Results 2,986 to 3,000 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
19-05-2011, 21:17 #2986
Originally posted by Nefeli-
καλησπέρα σας! τι κάνετε; ελπίζω να μην έχετε την ένταση και το άγχος που έχει η δική μου καθημερινότητα αυτό τον καιρό. Φυσικά θα το παλέψουμε αφού δεν έχουμε κι άλλη επιλογή. Όπως και να έχει όλοι μας περιμένουμε αυτή την πιο ξέγνοιαστη μέρα που θα μας βρει ξαπλωμένους στις δικές μας ξέρες μες στις γαληνεμένες θάλασσες.
angek κράτα λίγο ακόμα... καλή επιτυχία στις εξετάσεις όλων σας!
p_k πολύ δυνατό ποίημα που έστω κι ένας απ'τους στίχους του κρατάει ένα μέρος της ζωής του καθενός...
Μάριε πολύ ενθουσιασμένο σε διαβάζω. Χαίρομαι με την χαρά σου για το καινούργιο και αλλαγμένο πρωπρόγραμμακαλή μελέτη και φρόντισε να μας κρατάς ενήμερους αν θες
αστεράκι;
maria-nefeli;
amalia;
μαρία;
τι κάνετε; που είστε ; πως περνάτε;
εγώ με την διατροφή τα πάω καλά δεδομένου ότι χθες ήμουν καλεσμένη σε τραπέζι και δεν ξέφυγα πολύ, ενώ προγραμματίζω και πολλή ώρα για περπάτημα τις επόμενες μέρες. Ανάμεσα στα προιόντα που καταναλώνω προστέθηκε το ζελέ. Ποτέ δεν το συμπάθησα ως γλυκό ούτε το πεθύμησα. Το είδα στα ράφια του μαρκετ και είπα να δοκιμάσω μπας και προσθέσει λίγη γλύκα στην καθημερινότητα. Θερμίδες 9 ανά 100γρ έτοιμου προιόντος άρα δεν τρέχει λόγος ανησυχίας. Σκέφτηκα κιόλας... και 1 κιλό να φάω έχει μόλις 90 θερμίδες (χαρακτηριστική σκέψη λαίμαργου ανθρώπου). Προς το παρόν είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη. 1 φακελάκι διαλύεται σε 3 ποτήρια νερό και δίνει περίπου 4 ικανοποιητικές μερίδες (μπωλάκια). Η επόμενη σκέψη ήταν ότι θα καταναλώνω και νερό με έμμεσο τρόπο. Αν και δεν συγκρίνεται με την σοκολάτα (αδυναμία μου) είναι ένα δροσιστικό γλυκό γι αυτές τις μέρες και μετά δεν νιώθεις και τύψεις ή ενοχές επειδή το έφαγες.
νεφέλη ωραία ιδέα το ζελεδάκι. εγω βασικα προτιμώ το φρουί ζελέ με γεύσεις, που έχει κάτι παραπάνω σε θερμίδες/πόντους αλλά είναι πιο εύγεστο. το φτιάχνω μαζί με φράουλα και μπανάνα και είναι πεντανόστιμο και χορταστικό. βασικά πρόσεχε μην σου ανέβει η χοληστερόλη σου με αυτό. Παλιά κι εγώ έτρωγα πολύ και η χοληστερολή μου ανέβηκε στα ύψη, κι όταν ρώτησα τον γιατρό μου είπε οτι μάλλον αυτο θα φταίει!
το πρόγραμμα το νέο ακόμα το μελετάω. ειναι φανταστικό, πιο ευέλικτο απο το παλιό. όλα τα φρούτα τώρα με σταθερή εξαίρεση το αβοκάντο έχουνε μηδέν πόντους! επίσης το βλέπω να είναιι πιο χορταστικό απο το παλιό. δεν ξέρω, όταν θα το ξεκινήσω, θα το δοκιμάσω και θα σας πώ. προς το παρόν κάνω το κλασσικό flexipoints.
Πάντως ένα βιβλίο με συνταγές πρωινού, μεσημεριανού, βραδυνού, σνάκ, γλυκών κοκ έχιε κάτι υπέροχες συνταγές μέσα... σκοπεύω με βάση τον παλιό τρόπο μέτρησης πόντων να τις φτιάξω και να τις απολαύσω! χόρτασα με το μάτι λέμε! χαχαχα
προς το παρόν θα σας δώσω ακόμα μια συνταγή με γλυκό απο πατάτα ξεχάστηκα τον τελευταίο καιρό δεν έδωσα συνταγή όπως υποσχέθηκα. αργότερα όμως γιατί τώρα έχω δουλειά! τα λέμε!
- 20-05-2011, 09:41 #2987
Καλημέρα στην παρέα! Δεν σας έχω ξεχάσει, αλλά αυτή η εβδομάδα ήταν δύσκολη για μένα από πλευράς γενικής καθαριότητας! Σχεδόν επί 2 γεμάτες μέρες (απ'το πρωί μέχρι το απόγευμα) δεν στεκόμουν πουθενά! Τράβηξα όλα τα έπιπλα για να καθαρίσω και εκεί που δεν περνούσε η σκούπα... το τι κρυμμένη σκόνη βρήκα δεν περιγράφεται! Μετά να τινάξω το σαλόνι... μου έπεσαν τα χέρια! Ειλικρινά η ηλεκτρική σκούπα δεν είναι και τόσο θαυματουργή αν δεν πάρεις τον κόπανο! :smug: Το δεξί χέρι δεν το όριζα.. (γιατί δεν ήταν μόνο το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα, είχα να καθαρίσω και τα τζάμια και κάθε επιφάνεια που εκεί έπρεπε να μπει βουρτσάκι για να φύγει η σκόνη)! Την άλλη μέρα είχα σιδέρωμα σε όλα τα κεντίδια μου και στις κουρτίνες μου... Την τρίτη μέρα πια ήμουν λες και με είχε βρει εγκεφαλικό! Η μισή πλευρά (η δεξιά) χέρι-πόδι πονούσαν απίστευτα και κατάφερα να τελειώσω καταπίνοντας παυσίπονο! Αυτή την στιγμή που σας γράφω πονάει η μέση μου. Παυσίπονο δεν πήρα ακόμη γιατί θέλω να πιω δυο γουλίτσες καφέ και να πάω να μαγειρέψω... Συν του ότι θα προετοιμάσω κιμά και μακαρόνια το απόγευμα για να φτιάξω παστίτσιο για αύριο και αύριο θα βάλω επιπλέον άλλα δυο φαγητά μιας και γιορτάζει ο σύζυγος! "Τόση κούραση για την γιορτή μου;" με ρώτησε! Αλλά δεν ήταν θέμα γιορτής... γιατί απλά είναι εποχή που τα χειμωνιάτικα πρέπει να αποθηκεύονται! Τώρα μου έχει μείνει να φτιάξω την ντουλάπα με τα ρούχα μας και να βγάλω τα καλοκαιρινά μας! Από δίαιτα... αφήστε τα! Με τόση κούραση δεν είχα καν την διάθεση να κάνω τα ξεχωριστά μου! Γουρούνιασα κανονικά!
Στο μεταξύ όποτε ξαπλώνω το απόγευμα μελετάω το πιο πρόσφατο βιβλίο που απέκτησα και είναι με τις ανταλλαγές (πριν βγουν οι πόντοι) και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αρχίσω αυτό το πρόγραμμα... Quick Success λέγεται! Έχει προγράμματα 8 εβδομάδων... και σε βάζει σταδιακά στην φάση των ανταλλαγών, που αν τις μάθω καλά θα τρώω τα πάντα! Το βιβλίο στο amazon το έχουν ψηφίσει ως το πιο καλύτερο πρόγραμμα διατροφής απ'την εποχή που άρχισαν τα ww. Αυτά κορίτσια κι αγόρια! Τα λέμε! :love:
20-05-2011, 10:07 #2988
καλημέρα μας!
Μάριε γιατί ανεβάζει την χοληστερόλη; τρώω 1 1/2 μπωλάκι την μέρα. Υπάρχει καμιά άλλη πρόταση για κάτι αντίστοιχο;
Μαρία ζηλεύω το μοσχομυριστό και πεντακάθαρο σου σπίτι (ποτέ δεν θα μπορούσα να έχω ένα τέτοιο). τώρα με τέχνη και μαεστρία θα αρχίσεις να το στολίζεις και ισως να ανθισαν και τα γλαστράκια σου αν έχεις που θα δώσουν άλλη νότα χαράς στον χώρο. Θα έλεγα αν δεν προλαβαίνεις να ετοιμάζεις ξεχωριστό φαγητό για σένα να μην πιέζεσαι, απλά να ελέγχεις την ποσότητα και τους συνδυασμούς. Στο κάτω κάτω γιορτή ήταν, δεν θα καθόσουν να βλέπεις.
τις καλημέρες μου για την ώρα!
20-05-2011, 11:17 #2989
Νεφέλη μου... αύριο είναι η γιορτή! Των Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης! Εντάξει δεν περιμένω ΤΟΝ κόσμο... Ένα φιλικό ζευγάρι (κι αν θα έρθει γιατί έχουν κι αυτοί κοντινούς τους εορταζόμενους) και τον αδερφό μου με την γυναίκα του! Το σπίτι είναι έτοιμο, καθαρό και τακτοποιημένο! Το μόνο που απέμεινε είναι να πλύνουμε πατάκια και χαλιά, να στείλω στο καθαριστήριο 2 κουβέρτες που είναι βαριές για να τις πλύνω στο χέρι ή να τις βάλω στο πλυντήριο, να στείλω και στον τεχνικό μας την τηλεόραση (που έχουμε στο υπνοδωμάτιο μας) που κάηκε το βράδυ και δεν έχω εικόνα παρά μόνο ήχο! :sniff: Έχω και λουλούδια στο μπαλκόνι, στενοχωριέμαι μόνο που δεν άνθισαν φέτος γρήγορα τα λατρεμένα μου κρινάκια που πάντα έκοβα στη γιορτή αυτή και κοσμούσαν όμορφα το τραπεζάκι στο σαλόνι μου! Η άνοιξη φέτος όλο λέει να έρθει κι όλο δεν έρχεται... Χθες εδώ είχαμε κρύο και βροχή! Ότι είχα βάλει κοντομάνικο μπλουζάκι, ξαναφόρεσα την χειμωνιάτικη μπλούζα μου! Τέλος πάντων! Όσον αφορά τις γουρουνιές μου... ότι έγινε έγινε... Οκ! Συνειδητά όλο αυτό με το φαγητό! Δεν θα σκάσω κιόλας! Να περάσει η γιορτή και ξανά στο πρόγραμμα μου! :smilegrin:
20-05-2011, 23:01 #2990
καλησπέρα απο μένα!
σήμερα έφαγα έναν γύρο δεν κρατήθηκα πείναγα και πολύ, αλλά θα το σώσω γιατί θα κόψω αύριο πόντους. θα παώ και στο τζίμ και θα κάψω μπόλικους οπότε νο πρόμπλεμ.
τι κάνουνε τα υπόλοιπα παιδιά εδώ μέσα; πως τα περνάτε;
εγώ μελετάω ακόμα τους πρωπόντους, και σκέφτομαι το βιβλιαράκι με τις βασικές τροφές και τους πρωπόντους τους να το μεταφράσω στα ελληνικά. σε πρώτη φάση αν είναι να ξεκινήσω το νέο πρόγραμμα στις αρχές του άλλου μήνα!
υποσχέθηκα και μια συνταγή με γλυκό απο πατάτα, θα την αναρτήσω κάποια στιγμή. δυστυχώς όλο τρέχω διαβάζω κι όλας και δεν προλαβαίνω να κάνω πολλά στο πισί.
άντε καλό παρασκευόβραδο σε όλους!
21-05-2011, 10:27 #2991
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά στους εορταζόμενους κι εγώ να χαίρομαι τον σύζυγο και την μάνα μου! Βέβαια η μάνα μου είναι στο χωριό κι έτσι απλά θα τις ευχηθούμε διά τηλεφώνου!
Μάριε το έχουμε ρίξει στην μελέτη και οι 2! Εσύ προσπαθείς να καταλάβεις πως δουλεύουν οι προπόντοι και εγώ να προσπαθώ να καταλάβω πως δουλεύει το πρόγραμμα με τις ανταλλαγές. Βέβαια αυτό που θα με βολέψει πολύ είναι να κάτσω και να το μεταφράσω έτσι να έχω μια τυπωμένη στα ελληνικά έκδοση των οδηγιών του προγράμματος Quick Success παρά να κάνω το βιβλίο πατσαβούρι ψάχνοντας την κάθε λεπτομέρεια... Βλέπεις το βιβλίο ανά κατηγορία εκτός των ουσιωδών οδηγιών έχει και συνταγές... Παρατήρησα πως είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα που σου επιτρέπει να τρως τα πάντα αρκεί να ξέρεις το κόστος του τι είναι αυτό που τρως... Δηλαδή θες να φας ένα μπισκότο, θα πρέπει κατ'αρχήν να ξέρεις τα διατροφικά στοιχεία που οπωσδήποτε πρέπει να αναγράφονται στην συσκευασία του και έπειτα να υπολογίσεις πόσες ανταλλαγές ψωμιού και λιπών θα σου κοστίσει αυτό το μπισκοτάκι! Θες να φας φυστίκια; Τα υπολογίζεις για ψωμί και λίπος μαζί! Βέβαια στο να τρως τα πάντα το πρόγραμμα σε βάζει σταδιακά... Μ'αρέσει και λέω να το αρχίσω από Δευτέρα, αυτό σημαίνει ότι από αύριο τουλάχιστον θα πρέπει να έχω τα πρώτα κεφάλαια μεταφρασμένα για να ξέρω που βαδίζω! :smilegrin: :thumbup:
21-05-2011, 11:31 #2992
Καλημέρα!
Πολύ ευχάριστη έκπληξη σήμερα, καθώς η ζυγαριά έδειξε 94,3 κιλά. Την Πέμπτη που μας πέρασε ήμουν 95,1. Έχασα δηλαδή 800 γραμμάρια.
Επειδή όμως το Σάββατο με βολεύει καλύτερα ως ημέρα ζυγίσματος, ξεκινώ από σήμερα, γεμάτος αισιοδοξία!
Σήμερα έφαγα:
ΠΡΩΙΝΟ
τοστ με γκούντα
1 φλ. γάλα light
10 γρ. σοκολάτα
8,5 πόντοι
Υπόλοιπο ημέρας: 20,5
Καλή συνέχεια σε όλες και όλους!
22-05-2011, 11:53 #2993
Καλημέρα!
Αποφάσισα να ξεκινήσω σήμερα με το νέο πρόγραμμα, που παρήγγειλα και μου ήρθε από Αμερική. Του Μάριου είναι το αγγλικό, αλλά στην ουσία είναι το ίδιο.
Το θέμα είναι ότι έπεσε πολλή μελέτη, μια και πρέπει όλες τις μονάδες μέτρησης βάρους και όλα τα μεγέθη να τα μετατρέψω στα ευρωπαϊκά, πχ. το βάρος μου 94,3 κιλά είναι 207 pounds, το 1 oz ισοδυναμεί με 30 περίπου γραμμάρια κ.ο.κ.
Το πρόγραμμα είναι φανταστικό, ακόμη πιο ευέλικτο από το παλιό και σου δίνει 49 επιπλέον πόντους για να τους χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις μέσα στην εβδομάδα. Τις λεπτομέρειες τις έγραψε ο Μάριος, εγώ δικαιούμαι 42 πόντους ημερησίως.
Σήμερα λοιπόν έφαγα:
3 κράκερς
50 γρ. δημητριακά
με 1 φλ. γάλα 1,5%
10 γρ. σοκολάτα
1 καφές καπουτσίνο
1 μπανάνα (ναι, είναι 0 πόντοι!)
Όλα αυτά μας κάνουν 13 πόντους και έτσι απομένουν 29 για το υπόλοιπο της ημέρας.
Καλή συνέχεια!
22-05-2011, 17:54 #2994
Originally posted by Μαρία.
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά στους εορταζόμενους κι εγώ να χαίρομαι τον σύζυγο και την μάνα μου! Βέβαια η μάνα μου είναι στο χωριό κι έτσι απλά θα τις ευχηθούμε διά τηλεφώνου!
Μάριε το έχουμε ρίξει στην μελέτη και οι 2! Εσύ προσπαθείς να καταλάβεις πως δουλεύουν οι προπόντοι και εγώ να προσπαθώ να καταλάβω πως δουλεύει το πρόγραμμα με τις ανταλλαγές. Βέβαια αυτό που θα με βολέψει πολύ είναι να κάτσω και να το μεταφράσω έτσι να έχω μια τυπωμένη στα ελληνικά έκδοση των οδηγιών του προγράμματος Quick Success παρά να κάνω το βιβλίο πατσαβούρι ψάχνοντας την κάθε λεπτομέρεια... Βλέπεις το βιβλίο ανά κατηγορία εκτός των ουσιωδών οδηγιών έχει και συνταγές... Παρατήρησα πως είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα που σου επιτρέπει να τρως τα πάντα αρκεί να ξέρεις το κόστος του τι είναι αυτό που τρως... Δηλαδή θες να φας ένα μπισκότο, θα πρέπει κατ'αρχήν να ξέρεις τα διατροφικά στοιχεία που οπωσδήποτε πρέπει να αναγράφονται στην συσκευασία του και έπειτα να υπολογίσεις πόσες ανταλλαγές ψωμιού και λιπών θα σου κοστίσει αυτό το μπισκοτάκι! Θες να φας φυστίκια; Τα υπολογίζεις για ψωμί και λίπος μαζί! Βέβαια στο να τρως τα πάντα το πρόγραμμα σε βάζει σταδιακά... Μ'αρέσει και λέω να το αρχίσω από Δευτέρα, αυτό σημαίνει ότι από αύριο τουλάχιστον θα πρέπει να έχω τα πρώτα κεφάλαια μεταφρασμένα για να ξέρω που βαδίζω! :smilegrin: :thumbup:
Το καλό είναι με το κομπιουτεράκι πλέον στις περισσότερες τυποποιημένες τροφές υπολογίζεις τους πόντους πανεύκολα. Και έχει μέσα δυο τρια βιβλιαράκια με τα πιο συνηθισμένα υλικά ανα μικρές μεριδούλες και τους πρωπόντους τους για πρωινο, μεσημεριανό, βραδυνό κοκ. Είναι φανταστικό λέμε, ανυπομονώ να το ξεκινήσω!
υγ αλήθεια πως πάει η μετάφραση;
22-05-2011, 18:32 #2995
Originally posted by p_k
Καλημέρα!
Αποφάσισα να ξεκινήσω σήμερα με το νέο πρόγραμμα, που παρήγγειλα και μου ήρθε από Αμερική. Του Μάριου είναι το αγγλικό, αλλά στην ουσία είναι το ίδιο.
Το θέμα είναι ότι έπεσε πολλή μελέτη, μια και πρέπει όλες τις μονάδες μέτρησης βάρους και όλα τα μεγέθη να τα μετατρέψω στα ευρωπαϊκά, πχ. το βάρος μου 94,3 κιλά είναι 207 pounds, το 1 oz ισοδυναμεί με 30 περίπου γραμμάρια κ.ο.κ.
Το πρόγραμμα είναι φανταστικό, ακόμη πιο ευέλικτο από το παλιό και σου δίνει 49 επιπλέον πόντους για να τους χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις μέσα στην εβδομάδα. Τις λεπτομέρειες τις έγραψε ο Μάριος, εγώ δικαιούμαι 42 πόντους ημερησίως.
Σήμερα λοιπόν έφαγα:
3 κράκερς
50 γρ. δημητριακά
με 1 φλ. γάλα 1,5%
10 γρ. σοκολάτα
1 καφές καπουτσίνο
1 μπανάνα (ναι, είναι 0 πόντοι!)
Όλα αυτά μας κάνουν 13 πόντους και έτσι απομένουν 29 για το υπόλοιπο της ημέρας.
Καλή συνέχεια!
αλλά τελικά το αγγλικό είναι πιο πρακτικό και βολικό γιατί μέσα τα έχει μετρημένα όλα σε γρμ! δηλαδή τις μικρές μεριδούλες, το ψωμί κοκ είναι σε γραμμάρια οπότε εκεί δεν χρειάζεται μετατροπή!
επισης μέσα στο κομπιουτεράκι έχει και επιλογή αν θέλεις το μέτρικ η το ιμπέριαλ σύστημα μέτρησης μονάδων, σε cm η pounds δηλαδή, οπότε κι εκεί καμιά δυσκολία! επέλεξα το μέτρικ και όλες οι επιλογές είναι σε μέτρα και σε κιλά, οπως παραδοσιακά μετράμε εδώ στην ελλάδα. σε αυτό λοιπόν το θέμα είμαι πιο τυχερός απο σένα :Ρ. Αλλά το ξανατονίζω ότι απο άποψη εμφάνισης γουστάρω πιο πολύ την αμερικάνικη έκδοση!
ένα άλλο που θα κάνω κι αν θές κάντο κι εσύ p_k αν έχεις βέβαια και την κατάλληλη βιβλιογραφία είναι να βρούμε τους πρωπόντους των κλασσικων μαγειρεμένων μερίδων συν έτοιμων σαλατών κοκ και με βάση το παλιο ελληνικό σύντροφο διατροφής και να το... 'ξαναγράψουμε'.
έχω ένα παλιό βιβλίο που δυστυχώς δεν μπορώ να το βρώ πουθενά μέσα στο σπίτι γαμώτο μου!, που έλεγε ανα μαγειρεμένη μερίδα πρωτείνη υδατάνθρακας λίπος ίνες κοκ, και δεν μπορώ να το βρώ! βρήκα μόνο ένα άλλο που είχα με συνταγές για διατροφή αθλητή που τα γράφει όλα με λεπτομέρεια μέσα αλλά δεν έχει την κλασσική ελληνική κουζίνα...
σκέφτομαι αν δεν βρώ το βιβλίο να πάω να αγοράσω άλλο σε κάνα βιβλιοπωλείο η να ξεκινήσω καμιά έρευνα στο γκούγκλ. αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με αυτό και ξέρει κάποιο σάιτ με αυτές τις λεπτομέρειες παρακαλώ ας βοηθήσει!
βραδυνό
μισή μερίδα χωριάτικη, 4,5 π και μια μερίδα λαχανικά
100 γρμ άσπρο ψωμί, 4
1 πορτοκάλι
και πιο μετά το βράδυ θα φάω ένα γιαούρτι 0% και άλλα δύο φρούτα που μου έχουνε μείνει :Ρ
22-05-2011, 19:03 #2996
Μάριε δεν άρχισα ακόμη, τώρα θα το κάνω! Είχα γιορτή χθες στο σπίτι! Βγαίνω μπαλκονάκι να πάρω και τον αέρα μου κι αρχίζω σιγά σιγά την μετάφραση!
22-05-2011, 19:16 #2997
Ναι, την deluxe edition έχω, η οποία έχει και μια ισοθερμική τσάντα για μεταφορά φαγητού. Τα βιβλία και όλο το υλικό, τα έχω σε ειδικό συρτάρι του γραφείου μου.
Καλό το ότι δεν χρειάζεται να κάνεις μετατροπές, αλλα τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο, έμαθα τώρα.
1 κιλό = 2,2 pounds ή lbs (το ίδιο είναι), οπότε τα 94, 3 κιλά μου ισούνται με 207 pounds. Είναι απαραίτητο να γίνει η μετατροπή, για να εισαχθούν τα στοιχεία στο κομπιουτεράκι και να βγει ο ημερήσιος στόχος πόντων μου.
Πάντως οι 49 έξτρα πόντοι την εβδομάδα είναι πολλοί!
Δεν καταλαβαίνεις ότι ακολουθείς πρόγραμμα! Τρως τα πάντα, ακολουθώντας φυσικά τις αρχές υγιεινής διατροφής που περιγράφονται στα βιβλία και αδυνατίζεις!
23-05-2011, 08:37 #2998
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους σας. Πώς τα
πάτε με την προσπάθεια εφαρμογής του προγράμματος όταν
παρεμβάλλονται γιορτές (Μαρία να χαίρεσαι τον σύζυγο), κεράσματα
και κρασάκια; Εγώ προσπαθώ όσο γίνεται να είμαι 'εγκρατής' αλλά
δεν θέλω να φτάσω στο σημείο να περιορίσω την κοινωνικότητά μου
λόγω προσεγμένης διατροφής. Παραμένω όσο γίνεται πιό κοντά στο
πρόγραμμα αλλά για να είμαι ειλικρινής που και που (ευτυχώς αραιά)
κάνω τις παρασπονδίες μου....
Ευτυχώς η ζυγαρία ξεκόλλησε από τα 82,5 που έδειχνε επί δύο βδομάδες,
στα 81,9... Είπαμε θα κάνω πάρτυ όταν φανεί το πολυπόθητο 7 στη δεκάδα!
p-k και Μάριε καλώς τα δεχτήκατε τα καινούρια συστήματα τα propoints,
με το καλό να τα εφαρμόσετε και να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Θερμή παράκληση: αν βρίσκετε κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο στα propoints
ή αν μπορείτε έτσι ενδεικτικά να ποστάρετε μιά εβδομαδιαία εφαρμογής
του νέου προγράμματος γιά να πάρουμε μιά ιδέα οι υπόλοιποι, θα ήταν
καλό για όλους...(αν υπάρχει χρόνος βέβαια γιατί ξέρω ότι όλοι έχουν
και άλλες ασχολίες και υποχρεώσεις)
Σας χαιρετώ (εργασία γαρ...)και σας εύχομαι η εβδομάδα σας να ξεκινήσει
σε όλους όμορφα και με καλή διάθεση.
23-05-2011, 10:12 #2999
Να'σαι καλά καλή μου! Εγώ δεν κρατήθηκα καθόλου και του έδωσε και κατάλαβε! Όπως σημείωσα και πιο πάνω, ήδη από σήμερα βρίσκομαι σε πρόγραμμα ...ανταλλαγών! Αυστηρές οι πρώτες εβδομάδες δείχνουν από πλευράς πρωτεϊνών αλλά καλό θα μου κάνει για να αποτοξινωθώ απ'τις παρασπονδίες της τελευταίας εβδομάδας λόγω γενικής καθαριότητας, συμμάζεμα χειμωνιάτικων και γιορτής! Τώρα έκατσα και θα ασχοληθώ εντατικά με την μετάφραση των βασικών κεφαλαίων του βιβλίου! Το προσπάθησα χθες το απογευματάκι έξω στο μπαλκόνι... αλλά πάει η εποχή που έκανα μετάφραση με το αγγλοελληνικό λεξικό παραμάσχαλα και που μου άρεσε να μαθαίνω αγγλικά με αυτό τον τρόπο (στην αγγλική είμαι ελαφρώς αυτοδίδακτη με μέθοδο άνευ διδασκάλου και με την βοήθεια του αδερφού μου να με διορθώνει στις "πατάτες" που έγραφα και έλεγα, γιατί αυτός πήρε κι ένα δίπλωμα από φροντιστήριο αγγλικών κάποτε που ήταν πιτσιρικάς)!!!
Το θέμα είναι ότι δεν με βόλεψε το τραπεζάκι στο μπαλκόνι να έχω το λαπτοπ ανοιχτό και το βιβλίο παρεούλα... :bigsmile:
23-05-2011, 11:16 #3000
καλημέρα σας, καλή βδομάδα, καλά ξεκινήματα.
Χθες ζυγίστηκα και η ένδειξη της ζυγαριάς δεν ήταν καθόλου θετική. Με έδειξε στα 96,5 κιλά, δλδ 2 βδομάδες πίσω. Οι αλλαγές που είχα κάνει είναι η κατανάλωση περισσότερων υγρών και το ζελέ 1 μπωλ 200γρ την μέρα μόλις 18 θερμίδες το κάθε μπωλάκι. Έφαγα αρκετά αυτές τις μέρες αλλά όχι τόσο ώστε να πάρω 1,5 κιλό. Όταν λέω αρκετά εννοώ κρέας στην σχάρα και σαλάτα... όχι γλυκά, πίτσες, σφολιάτες κτλ κτλ. Ελπίζω να είναι από τα υγρά, καμιά κατακράτηση, αλλιώς έχω κολλήσει άσχημα! Προσπαθώ εδώ και σχεδόν 3 μήνες και ενώ το αναμενόμενο θα ήταν κοντά στα 10-12 κιλά εγώ έχω κολλήσει στα 6,5-7 με σκαμπανεβάσματα. Αυτό δείχνει την δυσκολία με την οποία χάνω πλέον κιλά και τον χαμηλό μεταβολισμό μου.
Όπως και να'χει θα επιμείνω και θα συνεχίσω. Ίσως θα ήταν καλό να αυξήσω το περπάτημα ως πρώτο αντισταθμιστικό μέτρο.
Τρώω από στενοχώρια
13-07-2025, 00:02 in Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία