WEIGHT WATCHERS - Page 177
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 177 of 301 FirstFirst ... 77127167175176177178179187227277 ... LastLast
Results 2,641 to 2,655 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    πάρα πολύ καλά! τόσο κράτησε... λέτε, λέτε θα τα καταφέρουμε και μαζί και εδώ και μετά ούτε η Νικολούλη δεν σας βρίσκει....

ας είναι

Senior Member
    Καλημέρα σας!
    Ελπίζω να είστε όλοι καλά! όντως χαθήκαμε, αυτό είναι αλήθεια....
    Να ξεκινήσω με τα δικά μου τώρα μιας και έχω πολλά να πω..
    Μετά απο πολύ καιρό με σκαμπανεβάσματα διάθεσης και κιλών αποφάσισα να κάνω κάτι που το έχω ξανακάνει αρκετές φορές κατα το παρελθόν και να πω την αλήθεια δεν είμαι και υπέρμαχός του... Έκανα μεγάλη έρευνα στο internet(μόνο για κάτι τέτοιο είχα χρόνο και όχι για προσωπική επαφή που είναι το καλύτερο..) και διάλεξα ένα διαιτολόγο ο οποίος να πληρεί τα κριτήρια που έχω θέσει. Πτυχίο, δημοσιεύσεις, ενασχόληση με το αντικείμενο αρκετό καιρό κτλ... Κατέληξα λοιπόν σε κάποιον νεαρό που βρίσκεται στο κέντρο (θα με διευκολύνει πολύ λόγω του ότι το διασχίζω κάθε μέρα στο πήγαινελα στη δουλειά) και έτσι επισήμως απο σήμερα ξεκίνησα διατροφή. Να επισημάνω ότι με τους πόντους δεν είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα αλλά περισσότερο ήθελα support απο κάποιον ειδικό στο είδος ο οποίος θα μου δώσει (για μια ακόμη φορά) την σωστή καθοδήγηση και θα με βοηθήσει να μην λοξοδρομίσω... Είχα φτάσει στο σημέιο να τρέφομαι ΜΟΝΟ με γλυκά και διάφορα άλλα μπινελίκια τα οποία γρήγορα ανέβασαν τον δείκτη της ζυγαριάς και έριξαν την διάθεσή μου καθώς και την ψυχολογική μου κατάσταση στα τάρταρα!
    Η πρώτη επίσκεψη ήταν χθες το απόγευμα. Πήγα εκεί, συζητήσαμε για τις συνήθειές μου τόσο ως προς την κατανάλωση των τροφών όσο και ως προς το μαγείρεμά τους. Μου εξήγησε αρκετά πράγματα και μου έδωσε να καταλάβω ότι καλό είναι να σκέφτομαι μακροπρόθεσμα την επίδραση όλων αυτών που καταναλώνω και όχι το ότι είμαι νέα ακόμη και δεν παθαίνω τπτ. Τώρα είναι ολα οκ μου λέει... Σε 20 - 30 χρόνια όμως??? Πρέπει να πίνεις γάλα, να καταναλώνεις γλυκά αλλά με μέτρο, να τρως τυροπιτάκια αλλά όχι μισο κιλό όταν είσαι αγχωμένη παρά μόνο 2-3... Το κυριότερο όμως που κατάλαβα είναι ότι στην περίπτωσή μου θα με βοηθήσει πολύ όταν νιώθω ότι πεινάω (και δεν είναι όντως πραγματική πείνα) να κάνω κάτι το οποίο θα με κάνει τόσο ευτυχισμένη ίσως και ακόμη περισσότερο όσο και το είδος τροφής στο οποίο θα έβρισκα καταφύγιο. Οκ θα μου πεις, αυτά τα ξέρουμε, κάτι άλλο νεότερο???
    Χμμμ, τίποτε άλλο το οποίο όλοι εμείς που έχουμε ασχοληθεί με διάφορες δίαιτες κατα καιρούς γνωρίζουμε.... Όμως ξέρω τί θα κάνω απο εδω και στο εξής... Θα σηκώσω το τηλ και θα πάρω μια φίλη μου, θα φύγω και θα πάω μια βόλτα, θα πάρω τον άντρα μου και θα πάω στην τελική ένα σινεμά ή.... δεν ξέρω... κάτι που θα με κάνει να ξεχαστώ!
    Μετά παο αυτή τη συζήτηση λοιπόν σχετικά με τις συνήθειές μου, ξεκίνησε η γνωστή διαδικασία... Λιπομέτρηση και μέτρηση μεταβολισμού (καινούριο αυτό δεν το είχα ξανακάνει να πω την αλήθεια...). Απο τη λιπομέτρηση βγήκε η λυπητερή... Έχω περίπου 20 με 25 κιλά λίπος παραπάνω απο το φυσιολογικό... ʼντε και αυτό το ήξερα... Το κορυφαίο ήρθε όταν τελειώσαμε με τη μέτρηση μεταβολισμού η οποία έβγαλε ότι ο ρυθμος απώλειας βάρους μου σε σχέση πάντα με τις συνήθειές μου (καθιστική ζωή, έλλειψη άσκησης) είναι μικρός και μάλιστα αν το μεταφράσουμε σε γραμμάρια ανα βδομάδα είναι 700gr/εβδομάδα. Συνέχισε το μαρτύριό μου όταν είδα ότι κατα μέσο όρο οι θερμίδες που πρέπει να καταναλώνω κάθε μέρα για να χάσω αυτά τα ρημαδιασμένα 700gr είναι 1200 ΠΕΡΙΠΟΥ. Καλά λεω δεν παίζει... Γι'αυτό έβαζα κιλά με τη σέσουλα τον τελευταίο καιρό... Τέλοσπάντων, η διατροφή η οποία θα ακολουθήσω στηρίζεται στο πρότυπο της μεσογειακής διατροφής, με μέσο όρο θερμίδων ημέρας γύρω στις 1200. Έχω και το γλυκό μου, το κρέας μου, το ψάρι μου, τις σαλάτες μου σε αφθονία... Γάλα αρκετό (θα αρχίσω να μουγκρίζω σαν τη γελάδα με τόσο γάλα...), ψωμί σε φυσιολογική ποσότητα...
    Το απίστευτο αυτή τη φορά είναι ότι λόγω του ότι απο τη δουλειά γυρίζω απόγευμα σπίτι και δεν μπορώ να μην φάω, μου έβαλε το μεγάλο γεύμα κατά τις 7 (όταν επιστρέφω και θα έχω κάνει το μπανάκι μου και θα έχω βάλει τις πυζαμούλες μου) και στη δουλειά μού έβαλε κάτι πιο ελαφρύ για να μη μένω νυστική. Μπορώ κατά τις 11 το βράδυ να τρώω και μια μπάρα δημητριακών ή ότι μου έχει βάλει να καταναλώσω αρκεί να κοιμηθώ 2 ώρες μετά. Βλέπω δηλαδή να βγαίνει ένα πρόγραμμα ακριβώς προσαρμοσμένο στις ανάγκες μου.
    Ξέρω ότι είμαι λίγο άκυρη εδώ που τα γράφω όλα αυτά αλλά εδω ξεκίνησα την πορεία μου και εδώ ευελπιστώ να την τελειώσω! Ξεκινάω λοιπόν με μικρούς στόχους και αυτή τη φορά απο τα 81,900.... Πρέπει να χάσω 25 κιλά, είμαι στην πρώτη κλίμακα παχυσαρκίας και ελπίζω να φτάσω στα φυσιολογικά επιθυμητά κιλά και ποσοστά λίπους!
    Το βασικό είναι ότι σκοπεύω να αυξήσω το μεταβολισμό μου, ξεκινώντας γυμναστήριο (μόλις πάρω τα παπά μου τα αθλητικά και τη φόρμα μου) ή αγοράζοντας ένα ποδήλατο και πηγαίνοντας κάθε μέρα στη δουλειά με αυτό. Τη δεδομένη στιγμή μού είναι πιο εύκολο το γυμναστήριο και όταν ανοίξει ο καιρός και θα έχω αποκτήσει και λίγο μυική δύναμη θα πάρω το ποδήλατο!
    Αυτά λοιπόν απο μένα. Ποτέ δεν είναι αργά να κάνουμε πράγματα για μας εφόσον το πάρουμε απόφαση. Η ζωή μου συνεχίζεται κανονικά, κάνω το σταυρό μου που είμαι καλά, έβαλα μυαλό και εύχομαι να έχω δύναμη για να αντιμετωπίζω τις δύσκολες καταστάσεις.
    Φιλάκια πολλά σε όλους και ζητώ συγγνώμη που σας κούρασα απλώς είμαι σχετικά ενθουσιασμένη! Θα καταχραστώ αν μου το επιτρέψουν και τα μέλη - βετεράνοι&νέοι τον χώρο του φόρουμ για να καταγράφω την καθημερινή μου διατροφή. ..
    Έχουμε λοιπόν τα εξής:

ΠΡΩΙΝΟ:
    1 ποτήρι γάλα 1,5% φρέσκο
    1 μπάρα δημητριακών κεράσι
    1 καφές

ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ (σε λίγο)
    1 χυμός (330gr)

Φιλάκια πολλά πολλά σε όλους!

Senior Member
    αγαπητό αστεράκι που επέστρεψες αποφασισμένο, πεισμωμένο και γεμάτο ενέργεια, σου εύχομαι να έχεις ένα καλό ξεκίνημα και το ίδιο κουράγιο και υπομονή μέχρι να φτάσεις στον στόχο σου. Χαίρομαι που πήγες σε διατροφολόγο και ταράζεις δυναμικά τα νερά σου... το να μένουμε στον βάλτο δεν βοήθησε ποτέ.

Θα ήθελα όμως να καταθέσω την εμπειρία μου για τις μπάρες δημητριακών. Είναι χορταστικές με σχετικά λίγες θερμίδες και ευχάριστες ειδικά σε περίοδο διατροφής. Παρόλα τα θετικά όμως, πιστεύω ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ως προς το πόσο συχνά τις καταναλωνουμε. Αρχικά σ'εμένα λειτούργησαν βοηθητικά, αλλά έπειτα έγιναν κάπως σαν εξάρτηση και ανάγκη επί καθημερινής βάσεως, με αποτέλεσμα σε κάποια φάση να φρενάρουν την απώλεια κιλών. Πιστεύω ότι θα ήταν καλό να τις καταναλώνουμε τουλάχιστον μέρα παρά μέρα αν όχι και σε μεγαλύτερο διάστημα αποχής κάθε τρίτη ή δεύτερη μέρα.

Senior Member
    Νεφέλη μου σε ευχαριστώ για τις ευχές σου! Ειλικρινά νιώθω πολύ καλύτερα που πήρα την απόφαση να πάω σε διατροφολόγο αν και να μην σου κρύψω ότι δεν ήμουν και ιδιαιτέρως "θερμή" μέχρι και τη στιγμή που πήρα στα χέρια μου το πρώτο διατολόγιο.
    Για τις μπάρες έχεις ένα δίκιο... Το είχα παρατηρήσει και εγω στο παρελθον που τις έτρωγα μετα μανίας... Είναι εθισμός...
    Έριξα μια ματιά στην διατροφή μου και είδα ότι έχει βάλει σε όλη τη βδομάδα 2-3 μπάρες και αυτό γιατί του είπα ότι δεν είναι εύκολο να τρώω δημητριακά σε μπολάκια και όλα τα συναφή στη δουλειά. Εσύ πώς πάς? Συνεχίζεις με τους πόντους υποθέτω έτσι?
    Σου εύχομαι καλή συνέχεια και καλή δύναμη! Ελπίζω να τα λέμε όλοι πιο συχνά εδω μέσα και να βλέπουμε και καινούργια προσωπάκια!!!!!
    Φιλάκια πολλάαααααααααααααα

Senior Member
    Καλημερούδια σε όλους!
    Χθες η μέρα κύλισε ομαλά μιας και δεν ένιωσα καθόλου πείνα (δεν πρόλαβα βέβαια γιατί γύρισα πολυυυυυυυυ αργά απο τη δουλειά...).

Έφαγα για μεσημεριανό στη δουλειά:
    2 κριτσίνια ολικής άλεσης
    1 μπανάνα

Το απογευματάκι στη δουλειά πάλι:
    1 ποτήρι γάλα 1,5%

και το βράδυ (αρκετά αργά):
    1 μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και λίγο τυρί
    μαρούλι σαλάτα

Σήμερα έχουμε τα εξής:
    1 ποτήρι γάλα 1,5%
    1 κουλούρι Θεσσαλονίκης

Ενδιάμεσα:
    2 μπισκότα digestive

Μεσημέρι στη δουλειά:
    2 φρυγανιές και 1 φέτα τυρί με χαμηλά λιπαρά

Το απόγευμα στο σπίτι (ελπίζω):
    αρακά με 1 φέτα ψωμί και 30 γρ φέτα

Το βράδυ:
    1 τόστ μόνο με μια φέτα τυρί
    1 μπανάνα.

Τώρα που τα βλέπω νομίζω ότι δεν είναι και πολλά εν τέλει αυτά που μου έχει βάλει... ή μου φαίνεται? Κάποιος που να κάνει διατροφή με διαιτολόγο μπορεί να μου πει τη γνώμη του γιατί πλεον δεν μπορώ να κρίνω αν είναι οκ οι ποσότητες ή όχι...
    Βλέπω αρκετό ψωμί (φρυγανιές, ψωμί, κριτσίνια...) και σήμερα λείπουν οι σαλάτες!!!!!
    Αν κάτι δεν είναι οκ να το ξέρω για να του τα πω την άλλη φορά!
    Περιμένω γνώμες και συμβουλές...!
    Κατα τ'άλλα όλα καλά θα έλεγα, σήμερα τσικοπέμπτη αλλά που χρόνος και χρήμα για έξω και τέτοια...!!!

Π-Κ, σου χρωστάω ένα τηλ δεν σε έχω ξεχάσει απλώς είμαι λίγο στο τρέξιμο και δεν έχω ηρεμήσει καθόλου!
    Μόνο η καλή αρχή σου μού έδωσε κουράγιο και όρεξη να συνεχίσω!

Νεφέλη, τί γίνεται, πώς πάει?

Διαβάζοντας και προηγούμενα πόστ, συνειδητοποίησα πόσον καιρό έχουμε να δούμε την AMALIA,μιλάει κανείς μαζί της? Αμαλία αν μας διαβάζεις ακόμη φιλάκια πολλά και μη ρίχνεις μαύρη πέτρα πίσω σου!

Αυτά απο μένα προς το παρόν, σας φιλώ όλους γλυκά και ελπίζω να πηγαίνουν όλα κατευχήν!

Senior Member
    Καλημέρα!!!!!
    Πάλι μόνη μου απ'ότι βλέπω αλλά δεν με πτοεί τπτ, συνεχίζω ακάθεκτη στον δρόμο μου! Ελπίζω να μου κάνει κάποιος παρεούλα...! Όπως και να'χει πάντως με βοηθάει πολύ αυτό το φόρουμ, είτε διαβάζοντας τα άλλα τόπικ και βλέποντας πολλούς ανθρώπους να δίνουν τον δικό τους αγώνα είτε γράφοντας σαν την καλαμιά στον κάμπο εδω μέσα και βλέπονταας στη συνέχεια την πορεία μου μέσα στον χρόνο... Μέχρι αυτή τη στιγμή έχω καταφέρει να πεισμωσω και να το φτάσω μέχρι εκεί που δεν πάει, να το τελειώσω το θέμα δίαιτα, να απαλλαγώ απο το βραχνά των παραπάνω κιλών που με κάνουν να λαχανιάζω, να καμπουριάζω και να μην έχω αντοχές........!!!!!!!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
    Σήμερα λοιπόν η μέρα έχει τα εξής:

Πρωινό:
    1 ποτήρι γάλα φρέσκο 1,5%
    1 μπάρα δημητριακών με κεράσι

Ενδιάμεσα:
    2 μπισκότα digestive

Μεσημέρι:
    2 φρυγανιές με 1 φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών

Απόγευμα:
    Μπριζόλα χοιρινή
    Σαλάτα (Ντομάτα Αγγούρι)
    1 φέτα ψωμί

Βράδυ:
    1 ποτήρι γάλα 1,5%

Επέλεξα αυτή τη μέρα η οποία κινείται στο ίδιο μοτίβο με χθες μια και περιμένουμε κόσμο σήμερα σπίτι και η μπριζόλα είναι μια εύκολη λύση και εφικτή είτε μείνουμε να φάμε μέσα είτε πάμε έξω.

Νιώθω λίγο πιο χαλαρή σήμερα, λιγότερο πρησμένη και κυρίως πιο αναζωογονημένη!
    ʼντε βρε παιδιά, πείτε τπτ.....
    Χρειάζομαι ενθάρρυνση και παρέα....

Φιλιά πολλά σε όλους!
    :love::love::love::love::love:

Senior Member
    καλημέρα αστεράκι! βλέπω τα πας περίφημα και η διατροφή σε βόλεψε πολύ.

Μου κάνει εντύπωση όμως η ποσότητα υδατανθράκων που καταναλώνεις... πολλές μερίδες ψωμί... κριτσίνια, μπισκότα. Εγώ αν τα έτρωγα θα έπαιρνα κιλά σίγουρα! τι να πω... αν λειτουργεί και ο μεταβολισμός σου ανταποκρίνεται και έχεις απώλεια με αυτές τις ποσότητες είσαι τυχερή!

πάμε γερά!!! συνεχίζουμε λέμε!

Senior Member
    Καλημερούδια σε όλους!!!!!! :smilegrin:
    Σήμερα, παρόλο που είμαι πολύ κουρασμένη μπορώ να πω ότι είμαι και αρκετά κεφάτη! Ήρθαν 2 φίλοι μας απο την πατρίδα και τους φιλοξενήσαμε και περάσαμε ΣΟΥΠΕΡ!!!!!! :roll::roll::roll:
    Όλο το σβκ πρέπει να πω ότι φέρθηκα διατροφικά άψογα, με καμία ατασθαλία ούτε καν πειρασμό! Έφαγα ότι μου αναλογούσε και λίγο λιγότερο διότι είχα αναλάβει χρέη οικοδέσποινας και αρκετά πράγματα έπρεπε να περάσουν απο το χέρι μου... Φαγητό, συμμάζεμα κ.ο.κ
    Ψήσαμε, βολτάραμε, γελάσαμε, είδαμε ταινία, παίξαμε bowling... πού χρόνος να σκεφτείς το φαγητό!!! Η αλήθεια είναι ότι το Σάββατο έφαγα πρωινό και μετά όταν πήγαμε για καφέ πήρα ένα χυμό και έφαγα το μεσημεριανό μου στις 9 το βράδυ...! Είμαι πολύ περήφανη για μένα όμως και ΜΠΡΑΒΟ μου γιατί έφαγα σαλάτες, φρούτα, πολύ λίγα λίπη. Έφαγα καθιστή και σε αργό ρυθμό, περπάτησα αρκετά, νιώθω υγιής! Δεν σαβούρωσα ότι θα έκανα σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση! :yes::yes:
    Σήμερα το πρόγραμμα έχει τα εξής:
    ΠΡΩΙΝΟ
    1 ποτήρι γάλα 1,5%
    1 τόστ σικάλεως μόνο με τυρί χαμηλά λιπαρά

ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ
    1 μήλο μεγάλο ή 2 μικρά

ΜΕΣΗΜΕΡΙ
    1 κρέμα καραμελέ (η τυχερή μου μέρα σήμερα!!!!!!!!:smilegrin::smilegrin::smilegr in

ΑΠΟΓΕΥΜΑ
    Αρακάς 270γρ
    ψωμί 35γρ
    φέτα 30γρ
    (δεν τα ζυγίζω ποτέ βέβαια γιατί πρώτον δεν έχω ζυγαριά και δεύτερον δεν μπορώ να κολλάω με τα γραμμάρια... έλεος δηλ...)

ΒΡΑΔΥ
    καλαμάκι χοιρινό με μια φέτα ψωμί (εδω θα μπορούσε να βάλει και μια σαλάτα για παράδειγμα εεεεεεεεε????????)

όλα καλά λοιπόν αν και χθες με επισκέφτηκε το σύνηθες γυναικείο "πρόβλημα" οπότε και νιώθω ελαφρώς πρησμένη στην κοιλιά....
    Γυμναστήριο δεν ξεκίνησα ακόμη,.... κλαψ!:sniffle::sniffle: απο το τελος της εβδομάδας ίσως και αρχές της επόμενης με βλέπω!

Κανένα νέο βρε παιδια???
    Α! Νεφέλη, νομίζω ότι είναι αρκετή η ποσότητα υδατανθρακών αλλά όχι υπερβολική. Σε προηγούμενη διατροφή που είχα κάνει με μεγαλύτερες ποσότητες υδατανθρακών έχανα κανονικά μέσα στη βδομάδα! Για να δούμε και αυτή τη φορά!!!!

Αύριο έχω ραντεβού με τον φίλτατο διαιτολόγο για ζύγισμα και refresh της διατροφής....
    Τα λέμε οσονούπω!

Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά !!!!!!!! :love::love::love::love::love::tumble:

Senior Member
    Καλημέρες σε όλους!
    Ελπίζω να είστε όλοι καλά!
    Σήμερα δύσκολη η μέρα, τρελό τρέξιμο και πολλή δουλειά! Βρήκα 5 λεπτά να γράψω τα καθιερωμένα, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!
    Λοιπόν, σήμερα έχω ραντεβού με τον διαιτολόγο μου μετά απο 1 εβδομάδα διατροφής... Γρήγορα πέρασαν οι μέρες!!! Για να δούμε λοιπόν τί ψάρια πιάσαμε μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Έχω την πεποίθηση ότι θα έχω χάσει βάρος αρκετό (ίσως παραπάνω απο 1 κιλό) μιας και ήμουν απολύτως συνεπής στο πρόγραμμα και επιπλέον βλέπω έναν διαφορετικό εαυτό έτοιμο να ορμήξει και να διεκδικήσει ότι του ανήκει. Μια καλύτερη ποιότητα ζωής με λιγότερο βάρος, καλύτερη φυσική κατάσταση, αισιοδοξία για το αύριο (λέμε τώρα!). Μια χαρά λοιπόν όλα, κάνω όνειρα για το καλοκαιράκι που θα χαλαρώνω σε μια παραλία, θα διαβάζω το βιβλίο μου, θα πίνω το καφεδάκι μου, θα κάνω τις βουτιές μου και θα χαλαρώνωωωωωωωωωωωωωωωωωω ....... Λίγο νωρίς ια το καλοκαίρι ακόμη αλλά δεν βαριέσαι... Τα όνειρα τζάμπα είναι!!! :grin::bouncy::shocked2:
    Πολύ τρέξιμο και άγχος αυτές τις μέρες αλλά οκ, παλεύεται! Εχουμε και λέμε:

ΠΡΩΙΝΟ:
    γάλα 1,5%
    1 τόστ με τυρί χαμηλών λιπαρών

ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ:
    1 μήλο (δεν πήρα μαζί μου και μάλλον θα φάω μπανάνα)

ΜΕΣΗΜΕΡΙ:
    1 κρέμα καραμελέ (ναι ναι και σήμερα έχω γλυκάκι!!!)

ΑΠΟΓΕΥΜΑ:
    πέρκα με σαλάτα
    (πήρα τηλ τον διαιτολόγο μου και μου είπε ότι μπορώ να το αντικαταστήσω με κοτόπουλο ψητό σαλάτα και λίγο ψωμί γιατί δεν θα προλάβω να μαγειρέψω ψάρι)

ΒΡΑΔΥ:
    Ντομάτα σαλάτα με ένα κομμάτι φέτα.

Αυτά....
    Φιλάκια πολλά και επανέρχομαι αύριο για τα νεότερα μετά την επίσκεψη στον διαιτολόγο

Senior Member
    Καλημέρα σας!
    Ελπίζω να είστε όλοι καλά και ας μην δίνει σημασία κανείς!!!!!! Ο π-κ έχει χαθεί, η Νεφέλη επίσης, η Nadine που αραιά και που πόσταρε εδω μέσα μας έχει ξεχάσει μάλλον, η Ζωή έχει πολύ καιρό να μπεί μάλλον......!!!!!!! και πόσους ακόμη δεν μπορώ να θυμηθώ που ήταν ενεργά μελή και δεν μπαίνουν πλεόν! Τέλοσπάντων, κόβω την γκρίνια και ξεκινάω να σας πω τα νέα. Πήγα χθες στον διαιτολόγο (11 η ωρα τελείωσα παρακαλώ! ούτε σε γυναικολόγο να είχα πάει...τόσο αργά!) και έμαθα τα καθέκαστα. Απώλεια 1,200Kg εν μέσω της 2ης μέρας εμμήνου ρύσεως. Σύμφωνα με τον πρεφέσσορα, η απώλειά μου θα είναι μεγαλύτερη την επόμενη εβδομάδα λόγω των πρηξιμάτων - φουσκωμάτων που θα έχουν υποχωρήσει. Εν τέλει, μού είπε ότι πήγαν όλα καλά, να συνεχίσουμε έτσι, η ποσότητα φαγητό παρέμεινε η ίδια και φυσικά μου έβαλε και εδέσματα για την Καθαρά Δευτέρα. Τί άλλο.... Α! Κράτησα και το γλυκάκι μου και τσίμπησα και ένα κρουασαν μέσα στη βδομάδα. Τώρα τί κρουασάν εννοούσε δεν κατάλαβα γιατί ήμουν μεταξύ ύπνου και ξυπνιου όταν πήγα στο γραφείο του μετά τη δουλειά. Κατα τα αλλα συνεχίζουμε ντουρασελ, με δύναμη και πάθος!!!! Αν και πίστευα ότι θα δω το 7 χθες δεν τα κατάφερα οπότε πάμε για την επόμενη εβδομάδα!
    Απολογισμός: 80,700 μετα απο 1 βδομάδα διατροφής και συνεχίζουμε ακάθεκτοι!
    Έχουμε και λέμα λοιπόν για σήμερα:

ΠΡΩΙΝΟ
    1 ποτήρι γάλα 1,5%
    1 κουλούρι Θεσσαλονίκης

ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ
    2 digestive

ΜΕΣΗΜΕΡΙ
    2 φρυγανιές και 1 φέτα τυρί με χαμηλά λιπαρά

ΑΠΟΓΕΥΜΑ
    Γίγαντες - ψωμί - φέτα - σαλάτα

ΒΡΑΔΥ
    Τόστ σικάλεως με μια φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών

Σας φιλω γλυκά και μας εύχομαι καλές κατηφόρες!

Αστεράκι πολύ ενδιαφέρουσα η διατροφή σου. Κ εγω δουλεύω καθημερινά 9-7 και μου είναι δυσκολο να κουβαλάω ταπεράκια στη δουλειά.
    Οπότε το κυρίως μου είναι το βραδινό και εκεί είναι που ξεσκίζομαι στην κυριολεξία και δεν μπορώ να χάσω ούτε γραμμάριο. Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω το δικό σου πρότυπο διατροφής... Keep on posting, να παίρνουμε ιδέες! Κ καλές απώλειες!

Senior Member
    &γω που νόμιζα ότι έχω μείνει μόνη σαν το λεμόνι εδω μέσα!!!! Γεια σου Τάνια!
    Καλή είναι η διατροφή απλώς να ξέρεις ότι είναι προσαρμοσμένη στο δικό μου ρυθμό απώλειας και στα κιλά μου που είναι πολλά οπότε πρόσεξε στην ημερήσια πρόσληψη θερμίδων! Ίσως να χρειάζεσαι κάτι παραπάνω! Σε αυτό που εστιάζει πολύ είναι στην πρόσληψη θερμίδων και απο ότι κατάλαβα το ζητούμενο είναι να μην τις ξεπερνάω συνολικά μέσα στη βδομάδα. Δεν τον νοιάζει πότε θα φάω το μεγάλο γεύμα αρκεί να μην πάω κατευθείαν για ύπνο και να μεσολαβήσει ένα 2ωρο περίπου ώστε να μπορέσει ο οργανισμός να έχει δουλέψει όλη την τροφή που του δίνω και να μην την αποθηκεύσει κατευθείαν (κάτι τέτοιο κατάλαβα...)
    Δύσκολο το ωράριό μας και ειλικρινά νομίζω ότι είναι το πιο ασφαλές να τρώμε το μεγάλο γεύμα το απόγευμα και όχι στη δουλειά γιατί έτσι περιορίζουμε το σαβούριασμα όπως πολύ σωστά ανέφερες!

Καλές απώλειες λοιπόν με μέτρο πάντα και όχι υπερβολές! Το ζητούμενο είναι η πορεία και όχι κατ'ανάγκη το αποτέλεσμα!
    Φιλάκια πολλάααααααααααααααααα :bouncing:

Senior Member
    asteraki,
    είσαι πηγή έμπνευσης και θετικής σκέψης για όλους μας.
    Το είπες και το έκανες!!!
    Σου αξίζουν πάρα πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
    Η απώλεια ήταν φανταστική, θα δεις τη δεύτερη εβδομάδα τι θα γίνει!!!
    Ξεκινάω κι εγώ επίσημα σήμερα στα 94,4 κιλά, με στόχο τα 79.
    Πάμε λοιπόν με πείσμα και επιμονή!!!!!
    Όλα θα πάνε τέλεια!
    Είμαι πολύ ανεβασμένος σήμερα, η ψυχολογία στα ύψη!
    Χάρηκα πολύ asteraki, προχώρα κανονικότατα!

Καλή επιτυχία και σε σένα tania, καλή δύναμη!
    Τα λέμε αργότερα! :starhit:

Senior Member
    Έλααααααααααααααααααααααα α!!!!!!!!!! :grin:
    ʼντε, πολύ χαίρομαι που επιτέλους ποστάρεις κάτι! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου αλλά ξέρεις... αυτή η υπερμετρη αισιοδοξία με έχει φάει! Τόσον καιρό και τα ίδια!!! Αυτή τη φορά όμως τελείωσε! &για τους 2 υποθέτω ε???
    Χαίρομαι που είσαι τόσο μα τόσο χαρούμενος σήμερα!
    Πάλι θα σου πω τα ίδια όπως κάθε φορά, νομίζω ότι και στα 85 μια χαρά θα είσαι γιατί είσαι ψηλός! Αλλά αν εσύ θες στα 79 οκ!
    Καλή δύναμη π-κ λοιπόν σε όλους αλλά και σε μας, αυτή η φορά ελπίζω να είναι η τελευταία!
    Θα τα πούμε και αναλυτικότερα το απόγευμα αρκεί να γυρίσω στην ώρα μου σήμερα σπίτι!

Έχω να μαγειρέψω και τους γίγαντες.... πφφφφφφφφφφφφ:duh: και μονο που το σκεφτομαι νυσταζω! :yawn:
    Θα τους βάλω στη χύτρα και τσακ μπαμ θα γίνουν!
    Αααααααααααααα, να σας πω σκηνικό με τη χύτρα (άσχετο αλλά έχει πολύ γέλιο αν το σκεφτείς μια δύο μέρες αφού σου τύχει!!)!!
    Είχα βάλει να φτιάξω φακές το έξυπνο πλασματίδιο και έβαλα νερό μπόλικο (λέω θα κάνει ζουμί πολυυυυυυυυυυυ). έλα όμως που το νερό παραήταν πολύ και έτσι άρχιζε η χύτρα να πετάει απο την τρύπα της μαζί με τους ατμούς και τις φακες!!!!!!
    Γέμισε όοοοοοοοοοοοοοοοοοοολο το σαλόνι, απο ντουλάπια, καναπέ και δεν ξέρω και γω πού αλλού έφτασαν! Όλη μέρα μάζευα και έπλενα!!!!!!!
    Προσοχή λοιπόν με τη χύτρα γιατί ξεκινάς για λίγη ώρα μαγειρέματος και καταλήγεις με το φακιόλι και τη σφουγγαρίστρα αγκαλιά........

ʼντε, σας φιλώ όλους γλυκά! Καλή δύναμη σε όλους μας! Καλές κατηφόρες!!!!!
    Μάκιααααααααααααα:love::love::lov e::love:

Senior Member
    Το τικεράκι μπήκε.
    Αν δεν ήμουν απόλυτα αποφασισμένος να ξεκινήσω δεν θα το έβαζα. Τώρα όμως, τα δεδομένα άλλαξαν και το πολυπόθητο ξεκίνημα έγινε.
    Ας γράψω τι έφαγα μέχρι τώρα...

ΠΡΩΙΝΟ

50 γρ. δημητριακά
    με 1 φλ. γάλα 1,5%

ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ

2 μπάρες δημητριακών light

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

1 μερ. μακαρόνια με τυρί και σάλτσα ντομάτας
    Σαλάτα με 2 κ.γλ. ελαιόλαδο

Το πρόγραμμα θα βελτιωθεί αύριο, η αρχή είναι σήμερα και αυτό είναι το σημαντικότερο.
    Είμαι στους 29 πόντους και ημέρα ζυγίσματος η Τετάρτη.