Results 2,731 to 2,745 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
23-03-2011, 21:53 #2731
καλησπέρα! να μπω και εγω στην παρέα σας; είμαι παλιό μέλος ww (ισόβιο) αλλά από όταν έκλεισαν πήραμε την πάνω βόλτα...ελαφρώς. Είμαι 1,74 με βάρος τώρα 87 κιλά(ήδη κάνω το point system και όταν ξεκίνησα πριν από ένα μήνα ήμουν89)
για το σωματότυπό μου τα 77κιλά θα ήταν ο.κ. θα προσπαθήσω αλλά θέλω συμπαράσταση γι'αυτό μπήκα στην ομάδα. κάθε βοήθεια δεκτή.
- 23-03-2011, 22:08 #2732
το μενού σήμερα: cornflakes,γάλα 1κ.γ μέλι -καφες.μπανανα 5π
μεσημ. χοιρινή μπριζόλα, σαλάτα με 2κ.γ λάδι μικρή φέτα ψωμί
μήλο 9π
βράδυ: χορτόπιτα αλλά ww. 4π και ενα μήλο.1π. σύνολο 19π.
24-03-2011, 10:18 #2733
Καλημέρα και πάλι σε ολες σας κορίτσια!
badgirl εγώ απο τότε που έκοψα το τσιγάρο πριν απο 3 χρόνια εχω βάλει 15 κιλα.
Πάντα ήμουν γύρω στα 60-65 και τώρα είμαι 80!Βέβαια τα οφέλη απο την διακοπή του καπνίσματος είναι τιτανοτεράστια οπότε δεν παραπονιέμαι...όχι πάααρα πολυ δηλαδή!:lol:
Σήμερα λοιπόν ξεκινάω κι εγώ με 1 καπουτσίνο,1 κουλούρι Θεσ. και 1 μήλο για πρωινο :thumbup:
24-03-2011, 10:44 #2734
Καλημέρα σας!
Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Καταρχάς πολύ χαίρομαι που βλέπω ότι μαζεύομαστε πάλι στα γνωστά λημέρια!
Νεφελάκη, μην σε πτοεί το ότι πήρες κάποια κιλά. Μπορείς να τα χάσεις εύκολοα σχετικά μιας και τα πήρες σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα. Καταλαβαίνω ότι είναι ανασταλτικός παράγοντας η άσχημη ψυχολογία αλλά είμαι σίγουρη ότι με την δύναμη και την υπομονή που έχεις θα φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα όσο γίνεται πιο ομαλά και γρήγορα. Αυτό που μετράει είναι η αρχή εξάλλου... Κατα τη γνώμη μου τα κιλά που πήρες δεν είναι όλα λίπος γι'αυτό κιόλας έχασες τόσα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Νερό πίνεις αρκετό έτσι δεν είναι?
Όλοι το πάθαμε αυτό κάποια στιγμή της ζωής μας, να βλέπουμε δηλαδή παλαιότερες προσπάθειες απο λιγότερα κιλά προς λιγότερα κιλά απο τα τωρινά. Να σου πω την αλήθεια, πριν ανέβω Θεσσαλονίκη κοιτούσα κάποια απο τα διαιτολόγια που είχα απο παλαιότερες προσπάθειές μου όπου έβλεπα ότι προσπαθούσα με συνετή προσπάθεια και πολλή θέληση να φτάσω απο τα 69 στο επιθυμητό και "ιδανικό" μου βάρος... Τώρα όμως είμαι και εγώ εδώ, στα 78 να προσπαθώ ακόμη. Είχα φτάσει και τα 87. Είχα χάσει τον έλεγχο... Μπορεί την περίοδο που ένιωθες ότι ήσουν σε στέρηση και διατροφή όντως κάποια απο τα κιλά να μην μπήκαν καν ή να χ'αθηκαν αλλά να αντισταθμίστηκαν απο άλλες μέρες που το όριο πόντων ξεπεράστηκε κατά πολύ. Δεν ξέρω ειλικρινά και ούτε θέλω να το παίξω ειδικός. Απλώς σου λέω ότι είμαι εδώ, παρεούλα και συνοδοιπόρος στην προσπάθεια. "Πάμε γερά τώρα που γυρίζειιιιιιιιιιιι" αυτή είναι δική σου φράση την οποία έχω στην άκρη του μυαλού μου κάθε φορά που προσπαθώ και νιώθω ότι κάτι με πάει πίσω. Μη μασάς, όλα θα γίνουν! Εμείς είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ για όλη την πορεία αλλά και το τέρμα!
