WEIGHT WATCHERS - Page 195
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 195 of 301 FirstFirst ... 95145185193194195196197205245295 ... LastLast
Results 2,911 to 2,925 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ
    σήμερα είχα πολύ τρέξιμο στη δουλειά , μόλις τώρα μπήκα στο μαγαζάκι μας και διάβασα τα μηνυματάκια σας.
    Σίγουρα δεν το βάζουμε κάτω, ξάνα στους ρυθμούς μας, έφτιαξε κι ο καιρός οπότε φτιάχνει κι η διάθεση και μας δίνει φτερά στην προσπάθειά μας.
    Θα ζυγιστώ πάλι το Σάββατο, σίγουρα πρέπει να παίζει και το θέμα της κατακράτησης υγρών γιατί στο χωριό όλα τα φαγητά ήταν τσιμπημένα στο αλατάκι. Όμως κι αυτό να μην είναι, είμαι σίγουρη ότι δεν θα μου πάρει πάλι ένα μήνα να επανέλθω.
    Θα αυξήσω και την άσκηση και πιστεύω ότι έτσι θα κερδίσω λίγο από τον χαμένο χρόνο.
    Πρέπει να φύγω γιατί απειλουν πως θα με κλειδώσουν στο γραφείο, αφού σχολάσαμε
    Φιλιά πολλά σε όλους τα λέμε αύριο.

ΥΓ Μάριε δεν σε ξέχασα, λίγη υπομονή να βρω χρόνο να ψάξω στα κιτάπια μου:smirk:

Senior Member
    Originally posted by Μαρία.
    Μην απογοητεύεστε βρε κορίτσια! Πάσχα ήταν! Τι στο διάολο, στο πηγάδι κατουρήσαμε για να νιώθουμε παραγκωνισμένες (ή παραγκωνισμένοι) λόγω διατροφής; Κι εγώ έφαγα! Του σκασμού θα έλεγα και τα γλυκά μου τσάκισα (δεν άντεξα χωρίς μπαμπά και σεράνο) και λογικό ήταν να βάλω κιλάκια. Ήδη έφυγαν αυτά που πήρα και μου έμεινε ένα ακόμη για να έρθω στο αποτέλεσμα που γράφει το τίκερ! Δεν χρειάζεται πανικός όταν κάτι το κάνουμε συνειδητά και ειδικά όταν επανερχόμαστε στην διατροφή μας χωρίς υπεκφυγές και 2ες σκέψεις!

Μάριε δες μια άλλη συνταγούλα για μαρουλάκι, με γιαούρτι... Ντρέσινγκ του ww είναι και δεν ξέρω αν την ξέρεις. Δες εδώ: http://suntageslight.blogspot.com/20...g-post_16.html
    (κι αυτό το blog δικό μου είναι)! :spin:

Να σαι σίγουρη ότι θα την δοκιμάσω! φαίνεται πολύ γευστική!

Senior Member
    Originally posted by Nefeli-
    Επειδή διάβασα τα ποστς έχω να πω ότι στην ζυγαριά ανεβαίνουμε όταν νιώθουμε και είμαστε έτοιμοι... ας δώσουμε τουλάχιστον μία βδομάδα στον εαυτό μας χρόνο να βρει ρυθμούς ακολουθώντας το διατροφικό μας πρόγραμμα... κι ας μην μετράμε τα γραμμάρια αφού φάγαμε καλά καλά και να μετράμε με αυτά και ήττες! θέλω ανεβασμένη διάθεση και όρεξη! δεν λέω να μην ξέρουμε τι μας γίνεται ούτε να μην μπούμε σε πρόγραμμα... λέω να μας δώσουμε τον χρόνο μας!

πάμεεεεε δυνατάαααααα τώρα που γυρίιιιιιιζειιιιιιι!!!!!!

Υ.Γ Μάριε μπορώ να μεταφέρω τις συνταγές και στο τόπικ Weight Watchers Points που ήδη είναι μαζεμένα πολλά ακόμη;
    έτσι έτσι!

Ναι βρε κάνε οτι θελεις, τι με ρωτάς; σε όποιο πόστ θέλεις, σε όποια τοπικ θέλεις. εκτύπωσε τες, ανάρτησε της σε μπλόγκ, οτι θές!

Senior Member
    Originally posted by AMALIA
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ
    σήμερα είχα πολύ τρέξιμο στη δουλειά , μόλις τώρα μπήκα στο μαγαζάκι μας και διάβασα τα μηνυματάκια σας.
    Σίγουρα δεν το βάζουμε κάτω, ξάνα στους ρυθμούς μας, έφτιαξε κι ο καιρός οπότε φτιάχνει κι η διάθεση και μας δίνει φτερά στην προσπάθειά μας.
    Θα ζυγιστώ πάλι το Σάββατο, σίγουρα πρέπει να παίζει και το θέμα της κατακράτησης υγρών γιατί στο χωριό όλα τα φαγητά ήταν τσιμπημένα στο αλατάκι. Όμως κι αυτό να μην είναι, είμαι σίγουρη ότι δεν θα μου πάρει πάλι ένα μήνα να επανέλθω.
    Θα αυξήσω και την άσκηση και πιστεύω ότι έτσι θα κερδίσω λίγο από τον χαμένο χρόνο.
    Πρέπει να φύγω γιατί απειλουν πως θα με κλειδώσουν στο γραφείο, αφού σχολάσαμε
    Φιλιά πολλά σε όλους τα λέμε αύριο.

ΥΓ Μάριε δεν σε ξέχασα, λίγη υπομονή να βρω χρόνο να ψάξω στα κιτάπια μου:smirk:
    ναι βρέ ο μεταβολισμός σου ακόμα πάλλεται. λίγο να προσέξεις μέσα σε μια βδομάδα θα βρείς τους ρυθμούς σου πάλι και θα ξαναπέσεις. Δεν γίνεται απο μόνο μια εβδομάδα να διαλυθεί ο μεταβολισμός. εγώ όταν ξαναπάχυνα επι τρείς μήνες έτρωγα κάθε μέρα πίτσες και γύρους για να πάρω πάλι τόσα κιλά που πήρα. αν είναι δυνατόν... κάνε και άσκηση, στην αρχή κόψε μόνο τους 4 η τους 6 πόντους οχι παραπανω αποταμίευσην(πιστεύω οι πιο πολλοί απο μάς είμαστε στην μερα του κυρίως κάθομαι αλλα ενίοτε είμαι και όρθιος, οπότε πάει +2 στους πόντους, ναι μην το ξεχνάτε αυτό να το κοιτάτε και να το αλλάζετε συστηματικά!) και απο την μεθεπόμενη πάλι στο πρόγραμμα!

ναι βρε να βρείς όσα περισσότερα μπορείς και μιας και είσαι αθήνα μπορούμε να βρεθούμε απο κοντά και να ανταλλάξουμε υλικό! ακόμα περιμένω το σκάιπ! Μαρία μάλωσε τες σε παρακαλώ για μένα...

Senior Member
    Μόλις βρήκα λίγο χρόνο και ΄μπήκα να διαβάσω τα νέα σας και τι να δω!!! Καλέ ούτε που το ανοίξατε το μαγαζάκι μας να λιαστεί και να αεριστεί λιγουλάκι, τσ, τσ, τσ, θα σας μαλώσω
    Τελικά όλοι μας τρέχουμε σαν Βέγγοι!!
    Ο Θεός να τον αναπαύσει. Στεναχωρέθηκα που άκουσα την είδηση του θανάτου του το πρωί. Πολύ καλός ηθοποιός και το κυριότερο πραγματικά ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Αστεράκι,
    καλή επιτυχία σήμερα στο ραντεβού με τον προφέσορα.
    :starhit:

Senior Member
    Καλημέρα σας!
    Ελπίζω όλοι σας να είστε καλά! Δύσκολες και φορτωμένες αυτές οι μέρες αλλά όλα θα μπουν σε τάξη και έτσι θα τα λέμε συχνότερα! Μέχρι τότε... τρεχάτε ποδαράκια μου!:grin:

Χθες είχα την καθιερωμένη συνάντηση με τον πρεφέσορ και τα νέα μάλλον όχι ιδιαίτερα άσχημα θα τα έλεγα! Πήρα μισό κιλό και έτσι τώρα είμαι 76,5. Περίμενα να έχει σκαρφαλώσει περισσότερο η ζυγαριά και έτσι νιώθω σχετικά ανακουφισμένη και έτοιμη να σπάσω και το φράγμα των 7!!! Μακάρι να γίνει μέχρι τις αρχές του Ιούλη για να μπορώ να αισθάνομαι λίγο καλύτερα με τα απολύτως καλοκαιρινά ρούχα που επιβάλλει η συγκεκριμένη περίοδος! Για να δούμε... Έχω αγώνα ακόμη!

