Results 3,106 to 3,120 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
08-07-2011, 17:59 #3106
Originally posted by Μαρία.
Knock Knock!!!! Is anybody here?Που χαθήκατε πάλι καλέ; :duh:
εδω έιμαστε, απλά μιά το ένα μια το άλλο, εγώ προσωπικά παραβλέπω να κάνω πόστς!
πως πάει το κουράγιο;
σήμερα ήρθε η δεύτερη παραγγελία που έκανα με την ζυγαριά μέσα. Καλά μιλάμε φοβερή έτσι; Φ Ο Β Ε Ρ Η
Μπορώ να γυρίσω κάνα βιντεάκι να σας την δείξω να πάθετε πλάκα. το μέγιστο όριο είναι 3 κιλά και μετράει με ευαισθησία ποσότηες σε γρμ και οζ κοκ
θέλεις 35 γρμ ψωμί; 40 γρμ φέτα; πάνε πλέον τα γκιέσ...
Τώρα έχεις υπο έελεγχο τις ποσότητες!
κι άλλα πραγματάκια πήρα αλλά το κλίκερ έχει φάση, που το έχεις στην ζώνη σου και προσθέτεις τους πόντους που κάνει χρήση για να ξέρεις ανα πάσα χρονική στιγμή που είοσαι σε σχέση με το ημερήσιο σκόρ σου...
το καταχάρηκα μαρία!
εσύ; πως πάει το κουράγιο;
α, έλεγξα που λες τα αντίστοιχα της Αυστραλίας και βρήκα πολλά ενδιαφέρονται πράγματα μέσα. Μάλιστα κι εκεί πέρα το πρόγραμμα προποίντς λέγεται, και το τράκερ και ο σύντροφος διατροφής ήτανε γαμάτα. να δες
http://shop.weightwatchers.com.au/epages/shop.sf
http://shop.weightwatchers.com.au/ep...Essentials_Kit
και τα επίμαχα κομμάτια (αν και το κομπιουτεράκι το έχω ήδη)
http://shop.weightwatchers.com.au/ep...s/410660Bundle
δυστυχώς όμως, είναι μόνο για τους πελάτες εντός Αυστραλίας. Επειδή όντως θα θελα να αγοράσω μερικά πράγματα, θα μας κάνεις καμιά εξυπηρέτηση μαρία; έχεις κάναν γνωστό εκεί στην Αυστραλία να μας το παραγγείλει; χαχαχα
α κι εσύ πι κάπα. να μας κάνεις κι εσύ καμιά εξυπηρέτηση με τον θείο σου. θέλω το αντίστοιχο πακετάκι (δηλαδή το ίτινγκ άουτ και το τράκ) να το πάρω και σε αμερικάνικη έκδοση! χαχαχαχαχαχαχαχα
ελάτε σας πειράζω
σήμερα έφαγα
σπανακόπιτα, 7 πρ.π
1 νες τι, 2πρ.π
1 μερίδα γύροι χοιρινό, 14πρ.π
άντε καλά το πάω, θα φάω και κάτι λάιτ το βράδυ, θα φτιάξω καμιά πελώρια σαλάτα. Α, και τα φρούτα φυσικά!
- 08-07-2011, 18:06 #3107
Originally posted by 2sweet2b4go10
aaaaaaaaaa μπραβο μαρια!
πολυ βοηθητικη η συγκεντρωση πληροφοριας που εκανες .
και πολυ ωραιο το μπλογκ σου επι τη ευκαιρια !!!!!
απ οτι εχω καταλαβει απο την συζητηση εδω περι παλιων και νεων προγραμματων, η νεα εκδοση του προγραμματος πρεπει να ειναι η πιο προηγμενη απο αποψη διορθωσης σφαλματων, πιο σωστων υπολογισμων κλπ, αλλα, βρε παιδια, μηπως εχει γινει και πιο πολυπλοκη?
σαν παλιουρας, θυμαμαι καλα οτι η πρωτη φαση των ΓΓ στην ελλαδα, ειχε ενα προγραμμα βασισμενο σε ακριβεις μετρησεις με γραμμαρια, ωστε να υπολογιζονται τροφες και ποντοι.
σε μια δευτερη φαση του προγραμματος ομως, οι περισσοτερες μετρησεις ακριβειας αντικατασταθηκαν με ευκολες μετρησεις, οπως κουταλια, φλυτζανια, μεριδες τεμαχια κλπ. γιατι ο αρχικος τροπος κουραζε πολυ και ηταν δυσαρεστημενα τα μελη.
τωρα με αυτα που διαβαζω ο τροπος γινεται ακομα πιο πολυπλοκος, ειδα την συζητηση με το παγωτο, που θα χρειαζεται να υπολογιζουμε οχι απλα θερμιδες, αλλα ολα τα συστατικα αναλυτικα!!!!!
μηπως αυτο γινει κουραστικο πολυ γρηγορα σε οσους απο εμας δεν εχουν συμπαθεια στις αναλυτικες καταγραφες?
δεν εχει αλλάξει αυτή η νοοτροπία της ευκολίας. και τώρα στο πρόγραμμα όταν ανοίξεις το βιβιλαράκι θα δείς. φέτα, 40 γρμ, 3 πρ.π, τσέντρα τυρί τοσα γρμ, τοσοι πόντοι. κρέας, τόσοι γρμ, τοσοι πόντοι ανάλογα με το λίπος κοκ
δεν έχει αλλάξει πολύ η φιλοσοφία με το φλεξιπόιντς πάνω σε αυτό.
Νέα επιστημονικά δεδομένα σε σχέση με το πώς ο ανθρώπινος οργανισμός καταβολίζει την τροφή, την επεξεργάζεται κοκ και το τελικό αποτέλεσμα αυτού που τρώς μέσα στο ανθρώπινο σώμα αλλάζουεν το σκηνικό. αλλη ενέργεια ξοδεύει ο οργανισμός για ενα γρμ πρωτείνης, άλλη για ένα γρμ υδατάνθρακα. εκει ουσιαστικά είναι η μεγάλη αλλαγή. δεν είανι και τόσο κουραστικό, οι πιο πολλές τυποποιημένες τροφές εχουνε πινακα απο έξω και με το ειδικό κομπιουτεράκι σε μισο λεπτο το βρήκες. δηλαδη μην σκέφτεσαι οτι είναι καμία χρονοβόρα διαδικασία!
επίσης, η νεά εξίσωση λαμβάνει υπόψιν και τον τροπο με τον οποίον θα φας την τροφή. Δηλαδή τα φρούτα αν είναι κονσέβρα, η φρέσκα κατεψυγμένα κοκ, οι πατάτες αν είναι βραστές/τηγανητές η ψητές κοκ. Μην φανταστείς τπτ πολύπλοκο όμως, είναι όλα μέσα στο γκάιντ. τρεις τέσσερις καλές αναγνώσεις και το μαθες!
08-07-2011, 18:10 #3108
Να?σαι καλά!
Κοίτα, ούτως ή άλλως γενικά όποιο πρόγραμμα με τους πόντους καταπιάσεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνεις τις μετρήσεις που θες για μια τροφή που δεν περιλαμβάνει η λίστα με τις τροφές. Καλά να βρίσκεις έναν τεράστιο κατάλογο με τροφές τυποποιημένες που κυκλοφορούν στο εξωτερικό, αλλά για εδώ Ελλάδα θα πρέπει τις περισσότερες να τις υπολογίσουμε και να φτιάξουμε νέο κατάλογο. Πέρα από αυτό να μην ξεχνάμε πως αρκετές ελληνικές τυποποιημένες τροφές δεν περιλαμβάνουν όλες τις πληροφορίες στις ετικέτες τους. Παράδειγμα: αγόρασα λουκάνικα βραστά καπνιστά και δεν ανάφερε πάνω στην ετικέτα πόσα ήταν τα κορεσμένα λιπαρά. Κάποιοι βάζουν ετικέτες στις συσκευασίες έτσι για να υπάρχουν -επειδή υποχρεώνονται' πιστεύω κι όχι γιατί νοιάζονται για καταναλωτές που ψάχνονται!
γενικά γι αυτές τις πληροφορίες αμα γκουγκλάρεις θα βρείς πολλά!
08-07-2011, 18:16 #3109
Η δική μου η ζυγαριά ζυγίζει και σε οζ και σε κιλά μέχρι 5. Σε έφαγα λάχανο!!! :lol: Α! Και είναι και made in China!. Στο λέω για να ξέρεις ότι μιλάμε για ποιότητα!!! :P Ένιγουέϊ την δουλειά της την κάνει μια χαρά εδώ και κάτι χρονάκια που την έχω και δεν ξεφεύγει χιλιοστό του γραμμαρίου!
Κι εγώ πάω καλά με το flexipoint. Είχα τώρα ένα 3ήμερο να μεταφράζω σε πόντους κάποιες διατροφικές πληροφορίες που βρήκα για μαγειρεμένα φαγητά και έτσι πλέον η λίστα μου είναι σχεδόν πλήρης. Εκτύπωση μένει να κάνω και θα είμαι οκ. Εγώ αν και είχες σκανάρει τα σχετικά τρακ, αλλά και μια e-φίλη είχε κάνει το ίδιο για μένα πριν καιρό, τελικά έχω ένα ημερολόγιο-σημειωματάριο και γράφω εκεί τα πάντα. Το μόνο που έφτιαξα τώρα πρόσφατα είναι τον χάρτινο υπολογιστή πόντων. Πολύ καλύτερος απ'τον αμερικάνικο θα έλεγα. Οπότε ότι είναι να σημειώσεις το κάνεις και σε ένα απλό τετράδιο... Γιατί να ξοδεύεσαι; :saint2:
08-07-2011, 18:26 #3110
Μάριε για δες εδώ: http://www.amazon.com/Weight-Watcher.../ref=pd_cp_b_2 και εδώ: http://www.amazon.com/Weight-Watcher...=pd_sim_misc_5
08-07-2011, 19:08 #3111
Η δική μου η ζυγαριά ζυγίζει και σε οζ και σε κιλά μέχρι 5. Σε έφαγα λάχανο!!! :lol: Α! Και είναι και made in China!. Στο λέω για να ξέρεις ότι μιλάμε για ποιότητα!!! :P Ένιγουέϊ την δουλειά της την κάνει μια χαρά εδώ και κάτι χρονάκια που την έχω και δεν ξεφεύγει χιλιοστό του γραμμαρίου!
Κι εγώ πάω καλά με το flexipoint. Είχα τώρα ένα 3ήμερο να μεταφράζω σε πόντους κάποιες διατροφικές πληροφορίες που βρήκα για μαγειρεμένα φαγητά και έτσι πλέον η λίστα μου είναι σχεδόν πλήρης. Εκτύπωση μένει να κάνω και θα είμαι οκ. Εγώ αν και είχες σκανάρει τα σχετικά τρακ, αλλά και μια e-φίλη είχε κάνει το ίδιο για μένα πριν καιρό, τελικά έχω ένα ημερολόγιο-σημειωματάριο και γράφω εκεί τα πάντα. Το μόνο που έφτιαξα τώρα πρόσφατα είναι τον χάρτινο υπολογιστή πόντων. Πολύ καλύτερος απ'τον αμερικάνικο θα έλεγα. Οπότε ότι είναι να σημειώσεις το κάνεις και σε ένα απλό τετράδιο... Γιατί να ξοδεύεσαι; :saint2:
κάτσε εγώ είχα την εντύπωση ότι έκανες το πιο παλιό τους πρόγραμμα τους. Το γύρισες στο φλέξιποιντς τώρα;
εδώ σας έδωσα μονο την πράσινη εβδομάδα, έχω ένα σωρο σκαναρισμένα. Και την έγχρωμη εβδομάδα έχω που είναι πιο ευπαρουσιάστη και έχει το τζένεραλ μπροστά την σύνοψη των εφτά ημερών της εβδομάδας! θέλεις να στην δώσω;
κι όταν λές χάρτινο υπολογιστή πόντων, τι εννοείς; τον μπλε πράσινο πίνακα με θερμίδες και λιπαρά; άντε ρε τσακάλι έφτιαξες δικό σου; κι αυτόν τον έχω σκανάρει λολ :Ρ !
08-07-2011, 19:11 #3112
Μάριε για δες εδώ: http://www.amazon.com/Weight-Watcher.../ref=pd_cp_b_2 και εδώ: http://www.amazon.com/Weight-Watcher...=pd_sim_misc_5
αχ τώρα με έβαλες σε πειρασμό...
κι εγώ κι ένα ακάουντ στο άμαζον. και δεν είναι οτι είναι ακριβά και τα δύο, με 30 ευρώ συν μεταφορικά μέσα στον λογαρασμό είναι υπεραρκετά! έχω και μια ντέμπιτ στην κύπρου, θα δω, θα δώ!
άχ τι μου έκανες τώρα! φωτιές μου άναψες!
και να σου πω εχω ξεχάσει κα τον λογαριασμό τα στοιχεία μου τελείως στο άμαζον. θα βάλω απλά το μέιλ μου και θα τους πω να μου στείλουνε τα στοιχεία μου όλα απο την αρχή ΛΟΛ!
08-07-2011, 19:56 #3113
Το πρώτο πρόγραμμα με πόντους άρχισα να το μεταφράζω που λες Μάριε αλλά είχε έναν τεράστιο κατάλογο με τυποποιημένα τρόφιμα. Βαρέθηκα να ψάχνω τις βασικές τροφές σε καμιά 30αριά κατηγορίες. Οπότε το παράτησα και άρχισα το flexipoint. Δεν χρειάζομαι κανένα τράκερ, αφού όλες οι καταγραφές μου γίνονται στο ημερολόγιο μου. Τον "υπολογιστή" τον μπλε-πράσινο εννοώ. Πολύ εύχρηστο εργαλειάκι!
Μαμώτη μου να μην προλάβω τα ww πριν κλείσουν. :no:
08-07-2011, 20:26 #3114
Το πρώτο πρόγραμμα με πόντους άρχισα να το μεταφράζω που λες Μάριε αλλά είχε έναν τεράστιο κατάλογο με τυποποιημένα τρόφιμα. Βαρέθηκα να ψάχνω τις βασικές τροφές σε καμιά 30αριά κατηγορίες. Οπότε το παράτησα και άρχισα το flexipoint. Δεν χρειάζομαι κανένα τράκερ, αφού όλες οι καταγραφές μου γίνονται στο ημερολόγιο μου. Τον "υπολογιστή" τον μπλε-πράσινο εννοώ. Πολύ εύχρηστο εργαλειάκι!
Μαμώτη μου να μην προλάβω τα ww πριν κλείσουν. :no:
έλα μαρία
τον έχεις τον πίνακα; εγώ σου λέω τον έχω σκαναρισμένο σε φουλ σελίδα και τα 4 κομμάτια του (μπρος πισω, εσωτερικο μπρος πίσω). αν θες να το καρφιτσώσω σφύρα!
ε καλά αφου ξεκίνησες και ξεκίνησες πρόγραμμα με πόντους, γιατί δεν ξεκινάς το πιο νέο, που είναι και πιο ολοκληρωμένο; και πιο χορταστικό θα έλεγα...
καλό το φλεξιπόιντς αλλά επιμένω το νέο είναι η τελειοποίηση!
08-07-2011, 20:34 #3115
Βρε συ φουλ έχω κι εγώ τον "υπολογιστή", οπότε δεν χρειάζεται να μου το στείλεις. Δεν θα έλεγα όχι σε κανά σκαναρισμένο βιβλιαράκι του flexi, έχω το βιβλιαράκι με τους πόντους αυτό που γράφει απ'έξω "Κατάλογος Τροφίμων Εβδομάδα 1η". Έχει κατάλογο τροφίμων και για άλλες εβδομάδες; Δεν ξέρω τι περιλαμβάνει ακριβώς το πακέτο του flexipoint το ελληνικό. Κάνω κατάχρηση τώρα της διάθεσής σου, οπότε ότι και να μου στείλεις χρήσιμο θα μου φανεί! :spin:
09-07-2011, 17:57 #3116
Βρε συ φουλ έχω κι εγώ τον "υπολογιστή", οπότε δεν χρειάζεται να μου το στείλεις. Δεν θα έλεγα όχι σε κανά σκαναρισμένο βιβλιαράκι του flexi, έχω το βιβλιαράκι με τους πόντους αυτό που γράφει απ'έξω "Κατάλογος Τροφίμων Εβδομάδα 1η". Έχει κατάλογο τροφίμων και για άλλες εβδομάδες; Δεν ξέρω τι περιλαμβάνει ακριβώς το πακέτο του flexipoint το ελληνικό. Κάνω κατάχρηση τώρα της διάθεσής σου, οπότε ότι και να μου στείλεις χρήσιμο θα μου φανεί! :spin:
Σήμερα ψηνόμουνα απο πιο νωρίς να σου απαντήσω, αλλά διάβαζα... :ΡΡΡΡ
αυτά που έχω εγώ εντελώς σκαναρισμένα στο παλιό πρόγραμμα εσύ τα έχεις ήδη. Έχω σκανάρει εν μέρει δύο βιβλία που είχα αγοράσει με συνταγές για πατάτες και ζυμαρικά (στο φλεξιπόιντς είχανε προνομιούχα θέση), και θα συνεχίσω να τα σκανάρω βασικά, γιατί ακόμα κι αν αλλάξε ο τρόπος υπολογισμού των πόντων και δεν υπάρχει πλέον το απεριόριστο με τα ζυμαρικά και τις πατάτες, το πνεύμα είναι το ίδιο. Παραμένουνε απίστευτες συνταγές και θα θελα να έχω διαθέσιμο το σκόρ σε πρωπόντους πάνω στις σκαναρισμένες και με τέλεια - γκουχου γκουχου - φυσικά, εκτύπωση σε μπλόκ! χεχε!
αν θες να σου στείλω τπτ απο αυτά σφύρα. όταν ομως θα εχω τελείωσει. παλία είχα σκανάρει και τον 24ωρο σύντροφο διατροφής, αλλά πρέπει να σβήστηκανε. είχα κάνει 4 μικρά δικά μου αντίτυπα απο ότι θυμάμαι, με την ελληνική κουζίνα και το φάστ φούντ
. Θα το σκανάρω κι αυτό κάποια στιγμή.
Τώρα όμως προέχει το σκανάρισμα του νέου προγράμματος, έχει μέσα ένα μπλε βιβλιαράκι με τίτλο enjoy your food και έχει μέσα ανα κομμάτια τις βασικότερες τροφές σε βασικές μερίδες που τρώμε κατα βαση για πρωινο, μεσημεριανο, βραδυνο, σνάκ κοκ
Μιλάμε είναι κορυφή. τά έχει σε λίστα και απο δίπλα σε εικονίτσες το καθένα, τα βούτυρα πάνω στο κουτάλι για να βλέπεις ποσο είανι πάνω κάτω (γεμάτη άδεια κουταλία), τις μαρμελάδες κοκ. Ανάλογα με την ώρα της ημέρας έχει και τα πιο συνηθισμένα φαγητά νομίζω 60 ανα είδος γεύματος σε τυπικές ποσότητες κοκ μαζί με τους πρωπόντους! κορυφαίο Μαρία! και φυσικά απο εκεί μπορείς με διαίρεση κοκ να βρείς μικρότερες ποσότητες κοκ. λέει 110 γρμ μοσχαρίσιο μπιφτέκι έτοιμο, 9 πρ.π. τώρα που έφαγα 60 εγώ έβαλα 4,5. Κατάλαβες;
Θα το σκανάρω και θα αναρτήσω μερικά για να δείς είναι κορυφαίο!
τι άλλα; πως πάει η μετάφραση;
υγ μπορώ να αναρτήσω σκαναρισμένη την σελίδα με τις καλοκαιρινές συνταγές που σας είχα δώσει και με την κλασσική καλοκαίρινη σούπα των ΓΓ! γενικά έχω πολλά πες τι χρειάζεσαι να σου δώσω!
09-07-2011, 18:05 #3117
Δεν ξέρω βρε Μάριε μου τι περιλαμβάνει το πακέτο με το flexi παραπάνω. Έχω το βιβλιαράκι που σου είπα, τον "υπολογιστή" πόντων και το πράσινο τράκερ. Και συνταγές να μας δώσεις απ' το φλεξ μια χαρά θα ειναι!
09-07-2011, 18:55 #3118
Δεν ξέρω βρε Μάριε μου τι περιλαμβάνει το πακέτο με το flexi παραπάνω. Έχω το βιβλιαράκι που σου είπα, τον "υπολογιστή" πόντων και το πράσινο τράκερ. Και συνταγές να μας δώσεις απ' το φλεξ μια χαρά θα ειναι!
το κίτρινο πίνακα η αλλίως χάρτινο πεδόμετρο που μετράειτους πόντους της άσκησης τον έχεις;
09-07-2011, 19:38 #3119
Όχι δεν το έχω! Αν δες δώσε και τα τράκερ τα χρωματιστά!
09-07-2011, 23:26 #3120
Όχι δεν το έχω! Αν δες δώσε και τα τράκερ τα χρωματιστά!
μόλις τώρα συνειδητοποίησα οτι τον κίτρινο πίνακα δεν τον έχω σκανάρει! θα το κάνω πιο μετά και θα τα αναρτήσω!
το έγχρωμο τράκερ το έχω όμως και θα στο δώσω σήμερα. θα περιμένεις όμως να κάνω απλόουντ τις φώτος σε κάποιο σάιτ διότι απευθείας απο το πισί δεν δέχεται...
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....