Results 2,791 to 2,805 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
14-04-2011, 10:07 #2791
Καλημερούδια σας!
Πολύ αέρα έχει σήμερα!!!!! Τόσο που δεν μπορείς να σταθείς έξω ούτε λεπτό!
Οι μέρες κυλούν ήρεμα και η διάθεση διατηρείται στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα! :smilegrin:
Πιστή στη διατροφή μου, περιμένω να έρθει η επίσημη μέρα ζυγίσματος (Τρίτη) για να καταγράψω τα αποτελέσματα. Ελπίζω πως όλα θα έχουν πάει καλά και μια μικρή πτώση θα την δώ! Όσο περνάει ο καιρός να μην σας κρύψω ότι ανυπομονώ να δω το 6ράκι... Αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι ότι ακόμη δεν έχω κολλήσει και πολύ φοβάμαι ότι αυτό θα συμβεί λίγο πριν την επόμενη αλλαγή δεκάδας.... Βλέποντας και κάνοντας! Προς το παρόν όλα καλά!
Η αλήθεια είναι ότι ξέρω πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει ποικιλία στο καθημερινό μου διατροφολόγιο αλλά όταν μαγειρεύεις μόνος σε μια μικρή κουζίνα η οποία διαθέτει μόνο τα βασικά και επιπλέον δουλεύεις είναι τόοοοοοσο δύσκολο να σκεφτείς να φτιάξεις διάφορα φαγητά μέσα στη βδομάδα. Παω στο καθιερωμένο μου ραντεβού με τον διαιτολόγο και όταν με ρωτάει τί λες να μαγειρέψεις αυτή τη βδομάδα για να φτιάξουμε το πρόγραμμα το μυαλό κολλάει και έτσι καταλήγω να τρώω σχεδόν κάθε βδομάδα τα ίδια. Φακές, αρακά, ντομάτα σαλάτα, κρέας (κοτόπουλο, χοιρινό) με γαρνιτούρες οι οποίες θα είναι στάνταρ πουρές ή ρύζι ή μακαρόνια... Δεν ξέρω, έχω αρχίσει να βαριέμαι... Να μου πείς τί αλλο θα μπορούσες να μαγειρέψεις? Έλα μου ντε, αυτή είναι η απορία μου...Τώρα που εν όψει Πάσχα θα κατέβω στη μαμα μου όμως ίσως ανοίξει λίγο ο μαγειρικός μου ορίζοντας! :shocked2:
Τα διάβασες Μαράκι τα βιβλία σου? Για πες εντυπώσεις? Κατατοπιστικά και περιεκτικά υποθέτω ε?
Π-Κ, το θέμα είναι να νιώθεις εσυ καλά με τη διατροφή που ακολουθείς ώστε να μην νιώθεις αφόρητη πίεση. Είμαι και γω σίγουρη ότι απο οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα (είτε διαιτολόγου είτε άλλο) το ww δίνει τη δυνατότητα των απεριόριστων επιλογών. Μπορείς να τρώς ότι έχεις στο σπίτι, να μη σου λείπει τπτ και να είσαι σίγουρος ότι θα χάσεις βάρος το οποίο θα διατηρήσεις. Πάνω του λοιπόν και τα αποτελέσματα δεν θα σε διαψεύσουν για την επιλογή σου!
Αυτά απο μένα λοιπόν... Να καταγράψω το σημερινό μου πρόγραμμα:
ΠΡΩΙΝΟ
χυμός
2 φρυγανιές
τυρί cottage
ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ
1 φρούτο (το οποίο δεν έχω βέβαια και θα το φαω μάλλον κάποια άλλη στιγμή)
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
1 μους σοκολάτα
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
μακαρόνια με κιμά και τυρί
σαλάτα ντομάτα
ΒΡΑΔΥΝΟ
2 κριτσίνια ολικής άλεσης (θα τα αντικαταστήσω με φρυγανιές)
τυρί cottage
Φιλάκια και καλή μας μέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll::roll::smilegrin::smug b:
- 14-04-2011, 10:23 #2792
Καλό μου "αστεράκι", την στιγμή που σου έρχεται η επιθυμία για κάποιο συγκεκριμένο φαγητό, σημείωσε το σε ένα χαρτάκι και κόλλησε το στο ψυγείο, ώστε σιγά σιγά να συμπληρώσεις μια σειρά φαγητών που θα ήθελες να φας πέρα απ'τα κλασσικά σου. Να μπορεί ο έρμος ο διαιτολόγος σου να σου προσαρμόσει το διαιτολόγιο αναλόγως...
Τα δε βιβλία τώρα, τα ξεφύλλισα και διάβασα μέσες άκρες το κάθε διαφορετικό πλάνο που περιέχει... Το κάθε βιβλίο περιλαμβάνει διαιτολόγια για γυναίκες, άνδρες και παιδιά και φυσικά πληροφορίες για το πως θα ακολουθήσεις πιστά το διαιτολόγιο σου. Φυσικά έχουν αμέτρητες συνταγές απ'τις οποίες ξεχώρισα κάποιες και θα δοκιμάσω σύντομα...
Το πρώτο-πρώτο βιβλίο των ww είναι που λατρεύω! Δεν περιλαμβάνει λίπος ούτε τα κλασσικά 3 κγ την ημέρα που έχουμε στην συνηθισμένη μας δίαιτα. Τα φαγητά μαγειρεύονται με κύβους και οι μερίδες της πρωτείνης είναι λίγο μεγαλύτερες σε σχέση με τα νεώτερα δεδομένα. Υπάρχουν λαχανικά περιορισμένα και απεριόριστα και υπάρχουν και τροφές που απαγορεύονται, όπως: μπανάνες! Η δε εικονογράφιση αυτού του πρώτου βιβλίου είναι σκίτσα... Kαι μ'αρέσει η παρουσίαση που κάνει στην αρχή η ιδρύτρια των ww για το πως ξεκίνησε με την προσπάθεια της.
Αυτά εν ολίγοις... Περισσότερα θα γράψω στο blog! :yes:
14-04-2011, 10:44 #2793
καλημέρα κορίτσια και αγόρι!
βρήκαμε όλοι ρυθμούς βλέπω και το παλεύουμε ανανεωμένοι, συντονισμένοι και ενωμένοι! πολύ χαίρομαι!
εγώ αυτό με τα ίδια φαγητά και την μονοτονία του διατροφολογίου μου, το είχα περάσει σε κάποια φάση και όταν κατάλαβα ότι πήγαινα να σιχαθώ κάποια φαγητά... ανανέωσα το μενού... στην αρχή αφιέρωνα όντως περισσότερο χρόνο στην κουζίνα, αλλά όταν τα φτιάξεις μερικές φορές μετά γίνεται πιο εύκολη και γρήγορη η διαδικασία.
εύκολες λύσεις για βραδινό είναι ο ντάκος, η αυγοσαλάτα, το γιαούρτι με δημητριακά και φρούτα, το βραστό καλαμπόκι με ελάχιστο βούτυρο ή με λάδι, η ομελέτα φούρνου ή με ελάχιστο λαδάκι σε αντικολητικό τηγάνι, οι μικρές αραβικές πιτούλες με μοτσαρέλα, ντομάτα, ρίγανη και λίγο λαδάκι, τα βραστά λαχανικά που γίνονται εύκολα αφού ζεσταίνεις νερό στον βραστήρα, το βάζεις σε μια λεκανίτσα και έχεις μέσα μπρόκολο, κουνουπίδι, καρότο ή ό,τι άλλο θες και μέχρι να ετοιμάσεις λαδολέμονο και να κόψεις ντοματούλα είναι έτοιμα, αλλά λίγο τραγανά. Επίσης μανιτάρια στην σχάρα ή στο αντικολητικό τηγάνι είτε λεμονάτα, είτε με λίγο κρασάκι. Μετά επιστρατεύουμε και την μέθοδο του μαγειρεύω μία μέρα της βδομάδασ, διάφορα αγαπημένα και μετά το μόνο που κάνω είναι να βγάζω από την κατάψυξη..
για όσους νηστεύουν, νηστεία και στο λάδι;
14-04-2011, 11:06 #2794
Από ένα πρόχειρο ψάξιμο για weight watchers βρήκα τα εξής που ίσως θα θέλατε να ρίξετε μια ματιά:
--->Weight Watchers Getting Started
--->Weight Watchers magazine
14-04-2011, 11:28 #2795
Πληροφοριακά - και δεν ξέρω αν μπαίνετε στη σελίδα των ww- το πρόγραμμα με τους πόντους το έχουν αλλάξει για ακόμη μία φορά. Οπότε και στα νεώτερα περιοδικά θα βρείτε συνταγές -όπως και στις σελίδες των ww- που οι πόντοι τους ανταποκρίνονται στο νεώτερο πρόγραμμα. Όπως καταλαβαίνεται αν θέλετε να δοκιμάσετε μια απ'τις συνταγές αυτές θα πρέπει να καθίσετε και να μετρήσετε το παραμικρό ώστε να σας βγει η συνταγή στους πόντους με το πρόγραμμα που ακολουθείτε. Για μένα... καλά κρασιά!
14-04-2011, 11:31 #2796
Αυτό που έχω παρατηρήσει πάντως είναι ότι έχει στηθεί μία τεράστια διαφημιστική καμπάνια γύρω από τα weight watchers που γραπώνει συνέχεια διάφορα προϊόντα και τρόφιμα και τα ενσωματώνει στο πρόγραμμα... Επίσης χιλιάδες βιβλία συνταγών και μικρών μυστικών... Πιστεύω ότι τα weight watchers δεν απέχουν καθόλου από το γνωστό "τρώω τα πάντα και ελέγχω την ποσότητα". Είναι ένας τρόπος να μας παρουσιάσουν την υγιεινή διατροφή και την ισορροπημένη πρόσληψη τροφών. Τα αγνά προιόντα και ο σωστός τρόπος μαγειρέματος, όταν προσέξουμε και τις ποσότητες μας θα μας ανταμείψουν. Σε καμία περίπτωση δεν μειώνω την φιλοσοφία του προγράμματος. Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη... και με βοήθησε να ισορροπήσω. Από εκεί κι έπειτα όμως όλες αυτές οι αλλαγές και τα προιόντα και όλη αυτή η διαφήμιση, πιστεύω ότι κακό κάνει παρά καλό...
14-04-2011, 11:50 #2797
Έχεις δίκιο σε αυτό Νεφέλη. Από τότε που τα ww πέρασαν στην Heinz όλα έγιναν εμπόριο! Κάτι που ακολουθεί και η δίαιτα ʼτκινς. Ίσως και γι'αυτό τον λόγο να έκλεισαν εδώ στην Ελλάδα. Ίσως να υπήρχε η πολιτική πως για να διατηρηθεί το γραφείο τους στην Αθήνα θα έπρεπε να κάνουν τζίρο με κάποια συγκεκριμένα προϊόντα. Μάλλον δεν πήγε καλά, ο κόσμος το ψιλιάστηκε και έκανε πίσω. Σχεδόν κάθε χρόνο τα ww αλλάζουν πρόγραμμα... αυτό εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Θεωρώ ότι βλέπουν τους πελάτες τους για πειραματόζωα και δοκιμάζουν πάνω τους διάφορες μεθόδους.
Όπως και να'χει θεωρώ ότι καθένας μας καλό είναι να προσαρμόζει την διατροφή του στα δικά του δεδομένα. Είναι μεν κουραστικό και βαρετό αλλά σε ενθαρρύνει να βλέπεις την ζυγαριά να σε δείχνει από μερικά γραμμάρια κάτω μέχρι κιλά. Πιάνω τον εαυτό μου πόσο βαριέμαι ορισμένες φορές να κόψω σαλάτα... Όμως αυτή η απλή σαλάτα θα γεμίσει το στομάχι μου και δεν θα με κάνει να σκέφτομαι γλυκά και σοκολάτες που τρελαίνομε. Χάρηκα που πήρα τα βιβλιαράκια μου -και μάλλον θα παραγγείλω κι άλλα 2 παλιά και θα ολοκληρώσω την σειρά- που τα συμβουλεύομαι και που κάποιες συνταγές θα με κάνουν να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Πιστεύω ότι οι παλιές μέθοδοι των ww ήταν πιο επιτυχημένες και σε μάθαιναν να τρως σωστά!
14-04-2011, 11:52 #2798
Κάτι είχε πάρει το αυτί μου για την ένταξη προϊόντων και τη διαφήμιση... Παρολαυτά όμως όντως είναι μακράν το πιο εύκολο πρόγραμμα για να ακολουθήσει κανείς χωρίς στερήσεις και όλα τα συναφή. Το θέμα είναι να μην αφήνεσαι (πράγμα που έκανα εγώ) και "δεσμεύσεις" τους πόντους που παίρνεις σε γλυκά και γενικά σε τροφές που σε χορταίνουν εκείνη τη στιγμή αλλα σου δημιουργούν μεγαλύτερη πείνα μετά το πέρας ολίγων μόνο ωρών....
Αυτοκυριαρχία και σωστό προγραμματισμό θέλουν όλα!
όσον αφορά στα εναλλακτικά γεύματα που μου γράψατε νομίζω πως θα εντάξω οπωσδήποτε κάποια απο αυτά στο επόμενο κιόλας εβδομαδιαίο πρόγραμμα που θα πάρω. Η ιδέα με το χαρτάκι είναι πολύ πρακτική!!!!!! :blush: Θα την υιοθετήσω και αυτή!!!! Με βλέπω να γεμίζω το ψυγείο με άπειρα μικρά χαρτάκια!!!!:shocked2:
14-04-2011, 23:10 #2799
Mιά 'συναχωμένη' καλησπέρα σε όλη την παρέα! από χθες το
απόγευμα άρχισα να αισθάνομαι περίεργα με πονόλαιμο και
λίγο πεσμένη διάθεση. Με το ζόρι κατάπινα τα χθεσινοβραδυνά
μου κορνφλέικς και σήμερα το πρωί το θαύμα έγινε! ξύπνησα
σχεδόν χωρίς φωνή που όχι τίποτα άλλο αλλά είναι και το εργαλείο
της δουλειάς μου. (όχι δεν είμαι τραγουδίστρια....Σήμερα το πορτοκάλι
και το μεσημέρι η ντομάτα (μόνο σαλάτα έφαγα με δύο κγ λάδι και
ελάχιστη φέτα: 4-5 π. όχι παραπάνω) μου 'έγδαιρναν' το λαιμό.
ελπίζω να συνέρθω σύντομα και να μου φτιάξει πάλι η διάθεση
γιατί αύριο θα χρειαστεί που δεν δουλεύω να κάνω αφωνία.
Sorry για τη γκρίνια μου, εσείς δε μου φταίτε σε τίποτα!!!
Μαρία κοίταγα στο blog σου για το weight down. Ανήκε στα
παλιά προγράμματα των ww; γιατί έτσι μου φάνηκε.
14-04-2011, 23:56 #2800
Κοιτώντας ένα απ'τα βιβλία των ww με το πρόγραμμα Quick Start το πρόγραμμα weight down προήλθε από εκεί, απλά το οικιοποιήθηκε -με την ονομασία αυτή- ελληνικό κέντρο αδυνατίσματος (Βόδιλινε), κάνοντας μικροαλλαγές στο πρόγραμμα... To weight down πλέον δεν υπάρχει, μιας και η επιχείρηση βασίζεται σε τυποποιημένα διατροφικά προγράμματα και κυρίως σε "μηχανικό" αδυνάτισμα! :smug:
15-04-2011, 11:08 #2801
αχαχαχαχ Βόδιλινε! αχαχαχαχαχ Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο γέλασα με αυτό!
καλημέρα σας!
καλή Παρασκευή να έχουμε και καλώς να ορίσει το σαββατοκύριακο να ξεκουραστούμε και να δούμε και τι κάναμε όλη την βδομάδα διατροφικά...
15-04-2011, 13:46 #2802
Καλημέρα σε όλους,
ακολουθώ κι εγώ το πρόγραμμα των WW, προσπαθώ να χάσω αρκετά κιλά τα οποία "φόρτωσα" τα τελευταία 7 χρόνια σιγά σιγά. Εντωμεταξύ κατά καιρούς έκανα δίαιτες αλλά τα ξαναέπαιρνα.
Η πιο επιτυχημένη μου προσπάθεια ήταν όταν είχα κάνει το πρόγραμμα των WW, γι'αυτό και αποφάσισα τούτη τη φορά να το ακολουθήσω όσο πιο πιστά γίνεται. "Ξέθαψα" κάτι βιβλιαράκια και φυλλάδια που είχα από τότε και ψάχνοντας στο ιντερνετ να βρω επιπλέον πληροφορίες "έπεσα" στην παρέα σας.
15-04-2011, 14:17 #2803
Καλώς όρισες Λίλιαν και καλή δύναμη. Το πρόγραμμα με τους πόντους κάνεις;
15-04-2011, 14:43 #2804
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα,
Ναι το πρόγραμμα με τους πόντους κάνω, flexipoints λέγεται,
υπάρχει και κάτι άλλοuzzled:
15-04-2011, 15:49 #2805
Originally posted by asteraki
Μακάρι να μας διαβάζει η Αμαλία, μας έχει λείψει πολύ σε όλους! ΑΜΑΛΙΑ ΑΚΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ?? ???????????
Φιλιά πολλά πολλά σε όλους!!!! :love::love::love:
Καλά λένε πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να βγεί αληθινό:smilegrin:
Και μένα μου λείψατε πολύ.
Μπήκα στο παλιό μας μαγαζάκι ψάχνοντας κάποιες πληροφορίες και φυσικά πιστεύοντας ότι δεν θα βρω κανένα, όμως τι έκπληξη σχεδόν όλη η καλή παρέα είναι εδώ.
Ελπίζω να είστε όλοι καλά, να είστε γεροί , αισιόδοξοι και γεμάτοι όρεξη για χάσιμο κιλών.
Ξεκίνησα κι εγώ εδώ και λίγες εβδομάδες το πρόγραμμα WW, έβαλα αρκετά κιλάκια τον χειμώνα που πέρασε, όμως με υπομονή και καλό προγραμματισμό θα τα χάσουμε:spin:
Πάω να φτιάξω καινούριο τικεράκι και από Δευτέρα θα τα λέμε συχνά
Έχετε όλοι τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και
Φιλιά πολλά :starhit::starhit::starhit:
Πώς να ξεπεράσω την μοναξιά;
12-07-2025, 14:15 in Σχέσεις και Επικοινωνία