WEIGHT WATCHERS - Page 180
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 180 of 301 FirstFirst ... 80130170178179180181182190230280 ... LastLast
Results 2,686 to 2,700 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Νεφέλη μου όλα καλά βλέπω πηγαίνουν και σίγουρα θα έχεις και καλό αποτέλεσμα στο ζύγισμα την Κυριακή! Θα έχουμε 2 ευχάριστα στο σβκ, του Π-Κ που ζυγίζεται Σάββατο και τα δικά σου που ζυγίζεσαι Κυριακή.
    Λοιπόν, σήμερα έχουμε τα εξής:
    ΠΡΩΙΝΟ
    1 ποτήρι γάλα 1,5%
    1 τόστ με τυρί

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ
    1 μήλο (που δεν το έφαγα ποτέ βέβαια...)

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
    2 φρυγανιές
    1 φέτα τυρί

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
    ψάρι (γαύρο πήρα αλλά ποιος τον καθαρίζει ρε γμτ????)
    ντομάτα σαλάτα

ΒΡΑΔΥΝΟ
    1 ποτήρι γάλα 1,5%
    1 μπάρα δημητριακών με κεράσι

Σήμερα έχουμε και την καθιερωμένη επίσκεψη στον διαιτολόγο και έτσι αύριο θα έχω και νεότερα.
    Σας φιλώ όλους γλυκά! :grin:

Senior Member
    Γεια σας!
    Πήγα διαιτολόγο σήμερα... χάλια ρε γμτ... +200γρ και υποτίθεται ότι αυή την εβδομάδα έφγα και λιγότερο απ'ότι έπρεπε. Χάνω τις αντοχές μου σιγά σιγά... Με όλα αυτά.... Δεν με έχω συνηθίσει έτσι... Σας φιλώ όλους γλυκά...
    Τα λέμε αύριο! :grin:

Senior Member
    Καλημερούδια σας!
    Απογοητευτική η χθεσινή μέρα και μπορώ να πω ότι με έχει ρίξει ψυχολογικά αρκετά... Μεγαλώνω και χάνω τις αντοχές μου...
    Μακάρι να πάνε όλα καλά την άλλη βδομάδα τουλάχιστον...
    Για σήμερα έχουμε:

ΠΡΩΙΝΟ
    1 ποτηρι γαλα
    1 μπάρα δημητριακών με κεράσι

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ
    1 μήλο

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
    1 κουλούρι Θεσ/κης

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
    μακαρονια με κιμα τυρι και σαλατα ντοματα

ΒΡΑΔΥΝΟ
    Μπρόκολο σαλάτα
    Ψωμι και τυρι φετα

Αυτά τα λίγα απο μένα...
    Φιλάκια πολλά πολλά! :wink1:

Senior Member
    Αστεράκι τόσους υδατάνθρακες που έχεις καθημερινά, είναι απ'το πρόγραμμα που σου δίνει η διαιτολόγος; Με τόσο ψωμί καθημερινά που έχει το καθημερινό σου μενού σου, πιστεύω ότι είναι λογικό να μην έχεις απώλεια έστω γραμμαρίων.

Senior Member
    Ο διαιτολόγος μού τα δίνει αυτά και απ'ότι κατάλαβα, αυτό που μετράει είναι να μένουμε πάντα στα πλαίσια των 1200 θερμίδων καθημερινά. Δε νομίζω ότι αυτό είναι που με κολλάει διότι και κατά το παρελθόν που έκανα με το πρόγραμμα των ww, ακολουθώντας πιστά τους πόντους που μου αντιστοιχούσαν και τρώγοντας απ'όλες τις τροφές(και κάποιες φορές μπορώ να ομολογήσω ότι γουρούνιαζα με γλυκά), έχανα κάθε βδομάδα απο 800 γρ μέχρι 1 κιλό. Τί να πώ... Δεν γνωρίζω και πολλά απο διατροφή και βιταμίνες και τέτοια οπότε δεν μπορώ και να σου αιτιολογήσω παραπάνω... Πρέπει να δω τί γίνεται πάντως γιατί και πρήξιμο να είναι απο τα πολλά μπρόκολα ή πρήξιμο απο το πολύ νερό που είχα πιεί πριν πάω, δεν μπορώ να αιτιολογήσω αύξηση...
    Απλώς με πτοεί το γεγονός και πρέπει να το ξεπεράσω...
    Φιλάκιαααααααα :bisou::bisou:

Senior Member
    Μην τρως κι εσύ τόσα πολλά μπρόκολα!!! Φάε καμιά άλλη πρασινάδα! Μαρουλάκι για παράδειγμα ή χόρτα βραστά... Το μπρόκολο όσο να'ναι την κάνει την κατακράτησή του!
    Μην απογοητεύεσαι όμως... συνέχισε όπως σε έχει συμβουλεύσει η διαιτολόγος και θα χάσεις και τα 200 και παραπάνω γραμμάρια την άλλη εβδομάδα... Α! Και να ζυγίζεσαι με τα ίδια ρούχα ή ελαφρύτερα!

Senior Member
    Το λατρεύω το μπρόκολο!!!!!!! Πρώτον γιατί είναι εξαιρετικό νόστιμο με μπόλικο ξύδι και αλάτι και κατα δεύτερον είναι η μόνη πρασινάδα που καθαρίζεται εύκολα και βράζει γρήγορα! :wink1:
    Συνεχίζουμε ακάθεκτοι και όπου μας βγάλει! Είπαμε, η διαδρομή μετράει...
    Με τα ίδια ρούχα πήγα αλλά τπτ... Δεν μου έκανε τη χάρη να πέσει έστω και λίγο! :spin::spin:
    Την άλλη φορά θα ζυγιστώ με τα απολύτως απαραίτητα...!!! :tumble::tumble::duh::P
    Ευχαριστώ Μαράκι! :wink1:

Senior Member
    Μια χαρά είναι οι υδατάνθρακες asteraki, ξέρει ο διαιτολόγος.
    Η κατακράτηση οφείλεται πιθανώς στο μπρόκολο που έφαγες την προηγούμενη μέρα. Εσύ συνεχίζεις κανονικά και θα δεις ότι την άλλη εβδομάδα όλα θα πάνε τέλεια!
    Δεν πτοούμαστε είπαμε!
    Πάμε στα δικά μου τώρα

ΠΡΩΙΝΟ

1 τοστ με γκούντα
    1 φλ. γάλα 1,5%

ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ

2 μικρά κουλούρια Θεσσαλονίκης

Καλή συνέχεια!

Senior Member
    Καλημερούδιαααααααα!!!!!!!! :bouncy::bouncy:
    Ελπίζω να είστε όλοι καλά!
    Σήμερα βροχερή η μέρα, ότι πρέπει για χουχούλιασμα! Επιτέλους σε 2 μέρες έρχεται το σβκ... να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες! Λοιπόν, στα της διατροφής τώρα.. Όλα καλά προς το παρόν, με την κοιλιά να έχει αρχίσει να πέφτει, τα πόδια να σφίγγουν και γενικώς τη διάθεση να ανεβαίνει! Αίσθανομαι καλύτερα απο ποτέ σήμερα, δεν ξέρω γιατί και ούτε θέλω να μάθω, μου ακεί που νιώθω πολύ πολύ όμορφα!
    Το πρόγραμμα έχει τα εξής:
    ΠΡΩΙΝΟ
    1 ποτήρι γάλα
    3 κριτσίνια ολικής

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ
    1 μήλο

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
    2 φρυγανιές
    τυρί cottage (πήρα το ροζουλί που είναι νόστιμο και πικάντικο..!)

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
    γίγαντες
    ψωμί
    τυρί
    σαλάτα

ΒΡΑΔΥΝΟ
    γάλα
    2 φρυγανιές

Σας φιλώ όλους γλυκά! Καλή σας μέρα! :love::love::love::love:

Junior Member
    καλημερα κοριτσια!!!!!
    Σημερα ξεκιναw διατροφη μαζι με το ροφημα prevent...μεχρι στιγμης δεν πειναω....@
    :love:

Senior Member
    Καλημέρα ʼννα, σου εύχομαι καλή αρχή!
    Να ρωτήσω βρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς... Πόσα γραμμάρια είναι περίπου μια κουταλιά της σούπας cottage cheese?
    Αν κάποιος ξέρει pleaseeeeeeeeee

Senior Member
    15 γρ. αστεράκι

Junior Member
    Originally posted by GAGARAS
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ 1.66 ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ 72 ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 10 ΚΙΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ν ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ LIPOTOX ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΠΙΑ Κ ΣΕ ΣΚΟΝΙ ...ΚΑΛΟΣ ΚΑΚΟΣ ΤΑ ΠΗΡΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ...ΘΕΛ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ...Η ΣΚΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΥΜΑ Η' ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΙΑΣ ΑΛΑΜΗΣ ΔΗΛΑΔΗ?///1 χαπακι μια ωρα πριν το γευμα ...πινω τη σκονι κ αυτο η τρωω συν γευμα διατροφησ ?an mporeite saw parakalv na moy apanthsete χρειαζομε τι βοηθεια σας !!!ευχαριστω

Junior Member
    Παιδιά πρέπει ως το αλλο σάββατο να χάσω 5 κιλά, έχω ενα γάμο κ πρέπει να μπω στα ρουχα τησ αδερφής μου.
    πέρνω τα λιποτοξ απο την Κυριακή, πεινάω πολύ, που να χορτάσεις με σκόνη και χάπια???
    κανεισ καείς εδώ διαιτα χαπια+σκονη λιποτοξ??
    gagara πωσ πασ εσύ??

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ Μαράκι μου για την διευκρίνιση!!!
    Φιλάκια πολλά!