Results 2,656 to 2,670 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
03-03-2011, 10:30 #2656
Καλημερούδια σας!
Όλα καλά ε?? :tumble:
Π-Κ πολύ χαίρομαι που έβαλες και τικεράκι! Καλή αρχή και επισήμως! Όλα καλά θα πάνε είμαι σίγουρη!
Εγω στα γνωστά, δουλειά κούραση και διατροφή!
Σήμερα η μέρα ξεκίνησε με:
ΠΡΩΙΝΟ
1 τόστ με ψωμί σικάλεως και 1 φέτα τυρί του τόστ με χαμηλά λιπαρά
1 ποτήρι γάλα με 1,5% λιπαρά
Μετά απο κανένα 3ωρο θα έχω:
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ
2 μήλα μικρά
και αργότερα:
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
1 κρέμα καραμελέ (πολύ μου αρέσει αυτή η διατροφή!!!! :tumble::tumble::tumble::tumble: )
1 κριτσίνι ολικής άλεσης
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
γίγαντες - ψωμί - σαλάτα - φέτα (πρόλαβα ευτυχώς να μαγειρέψω χθες!)
ΒΡΑΔΥΝΟ:
1 ποτήρι γάλα 1,5% λιπαρά
2 κριτσίνια ολικής άλεσης
Κάνοντας τους υπολογισμούς σε πόντους είμαι πάνω κάτω στα ίδια με τα ww δηλαδή στους 21 πόντους ημερησίως (και αν όχι, τότε είμαι κατα μέσο όρο στους 21*7= 147 πόντους την εβδομάδα)
Για να δούμε! Δεν αγχώνομαι καθόλου, όλα είναι υπό έλεγχο, το μόνο μείον είναι ότι δεν έχω αξιωθεί να πάρω ζυγαριά να ζυγίζω έστω και για αρχή την τροφή που προσλαμβάνω ώστε να αρχίσω να εξοικειώνομαι με τις σωστές μερίδες. Όχι μόνο για τώρα αλλά και για αργότερα που θα θέλω να διατηρήσω το βάρος μου!
Για όλους όσους έχουν να χάσουν τόοοοοοσα κιλά: Υπομονή και επιμονή! Όπως λέει και ο πρεφέσσορας που μου δίνει διατροφή, ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΒΗΜΑΤΑ. Για να δουμε λοιπόν!
Σας φιλώ όλους γλυκά!!!!!!! Θα τα πούμε σε λίγο!!!!!!!:bouncy::bouncy:
- 03-03-2011, 10:33 #2657
καλημέρα σας! καλή αρχή στην προσπάθεια σας και αστεράκι καλή συνέχεια!
εύχομαι η ʼνοιξη να φέρει μαζί της την αναγέννηση τόσο στην ψυχή, όσο και στο σώμα μας. Οι σκέψεις σας να είναι θετικές, γεμάτες ενέργεια και δυναμισμό!
εγώ συνεχίζω σιγά σιγά με την διατροφή μου, έχω ξεφουσκώσει και περιμένω να δω το 8 έστω κι αν περάσουν μήνες. Το έχω πάρει απόφαση ότι η διατροφή που ακολουθώ τώρα είναι η διατροφή για όλη μου την ζωή, έτσι δεν αγχώνομαι... Τρώω κανονικά και όταν ξεφεύγω διατροφικά υπολογίζω όλους τους πόντους και κάνω τις προσθαφαιρέσεις μου τις επόμενες μέρες.
να είστε όλοι καλά! πάααααμεεεεεε τώραααα πουυυυ γυρίιιιιιζει!!!
υ.γ Αμαλία; Αν διαβάζεις, δώσε ένα σημείο δημιουργικότητας!
03-03-2011, 12:45 #2658
Ευχαριστώ Νεφέλη μου!
ʼνοιξη.... Μα ποιά ʼνοιξη??? Εδω πάνω στο βορρά κάνει πάααααααααααρα πολύ κρύο και νομίζω αν δεν με απατά η μνήμη μου ότι την Καθαρά Δευτέρα θα κάνει και χιόνια!!!!! :starhit::starhit:
Νομίζω Νεφέλη την καλύτερη προσέγγιση στο θέμα διατροφή έχεις κάνει διότι σκοπός είναι όχι μόνο το τί κάνουμε τώρα αλλά και το τί θα κάνουμε για το "απο εκεί και πέρα". Είναι πολύ σημαντικό που νιώθεις ότι έχεις ξεφουσκώσει διότι αυτό σε κάνει να νιώθεις δύναμη για να συνεχίσεις. Αν και εσένα δεν σε φοβάμαι γιατί φαίνεται δυνατή και αποφασιστική. :yes:
Τί άλλο να πω.... Απλά υπομονή και όλα θα γίνουν! Έχουμε αγώνα μπροστά μας, όχι μόνο για τα κιλά αλλά και γενικότερα!
Σήμερα νιώθω λίγο περίεργα.. Λίγο άκεφη, λιγότερο αισιόδοξη και σίγουρα αρκετά πιασμένη :P
ʼντε να έρθει το 3ημερο να ξεκουραστούμε λίγο...!
Μακάρι να μας διαβάζει η Αμαλία, μας έχει λείψει πολύ σε όλους! ΑΜΑΛΙΑ ΑΚΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ?? ???????????
Φιλιά πολλά πολλά σε όλους!!!! :love::love::love:
04-03-2011, 09:57 #2659
Καλημέρα σας!
Όμορφη μέρα... Είναι Παρασκευή!!!! :bouncy::bouncy::bouncy:
Νυστάζω λιγάκι αλλά το παλεύω αφου σκέφτομαι ότι έρχεται το τριήμερο!
Με την διατροφή τα γνωστά... Δεν έχω ξεφύγει καθόλου, είμαι σταθερή και απερίσπαστη στο δρόμο μου!
Σήμερα έχουμε τα εξής:
ΠΡΩΙΝΟ
1 ποτήρι γάλα 1,5%
1 μπάρα δημητριακών κεράσι
ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ
1 χυμό
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
1 τσουρέκι 100γρ (αυτό που πήρα είναι 75... κρίμα...είχα λίγο περιθώριο ακόμη!)
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
χοιρινό με πουρέ
σαλάτα καρότο
ΒΡΑΔΥΝΟ
1 ποτήρι γάλα 1,5%
2 κριτσίνια ολικής άλεσης
Πάμε γερά, σχεδόν πέρασε και η 2η εβδομάδα χωρίς στερήσεις πείνα και πειρασμούς!
Σας φιλώ γλυκά, να περνάτε καλά και να χαμογελάτε!!! :P:P:bouncy::bouncy::wink1:
04-03-2011, 13:39 #2660
Σε βρίσκω άψογη asteraki! Να ρωτήσω.. το κυρίως γεύμα σου τι ώρα περίπου το παίρνεις και το βραδινό επίσης...?
04-03-2011, 14:00 #2661
Γεια σου Τάνια! Πώς πας με τη διατροφή σου? Ελπίζω όλα καλά με τις απογευματινές "υπερφαγίες"
Κοίταξε, σε γενικές γραμμές κοιτάω να τρώω ανα 3-3.5 ώρες (αν και τυχαίνει να πεινάω και σε λιγότερο χρόνο) μόνο και μόνο για να μην με πιάνει τρελή πείνα αργότερα και δεν μου είναι αρκετό αυτό που έχω στο πρόγραμμα.
Το μεσημεριανό (τα ψιλοπράγματα που μου βάζει δηλαδή) το τρώω γύρω στις 3 το μεσημέρι δεδομένου ότι ξεκινάω με το πρωινό μου στις 9. Το μεγάλο φαγοπότι (το μεγάλο γεύμα μέσα στη μέρα) κοιτάω να το φάω αφού έχω γυρίσει σπίτι, έχω κάνει μπάνιο και είμαι έτοιμη να χαζέψω στην τηλεόραση ώστε να έχω και το 2ωράκι μου για να πάω να την πέσω για ύπνο. Ως εκ τούτου, το ελαφρύ βραδυνό το τρώω για απόγευμα και το απογευματινό για βραδυνό. Απλώς μέχρι τις 9.30 το πολύ 10 θα εχω φάει ότι μου αντιστοιχεί. Περιμένω να περάσει καμια ώρα παο το μεγάλο γεύμα και αν νιώσω λίγο πείνα πίνω ένα ποτήρι νεράκι και αυτό ήταν. Όλα μια χαρά.
Σήμερα όμως, νιώθω λίγο πεσμένη.... Εξαντλημένη... Ισως γιατί δεν έχω κοιμηθεί καλά αυτή τη βδομάδα? Δεν ξέρω... Πιθανολογώ ότι δεν οφείλεται στην δίαιτα...
Δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση ότι η ποσότητα είναι μικρή παρόλο που προς το παρόν δεν έχω αισθανθεί πείνα ούτε έχω τρελή επιθυμία να φάω κάτι. Δεν μου λείπει τίποτα...
Για πες εσυ, τί ακριβώς κάνεις με την διατροφή σου και κυρίως για πόση απώλεια πας?
Σου ξαναλέω ότι πρέπει να προσαρμόσεις τις θερμίδες στις δικές σου ανάγκες! Μπορεί να χρειάζεσαι περισσότερες!
Καλή μας συνέχεια λοιπόν!
Φιλιά πολλά!!!!!!!! :bisou: :bisou::bisou:
* Π-Κ, πού είσαι πουλάκι μου σήμερα? όλα καλά?
* Νεφέλη? και συ με άφησες μόνη ωσαν τον κούκου??????
04-03-2011, 15:36 #2662
καλησπέρα σας.
Αστεράκι η πεσμένη διάθεση μάλλον οφείλεται στον καιρό κι όχι στην δίαιτα αφού κάθε άλλο παρά δίαιτα είναι! Μια χαρά διατροφή και στα καλύπτει όλα, μην το συζητάς... κι αφού λειτουργεί, θαύμα!
Εγώ δεν έχω και πολλά να πω περί διατροφής αφού συνεχίζω με τους πόντους μου και πολύ προσεκτικά στο τι καταναλώνω. Πλησιάζουν γιορτές και γεννέθλια οπότε θα ήταν καλό να μην παρασυρθώ αν και κομματάκι δύσκολο... αφού στα γεννέθλια θα έχει και του πουλιού το γάλα και έπειτα μου αρέσει πολύ και ο σοκοχαλβάς και τα σιροπιαστά τα σαρακοστιανά... κάτι θα γίνει όμως αφού το επεξεργάζομαι εδώ και πολλές μέρες και μάλλον δεν θα αφεθώ.
06-03-2011, 18:50 #2663
Καλησπέρα σε όλες και όλους!
Μετά από μια τρίμηνη περίοδο κατά την οποία αφέθηκα και δεν εφάρμοζα το πρόγραμμα, από χθες άλλαξαν όλα και ξεκίνησα κανονικά.
Πλέον το Σάββατο είναι η μέρα ζυγίσματος και το τικεράκι κάτω τα λέει όλα.
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ να έχουμε, με υγεία πάνω απ' όλα!
Τα λέμε αύριο το πρωί.
07-03-2011, 12:14 #2664
Καλημέρα και Καλή Σαρακοστή!
Πολύ κρύο σήμερα, αλλά δεν πειράζει! Είναι τα τελευταία κρύα του χειμώνα που μας αποχαιρετά. Ας μην ξεχνάμε ότι σε 14 μέρες αρχίζει και επισήμως η άνοιξη!
Τα νέα μου είναι καλά: το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά, τρίτη μέρα σήμερα. Η μικρή δείχνει σημάδια βελτίωσης από τη βρογχίτιδα που την ταλαιπωρεί και σε λίγο θα γεμίσω το τζάκι με ξύλα, γιατι εδώ το κρύο δεν αστειεύεται!
Για σήμερα είχαμε λοιπόν:
ΠΡΩΙΝΟ
Τοστ με 40 γρ. γκούντα
1 φλ. γάλα 1,5%
ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ
2 μπάρες δημητριακών
Το μεσημέρι θα φάω κοτόπουλο φιλέτο, με σαλάτα και 50 γρ. λαγάνα
Να είστε καλά και καλή συνέχεια!
(Πέταγμα χαρταετού εν προβλέπεται με τέτοιες καιρικές συνθήκες!)
07-03-2011, 17:53 #2665
Μετά το μεσημεριανό έφαγα ένα μικρό σοκολατάκι 10 γρ (1 πόντος) και συνέχισα το απόγευμα με 50 γρ. δημητριακά και έναν καφέ.
Το βράδυ θα φάω τοστ με τυρί και γαρνιτούρα μανιτάρια μαγειρεμένα στο αντικολλητικό τηγάνι.
Καλή μέρα και η σημερινή, εξελίσσεται σωστά.
Οπότε πέρασε το τριήμερο και αύριο πάμε στο δεύτερο μισό της εβδομάδας.
Προς το παρόν χαιρετώ και τα λέμε αργότερα!
07-03-2011, 18:51 #2666
Για βραδινό έφτιαξα μια δική μου έμπνευση:
Έψησα μια αραβική πιτα, την οποία γέμισα με πολλά μανιτάρια (που είχα προηγουμένως σωτάρει), τυρί φέτα, ντομάτα και λίγη μουστάρδα.
Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...) και όποιος θέλει ας το δοκιμάσει και θα με θυμηθεί!
Έτσι ολοκληρώθηκε η τρίτη μέρα, όμορφα και ωραία!
08-03-2011, 10:04 #2667
Καλημερούδια!!!!!!!!! :smilegrin::smilegrin:
Όλα καλά? Π-κ, χαίρομαι που σε βλέπω φορτσάτο και αποφασιμένο για μεγάλες αλλαγές! Απ'ότι είδα το διαιτολόγιό σου είναι άψογο και κυρίως αρκετά χορταστικό. Αυτό με την αραβική φαίνεται καλό...θα το δοκιμάσω να σου πω! Νομίζω πως και 2 ελιές καθαρισμένες αν έβαζες μεσα θα ταίριαζαν.... Καλή αρχή λοιπόν, καλό κουράγιο και καλή δύναμη!!! όλα καλά θα πάνε είμαι σίγουρη και ελπίζω αυτή η φορά να μην έχει πισωγυρίσματα.... (αυτό ισχύει και για τους 2 μας)
Πολύ χάρηκα που η μικρή αρχίζει να γίνεται καλύτερα, είναι ο καιρός περίεργος και χρειάζεται προσοχή.
Νεφέλη, θέλει λίγο σκέψη το θέμα των γλυκών, είνα μεγάλος πειρασμός αλλά και πολύ μεγάλος μπελάς!!! Δύναμη λοιπόν!!!!! :yes::yes:
Στα δικά μου τώρα... Την Κ. Δευτέρα, έκανα δικό μου πρόγραμμα μιας και ήμουν εκτός πόλης και δεν κατάφερα να φάω επακριβώς ότι έπρεπε. Έφαγα περίπου 4 πλοκάμια χταπόδι) βραστό με λάδι και ξύδι ενω είχα 100γρ, έφαγα 2 καλαμαράκια τηγανητά μικρά, 1 μικρή γαρίδα τηγανητή με κρούστα απο μπύρα θυμάρι και αλεύρι, 1 κουτ σούπας σκορδαλιά και λαγάνα περίπου 90γρ. Ηταν δεν ήταν πολλά αυτά έφαγα... Θα δείξει σήμερα πώς θα πάει στον προφέσσορ... Έχω το καθιερωμένο ραντεβού της Τρίτης το οποίο και σκέφτομαι απο σήμερα να το κάνω κάθε 2η Τρίτη γιατί τα λεφτά είναι πολλά και επίσης μπορώ να τρώω ένα φαγητό 2 φορές οπότε και να κάνω 1 πρόγραμμα 2 φορές. Πήρα φόρμα και παπά για να πάω στο γυμναστήριο αλλά νιώθω σήμερα λες και έχει περάσει μπουλντόζα απο πάνω μου... Την Κυριακή είχαμε πάει σε κάτι φίλους στη Λάρισα και επιστρέψαμε Κ.Δευτέρα αλλά για κακή μας τύχη μολις πιάσαμε την εθνική οδό ξεκινάει μια απίστευτη χιονόπτωση, αέρας, στα Τέμπη μόλις που μπορούσες να κουνηθείς απο τα χιόνια κάτω... Σταματημένοι επί μία ώρα και απο πάνω μας τα βράχια και να σκέφτομαι "Μόνο μην πέσει καμία πέτρα απο τα βράχια και έχουμε άλλα μετά..." Φεύγουμε απο εκεί, ξεκολλάμε απο την κίνηση και ξεκινάει άλλο λούκι.... Στο ύψος του Πλαταμώνα, το χιόνι είχε στρωθεί για τα καλά, όλοι είχαν σταματήσει να βάλουν αλυσίδες γιατί ούτε συζήτηση για να προχωρήσει κάποιος έτσι... Βέβαια, δεν είχαμε αλυσίδες και έτσι με έπιασε πανικός...... Εδώ θα μείνουμε και θα μας φάνε οι λύκοι, χωρίς νερό, θα παγώσουμε.... Τέλοσπάντων, μέσα στην ατυχία μας πήγαμε με τα πόδια σε ένα βενζινάδιο που ήταν 500 μέτρα πιο κάτω (ούτε που το είχα παρατηρήσει, ρωτήσαμε τροχαία), πήραμε αλυσίδες (τις οποίες και χρυσοπληρώσαμε φυσικά... Α ρε φραγκοφονιάδες!) περιμέναμε κανα 2 ωρο να ανοίξουν τον δρόμο τα εκχιονιστικά μηχανήματα και οι αλατιέρες, να βγάλουν και μια νταλίκα που δίπλωσε στη μέση του δρόμου.... Έτσι λοιπόν, Λάρισα - Θεσσαλονίκη, μια απόστση 1 ώρας το κάναμε 5.30ώρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν πήγαινα στους δικούς μου στην Αθήνα καλύτερα?????????
Νιώθω ότι έχω πάθει κρυοπαγήματα παντού, νυστάζω απίστευτα, κρυώνω επίσης απίστευτα και μάλλον την έχω αρπάξει!
Τελοσπάντων, μη σας πρήζω, καλή συνέχεια σε όλους να είμαστε καλά, φιλια πολλάαααααααααααααααααααα αααααααααα:bisou::bisou::bisou::smilegri n:
Θα τα πούμε με νεότερα για το θέμα της διατροφής....
08-03-2011, 11:06 #2668
και για να μην ξεχνιόμαστε:
ΠΡΩΙΝΟ
1 τόστ με τυρί
ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ
1 μήλο
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
1 κρέμα καραμελέ
1 κριτσίνι ολικής
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
τσιπούρα 200γρ
μπροκολο σαλάτα
ΒΡΑΔΥΝΟ
2 κριτσίνια ολικής
1 ποτήρι γάλα
08-03-2011, 15:18 #2669
Originally posted by asteraki
Για πες εσυ, τί ακριβώς κάνεις με την διατροφή σου και κυρίως για πόση απώλεια πας?
Έχασα και εγώ ενα κιλάκι σιγά σιγά(67.7 προηγούμενη εβδομάδα και σήμερα 66.6)με καθημερινη γυμναστικη (Power yoga), εβγαλα το ψωμι απο την διατροφή μου και προσπαθώ να μένω στο 1 πιάτο φαγητό για βράδυ. Εχω φάει και τα γλυκάκια μου αυτές τις μερες, αλκοολ δεν πίνω ευτυχώς καθόλου και κάπως ετσι σκέφτομαι να συνεχίσω...
Θα βάλω και περισσότερη αεροβική στο πρόγραμμα, κάτι σε tae bo σκέφτομαι.. έχω κατεβάσει τις παναγιάς τα μάτια από προγράμματα γυμναστικής οπότε αν μη τι άλλο έχω ποικιλία..!
Θέλω μέχρι το καλοκαίρι να έχω φτάσει τα 56 και πιστεύω να τα καταφέρω..
Καλη συνέχεια asteraki, ευχομαι να έχεις ευχάριστα νέα σήμερα!
09-03-2011, 09:54 #2670
Καλημέρα!
Ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!
Χθες ήταν η καθιερωμένη συνάντηση με τον πρεφέσσορα για ζύγισμα και refresh της διατροφής. Η απώλεια για την εβδομάδα ήταν 900γρ! Όχι και άσχημα! Προχωράμε λοιπόν στην 3η εβδομάδα γερά με τσαμπουκά με τη συνολική απώλεια να φτάνει στα 2κιλά και 100γραμμάρια! :smilegrin:
Ανανέωσα το ραντεβού μου για την επόμενη Τρίτη, λαμβάνοντας ταυτόχρονα και το νέο μου διαιτολόγιο που περιλαμβάνει πολλάααααααααααα!
Χθες ήταν και η πρώτη μου μέρα στο γυμναστήριο, θα ασχοληθώ προς το παρόν με διάδρομο και στεπ ενώ αργότερα θα βάλω και κοιλιακούς - ραχιαίους.
Καλά ήταν μπορώ να πω... Μάλλον θα πηγαίνω κάθε μέρα για τον προσεχή μήνα αν και σήμερα δεν είμαι και πολύ καλά... Ψύξη θα έχω πάθει... Η δεξιά πλευρά μου πονάει πολύ και δεν μπορώ να γυρίσω.... Νομίζω πως έχω σκουριάσει!
Τάνια, πολύ συνετές οι επιλογές σου στο φαγητό και πιστεύω ότι θα έχεις αποτελέσματα! Μπράβο και για το ένα κιλό!!!!Το ψωμί κατα τη γνώμη μου δεν χρειάζεται να το καταργήσεις αλλά ίσως να το περιορίσεις. Μπράβο σου πάντως, καλή συνέχεια στην προσπάθεια! Να μπαίνεις να ενημερώνεις και να τα λέμε!:wink1:
Για σήμερα έχουμε:
ΠΡΩΙΝΟ
1 ποτήρι γάλα 1,5%
1 κουλούρι Θεσσαλονίκης
ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ
1 μεγάλο πορτοκάλι
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
2 φρυγανιές
1 φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
Φασολάδα - φέτα - τυρί - σαλάτα
ΒΡΑΔΥΝΟ
σαλάτα
1 κομμάτι φέτα
Πολύ όμορφα και σήμερα λοιπόν, πάμε για άλλα καλύτερα ακόμη με υπομονή, κέφι και θέληση!
Σας φιλώ όλους γλυκά και τα λέμε σύντομα! :love:
:love::love::love:
Τρώω από στενοχώρια
13-07-2025, 00:02 in Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία