Results 3,001 to 3,015 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
23-05-2011, 11:22 #3001
Νεφέλη δοκίμασε να περιορίσεις λίγο το ζελεδάκι! Ίσως αυτό να σε έχει φέρει πίσω... Κι εσύ με τους πόντους κάνεις διατροφή;
- 23-05-2011, 11:39 #3002
ναι αλλά εγώ ακολουθώ τα βιβλιαράκια του 2003 απο Αγγλία. Λες το τόσο αθώο ζελεδάκι light των 18 θερμίδων να έκανε την ζημιά... παράλογο μου φαίνεται . τι να πω...
23-05-2011, 11:49 #3003
Νεφέλη ο κάθε οργανισμός θέλει τα δικά του. Παράδειγμα εγώ: αγόρασα πρόσφατα ασπαρτάμη σε βάζο για να μην βάζω πλέον φρουκτόζη ή ζάχαρη στον καφέ μου. Τούμπανο με έκανε το 1 κουταλάκι που έβαλα στον καφέ μου. Σε γλυκά δεν με πειράζει καθόλου η ασπαρτάμη, στον καφέ όμως... Από τότε πίνω τον καφέ μου σκέτο! Η μόνη ασπαρτάμη που δεν με πειράζει είναι η Sweet 'n low, αλλά ήθελα να πάρω κάτι πιο οικονομικό... και αγόρασα βάζο!
23-05-2011, 11:56 #3004
εγώ προτιμώ το μέλι παρά την ζάχαρη. Καφέ πίνω σκέτο. Αν πεθυμήσω γλυκό καφέ, μόνο σε ζεστό νες, το χειμώνα βάζω μέλι και μου αρέσει πολύ. Ζάχαρη μόνο όση περιέχουν τα έτοιμα τρόφιμα, το ψωμί , μπισκότα,δημητριακά, κανένα παξιμάδι ή φρυγανιά κι αυτά πολύ περιορισμένα τα καταναλώνω. Δεν έχω ξεφύγει σε ποσότητες.
23-05-2011, 18:37 #3005
Originally posted by angek
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους σας. Πώς τα
πάτε με την προσπάθεια εφαρμογής του προγράμματος όταν
παρεμβάλλονται γιορτές (Μαρία να χαίρεσαι τον σύζυγο), κεράσματα
και κρασάκια; Εγώ προσπαθώ όσο γίνεται να είμαι 'εγκρατής' αλλά
δεν θέλω να φτάσω στο σημείο να περιορίσω την κοινωνικότητά μου
λόγω προσεγμένης διατροφής. Παραμένω όσο γίνεται πιό κοντά στο
πρόγραμμα αλλά για να είμαι ειλικρινής που και που (ευτυχώς αραιά)
κάνω τις παρασπονδίες μου....
Ευτυχώς η ζυγαρία ξεκόλλησε από τα 82,5 που έδειχνε επί δύο βδομάδες,
στα 81,9... Είπαμε θα κάνω πάρτυ όταν φανεί το πολυπόθητο 7 στη δεκάδα!
p-k και Μάριε καλώς τα δεχτήκατε τα καινούρια συστήματα τα propoints,
με το καλό να τα εφαρμόσετε και να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Θερμή παράκληση: αν βρίσκετε κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο στα propoints
ή αν μπορείτε έτσι ενδεικτικά να ποστάρετε μιά εβδομαδιαία εφαρμογής
του νέου προγράμματος γιά να πάρουμε μιά ιδέα οι υπόλοιποι, θα ήταν
καλό για όλους...(αν υπάρχει χρόνος βέβαια γιατί ξέρω ότι όλοι έχουν
και άλλες ασχολίες και υποχρεώσεις)
Σας χαιρετώ (εργασία γαρ...)και σας εύχομαι η εβδομάδα σας να ξεκινήσει
σε όλους όμορφα και με καλή διάθεση.
Στο νέο πρόγραμμα που λές το έχουνε ήδη απο την αρχή το σύστημα των εβδομαδιαίων πόντων (πέρα απο το σύνολο των ημερήσιων).
Στο λέω κάντο έτσι θα αναπροσαρμόσεις πχ το σύνολο που θα τρώς κάθε μέρα, θα ξέρεις πάνω κάτω ποσο θα τρώς σε κάθε γεύμα καλύτερα απο το να λές θα φάω και μετά θα αποφασίσω να αποθηκεύσω.
όσον αφορά το νέο πρόγραμμα, τι μπορούμε να σου πούμε; πρέπει να το αγοράσεις για να το εφαρμόσεις. η τουλάχιστον να αγοράσεις το υπολογιστή πόντων και το πεδόμετρο κατ'εμέ για να το εφαρμόσεις. Λεπτομέρειες τις έχω ξαναπεί πιο πάνω ήδη... Είναι στην ίδια φιλοσοφία με το φλεξιποιντς απλα παίρνει υπόψιν νέα δεδομένα στον τομέα της διατροφής και εξελίξει το συστημα των πόντων. Αυτό το καθιστά και πιο δύσκολο εν μέρει! έχει μέσα διάφορα βιβλιαράκια. Το μονο που θα μπορουσαμε να κανουμε μέσω εδώ είναι να γράψουμε τους πρωπόντους των βασικών τροφών αλλά και πάλι χωρίς το υπόλοιπο υλικό δεν θα μπορέσεις να το εφαρμόσεις. κανε βρέ ένα δώρο στον εαυτό σου, αγόρασε κι εσύ!
23-05-2011, 18:42 #3006
Originally posted by Μαρία.
Να'σαι καλά καλή μου! Εγώ δεν κρατήθηκα καθόλου και του έδωσε και κατάλαβε! Όπως σημείωσα και πιο πάνω, ήδη από σήμερα βρίσκομαι σε πρόγραμμα ...ανταλλαγών! Αυστηρές οι πρώτες εβδομάδες δείχνουν από πλευράς πρωτεϊνών αλλά καλό θα μου κάνει για να αποτοξινωθώ απ'τις παρασπονδίες της τελευταίας εβδομάδας λόγω γενικής καθαριότητας, συμμάζεμα χειμωνιάτικων και γιορτής! Τώρα έκατσα και θα ασχοληθώ εντατικά με την μετάφραση των βασικών κεφαλαίων του βιβλίου! Το προσπάθησα χθες το απογευματάκι έξω στο μπαλκόνι... αλλά πάει η εποχή που έκανα μετάφραση με το αγγλοελληνικό λεξικό παραμάσχαλα και που μου άρεσε να μαθαίνω αγγλικά με αυτό τον τρόπο (στην αγγλική είμαι ελαφρώς αυτοδίδακτη με μέθοδο άνευ διδασκάλου και με την βοήθεια του αδερφού μου να με διορθώνει στις "πατάτες" που έγραφα και έλεγα, γιατί αυτός πήρε κι ένα δίπλωμα από φροντιστήριο αγγλικών κάποτε που ήταν πιτσιρικάς)!!!
Το θέμα είναι ότι δεν με βόλεψε το τραπεζάκι στο μπαλκόνι να έχω το λαπτοπ ανοιχτό και το βιβλίο παρεούλα... :bigsmile:
καλή τύχη με τις ανταλλαγές!
23-05-2011, 18:45 #3007
Originally posted by Nefeli-
ναι αλλά εγώ ακολουθώ τα βιβλιαράκια του 2003 απο Αγγλία. Λες το τόσο αθώο ζελεδάκι light των 18 θερμίδων να έκανε την ζημιά... παράλογο μου φαίνεται . τι να πω...
Ϊσως έχει καμιά ουσία μέσα και κάνεις κατακράτηση υγρών; Δοκίμασε να το κόψεις και δες αν υπάρχει αλλαγή!
23-05-2011, 18:46 #3008
Originally posted by Nefeli-
εγώ προτιμώ το μέλι παρά την ζάχαρη. Καφέ πίνω σκέτο. Αν πεθυμήσω γλυκό καφέ, μόνο σε ζεστό νες, το χειμώνα βάζω μέλι και μου αρέσει πολύ. Ζάχαρη μόνο όση περιέχουν τα έτοιμα τρόφιμα, το ψωμί , μπισκότα,δημητριακά, κανένα παξιμάδι ή φρυγανιά κι αυτά πολύ περιορισμένα τα καταναλώνω. Δεν έχω ξεφύγει σε ποσότητες.
πω πω πρώτη φορά το ακούω. Θα το δοκιμάσω στα σίγουρα δεν μου είχε περάσει κάν απο το μυαλό!
24-05-2011, 17:01 #3009
Καλό μεσημέρι!
τι κάνετε, εξαφανισμένοι όλοι σας;
λοιπόν εγώ σήμερα είμαι καταχαρούμενος πέρασα ένα δύσκολο μάθημα με 7 κι όλας! τόσο διάβασμα δεν πήγε χαμένο, και σήμερα αποφάσισα για να επιβραβεύσω τον εαυτό μου να γουρουνιάσω λίγο :Ρ. παρήγγειλα ένα κλάμπ σάντουιτς να φάω! αλλά οκ, πάλι το τζίμ θα βοηθήσει με τους πόντους :ρρΡρΡρΡ
ορίστε η συνταγή με γλυκό απο πατάτα που άργησα να έρθει:
είναι και επίκαιρη κι όλας τώρα που πιάσανε οι ζέστες!
Παγωτό με Πατάτες
Προετοιμασία: 25 λεπτά , Υλικο για 6 άτομα
Μαγείρεμα: 30 λεπτά, 4 ΠΟΝΤΟΙ ανα μερίδα, Στο ψυγείο: 4 ώρες
ΥΛΙΚΑ
250 γρμ πατάτες
320 γρμ γάλα εβαπορέ ημιαποβουτυρωμένο,
1 φακελάκι βανίλιας
60 γρμ ζάχαρη
3 αυγά
2 ΚΣ λικέρ της αρεσκείας σας
Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε σε νερό. Βάζουμε το γάλα σε μία κατσαρόλα και το βράζουμε. Σπάμε τα αυγά και ξεχωρίζουμε το ασπράδι απο τον κρόκο. Χτυπάμε τους κρόκους με την ζάχαρη και την βανίλια, μέχρι να κάνουνε ένα μείγμα χρυσαφί. Χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγγα σφικτή. Ρίχνουμε στους κρόκους το βραστό γάλα, προσθέτουμε σιγά σιγά τη μαρέγκα και ανακατεύουμε. Βάζουμε το γάλα με τους κρόκους και πάλι στην κατσαρόλα και αφήνουμε σε χαμλή φωτιά, χωρίς να έρθει σε σημείο βρασμού, ανακατεύοντας. Η κρέμα είναι έτοιμη όταν δημιουργηθεί μία κρούστα στην επιφάνεια. Αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει ανακατεύοντας ανά διαστήματα για να αποφύουμε την δημιουργία κρούστας. Αφού κρυώσει η κρέμα προσθέτουμε και το λικέρ.
Κόβουμε τις πατάτες σε μικρό κομμάτια και τις βάζουμε στο μίξερ. Χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουν κρεμώδη υφή. Προσθέτουμε τις πατάτες μέσα στην κρέμα που του έχουμε ετοιμάσει. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το μείγμα μας σε μία φόρμα.
Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 4 ώρες περίπου και ξεφορμάρουμε, βουτώνας την φόρμα σε ζεστό νερό για 1-2 δευτερόλεπτα.
άντε! τρέχουνε τα σάλια και μόνο που την βλέπω!
25-05-2011, 09:45 #3010
πολύ καλημέρα μας!
εσείς του κόσμου οι εξαφανισμένοι, που χαθήκατε;
αστερακι; maria-nefeli; μαρία; angek; p_k;
Μάριε τι κάνεις; πως πάνε οι εξετάσεις; τελειώσατε;
το ζελεδάκι το αντικατέστησα με φρέσκο χυμό. Έβγαλα έξω τον αποχυμωτή και άρχισα τους ανάμεικτους. Το επόμενο βήμα είναι smoothies με γιαουρτάκι 2% , φρούτα και πάγο.
----> Φρέσκοι Χυμοί
απολαύστε μερικές συνταγές για χυμούς
26-05-2011, 15:12 #3011
Καλησπέρα σε όλες και όλους!
Τι κάνετε;
Τι νέα;
Τα δικά μου είναι πολύ καλά! Το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά και όλα δείχνουν ότι στο ζύγισμα του Σαββάτου η απώλεια θα είναι σημαντική!
Σήμερα έφαγα:
ΠΡΩΙΝΟ
1 τοστ με 30 γρ. γκούντα
και 1 φέτα ζαμπόν γαλοπούλας
1 φλιτζάνι γάλα 1,5%
ΠΡΟΓΕΥΜΑ
1 μπανάνα
30 γρ. δημητριακά
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
2 φλ. μακαρόνια
με σάλτσα ντομάτας
και 100 γρ. τυρί φέτα light
Σαλάτα ντομάτα
με 2 κ.γλ. ελαιόλαδο
Καλή συνέχεια!
26-05-2011, 16:30 #3012
Γεια σας γεια σας!
ελπίζω να είστε όλοι καλά! χάθηκα είναι η αλήθεια αλλά είναι τόσα πολλά αυτά που έχω να κάνω που δεν προλαβαίνω! Σας παρακολουθώ όλους όμως και σας στέλνω την αγάπη μου και ένα κύμα θετικής ενέργειας!
όλα καλά και απο μένα, συνεχίζω με προσοχή στιις θερμίδες...
Μάλλον δεν έχω την πρόοδο που θα ήθελα αλλά οκ!
Σας φιλώ γλυκά ελπίζω να είστε όλοι καλά, κλείνω γιατί θέλω να τελειώσω γρήγορα και το απόγευμα να πάω στην συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο. Νιώθω τόσο μεγάλη χαρά για τις ειρηνικές αυτές συγκεντρώσεις και για την ανεξαρτησία που τις διέπει!
Φιλάκια πολλά
27-05-2011, 10:08 #3013
καλημέρα μας!
τι κάνετε; πως είστε; ευτυχώς η παρασκευή έφτασε! αναπαυση!
έφτιαξα ένα ωραίο παγωμένο πράσινο τσάι με γευση εσπεριδοειδών και αποχαιρετώ τις ώρες που περνούν
αστεράκι πως πήγε η συγκέντρωση ; πήγες; θα κατασκηνώσετε;
μαρία που είσαι παιδί μου;
angek ; maria-nefeli; πως πάνε τα μαθήματα; οι εξετάσεις;
μάριε ; δίνεις κι εσύ εξετάσεις ε; πως πάμε; αυτό το πατατογλυκό παίζει να έχει περισσότερους πόντους από το κανονικό παγωτό;
27-05-2011, 11:29 #3014
Βασικά μπήκα για λίγο για να φύγει η απορία που είμαι... Σήμερα καταπιάστηκα με τα ρούχα που φοράμε και έτσι από νωρίς το πρωί άρχισα να βγάζω καλοκαιρινά και να αποθηκεύω τα χειμωνιάτικά μας. Συνάμα τακτοποίησα σε θήκες και τα παλιά μου ρούχα που φορούσα όταν ήμουν αδύνατη... Ειλικρινά με έπιασε μια απίστευτη συγκίνηση και θαύμαζα το πόσο πολύ είχα αδυνατίσει και εγώ η ηλίθια δεν το έβλεπα τότε! Μεσούλα δαχτυλίδι είχα κάνει και η εμμονή να φτάσω στον στόχο δεν με άφηνε να δω αυτό που μου έλεγαν ότι δεν πρέπει να χάσω άλλα κιλά γιατί ήδη ήμουν πολύ καλή! Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα! Τέλος πάντων... θα πάθει παράκρουση κι ο σύζυγος όταν δει τις μεγάλες θήκες με τα ρούχα που πρέπει να βάλει στο πατάρι της ντουλάπας...
Και εκτός αυτού έφτιαξα κι έναν σάκο με ρούχα θα πάρουμε μαζί μας γιατί το απόγευμα ανηφορίζουμε στο χωριό για δουλειές! Καλό ΣΚ να έχετε όλοι σας...
28-05-2011, 09:24 #3015
Καλημέρα!
Τι κάνετε; Χαθήκαμε λίγο...
Ημέρα ζυγίσματος σήμερα και η ζυγαριά έδειξε 93,1 κιλά, δηλαδή απώλεια 1,2 την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής του προγράμματος.
Πολύ καλά, είμαι ευχαριστημένος διότι η αρχή έγινε και το κυριότερο διαπίστωσα ότι το πρόγραμμα είναι πολύ καλό, ευέλικτο και δεν σε αφήνει να στερηθείς ή να πεινάσεις.
Ειλικρινά, επειδή έχω περάσει από όλα τα προγράμματα των WW, αυτό, το PointsPlus, είναι ό,τι καλύτερο έχει βγει.
Μέσα στην εβδομάδα έτρωγα το κανονικό φαγητό της οικογένειας, υπολογισμένο βέβαια με το νέο σύστημα των πόντων και επιπλέον κατανάλωσα και τους 49 έξτρα πόντους, κατανέμοντάς τους όπως ήθελα.
Υπήρχαν μέρες που έφαγα σοκολάτα 100 γραμμαρίων, πουράκια (δύο φορές την εβδομάδα δηλαδή γλυκό) και τις υπόλοιπες μέρες αύξησα τους ημερήσιους πόντους, προσθέτοντας από το απόθεμα των 49.
Αυτά προς το παρόν, πάω να ετοιμάσω πρωινό και τα λέμε αργότερα!
Καλή συνέχεια και Καλό Σαββατοκύριακο!
Αιγινητειο (πάλι)
08-07-2025, 14:34 in Με καφέ και συμπάθεια....