Results 3,076 to 3,090 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
01-07-2011, 17:44 #3076
Originally posted by p_k
Μάριε καλησπέρα!
Ποιο είναι το ημερήσιο όριο πόντων σου;
Πόσους πρέπει να καταναλώνεις βάσει του calculator;
Και ποιo είναι το τωρινό σου βάρος;
και ο στόχος των ημερήσιων πόντων είναι 51 προπόντοι.
ο στόχος μου είναι να φτάσω τα 100 σε πρώτη φάση και μετά βλέπω.
όπως εξήγησα σε προηγούμενο πόστ ειμαι λίγο τομάρι και το ιδεώδες βάρος μου ειναι αυξημένο, είμαι στα 90 με 100 κιλά δηλαδή.
ξέρεις ειναι στην φάση πυ πρέπει να προσέχεις πολύ διότι η μικρότερη παρατυπία διαλύει τα πάντα. ευτυχώς που έχει και το πεδόμετρο και σου δινει έμπνευση να γυμνάζεσαι!
- 01-07-2011, 18:11 #3077
Κάποια στιγμή θα το ξεκινήσω κι εγώ Μάριε, ο λόγος που κάνω το παλιό είναι ότι δούλεψε πολύ καλά για εμένα και του έχω πλήρη εμπιστοσύνη.
Όπως βέβαια έχω πλήρη εμπιστοσύνη σε όλα τα προγράμματα των WW, καθώς όπως έχω πει είμαι ισόβιο μέλος από το 1996.
Το έχω μελετήσει και το δοκίμασα 1 βδομάδα, χάνοντας μάλιστα 1,2 κιλά.
Είναι θέμα χρόνου πιστεύω!
01-07-2011, 23:36 #3078
xaxaxaxaxaxaxxa
καλησπερες!
σας βλεπω ανασκουμπωμενους και ορεξατους και χαιρομαι!
ΜΑΡΙΕ
ειχα ασχοληθει με τα ww την πρωτη εποχη τους... πριν ακομα κι απ τα φλεξιποιντς..
οπως καταλαβαινεις δεν θυμαμαι τπτ απο νουμερα πλεον.
το μονο που μου εμεινβε απ την ιστορια ειναι μια μικρουλα ζυγαρια ακριβειας.
μηπως εχεις καθολου ηλεκτρονικο υλικο απο το νεο συστημα να μου στειλεις να μελετησω?
ουτε τους ποντους μου δεν θυμαμαι πλεον
το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ηταν η πιο ισορροπημενη, ευελικτη κι αποτελεσματικη διατροφη που ειχα δοκιμασει...
κι αν καποιος αλλος εχει τετοιο ηλ. υλικο απο τον προσφατο τροπο , θα το εκτιμουσα να με ειδοποιησει.
ευχαριστω
01-07-2011, 23:50 #3079
να κανω και μια ερωτηση-αποδειξη της πληρους αμνησιας μου.
οι ποντοι του καθενος βασιζονται στα κιλα που ειναι τωρα η σε αυτα που θελει να γινει?:|
02-07-2011, 15:14 #3080
Originally posted by p_k
Κάποια στιγμή θα το ξεκινήσω κι εγώ Μάριε, ο λόγος που κάνω το παλιό είναι ότι δούλεψε πολύ καλά για εμένα και του έχω πλήρη εμπιστοσύνη.
Όπως βέβαια έχω πλήρη εμπιστοσύνη σε όλα τα προγράμματα των WW, καθώς όπως έχω πει είμαι ισόβιο μέλος από το 1996.
Το έχω μελετήσει και το δοκίμασα 1 βδομάδα, χάνοντας μάλιστα 1,2 κιλά.
Είναι θέμα χρόνου πιστεύω!
εγώ πάντως θεωρώ ότι χάνεις πολλά με το φλεξιπόιντς, πολύ γνώση και πληροφορία σε σχέση με αυτά που τρώς και δεν υπολογίζεις σωστά αυτά που ουσιαστικά καταλήγουεν στον οργανισμό.
νομίζω το νέο σύστημα οπως στο ξαναείπα είναι η τελειοποίηση. αμα βγάλουνε μετά απο καμιά δεκαριά χρόνια καινούριο θα είναι απλά υπολεπτομέρειες για διάφορες τροφές, πχ αυτή η τροφή επειδη είναι υγρή η στερεή κοκ εχει συν πλην ενα δυο πρωπόντους κοκ. οπως κάνανε τώρα με τις πατάτες. τι άλλο μπορούνε να βρούνε δηλαδή; να τελειοποιήσουνε κι άλλο την εξίσωση; ε ίσως να πούνε ανάλογα με τα σάκχαρα που τρώς, το είδος των λιπαρών κοκ καλά εκεί μιλάμε θα είναι τόσο επιστημονικό που θα είναι δυσβάχτατο για τον περισσότερο κόσμο να το κάνει. φαντάζεσαι; μια μεσαία ποσότητα άσπρου ψωμιού τόσους πόντους, μια μεσαία ποσότητα μαύρου ψωμιού λιγότερους λόγω ολικής άλεσης κοκ
άντε σε ζάλισα κι εσένα. μπορείς να το κάνεις στην συντήρηση πι κάπα. χάσε αυτά που θές και κάντο εκεί. πάντως εγώ που γνώριζα ούτως η άλλως κάποια πράγματα για την διατροφή κοκ θεωρώ ότι η νέα εξίσωση στο πρόγραμμα είναι η ιδανικότερη. οπως πολύ σώστα λέει το πρωτο βιβλιο, το ανθρώπινο σώμα δεν 'κάιει' την τροφή, αλλά την 'επεξεργάζεται΄. Αυτό λέει πολλά!
02-07-2011, 15:41 #3081
Originally posted by 2sweet2b4go10
xaxaxaxaxaxaxxa
καλησπερες!
σας βλεπω ανασκουμπωμενους και ορεξατους και χαιρομαι!
ΜΑΡΙΕ
ειχα ασχοληθει με τα ww την πρωτη εποχη τους... πριν ακομα κι απ τα φλεξιποιντς..
οπως καταλαβαινεις δεν θυμαμαι τπτ απο νουμερα πλεον.
το μονο που μου εμεινβε απ την ιστορια ειναι μια μικρουλα ζυγαρια ακριβειας.
μηπως εχεις καθολου ηλεκτρονικο υλικο απο το νεο συστημα να μου στειλεις να μελετησω?
ουτε τους ποντους μου δεν θυμαμαι πλεον
το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ηταν η πιο ισορροπημενη, ευελικτη κι αποτελεσματικη διατροφη που ειχα δοκιμασει...
κι αν καποιος αλλος εχει τετοιο ηλ. υλικο απο τον προσφατο τροπο , θα το εκτιμουσα να με ειδοποιησει.
ευχαριστω. Τα πάντα αλλάξανε βασικά. Το μόνο που δεν άλλαξε είναι η νοοτροπία του προγράμματος.
δεν υπάρχουε πλεον κλίμακες με ιδεώδες βάρος κοκ, πρέπει να πας να κάνεις εξετάσεις να δείς που είσαι. υπάρχιε κομπιουτεράκι που βάζεις φύλο ύψος κιλά ηλικία κοκ αν θες απώλεια η συντήρηση και σου βγάζει το όριο των ημερήσιων πόντων σου. συν τους 49 εβδομαδαιούς που έχουμε όλοι. με το κομπουτεράκι υπολογίζεις επίσης και τους πόντους των τροφών πάντως τα συστατικά τους. και μπορείς με αυτό να κρατάς ημερήσιο σκόρ.
τώρα έχουνε και πεδόμετρο αντι για κίτρινο χάρτη για τους πόντους της άσκησης (αν και συνεχίζει και έχει μέσα κλίμακα για ολα τα είδη της άσκησης, το πεδόμετρο δεν τα αντιλαμβάνεται όλα τα είδη πχ μυικη άσκηση).
δεν εχω καποιοι υλικο. εχω σκαναρει καποια πράγματα σκοπεύω να το σκανάρω όλο βασικά αλλά και πάλι, αμα δεν εχει το κομπιουτεράκι δεν γίνεται τπτ. θα σου συνιστουνα να αγοράσεις η το αγγλικό η το αμερικόνικο που πήρε ο πι κάπα και να το κάνεις αν είναι.
πι καπα η εκδοση που πηρες εσύ εχει μέσα βιβλιο με τους πρωπόντους έτοιμων μαγειρεμένων μερίδων; οπως αυτές που τρώμε εμείς εδώ στο ελλάντα; τα πιο πολλά τα βρίσκω και στο ίντερνετ πλέον αλλα καλυτερα θα ήτανε αν τα έβλεπα απο το επίσημο εγχειρίδιο τους. έλεγα αν υπάρχιε κάτι τέτοιο να το αγοράσω ξεχωριστά απο το άμαζον!
02-07-2011, 15:42 #3082
Originally posted by 2sweet2b4go10
να κανω και μια ερωτηση-αποδειξη της πληρους αμνησιας μου.
οι ποντοι του καθενος βασιζονται στα κιλα που ειναι τωρα η σε αυτα που θελει να γινει?:|
αυτό θα πρέπει να το κάνεις καθε φορά στην αρχή της εβδομάδας γιατί απο μετά απο τρία τέσσερα κιλάκια περίπου πάει ενας πόντος παρακάτω κοκ
02-07-2011, 23:04 #3083
Μάριε, οπωσδήποτε το τελευταίο πρόγραμμα των WW είναι ό,τι τελειότερο έχουν βγάλει, επιστημονικά τεκμηριωμένο και διατροφικά ισορροπημένο.
Ασχολούμαι με τη διατροφή πολλά χρόνια, πάντα από προσωπικό ενδιαφέρον και γιατί μ' αρέσει να μαθαίνω αλλά και να εφαρμόζω αυτά που μελετώ.
Έκατσα λοιπόν και μελέτησα πολύ καλά το πρόγραμμα και όχι μόνο από το έντυπο υλικό που παρέλαβα από Αμερική, αλλά και παρακολουθώντας πάρα πολλές συζητήσεις σε φόρουμ του εξωτερικού (κυρίως αμερικανικά).
Το γεγονός είναι ότι το PointsPlus πάει τη διατροφή ένα βήμα παραπέρα, με το να μην υπολογίζει τους πόντους λαμβάνοντας υπόψη μόνο θερμίδες, λίπος και ίνες, αλλά βάζοντας στο παιχνίδι και τις πρωτεϊνς και τους υδατάνθρακες.
Είναι πολύ σωστότερες έτσι οι μετρήσεις και υπάρχει πάρα πολλή επιστήμη πίσω από το πρόγραμμα, δεν το έβγαλαν τυχαία.
Έγιναν μάλιστα όπως διάβασα και μελέτες για την αποτελεσματικότητά του, μελέτες οι οποίες έδειξαν ότι λειτουργεί πολύ καλά.
Ο λόγος που δεν το υιοθέτησα ακόμη είναι ότι είχα πολύ καλά αποτελέσματα με το προηγούμενο, τώρα όμως έφτασε η ώρα να ξεκινήσω το νέο.
Θα αφήσω να ολοκληρωθεί την Τρίτη η εβδομάδα και την ερχόμενη Τετάρτη ξεκινάω το PointsPlus.
Έχω κάνει σημειώσεις με τις μετατροπές pounds, lbs, oz κλπ και στα βιβλία υπάρχουν όπως έχω γράψει και παλαιότερα όλα τα ελληνικά φαγητά. Θέλει λίγο ψάξιμο σε κάποιες περιπτώσεις με τη μετάφραση των τροφών, αλλά όλα τα καταγράφω για να είμαι έτοιμος.
Το μοναδικό θέμα που υπάρχει είναι ότι δυστυχώς είχα ρίξει καφέ στο tracker των τριών μηνών (το βιβλιαράκι), αλλά πρόλαβα και έσωσα κάποιες σελίδες και θα κάνω φωτοτυπίες. Αν και αυτό δεν είναι πρόβλημα, καθώς έχω πολλά μπλοκάκια σημειώσεων (είμαι φαν της καταγραφής και της παραμικρής ποσότητας τροφής για να μην χάνεται ο έλεγχος).
Στο marketplace του αμερικανικού site δεν βρήκα να μπορείς να παραγγείλεις μόνο του το ημερολόγιο 3 μηνών, ίσως όμως να μου διέφυγε. Θα ξαναψάξω...
Αν βρεις κανένα λινκ δωσ' το μου.
Όπως και να ' χει το πράγμα, ένα είναι βέβαιο: την Τετάρτη ξεκινάω το καινούριο πρόγραμμα!
Καλή συνέχεια και σε σένα και συγχαρητήρια για την απώλεια ενός ακόμη κιλού!
Πάμε πολύ καλά και θα συνεχίσουμε έτσι!
03-07-2011, 13:31 #3084
α ωραια!
για δωστε βρε παιδια τα link οπου βρηκατε τα πιο ενδιαφεροντα πακετα του νεου προγραμματος!!!
03-07-2011, 14:16 #3085
http://www.weightwatchers.com/Templa...pageid=1036091
Καλησπέρα! Αυτό πήρα εγώ και είναι καταπληκτικό!
Υπάρχει και σε πιο απλή έκδοση, λίγο φθηνότερο.
03-07-2011, 15:30 #3086
Originally posted by p_k
http://www.weightwatchers.com/Templa...pageid=1036091
Καλησπέρα! Αυτό πήρα εγώ και είναι καταπληκτικό!
Υπάρχει και σε πιο απλή έκδοση, λίγο φθηνότερο.
ναι. το ειδα αυτο το σαιτ, αλλα οι παραγγελιες τους ειναι μονο για αμερικη, οπως και το αγγλικο, ειναι για αγγλια!!!
πρεπει να συμπληρωσεις πολιτεια κλπ δηλαδη...
03-07-2011, 16:50 #3087
Originally posted by p_k
Μάριε, οπωσδήποτε το τελευταίο πρόγραμμα των WW είναι ό,τι τελειότερο έχουν βγάλει, επιστημονικά τεκμηριωμένο και διατροφικά ισορροπημένο.
Ασχολούμαι με τη διατροφή πολλά χρόνια, πάντα από προσωπικό ενδιαφέρον και γιατί μ' αρέσει να μαθαίνω αλλά και να εφαρμόζω αυτά που μελετώ.
Έκατσα λοιπόν και μελέτησα πολύ καλά το πρόγραμμα και όχι μόνο από το έντυπο υλικό που παρέλαβα από Αμερική, αλλά και παρακολουθώντας πάρα πολλές συζητήσεις σε φόρουμ του εξωτερικού (κυρίως αμερικανικά).
Το γεγονός είναι ότι το PointsPlus πάει τη διατροφή ένα βήμα παραπέρα, με το να μην υπολογίζει τους πόντους λαμβάνοντας υπόψη μόνο θερμίδες, λίπος και ίνες, αλλά βάζοντας στο παιχνίδι και τις πρωτεϊνς και τους υδατάνθρακες.
Είναι πολύ σωστότερες έτσι οι μετρήσεις και υπάρχει πάρα πολλή επιστήμη πίσω από το πρόγραμμα, δεν το έβγαλαν τυχαία.
Έγιναν μάλιστα όπως διάβασα και μελέτες για την αποτελεσματικότητά του, μελέτες οι οποίες έδειξαν ότι λειτουργεί πολύ καλά.
Ο λόγος που δεν το υιοθέτησα ακόμη είναι ότι είχα πολύ καλά αποτελέσματα με το προηγούμενο, τώρα όμως έφτασε η ώρα να ξεκινήσω το νέο.
Θα αφήσω να ολοκληρωθεί την Τρίτη η εβδομάδα και την ερχόμενη Τετάρτη ξεκινάω το PointsPlus.
Έχω κάνει σημειώσεις με τις μετατροπές pounds, lbs, oz κλπ και στα βιβλία υπάρχουν όπως έχω γράψει και παλαιότερα όλα τα ελληνικά φαγητά. Θέλει λίγο ψάξιμο σε κάποιες περιπτώσεις με τη μετάφραση των τροφών, αλλά όλα τα καταγράφω για να είμαι έτοιμος.
Το μοναδικό θέμα που υπάρχει είναι ότι δυστυχώς είχα ρίξει καφέ στο tracker των τριών μηνών (το βιβλιαράκι), αλλά πρόλαβα και έσωσα κάποιες σελίδες και θα κάνω φωτοτυπίες. Αν και αυτό δεν είναι πρόβλημα, καθώς έχω πολλά μπλοκάκια σημειώσεων (είμαι φαν της καταγραφής και της παραμικρής ποσότητας τροφής για να μην χάνεται ο έλεγχος).
Στο marketplace του αμερικανικού site δεν βρήκα να μπορείς να παραγγείλεις μόνο του το ημερολόγιο 3 μηνών, ίσως όμως να μου διέφυγε. Θα ξαναψάξω...
Αν βρεις κανένα λινκ δωσ' το μου.
Όπως και να ' χει το πράγμα, ένα είναι βέβαιο: την Τετάρτη ξεκινάω το καινούριο πρόγραμμα!
Καλή συνέχεια και σε σένα και συγχαρητήρια για την απώλεια ενός ακόμη κιλού!
Πάμε πολύ καλά και θα συνεχίσουμε έτσι!
μάλιστα γκαντεμιά με το βιβλαράκι. εγώ κλασσικά όπως έκανα και με το παλιο το έχω σκανάρει κοκ. βέβαια δεν είναι το ίδιο με το αμερικάνικο σε μορφή κοκ, αλλά η φιλοσοφία η ίδια, προφανώς. αν θες να σου στείλω τπτ πες το!
αν εχεις το βιβλιο τοτε κανα καπο και γραψε τους πρωπόντους με βάση τον οδηγό τον δικό μας εδώ. πρέπει να υπάρχει λίστα πιο πρίν που είναι παρμένη απο τον σύντροφο διατροφής τον ελληνικό. αν δεν σου κάνει κόπο, ξεκίνα και γράφε! θα βοηθήσεις πολύ!
βασικά κι εγώ θα ήθελα να αγοράσω το απλό αμερικάνικο πακετάκι και για το 24ωρο σύντροφο διατροφής αλλά και για το τράκ :Ρ. αλλά μόνο αμερική δέχονται. εσύ πως τα κατάφερες και το πήρες; να μας κάνεις καμιά εξυπηρέτηση αν είναι χεχε.
κουράγιο με το πρόγραμμα.
υγ σκοπεύω μιας και μπαίνει νέα βδομάδα να αξιοποιήσω τους εβδομαδιαίους πόντους και να φάω μια ωραία βάφλα σήμερα το βράδυ με παγωτό φυστίκι. 18 πρωπόντους θα την βάλω, έτσι οπως υπολόγισα τα συστικά μόνος μου. θα την τσακίσω, θα το ευχαριστηθώ!
υγ 2 και ναι, τώρα πεινάω! πολύ! πάω για δυο τρια φρούτα! σας αφήνω!
03-07-2011, 20:00 #3088
Γεια σε όλους και καλή επιτυχια. Ουτε που θυμάμαι πόσες φορες ξεκινησα διαιτα και τα παρατησα. Λεω να κανω μια ακομη προσπάθεια με οσα στοιχεια συγκέντρωσα απο εδω για τ Flexipoints. Μπορεί κάποιος να υπολογισει αυτα τα ξυλάκια παγωτό με κρεμα και επικάλυψη σοκολάτας 0% πόσους πόντους εχουν; με τον παλιο τροπο.
03-07-2011, 21:15 #3089
doram, για τον υπολογισμό πρέπει να ξέρεις τις θερμίδες και τα λιπαρά (μιλάω για το παλιό σύστημα). Δες τη συσκευασία.
Ξεκίνησα σήμερα το PointsPlus Μάριε, ευχαριστώ για το "καλό κουράγιο" και σου εύχομαι το ίδιο!
Είμαι στους 41 πόντους και η πρώτη μέρα κύλησε περίφημα!
Όλα καλά!
04-07-2011, 13:39 #3090
Originally posted by doram
Γεια σε όλους και καλή επιτυχια. Ουτε που θυμάμαι πόσες φορες ξεκινησα διαιτα και τα παρατησα. Λεω να κανω μια ακομη προσπάθεια με οσα στοιχεια συγκέντρωσα απο εδω για τ Flexipoints. Μπορεί κάποιος να υπολογισει αυτα τα ξυλάκια παγωτό με κρεμα και επικάλυψη σοκολάτας 0% πόσους πόντους εχουν; με τον παλιο τροπο.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....