαρισμένες διαφορετικά... ο καθένας με τα δικά του προβλήματα και σκοτούρες. Και για μένα ήταν και είναι ένα πολύ δύσκολο διάστημα προσαρμογής στα νέα δεδομένα της καθημερινότητας μου. Αυτό που θα σου πρότεινα εγώ είναι να μην χρησιμοποιήσεις το "φτυαράκι" σου... αρκεί να βρεις τον δικό σου τρόπο ν'ανοίξεις μια τρύπα σ'αυτή τη δεξαμενή και θα αδιάσει μόνη της αργά και σταθερά... άρχισε να δοκιμάζεις για να βρεις τι είναι αυτό που σε αποσυμπιέζει και σε χαλαρώνει. Εμένα σίγουρα το περπάτημα... σε κάθε βήμα είναι λες και αφήνω πίσω μου όλες τις σκέψεις... το κακό είναι ότι στο τέλος της διαδρομής τις περιμένω να τερματίσουν κι αυτές... όπως και να΄χει εκείνη την μισή- μία ώρα... χαλαρώνω.

Σιγουρα δεν βοήθησα... αλλά να ξέρεις ότι εδώ είμαστε α+2

Junior Member
    Originally posted by Nefeli-
    Ιφιγένεια μου καλημέρα

αυτές οι δύσκολες στιγμές έρχονται για όλους κουστουμαρισμένες διαφορετικά... ο καθένας με τα δικά του προβλήματα και σκοτούρες. Και για μένα ήταν και είναι ένα πολύ δύσκολο διάστημα προσαρμογής στα νέα δεδομένα της καθημερινότητας μου. Αυτό που θα σου πρότεινα εγώ είναι να μην χρησιμοποιήσεις το "φτυαράκι" σου... αρκεί να βρεις τον δικό σου τρόπο ν'ανοίξεις μια τρύπα σ'αυτή τη δεξαμενή και θα αδιάσει μόνη της αργά και σταθερά... άρχισε να δοκιμάζεις για να βρεις τι είναι αυτό που σε αποσυμπιέζει και σε χαλαρώνει. Εμένα σίγουρα το περπάτημα... σε κάθε βήμα είναι λες και αφήνω πίσω μου όλες τις σκέψεις... το κακό είναι ότι στο τέλος της διαδρομής τις περιμένω να τερματίσουν κι αυτές... όπως και να΄χει εκείνη την μισή- μία ώρα... χαλαρώνω.

Σιγουρα δεν βοήθησα... αλλά να ξέρεις ότι εδώ είμαστε α+2
    Κι όμως Νεφέλη, βοήθησες..
    Αυτό που μου είπες για την... τρύπα της δεξαμενής το σκέφτηκα πολύ. Είναι μια άλλη οπτική στο πώς βλέπω εγώ το ίδιο θέμα, λιγότερο αγχωτική απ' ό,τι έχω εγώ στο μυαλό μου.
    Πώς να το κάνουμε, αλλιώς είναι να πηγαίνεις ν' αντιμετωπίσεις το... θηρίο μ' ένα παιδικό φτυαράκι, κι αλλιώς να ανοίγεις μια τρύπα, μια βαλβίδα εξαερισμού ρε παιδί μου και ν' αφήνεις κάποια πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους.

Κάτι τέτοιο δεν ήθελες να πεις;

Δεν είναι οτι μαγικά σήμερα βλέπω τα πράγματα αισιόδοξα, είναι μάλλον που κατάφερα να κοιμηθώ κάμποσες ώρες, έστω και μέσα στη μέρα, και "καθάρισε" λιγάκι το μυαλό μου.

Κατά τα άλλα το παλεύω.
    Κι ευτυχώς που σας έχω βρει, στηρίζομαι πολύ απ' το φόρουμ.
    Έχω διαβάσει κατεβατά και κατεβατά σελίδων, σε όλα τα θέματα που έχουν ανοιχτεί και παρόλο που δεν σχολιάζω παντού, βοηθιέμαι σημαντικά.

Να στε όλοι καλά βρε!

"Μια μέρα και σήμερα".

Senior Member
    καλημέρα σας!

ναι αυτό ήθελα να πω Ιφιγένεια. Χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα σήμερα κι επίσης χαίρομαι που παίρνεις βοήθεια από το φόρουμ.

σήμερα ξύπνησα με άγριες διαθέσεις και μια ακατανίκητη αίσθηση πείνας... περιορίστηκα στα εξής

1 τοστάκι 5
    1 weetabix με 1/2 κουτ. μέλι 2
    1 νες

Senior Member
    όλοι χαμένοι... που είστε καλέ;