Arte, και μόνο που έκοψες το τσιγάρο αυτό είναι μια μεγάλη μαγκιά και μια νίκη τεράστια!!!!!! Αφού κατάφερες να κάνεις αυτό μη φοβάσαι για τα κιλά, στο τσεπάκι τα έχεις!!!!!! :thumbup:
Angek, καλωσόρισες στην εύθυμη παρεούλα μας, σου εύχομαι καλές κατηφόρες και καλό κουράγιο! Βλέπω ότι τους 19 σου πόντους τους μοίρασες μια χαρά χθες. Χορτόπιτα αλά ww??? Μια χαρά σε βρίσκω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:
Φιλάκια πολλά πολλά σε όλους λοιπόν!
Το δικό μου πρόγραμμα έχει σήμερα:
ΠΡΩΙΝΟ
γάλα
1 μπάρα δημητριακών με λευκή σοκολάτα (δεν ξέρω αν επιτρέπεται αλλά έχει τις ίδιες θερμίδες με την άλλη)
ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ
1 αχλάδι
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
1 μούς σοκολάτα
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
μακαρόνια
σάλτσα
τυρί
σαλάτα
ΒΡΑΔΥΝΟ
γάλα
1 μπάρα δημητριακών
Αυτά τα σημερινά λοιπόν!!!!!!
Φιλάκιααααααααααααααααααα
24-03-2011, 11:02 #2735
καλημέρα μας! συνοστισμός στο τόπικ. Αυτό δεν μπορεί παρά να είναι ένα καλό σημάδι...
Δεν θα πω ότι δεν με πτοούν οι αριθμοί αλλά δεν έχουν σίγουρα περισσότερη σημασία από την κούραση που νιώθω, ψυχική και σωματική. Πάντα παλεύω μέχρι τέλους ακόμα κι όταν ξέρω την κατάληξη, είτε θετική, είτε αρνητική. Βέβαια τον τελευταίο καιρό ρωτάω, φίλους και γνωστούς, πόσους ανθρώπους ξέρουν που με διατροφή κατάφεραν να φτάσουν το ιδανικό βάρος και το διατηρούν και οι απαντήσεις είναι αποκαρδιωτικές. Η διαδικασία απώλειας απαιτεί πρώτιστα ψυχολογική υποστήριξη και έπειτα διατροφολόγιο. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου σαμποτάρω πάρα πολύ τον εαυτό μου και το επίπεδο άγχους μου σίγουρα ενεργοποίησε τον μηχανισμό αυτοάμυνας που έχει ο οργανισμός μου , που κι αυτόν επίσης έμαθα να χειρίζομαι και να σαμποτάρω επίσης.
Σας ευχαριστώ για τις ενθαρρυντικές και αισιόδοξες σκέψεις που μου στείλατε... τις έχω πραγματικά ανάγκη.
πάμεεεε λοιπόν τώρα που γυρίζει!
24-03-2011, 11:38 #2736
Καλό είναι ν'αρχίζεις να παίρνεις τα πάνω σου! Ξέρω δεν είναι κάτι που το λες τώρα και γίνεται αύριο αλλά μπορείς να προσπαθήσεις να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενη! Δεν μπορώ απο την άλλη να σου προτείνω πώς να διώξεις το άγχος διότι είμαι ο πλεον ακατάλληλος άνθρωπος καθόσον πολύ αγχωτική! Παρόλο που δεν υπάρχει στο άμεσο περιβάλλον σου άνθρωπος που να έχει χάσει το βάρος του με διατροφή, να έχει φτάσει το "ιδανικό" και να το διατηρεί, έχω να σου πω πως στο δικό μου έχω ήδη 4 ανθρώπους που το κατάφεραν και το χαίρονται! Το χαίρομαι και γω μαζί τους φυσικά όταν δεν τους πιάνει ο υπέρμετρος κομπλεξισμός! ʼρα, με αρκετή προσπάθεια και υπομονή όλα γίνονται! Βέβαια τα έχασαν μέσα σε μεγάλο χρονικό διάστημα (πάνω απο 1 χρόνο) αλλά τα διατηρούν επίσης ήδη πολλά χρόνια (πάνω απο 2 ο καθένας!) Επομένως είναι στο χέρι μας να πετύχουμε αυτό που θέλουμε! Κάθε τί που κάνουμε δεν είναι λίγο. Εξάλλου λίγο λίγο και φτάνεις στην κορυφή! Θα σου αφιερώσω ένα ποίημα το οποίο αγαπώ πάρα πολύ απο την πρώτη στιγμή που το διάβασα αλλά το λάτρεψα απο τη στιγμή που κατανόησα το νόημά του... Απο έναν σπουδαίο ποιητή...
Κ. Π. ΚΑΒΑΦΗΣ
Εις τον Θεόκριτο παραπονιούνταν
μια μέρα ο νέος ποιητής Ευμένης·
«Τώρα δυο χρόνια πέρασαν που γράφω
κ? ένα ειδύλλιο έκαμα μονάχα.
Το μόνον άρτιόν μου έργον είναι.
Aλλοίμονον, είν? υψηλή το βλέπω,
πολύ υψηλή της Ποιήσεως η σκάλα·
κι απ? το σκαλί το πρώτο εδώ που είμαι
ποτέ δεν θ? ανεβώ ο δυστυχισμένος.»
Είπ? ο Θεόκριτος· «Aυτά τα λόγια
ανάρμοστα και βλασφημίες είναι.
Κι αν είσαι στο σκαλί το πρώτο, πρέπει
νάσαι υπερήφανος κ? ευτυχισμένος.
Εδώ που έφθασες, λίγο δεν είναι·
τόσο που έκαμες, μεγάλη δόξα.
Κι αυτό ακόμη το σκαλί το πρώτο
πολύ από τον κοινό τον κόσμο απέχει.
Εις το σκαλί για να πατήσεις τούτο
πρέπει με το δικαίωμά σου νάσαι
πολίτης εις των ιδεών την πόλι.
Και δύσκολο στην πόλι εκείνην είναι
και σπάνιο να σε πολιτογραφήσουν.
Στην αγορά της βρίσκεις Νομοθέτας
που δεν γελά κανένας τυχοδιώκτης.
Εδώ που έφθασες, λίγο δεν είναι·
τόσο που έκαμες, μεγάλη δόξα.»
Προχωράμε λοιπόν σκαλί σκαλί και θα τα πούμε στην κορυφή ε??? :yes:
Φιλιά πολλά πολλά :bisou:
24-03-2011, 12:41 #2737
Συγχαρητήρια asteraki, ΤΡΟΜΕΡΗ απώλεια!!!
Επιβεβαιώθηκα κι εγώ που είχα κάνει την πρόβλεψη ότι αυτήν την εβδομάδα θα χάσεις πολύ. Έτσι μπράβο!
Συνεχίζεις κανονικά και πολύ σύντομα τα περιττά κιλά θα είναι πλέον ανάμνηση. Είσαι πολύ αποφασιστική και αυτό μετράει πολύ.
Εγώ ξεκίνησα την περασμένη Πέμπτη σε διαιτολόγο και θα ζυγίζομαι κάθε Πέμπτη.
Η πρώτη εβδομάδα πήγε περίφημα, καθώς έχασα 2,6 κιλά.
Καταλαβαίνετε λοιπόν πώς αισθάνομαι και με τι διάθεση συνεχίζω!
Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους και όλες, προχωράμε δυνατά!
Καλό μεσημέρι!
24-03-2011, 12:45 #2738
Σουπερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ρρ!!!!!!!!!! Απλά ΑΨΟΓΑ!!!!!!!!
Ετσι ετσι, να μας βλεπω να μαζευόμαστε σιγά σιγά και να ανταλλάσουμε απόψεις για τα χαμένα μας κιλά!!!!
Δεν περίμενα κάτι λιγότερο Π-Κ αυτή την εβδομάδα για σένα! Απλά είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!! ʼντε, να πάνε στον αγύριστο και περιμένουμε τόσα και άλλα τόσα την άλλη βδομάδα ε????
Προχωράμε δυνατά Π-Κ όλοι μαζί!!!! :grin:
Καλές μας απώλειεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςςςςςςς :thumbup::thumbup:
24-03-2011, 18:34 #2739
για αύριο με μπακαλιάρο-σκορδαλιά κλπ, τι κάνουμε για να μην ξεφύγουμε πολύ από τους πόντους;
μία μερίδα μπακαλιάρος τηγ. πόσους πόντους έχει;
24-03-2011, 18:59 #2740
Αστερακι σε ευχαριστώ πολύ για το καλοσώρισμα σου στην ομάδα.
αύριο θα φάμε τον πατροπαράδοτο μπακαλιάρο;
σύμφωνα με τα κοιτάπια μου -ww-σύντροφος στις εξόδους: "μπακαλιάρος-σκορδαλια=11,5 μονάδες
έτσι είναι; σε τι ποσότητα αντιστοιχούν;αν έχεις κάποια ιδέα πληροφόρησέ με. Ευχαριστώ
25-03-2011, 09:13 #2741
120 γρ. ψάρι με 1 κ.σ. σκορδαλιά...
26-03-2011, 11:00 #2742
καλημέρα σε όλους τους 'συνοδοιπόρους' σε αυτην την προσπάθεια. Χτες κατόρθωσα να μην ξεφύγω από το όριο των πόντων μου και το απόγευμα αργά όταν μου ήρθε τρελή επίθυμία για γλυκό-μετά τη γεύση της σκορδαλιάς- έκανα το εξής: τρεις φράουλες ψιλοκομμένες από πάνω ενα γιαουρτάκι total 2%, (2 π), 5 mini digestive μπισκοτάκια sugar free (2 π. μπορεί και λιγότερο)χοντροκομμένα για να κάνουν χρατς-χρουτς και να τα καταλαβαίνουμε στο μάσημα (από το μικρό πράσσινο σακουλάκι) και από πάνω μια κ.σ. μαρμελάδα φράουλα αραιωμένη με ελάχιστο νερό. Φτιάξτε το και θα με θυμηθείτε! είναι κάτι σαν cheese cake....με ελάχιστους πόντους.
ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΛΥΚΟ! ειδικά αμα το τρως σε παραλία όπως εγώ....
καλή συνέχεια σε ολη την ομάδα, την Δευτέρα που θα ζυγιστώ θα δω 'τι ψάρια πιάσαμε'
Οι υπόλοιποι της ομάδας που είναι; για δώστε στίγμα! χρειαζόμαστε αλληλοϋποστήριξη και ιδέες!!!!
28-03-2011, 10:27 #2743
Καλημερούδια σας!!!!
Πέρασε και το 3ήμερο όμορφα και ωραία!!! Ξεκούραση, ύπνος, βόλτες και όλα τα λοιπά όμορφα πράγματα! Απο σήμερα τα κεφάλια μέσα πάλι...!!
Διατροφικά μπορώ να πω ότι πήγε άψογα, χωρίς ατασθαλίες και σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα! Ευτυχώς, δεν μου αρέσει ο μπακαλιάρος και ούτε έφτιαξα σκορδαλιά οπότε την 25η Μαρτίου ακολούθησα το διατροφολόγιό μου τρώγοντας φακές.... Ζύγισμα θα κάνω σε 3 βδομάδες απο τώρα διότι τότε έκλεισα ραντεβού με τον προφέσσορ οπότε μέχρι τότε πάω σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχω και βλέπουμε... Την άλλη βδομάδα έχω ταξιδάκι εις την Κων/πολη και ελπίζω να μην ξεφύγω πολύ...
Angek ωραίο φαίνεται το γλυκάκι σου!!!!!! Το μόνο κακό είναι ότι δεν μου αρέσει το γιαούρτι... Ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλά για σένα και τη διατροφή σου! Περιμένουμε νέα απο το ζύγισμα της Δευτέρας!
Νεφελάκο, που είσαι??? Πως πάς? Ελπίζω να είσαι καλύτερα αυτές τις μέρες! Δώσε ένα στίγμα!
Π-κ, περιμένουμε και απο σένα νεότερα απο το ζύγισμα!
Μαράκι, που είσαι παιδί μου? Πώς πάει???
Arte, συνεχίζεις ακόμη τη διατροφή ε? Σε χάσαμε!
Για μένα το πρόγραμμα σήμερα έχει:
ΠΡΩΙΝΟ
γάλα
2 digestive
ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ
1 αχλάδι
ΜΕΣΗΜΕΡΙ
1 κουλούρι Θεσ/κης
ΑΠΟΓΕΥΜΑ
φακές
τυρί
σαλάτα
ψωμί
ΒΡΑΔΥ
σαλάτα
2 κουταλιές cottage
Φιλάκια πολλά πολλά!!!!!!! Καλή εβδομάδα σε όλους μας!!!!! :grin:
28-03-2011, 11:12 #2744
Καλημέρα!
Να μαι κι εγώ!
Δυστυχως ΔΕΝ κατάφερα να μείνω μέσα στα όρια το τριήμερο,ξέφυγα πάαρα πολύ αλλα σήμερα είναι μια καινούργια μέρα...αισιοδοξία πάνω απ όλα!
Ξεκίνησα λοιπόν με 1 capuccino,1 φέτα ψωμί και 1 φέτα τυρί του τόστ και 1 μήλο για πρωινό.
Ωχ δοκίμασα το μαγιό μου το πρωι,σκέφτομαι να πάω για κανένα μπανάκι μέσα στην εβδομάδα, και ήταν χάλια!Το κορμί όχι το μαγιό,το μαγιό ειναι πανέμορφο!!:bouncy::spin::bouncy:
Οκ όμως χαλαρά δεν αγχώνομαι :smirk:
28-03-2011, 12:43 #2745
Καλως την! Το σημαντικό είναι να πέρασες καλά το 3ήμερο και να γέμισες φούλ τις μπαταρίες γιατί η επόμενη επίσημη αργία είναι το Πάσχα.... Κλαψ κλαψ! :sniffle::sniffle:
Μπανάκι ακούω και με έχουν πιάσει ανατριχίλες και μόνο στη σκέψη!!!!! Δεν κρυώνεις πουλάκι μου????????:shocked2::shocked2:
και το κορμί και το μαγιό μια χαρά θα είναι! Αν αισθάνεσαι εσύ καλά τότε θα φαίνεται όμορφο πάνω σου να είσαι σίγουρη!
Δεν αγχωνόμαστε φυσικά και συνεχίζουμε ακάθεκτοι!!!!
Φιλια πολλάααααααααααααααααααα
Κοινωνικό άγχος φοβία
13-07-2025, 23:10 in Κοινωνικό Άγχος-Φοβία