ʼλλαξα και τον τελικό στόχο στα 60 και μόλις με το καλό φτάσω σε αυτά ξανασυσκέπτομαι με τον εαυτό μου και αποφασίζω αν χρειάζεται κάτι λιγότερο. Προς το παρόν πρέπει να χάσω άλλα 16 κιλά, έχω δηλαδή 4 μήνες προσπάθειας μέσα στο νερό αν όλα πάνε καλά! :wow: :wow:

Σήμερα ξεκίνησα με 2 digestive χωρίς τον χυμό που έπρεπε διότι τον ξέχασα και επίσης ξέχασα να πάω και στο σούπερ για να πάρω άλλον. Τώρα που εγκαταστάθηκα στο γραφείο μου δύσκολο να ξαναβγώ έξω. Ενδιάμεσα έχω 2 κριτσίνια ολικής και για μεσημέρι το αγαπημένο μου cottage με 2 φρυγανιές ολικής.

Για το βράδυ το γεύμα μου περιλαμβάνει ρεβύθια με το ρύζι (ευτυχως θυμήθηκα να βάλω τα ρεθύβια στο αλατόνερο χθες το απόγευμα) και σαλάτα. Μια χαρά είμαστε δηλαδή! Πρέπει το απόγευμα να περάσω μια βόλτα παο το σούπερ να καταθέσω τον οβολό μμου για να εφοδιαστώ με τα απαραίτητα για το εβδομαδιαίο μου πρόγραμμα. Βασικά το 2εβδομάδων πρόγραμμα!

Το σαββατοκύριακο έχω τραπέζι σε ένα φιλικό ζευγάρι και έχω τόοοοοοοοσα πολλά να κάνω που δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι! Το καλό είναι ότι έφτιαξα τη λίστα με τα ψώνια χθες καθώς και το μενού οπότε αυτό που μένει είναι τα ψώνια στο σούπερ, τον χασάπη και την κάβα. Μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί έχω ένα τάινυ τουν φουρνάκι και δεν ξέρω αν θα αντεξει τόσο ζόρι... Πλάκα θα χει να μείνω χωρίς φουρνάκι.. Τη βάψαμε! Μας βλέπω με πίτσες και σουβλάκια!

Για πείτε κανένα νέο!
    Φιλάκια πολλά πολλά πολλά!!!!!!!!! :grin::grin:

Senior Member
    Καλά κι εσύ καλή μου με μικρό φουρνάκι κοιτάς να βολευτείς; Χάθηκαν τα κανονικά; Κι εγώ με ένα κανονικό φουρνάκι την βγάζω, στην κουζίνα την ηλεκτρική θα μπει φαγητό μόνο αν τύχει κι έχω τραπέζι λόγω ονομαστικής εορτής και στο φούρνο της θα μπει μεγάλο ταψί. Τα δικά μου τα νέα δεν θα έλεγα ότι δείχνουν κάτι, παρά μόνο τρέξιμο! Επισήμως το τεστ εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο έδειξε πως δεν είμαι έγκυος, έχω και χαμηλό αιματοκρίτη και έτσι ο γιατρός στα τακτικά με στέλνει εις τας Αθήνας να κάνω έναν κολπικό υπέροχο (χιχιχι έτσι ονοματίζει η μάνα μου τον υπέρηχο) που καθόλου υπέροχα δεν θα περάσω όπως το προβλέπω και επιπλέον θα με αφαιμάξουν κανονικά και με εντολή γιατρού για να γίνει ορμονικός έλεγχος μπας και βρεθεί που οφείλεται η 4μηνη κοντά καθυστέρηση... Μια απ'τις ενδεχόμενες θεραπείες που μου συνέστησε ο γιατρός είναι η χορήγηση αντισυλληπτικών. Μια θεραπεία που θα κρατήσει από 3-6 μήνες!!! :shocked2: Και δεν την θέλω καθόλου... Τέτοια θεραπεία έκανα και όταν ήμουν στα 19 και μου είχε ανοίξει απίστευτα η όρεξη! Θέλω να πιστεύω πως τα τωρινά αντισυλληπτικά (αν μου χορηγηθούν βεβαίως) να μην έχουν τέτοια αντένδειξη! Αυτά τα ολίγα! :crazy:

Junior Member
    Καλημερα και απο εμενα!!

