WEIGHT WATCHERS - Page 197
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 197 of 301 FirstFirst ... 97147187195196197198199207247297 ... LastLast
Results 2,941 to 2,955 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Που να είμαστε Νεφέλη μου εμείς οι χαρωπές νοικοκυρές... Ο Μάης είναι κρύος και όλο σκέφτομαι να μαζέψω τα χαλιά και τα πατάκια και να αρχίσω σιγά σιγά να βάζω πλυντήρια και έπειτα στο πατάρι με την σχετική ναφθαλίνη, όλο πίσω το αφήνω! Μάης μήνας και το καλοριφέρ ενώ τέτοια εποχή πέρσι έκαιγε μόνο για το μπάνιο μας, τώρα καίει και για την ζεστασιά μας μιας και μετά το μεσημέρι το σπίτι παγώνει! Αλλόκοτη η άνοιξη η φετινή! Χθες ήταν χαρά Θεού και σήμερα ξανά κρύο! Έχω να ποτίσω και τα λουλούδια τα δικά μου και της μάνας μου. Από αύριο αρχίζει και η απογραφή πληθυσμού...

Σε μένα η ζυγαριά δείχνει μερικά γραμμάρια παραπάνω απ'ότι στο τίκερ, όπως και να'χει σχεδόν τα κιλά του Πάσχα μου έφυγαν! Θέλω να ελπίζω ότι μέχρι τέλος του Μάη θα πλησιάσω τα 110. Είδωμεν γιατί έχω και γιορτές ενδιάμεσα (έχω μάνα, σύζυγο κι αδερφό)! Και στις γιορτές δεν μ'αρέσει -αν υπάρχουν τραπεζώματα- να απέχω από αγαπημένες λιχουδιές! Απέχω τις άλλες μέρες, όχι όμως στις γιορτές! Και πάλι θα δούμε γιατί ίσως και να μην υπάρξουν τραπεζώματα λόγω κρίσης! Αυτά για την ώρα...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα για όλους. Όπως
    διαπιστώνετε αξιώθηκα και εγώ να βάλω ticker
    και ευχαριστώ τη Nefeli για την βοήθεια και το
    asteraki για την παραπομπή στο link. Στο ticker
    υποτίθεται πως είμαι η τρελή που χοροπηδάει
    κάνοντας διατάσεις και πλησιάζει σιγά-σιγά το
    στόχο της....μακάρι...γιατί έχω να δω το 7 στη
    δεκάδα της ζυγαριάς πάνω από 20 χρόνια...
    Μάριε που είσαι και που είναι το ticker σου???
    Μαρία σου εύχομαι να πάνε όλα καλά με το
    θεματάκι της υγείας σου και να μην έχεις άλλες
    ταλαιπωρίες!!!
    έχει κανείς νέα απο τον p-k????

Senior Member
    Να'σαι καλά angek μου!

Senior Member
    Μαράκι... αυτές τις δουλειές του σπιτιού δεν τις αντέχω! ποτέ δεν τις συμπάθησα! αλλά πάντα όταν σκέφτομαι φρεσκοπλυμμένα καθαρά όμορφα σεντόνια ανεβαίνει η διάθεση μου! Θα τα κάνουμε κι αυτά... τι να γίνει! άλλωστε βοηθάνε και στην απώλεια!

Πάω για φαγητό και μετά περπάτημα!

Angek πάμε γερά και με το χαρωπό σου πηδηχτούλικο ανθρωπάκι εις κατώτερα! χαίρομαι που τα κατάφερες! αν χρειαστείς κάτι άλλο στα απλά και μπορούμε να βοηθήσουμε εδώ είμαστε.

αστεράκι που είσαι; έλα να φέρεις λίγο φως βρε κορίτσι!
    Μάριε;
    maria-nefeli;
    p_k;
    zwitsa;
    AMALIA;

Senior Member
    Γεια σας γεια σας!
    Κάνω ένα γρήγορο πέρασμα απο το αγαπημένο μου τόπικ και τους ανεπανάληπτους γουειτγουοτσερικούς φίλους μου για να δηλώσω πρωτίστως παρούσα και επιπλέον να στείλω τα φιλιά μου σε όλους!

Το σβκ πέρασε σχετικά γρήγορα με μένα στο σούπερ αγκαλιά με μια λίστα για ψώνια και πανικόβλητη για να προλάβω να τελειώσω τις δουλειές ώστε να υποδεχτώ "ως πρέπει" τους πολύ αγαπημένους μου καλεσμένους! Όλα πήγαν καλά θα έλεγα χωρίς προβλήματα ιδιαίτερα μέχρι και την ώρα που έφυγαν οι καλεσμένοι μας. Η αλήθεια είναι ότι έφαγα αρκετά απο όλα τα καλά που είχα φτιάξει και η μανία μου για τα γλυκά με οδήγησε στο να "γουρουνιάζω" πάνω από ένα μπωλ με παγωτό το οποίο είχα περιχύσει με γλυκό του κουταλιού κεράσι και σταγόνες σοκολάτας γάλακτος. Παρόλο που σήμερα νιώθω κυρίως φουσκωμένη και έπειτα "ένοχη" που για ακόμη μια φορά δεν μπόρεσα να νικήσω το δράκο με το βαθύ σοκολατί χρώμα.... είμαι έτοιμη να μπω πάλι στον σωστό το δρόμο...

Ελπίζω να καταφέρω να πειθαρχήσω και πάλι γιατί όσο περνάει ο καιρός βλέπω ότι ξεφεύγω άνευ λόγου και αιτίας...

Σας φιλώ γλυκά, μπήκα για λίγο γιατί τρέχω να τελειώσω αυτά που έχω γρήγορα γιατί έχω τον μπέμπη μου ολίγον τί χάλια στο σπίτι με εμετούς και πόνους στο στομάχι και χθες δεν κοιμήθηκα καθόλου γιατί είχα την έννοια του. Δύσκολη η νύχτα και ευτυχώς που λίγο κάλμαραν οι πόνοι και δεν τρέχαμε ξημερώματα στο νοσοκομείο. Δύσκολο πράγμα να μην έχεις κάποιον δικό σου δίπλα σου όταν τον χρειάζεσαι... Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα στον πανικο μου όταν τον έβλεπα να κουλουριάζει απο τους πόνους ήταν να πάρω τη μαμά μου για να μου δώσει οδηγίες του τί πρέπει να κάνω.... Λεμόνι, φρυγανιά, γιατρό? Τί? Αχ βρε μαμά...
    Η ώρα ήταν περασμένη όμως και δεν ήθελα να τους αναστατώσω και έτσι όλη η νύχτα με βρήκε στο πάτωμα πάνω σε μια κουβέρτα δίπλα απο τον καλό μου σε περίπτωση που ήθελε το οτιδήποτε άμεσα.

Τέλοσπάντων, ευτυχώς καλύτερα σήμερα τα πράγματα και μου έφυγε και το άγχος το πολύ.

Σας φιλώ όλους αγαπημένοι μου! Να είστε καλά! Καλημέρα!

Senior Member
    Καλή μου γαστρεντερίτιδα είναι και δυστυχώς σέρνεται επιδημία... Τον χειμώνα είχαμε τις γρίππες και τις ιώσεις και τώρα ανοιξιάτικα τις αλλεργίες και τις γαστρεντερίτιδες. Έπρεπε να πάτε στο νοσοκομείο για να σας έδιναν θεραπεία ή στο πλησιέστερο φαρμακείο! Περίπου τα ίδια πέρασε κι ο άντρας μου αλλά ξεροκέφαλος που είναι προτίμησε να την βγάλει έτσι... Κάτι πριμπεράν είχα στο συρτάρι μου τα κατάπιε και συνήλθε κάπως... Αν με τον δικό σου συνεχίζουν τα προβλήματα μην το αμελείτε.

Senior Member
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ κι από μένα,
    Το Σάββατο ήταν ημέρα ζυγίσματος για μένα και ευτυχώς είχα χάσει 1,9 κιλά, δηλαδή φύγαν ήδη κάτι από περισσότερο από τα μισά που είχα πάρει το Πάσχα. Ελπίζω τούτη τη βδομάδα να ισορροπήσω για να δω ακόμα μεγαλύτερη κάθοδο.
    Κι εγώ πέρασα κουραστικό Σ/Κ, πολλές δουλειές στο σπίτι και στο κήπο, για το σίδερο να μη σας πω, η στοίβα κόντεψε να φτάσει στο ταβάνι και δεν υπερβάλω.
    Όπως καταλαβαίνετε που χρόνος για γυμναστική. Αλήθεια το σκούπισμα ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα, πλύσιμο ρούχων στο χέρι, και 3ωρο σιδέρωμα πιάνονται για γυμναστική;;;:crazy:

Αστεράκι περαστικά στον αντρούλη σου.

Να είστε όλοι καλά:starhit:

Senior Member
    αχ πολύ χαίρομαι που είστε όλες εδώ και σιγά σιγά πάλι στον αγώνα! αστεράκι, άξιζε τουλάχιστον το φαγοπότι και η παρασπονδία του παγωτού; μήπως τον φαρμάκωσες τον άνθρωπο κακούργα;

Αμαλία πάνε τα κιλά των γιορτών τσακ μπαμ! συνέχισε και θα φύγουν όλα, δεν θα προλάβουν να θρονιαστούν!

εγώ μόλις γύρισα από το περπάτημα διάρκειας 1 ώρας και 10 λεπτών. ήταν πολύ αναζωογονιτικό και με ηλιόλουστες εικόνες.

τώρα η αλήθεια είναι ότι μια λιγούρα την νιώθω και θα αρκεστώ σε 1-2 μήλα και 2-3 ποτήρια νερό.
    Αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με το νερό. Δεν πίνω σχεδόν καθόλου! θα έπρεπε να είμαι σαν σταφίδα λογικά. Μιλάμε δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που ήπια καθαρό νερό κι όχι μέσω καφέ ή χυμού... Θα ήταν καλό να βρω ένα τρόπο να πίνω νερό... και σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να το συνδυάσω μετά το περπάτημα... 2-3 ποτήρια μονορούφι.

Senior Member
    Νεφελάκο έχε μαζί σου ένα μπουκαλάκι με νερό στο περπάτημα. Επίσης το μπουκαλάκι να το έχεις και όταν κάθεσε στον υπολογιστή σου. Οπωσδήποτε 1,5 λίτρο την ημέρα να το πίνεις. Ποτέ δεν ξέχασα την συμβουλή της διαιτολόγου παλιά που όταν με ρώτησε πόσο νερό έπινα την ημέρα και της απάντησα ότι έπινα μόνο όταν ένιωθα δίψα, μου συνέστησε πως θα έπρεπε να πίνω με το ζόρι. Διψάω δεν διψάω τουλάχιστον μέσα στην ημέρα -μου είχε τονίσει επίμονα- να πίνω 1,5 λίτρο νερό. Από τότε μέχρι και τώρα το νερό το έχω πάντα δίπλα μου! :saint2:

Senior Member
    Δεν ξέρω πως θα το συνηθίσω αυτό. Όταν δεν διψάω και πάω να πιω νερό 1-2 γουλιές νομίζω θα εκραγώ. Μέχρι στιγμής σήμερα έχω πιεί 2 ποτήρια νερό με το ζόρι και σκέφτομαι πως θα γίνει να πιω άλλα δύο! θα δοκιμάσω το μπουκαλάκι το 0,5Λ μπας και γουλιά γουλιά γίνει κάτι... το θεωρώ πρακτικό και αποτελεσματικό έτσι όπως το σκέφτομαι και το έχεις προτείνει... για να δούμε στην πράξη.

Senior Member
    Καλημέρες!!!!!
    Τί κάνετε?

Σήμερα η μέρα ξεκίνησε όμορφα, είμαι και νιώθω ξεκούραστη μετά απο πολλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εες ώρες ύπνου! Έπεσα γύρω στις 10.30 και ξύπνησα κοντά στις 8 το πρωί! Το ευχαριστήθηκα όμως, γέμισα μπαταρίες και ξανα προς τη δόξα τραβώ!!!

Νεφέλη μου, νομίζω πως η λύση με το μπουκάλι του 0.5 λίτρου είναι μια πολύ καλή λύση για να μπορέσεις τελικά να καταναλώνεις την ποσότητα νερού που πρέπει. Εγώ είχα βολευτεί και με το μπουκαλάκι με την πιπίλα το οποίο αν θυμάμαι καλά είναι 0.7 λίτρα. Το κουβαλούσα στην τσάντα μου και πάντα το γέμιζα 2 φορές μέσα στη μέρα! Δεν είναι δεσμευτικό να καταναλώνουμε 1.5 λίτρο νερό μιας και πολλές τροφές απο αυτές που καταναλώνουμε έχουν ήδη νερό μέσα τους και επιπλέον να ξέρεις πως ακόμη και ο καφές προσμετράται στο 1.5 λίτρο που πρέπει να πίνουμε καθημερινά!
    Η αλήθεια είναι ότι και γω τώρα τελευταία με μια γουλιά νερό νιώθω κορεσμό και το αηδιάζω... Πρέπει όμως να το εντάξουμε στην καθημερινότητά μας ως συνήθεια!!!
    Συγχαρητήρια για την απώλεια Νεφελάκο μου, όλα πάνε μια χαρά και θα συνεχίσουν έτσι!!!

Ευτυχώς σήμερα ο καλός μου είναι καλά και μάλλον Μαράκι υποπτεύομαι ότι ήταν μια μικρή ίωση. Βέβαια το στομάχι του το νιώθει βαρύ ακόμη αλλά σαφέστατα είναι πολύ καλύτερα απο χθες! Είναι και εκείνος ξεροκέφαλος και για να πάει στο γιατρό πρέπει να νιώσει ότι έχει φτάσει στο απροχώρητο η κατάσταση... Μεγάλο λάθος αλλά τί να τον κάνω....!!!

Αμαλίτσα μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!! Πολύ ευχάριστα νέα αυτά που μας γράφεις! Έφυγαν και πήγαν στον αγύριστο τα κιλάκια του Πάσχα και τώρα προχωράμε με φόρα για την ακόμη μεγαλύτερη απώλεια! Μαζί σου φιλενάδα!!! Δεν γράφεις όμως πολύ συχνά....!!! Έχεις πήξει στη δουλειά υποπτεύομαι ε????

Angek καλό μου, έχεις πάρει και συ την κατιούσα στο βάρος! Μπράβο και πάλι μπράβο! Αραιά σε βλέπω όμως και σένα και δε μου αρέσει καθόλου! ʼντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά!

Ο αγαπητός Π-Κ είναι καλά και σήμερα μου είπε ότι θα ποστάρει! Τρέχει και εκείνος με διάφορα! Π-κ αναμένουμε για νεότερα και απο σένα!!!

Ο Μάριος βρε παιδιά πού είναι? Μάριε, που χάθηκες όλα καλά??

Μαρία Νεφέλη εμφανίσου και συ πουλάκι μου να μας πεις καμια κουβέντα! Πώς πας, τί κάνεις... Μαύρη πέτρα έριξες...!!!

Σας φιλώ γλυκά όλους, την καλημέρα μου και ευχές για μια πολύ πολύ όμορφη Τρίτη!!!:wink1:

Senior Member
    πολύ καλημέρα σας!
    βγήκα για κάτι μετρήσεις έξω σ'ένα σπίτι, στην αυλή και μ'εκαψε ο ήλιος... εντελώς καλοκαιρινές μέρες, καιρός ήταν βέβαια αλλά πολλή ζέστη βρε παιδί μου.

Το θετικό ήταν ότι ζήτησα από την γυναίκα 2 ποτήρια νερό τα οποία ήπια μονορούφι και αντιστάθηκα στην γλυκιά λαδόπιτα (καττιμέρι) που μου πρόσφερε.

τι κάνετε εσείς αγαπητοί μου;
    δουλειά δουλειά κι ούτε ένα ποστάκι; ουυυυστ!

Senior Member
    Νεφέλη στείλε λίγο ήλιο και κατά δω... Με δόντια τον έχουμε, αν έχεις τον Θεό σου, Μάη μήνα! Πότε θα έρθουν άραγε οι ζέστες του Μάη σε μας;

Χαιρετώ τις καλές μου φίλες (μιας και τα αγόρια μας 'την κάνανε' τώρα τελευταία!!!!)
    ποστάρω αραιά και που λόγω έλλειψης χρόνου και κυρίως γιατί το p.c μου τα έχει παίξει
    και πρέπει να καταφεύγω σε άλλο (στο οποίο βγαίνει και το ticker μου) ενώ στο δικό
    μου όχι!!! άκου τώρα!!!! Συνεχίζουμε με φόρα την προσπάθεια μιας και καλοκαιριάζει
    σιγά σιγά- λέμε τώρα- εδώ το πρωί (Παρνασσός) το 'δαγκώσαμε΄από το κρύο, ή έχουμε
    'πέσει' λίγο? Την προηγούμενη Τετάρτη (αντί να περιμένω να ολοκληρωθεί η εβδομάδα-
    δεν ξέρω τι με είχε πιάσει )η ζυγαριά με είχε δείξει μισό κιλό λιγότερο αλλά μετά από
    αυτό δεν κατέβηκε παρακάτω μέχρι σήμερα δηλαδή έξι μέρες μετά.Mάλλον πληρώνω
    τη βιασύνη μου!!! Δεν πειράζει όμως θα ξεμπλοκάρω...πού θα πάει, στο χέρι μου είναι.
    το μενού μου σήμερα= πρωί κορνφλέικς, γάλα , 1κγ μέλι και καφές -4π
    μεσημεριανό= σαλάτα με 2 κγ λάδι, ψητά λαχανικά (στα κάρβουνα) και μπιφτέκι=8 π
    για το βράδυ βλέπουμε μιας και μου απομένουν 10-11 πόντοι. αν δεν τους καταναλώσω
    όλους θα αποθηκεύσω μερικούς για το σαββατοκύριακο.

Senior Member
    τι λέτε ; τόσο κρύο; εμάς εδώ όλο ανεβαίνει η θερμοκρασία. Φυσικά μερικές φορές μετά από τις πολλές λιακάδες αλλάζει ο καιρός εντελώς και ακολουθούν βροχές... για να δούμε.
    σήμερα δεν πήγα περπάτημα το μεσημέρι λόγω ζέστης. Θα περιμένω μπας και τα καταφέρω το απόγευμα.