Ευτυχως απο εχθες εχω ξεκινήσει δυναμικα το πρόγραμμά μου με την διατροφή και αρχιζω και ξεπριζομαι λιγο!
    Σήμερα ειχα για πρωινό γαλα με δημητριακά και το μεσημέρι εχω κοτόπουλο με γλυκόξινη σαλτσα και σαλάτα και το βραδυ μια πιτα αραβική (μικρή) με τυρί και ντοματα σαλατα. Αυτο θα ισχύσει και αυριο. Αρκετα καλες οι 2 μερες μπορω να πω!

Αστερακι μια χαρα τελικα! Δεν ξεφυγες αρκετα! Μπράβο σου!
    Για πες μας τι θα τους τραταρεις του καλεσμενους σας;; Μια χαρα και με το μικρο φουρνακι θα τα καταφερεις-μαλλον θα χρειαζεται παραπανω υπομονή σε ωρα ψησίματος υποθετω! Μπορεις να φτιαξεις και το κοτόπουλο με την γλυκοξινη σαλτσα αν θες για το ενα σας γευμα τουλαχιστον. Ειναι πολυ νοστιμο μαζί με ρύζι.:wink2:

Καλη συνεχεια και φιλια σε όλους!!

Senior Member
    Πάλι εδώ!!!!
    Μαράκι μην αγχώνεσαι πουλάκι μου όλα καλά θα πάνε με κολπικό υπέροχο ( καταπληκτική η μητέρα σου!!!). Υπομονή θέλουν αυτά τα θέματα είναι η αλήθεια. Όσο για τα αντισυλληπτικά δε νομίζω ότι θα ενισχύσουν τόσο πολύ την ορεξή σου. Θέλει προσπάθεια μεγάλη αλλά είμαι σίγουρη πως θα τα πας περίφημα! Έχεις σκεφτεί μήπως οφείλεται η καθυστέρηση σε ψυχολογικούς παράγοντες? ʼγχος δηλαδή? Συμβαίνει αρκετά συχνά. Σου στέλνω θετική ενέργεια και τη σκέψη μου κοριτσάκι!

Μαρία Νεφέλη μπράβο! Χαίρομαι που σε ακούω αποφασισμένη! Αν γίνει η καλή αρχή (που εσύ την έχεις κάνει ήδη) όλα θα πάνε κατευχήν! Φουρνάκι μικρό έχω γιατί είναι τάινυ τουν και οι διαστάσεις του σπιτιού που μένω προσωρινά μέχρι να αξιωθώ να πάρω το δικό μου! Είναι μια μικρούλα ερωτική φωλίτσα!!! :smilegrin::smilegrin:

Θα δυσκολευτώ αρκετά με τους χρόνους μαγειρέματος αλλά θα το παλέψω! Σκεφτόμαστε για ψήσιμο στο μπαλκόνι μας (το μόνο σε μη -ακι είναι το μπαλκόνι μας!!! ) κοτόπουλο, μπιφτέκια, πανσέτες και ίσως καμια μπριζόλα. Από άλλα φαγητά έλεγα να κάνω ένα σουφλέ με ταλιατέλες (λίγα τυριά και ζαμπόν μπέικον και λίγο κρέμα γάλακτος), σαλάτες (μαρούλι και μια χωριάτικη με ελιές φέτα ντομάτα αγγούρι και φρέσκια ρίγανη), τζατζίκι (δεν υπήρχε περίπτωση να μην έφτιαχνα γιαουρτοσκόρδιον!!), ένα μπεκρή μεζέ (αυτό παίζει) και φυσικά για γλυκό δεν είχα τίποτε άλλο στο μυαλό μου εκτός απο παγωτό! Τέλος, θα φτιάξω και μια τυρόπιτα. Αυτά σκέφτομαι γιατί δεν υπάρχει χρόνος για περισσότερα. Ελπίζω να ικανοποιήσω τους καλεσμένους μου...

Senior Member
    Πολλές καλημέρες κι απο μένα!
    Έτσι να πετάει η ομάδα...

Αστεράκι καλή επιτυχία με το μπάρμπεκιου σου. Κακώς που δεν μας το είπες πιο πριν, εγώ προσωπικά έχω ένα υπέροχο ένθετο που είχα πάρει στην πρώτη πρώτη συνάντηση που είχα πάει και λέγεται οι τέλειοι οικοδεσπότες. έχει μέσα υπέροχες weight watchers συνταγές για 6 άτομα. Αν έλεγες πιο πρίν θα σου τις έγραφα όλες μία μία. Τώρα να υποθέσω, είναι πολύ αργά...

το δικο μου πρωινό ήτανε:
    100 γρμ άσπρο ψωμί, 4π
    50 γρμ τυρί κρέμα λάιτ αλλοιμένο στο ψωμί, 2π
    200 μλ πράσινο γάλα, 2π
    1 φέτα τσουρέκι, 2π
    1 ΚΣ σιρόπι φράουλας, ο,5π
    1 μήλο, 0π

και ασβέστιο και φρούτο.

το μεσημέρι σκοπεύω να φάω
    πατάτες μέχρι να ικανοποιηθώ, 2π
    2 κγ βούτυρο λάιτ για σοτάρισμα πατατών με σκόρδο και κρεμμύδι, 1π
    μαρούλι, λαχανικά, 0π
    σάλτσα γιαούρτι με αρωματικά, 1,5π

το βράδυ δεν αποφάσισα ακόμα!

Junior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης.

Senior Member
    Ευχαριστώ Μάριε για την προσφορά σου ειλικρινά. Δεν θέλω να σε βάλω σε κόπο να γράψεις όλα αυτά για μένα. Αν και είναι μεγάλο δέλεαρ να κάνω τις συνταγές των ww που σίγουρα και υγιεινές θα είναι και λίγες θερμίδες θα έχουν! Αν ξεκινήσω όμως τώρα να αλλάζω το πλάνο μάλλον σίγουρα δεν θα κάνω τπτ στο τέλος! Σ ευχαριστώ πολύ όμως! Την επόμενη φορά θα σε ειδοποιήσω νωρίτερα!!! :smilegrin::smilegrin:

Πολύ ψαγμένο το μενού σου και βλέπω απο οργάνωση πας καλά! Δεν βάζεις και συ ένα τικεράκι πρόοδου?? Έτσι, για να έχουμε όλοι απο ένα!:smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    Με τόση οργάνωση μάλλον για κομπιουτεράς μου κάνεις!!!! :P:P
    Εγω παρόλο που είμαι των θετικών επιστημών πρέπει να πω ότι με την οργάνωση σε επίπεδο διατροφής περισσότερο δεν τα πάω και πολύ καλά!
    Πώς και αποφάσισες να μείνεις Αθήνα και δεν επέστρεψες στην όμορφη πατρίδα σου? Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα Τρίκαλα και μιας και η ποιότητα ζωής στα μεγάλα αστικά κέντρα δεν είναι και η καλύτερη αν κάποιος έχει την ευκαιρία να την κάνει προς την επαρχία θα ήταν το καλύτερο δώρο στον εαυτό του!
    Εγώ απο μεγάλη πόλη έφυγα σε μεγάλη πήγα και με βλέπω στο τέλος απο την απελπισία μου να πηγαίνω στο χωριό να βάζω περιβολάκι να πάρω και 2-3 κοτούλες και θα είμαι θεα!!!

Μη μου δίνετε σημασία με έχει πιάσει κρίση χαζομάρας τώρα! :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ
    πολύ τρέξιμο και σήμερα, αμαν πια να τελειώσουμε με τισ δηλώσεις και τα κλεισίματα για να πάρω ανάσα επιτέλους.
    σήμερα μπήκα στον πειρασμό και ζυγίστηκα. με 3 μέρες που πρόσεξα τη διατροφή έχασα 1,5 κιλό από αυτά που πήρα τώρα το Πάσχα. Ακόμα 2 κιλά και μετά ξανά φόρα, φόρα κατηφόρα:spin:

Αστεράκι, πολύ καλά τα πήγες τελικά με τους πασχαλινούς πειρασμούς , μόνο 0,5 κιλό!!!:thumbup:

Μαρία μου, καλη επιτυχία με τις εξετάσεις σου, δεν θα είναι τίποτα σπουδαίο. Ίσως κάποια κυστούλα στις ωοθήκες που σου προκάλεσε την ορμονική διαταραχή.

Senior Member
    Αστεράκι μου
    πολύ πλούσιο είναι το μενού για 4 άτομα, βρε αν τα φτιάξεις όλα αυτά, δεν θα φάτε απλώς, θα ΣΚΑΣΕΤΕ:lol::lol: