Results 3,136 to 3,150 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
11-07-2011, 18:25 #3136
μαριε ημουν μελος στο πρωτο ΓΓ που ιδρυθηκε στην ελλαδα. τα φασολακια και τα περισσοτερα μαγειρεμενα και ωμα λαχανικα ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ηταν απο την αρχη του προγραμματος ΜΗΔΕΝ και επιτρεποντουσαν σε καθε ποσοτητα για να χορταινεις. προσεθετες μονο μετρημενο το λαδι που σου αναλογουσε και μετρουσες μονο αυτο. αυτο στο υπογραφω σαν αυτηκωος μαρτυς
Ναι βρε δεν αντιλέγω και στο φλεξιποιντς που ήμουνα εγώ πολλά ήτανε μηδέν. Στο νέο όλα πλέον (με εξαίρεση δύο τρία, το αβοκάντο, οι φακές κοκ) δεν έχουνε πρωπόντους. αυτό δηλάδή για κάποιον που κάνει το φλεξιποιντς είναι ένα σύν στο νέο πρόγραμμα ;-). Γιατί είμαι σίγουρος οτι ο αρακας εχει στο φλεξιποιντς, εγω τον μέτραγα. εδώ τώρα ΔΕΝ έχει!
το οτι εχουν υπολογιζει καλυτερα την καυση των τροφων και σου επιτρεπουν ετσι ενδεχομενως περισσοτερη ποσοτητα τροφων που καιγονται καλυτερα (η μπριζολα που ελεγες) το δεχομαι.
ακριβώς, η εξίσωση άλλαξε που αντικατροπτίζει καλύτερα τι καταλήγει στον οργανισμό, και στην τελική το ενεργειακό ίμπακτ της κάθε τροφής.
οτι τωρα χανεις λιπος και οχι απλα κιλα ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΟΧΙ, δεν το δεχομαι σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΣΤΑ Γ Γ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΧΑΝΕΣ ΜΟΝΟ ΛΙΠΟΣ. στο διασφαλιζει η ισορροπημενη διατροφη και η αργη απωλεια αυτο.... αρκει να μην κανεις του κεφαλιου σου φυσικα, οπως να μειωνεις τους ποντους σου κλπ
Ναι σίγουρα αλλά τώρα είναι πιο σίγουρο διότι σου τονίζουνε να τρώς πρωτεινούχα γεύματα, σε αναγκάζουνε μια φορά την ημέρα τουλάχιστον να τρως ψάρι η κοτόπουλο οπότε παίρνεις τα δομικά στοιχεία. Με το φλεξιποιντς σου εδινε την ελευθερία να φάς ότι θες φυσικά αλλά δεν σου τόνιζε ιδιαίτερα την σημασία της πρωτείνης. Θυμαμαι η αρχηγός μας έλεγε κτυπαμε τον οργανισμο με πρωτεινουχα γεύματα κοκ... αλλά τα βιβλιαράκια δεν το λέγανε όμως. Τώρα, το κοτόπουλο και το καλό ψάρι, και φύσικα και το γάλα είναι στα φιλινγκ εντ χελθι φουντς ;-). το πιασες έτσι;
στο υστερογραφο σου συμφωνω. αυτο ειπα κι εγω. μπορει να εχεις περισσοτερους ποντους αλλα στο συνολο τρως περιπου ιδιες ποσοτητες (γιατι και οι τροφες εχουν περισσοτερους ποντους), δεν τρως περισσοτερο...
αν όμως φτιάξεις ένα γλυκό με συστατικά που έχουνε πιο πολύ γάλα πχ και πρωτείνη, τότε μπορείς να φας και δύο κομμάτια γλυκό εκεί που θα έτρωγε ένα σε κάποο που έχει πολύ υδατάνθρακα. Δηλαδή ένα ωραίο παντ με φράουλα και γιαούρτι πω πω μιλάμε ένα μεσαίο κομμάτι έχει 5 πρ.π, και το τρως και χορταίνεις. Θες κάτι παραπάνω; Τρως και δεύτερο αλλά τρως και υγιεινά όμως. Σε αντίθεση με τις σοκολάτες κοκ (αν και οι συνταγες για σοκολατίνες και σοκολατοειδή μέσα στο βιβλίο το νέο είναι άφθονες και αυτές υγιεινές, αλλά γενικά με πιο πολλούς πόντους απο ότι τα άλλα).
Τεσπα, ότι βολεύει τον καθέναν. Εγώ έκανα το παλιό, έχασα αρκετά και τώρα συνεχίζω με το νεο που εξακολουθώ να πιστεύω οτι είναι πιο χορταστικό και πιο φουλ απο το παλιό :Ρ.Και πιστεύω θα μπορέσω να το τηρώ σε καθημερινή βάση ακόμα και στην συντήρηση. για κάποιον περίεργο λόγο, το παλιό δεν το μπορούσα. Δεν ξέρω, είναι το πεδόμετρο που εμπνέει, οι εβδομαδιαιοι πόντοι, δεν ξέρω!
- 11-07-2011, 18:29 #3137
Originally posted by Μαρία.
http://s1086.photobucket.com/albums/.../adunatismaWW/
Αν έκανα έντιτ στο ποστ επάνω, δοκίμασε κι εδώ.
ο δικος μου κατάλογος δεν έχει πεταλουδίτσα πάντως :Ρ
11-07-2011, 18:34 #3138
Originally posted by Μάριος
......
Ναι σίγουρα αλλά τώρα είναι πιο σίγουρο διότι σου τονίζουνε να τρώς πρωτεινούχα γεύματα, σε αναγκάζουνε μια φορά την ημέρα τουλάχιστον να τρως ψάρι η κοτόπουλο οπότε παίρνεις τα δομικά στοιχεία. Με το φλεξιποιντς σου εδινε την ελευθερία να φάς ότι θες φυσικά αλλά δεν σου τόνιζε ιδιαίτερα την σημασία της πρωτείνης. Θυμαμαι η αρχηγός μας έλεγε κτυπαμε τον οργανισμο με πρωτεινουχα γεύματα κοκ... αλλά τα βιβλιαράκια δεν το λέγανε όμως. Τώρα, το κοτόπουλο και το καλό ψάρι, και φύσικα και το γάλα είναι στα φιλινγκ εντ χελθι φουντς ;-). το πιασες έτσι;
.......
Τεσπα, ότι βολεύει τον καθέναν. Εγώ έκανα το παλιό, έχασα αρκετά και τώρα συνεχίζω με το νεο που εξακολουθώ να πιστεύω οτι είναι πιο χορταστικό και πιο φουλ απο το παλιό :Ρ.Και πιστεύω θα μπορέσω να το τηρώ σε καθημερινή βάση ακόμα και στην συντήρηση. για κάποιον περίεργο λόγο, το παλιό δεν το μπορούσα. Δεν ξέρω, είναι το πεδόμετρο που εμπνέει, οι εβδομαδιαιοι πόντοι, δεν ξέρω!
στο αρχικο προγραμμα ειχε υποχρεωτικες πρωτεινες και η δομη του προγραμματος σε υποχρεωνε να τις τρως, διοτι ειχες πχ, 2 ποντους απο δημητριακα, 2 ποντους απο γαλα, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΧΩΡΙς ΛΙΠΟΣ(με λιγες εξαιρεσεις, πολυ λιγες),3 ποντους φρουτα και τουλαχιστον 6 πρωτεινες, και απο κει και περα αναλογα με τους ποντους του καθενα, προσεθετε το πολυ μια ακομα μεριδα δημητριακα και οτι παραπανω ποντους ειχε ΜΟΝΟ απο πρωτεινες, απο τις οποιες, κρεας κοκκινο 1 φορα τη βδομαδα και ολες τις αλλες κοτοπουλο- ψαρι αντε και μια συκωτι.
κι αν εβλεπες τα διαιτολογια ειχαν ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ πρωτεινη πρωι μεσημερι βραδυ. ποτε δεν σου ελεγαν οτι αρκει να εχεις το συνολο των ποντων. επρεπε να κανεις και επιλογη απο τις ομαδες τροφων.
συμφωνω να κανεις αυτο που σε βολευει καλυτερα, καμια αντιρρηση. ισα ισα...
δλδ, που λεει ο λογος, ακομα και ψυχολογικος να ειναι ο λογος (καινουργιο κοσκινακι μου δηλαδη) εφοσον λειτουργει, ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!
11-07-2011, 18:37 #3139
tinypic έχω λογαριασμό, αλλά ήθελα να κάνω καινούριο και με έβγαζε απ'ευθείας στο photobucket. Είναι το ίδιο και το αυτό όμως. Απλά το tinypic παραμένει για παλιούς χρήστες που έχουν άλμπουμς κλπ εκεί μέσα, για τους νέους στέλνει απ'ευθείας στο photobucket. Ένιγουέι! Ίδιος δεν είναι ο "υπολογιστής";
Όσον αφορά τις πρωτείνες κλπ.. στα αμερικάνικα βιβλιαράκια που έχω αναφέρει αναλυτικά κάποιες διατροφικές συνήθειες, οι οποίες στην ουσία αποτελούν περιληπτικά το πλάνο, στο οποίο περιλαμβάνει τις πρωτείνες σε καθημερινή βάση είτε είναι κρέας είτε ψάρι είτε όσπρια!
11-07-2011, 18:37 #3140
http://s1086.photobucket.com/albums/.../adunatismaWW/
Αν έκανα έντιτ στο ποστ επάνω, δοκίμασε κι εδώ.
ο δικος μου κατάλογος δεν έχει πεταλουδίτσα πάντως :Ρ
πολυ καλα τα εντυπακια παιδια, αν βρειτε και τπτ αλλο καλο, αναρτηστε!
11-07-2011, 18:40 #3141
tinypic έχω λογαριασμό, αλλά ήθελα να κάνω καινούριο και με έβγαζε απ'ευθείας στο photobucket. Είναι το ίδιο και το αυτό όμως. Απλά το tinypic παραμένει για παλιούς χρήστες που έχουν άλμπουμς κλπ εκεί μέσα, για τους νέους στέλνει απ'ευθείας στο photobucket. Ένιγουέι! Ίδιος δεν είναι ο "υπολογιστής";
Όσον αφορά τις πρωτείνες κλπ.. στα αμερικάνικα βιβλιαράκια που έχω αναφέρει αναλυτικά κάποιες διατροφικές συνήθειες, οι οποίες στην ουσία αποτελούν περιληπτικά το πλάνο, στο οποίο περιλαμβάνει τις πρωτείνες σε καθημερινή βάση είτε είναι κρέας είτε ψάρι είτε όσπρια!
11-07-2011, 18:42 #3142
Originally posted by 2sweet2b4go10
......
.......
στο αρχικο προγραμμα ειχε υποχρεωτικες πρωτεινες και η δομη του προγραμματος σε υποχρεωνε να τις τρως, διοτι ειχες πχ, 2 ποντους απο δημητριακα, 2 ποντους απο γαλα, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΧΩΡΙς ΛΙΠΟΣ(με λιγες εξαιρεσεις, πολυ λιγες),3 ποντους φρουτα και τουλαχιστον 6 πρωτεινες, και απο κει και περα αναλογα με τους ποντους του καθενα, προσεθετε το πολυ μια ακομα μεριδα δημητριακα και οτι παραπανω ποντους ειχε ΜΟΝΟ απο πρωτεινες, απο τις οποιες, κρεας κοκκινο 1 φορα τη βδομαδα και ολες τις αλλες κοτοπουλο- ψαρι αντε και μια συκωτι.
κι αν εβλεπες τα διαιτολογια ειχαν ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ πρωτεινη πρωι μεσημερι βραδυ. ποτε δεν σου ελεγαν οτι αρκει να εχεις το συνολο των ποντων. επρεπε να κανεις και επιλογη απο τις ομαδες τροφων.
συμφωνω να κανεις αυτο που σε βολευει καλυτερα, καμια αντιρρηση. ισα ισα...
δλδ, που λεει ο λογος, ακομα και ψυχολογικος να ειναι ο λογος (καινουργιο κοσκινακι μου δηλαδη) εφοσον λειτουργει, ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!
εσύ πρέπει να αναφέρεσαι στο πρώτο πρώτο, πρίν το φλεξιποιντς. Ναι οκ αυτό εγώ δεν το γνωρίζω οπότε οτι και να σου πώ θα είναι εικασίες. Ξέρω μόνο απο την Μαρία που έλεγε κάτι για μονάδες.
Βασικά φτιάξανε το φλέξι για να μην αισθάνεσαι τόσο αιχμάλωτος - και καλά κάνανε - αλλά δεν λάβανε υπόψιν τους τις ενεργειακές μετατροπές. ε αυτό κάνανε με το νέο ουσιαστικά... Δηλαδή το νέο είναι συνδυασμός αμα το σκεφτείς φλέξι και παλιου! Ουάου!
Πάλι έχει 5 μερίδες φρουτα/λαχανικά, τουλάχιστον 2 μερίδες γαλακτομικά. το νερό κοκ... αυτά δεν έχουνε αλλάξει απο τότε πιστεύω. Ε και γιατί να αλλάξουνε, βάση κάθε υγιεινής διατροφής είναι.
δεν ειναι τόσο πολύ οτι απλά είναι καινούριο το πρόγραμμα. Αισθάνεσαι οτι αυτό που τρώς και ο τρόπος που το μετράς αντικατροπτίζει καλύτερα τι συμβαινει στο σώμα σου. και επμένω το πεδόμετρο που το έχεις συνεχώς επάνω σου σε αναγκάζει να περπατάς και να γυμνάζεσαι! είναι και τα σύνεργα. το κλίκερ, το νέο τράκ, (αν και το παλιο το λατρεύω και κάνοντας κάποιες τροποιήσεις στον εβδομαδιαίο πίνακα συνεχίζω και το κάνω χρήση :Ρ), είναι όλα μαζί!
11-07-2011, 18:44 #3143
αρα μαριε μαλλον επανερχονται στο παλιο, απλα κανουν πιο μεγαλη αναλυση της περιεκτικοτητας...
δυστυχως εχω φωτοτυπιες των 4 πρωτων εβδομαδων που ειναι ασπρομαυρες και δεν βλεπω να εχει νοημα να τις σκαναρω. θα σας γραψω καποια στιγμη τις υποχρεωτικες μεριδες αλλα στις ειπα στο περιπου..
11-07-2011, 18:46 #3144
ποιο λες παλιο τρακ? ειναι στα εντυπα που σκαναρες?
11-07-2011, 18:51 #3145
ποιο λες παλιο τρακ? ειναι στα εντυπα που σκαναρες?
βγάλανε νέο τώρα, προσαρμοσμένο στο νέο πρόγραμμα. Έχω σκανάρει μερικές σελίδες αλλά δεν το έχω τελειώσει ακόμα. δεν είναι οπως το παλιό, πρέπει να σκαναριστεί όλο. Καθε βδομάδα έχει διαφορετικό χρώμα και πάνω γράφει αριθμό εβδομάδας κοκ. Εχω κάνει τις 4 πρώτες εβδομάδες, ε σιγά σιγά θα το κάνω κι αυτό!
αμα πας καμιά 30 σελίδες πιο πίσω περίπου σε μερικά προηγούμενα πόστς μου απο τα πρώτα πρώτα είχα αναρτήσει και την βασική πράσινη εβδομάδα, απο το πράσινο που σου δίνανε σε εβδομαδιαία βάση. Αν δηλαδή προτιμάς το μουντό το μονότονο το πράσινο, κατεβασε τα. είναι καρφιτσωμένα μέσα στο ίδιο το φόρουμ!
11-07-2011, 18:52 #3146
30 σελιδες πιο πριν στο θρεντ που ειμαστε τωρα εννοεις?
11-07-2011, 18:53 #3147
30 σελιδες πιο πριν στο θρεντ που ειμαστε τωρα εννοεις?
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...=1122&page=115
ενταξει δεν ήτανε τόσο πίσω. έλα ρίξε μια ματιά! κάνε δεξί κλίκ και σέιβ!
11-07-2011, 18:56 #3148
Γενικά τώρα το κάθε πλάνο των ww λίγο πολύ είναι το ίδιο. Επαλαμβάνω ότι προσαρμόζεται ανάλογα την εποχή και τις συνήθειες που έχει κανείς. Εγώ είχα αρχίσει για παράδειγμα, το πρόγραμμά τους με τις ανταλλαγές. Μια χαρά ήταν, αλλά δεν γινόταν να το προχωρήσω λόγω οικονομικής στενότητας. Έτσι άρχισα το φλέξι. Είναι καλύτερα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθένα μας. Πάνω κάτω ξέρουμε τι πρέπει να τρώμε καθημερινά και βολεύει αφάνταστα, ειδικά αν δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς ειδικά με την δική σου διατροφή, λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων (που όσα ποδόμετρα και να'χεις περπατάς θες δεν θες)!!!
11-07-2011, 18:58 #3149
Γενικά τώρα το κάθε πλάνο των ww λίγο πολύ είναι το ίδιο. Επαλαμβάνω ότι προσαρμόζεται ανάλογα την εποχή και τις συνήθειες που έχει κανείς. Εγώ είχα αρχίσει για παράδειγμα, το πρόγραμμά τους με τις ανταλλαγές. Μια χαρά ήταν, αλλά δεν γινόταν να το προχωρήσω λόγω οικονομικής στενότητας. Έτσι άρχισα το φλέξι. Είναι καλύτερα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθένα μας. Πάνω κάτω ξέρουμε τι πρέπει να τρώμε καθημερινά και βολεύει αφάνταστα, ειδικά αν δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς ειδικά με την δική σου διατροφή, λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων (που όσα ποδόμετρα και να'χεις περπατάς θες δεν θες)!!!
11-07-2011, 19:04 #3150
λοιπον
στο προγραμμα "γρηγορη επιτυχια"
οι ημερησιες μοναδες μοιραζονταν σε γυναικων-ανδρων-νεαρων ατομων
πχ
γυναικες: φρουτα 2-3 μον.
λαχανικα 3 μον. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
λιπη 3
πρωτεινες 5-6
ψωμι 2
γαλα 2
ανδρες : φρουτα 3-4
λαχανικα 3 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
λιπη 3
πρωτεινες 7-8
ψωμι 4
γαλα 2
ΟΜΩΣ
αυγα μεχρι 3 τη βδομαδα
τυρι μεχρι 4 τη βδομαδα
κοκκινο κρεας μεχρι 12 τη βδομαδα
συκωτι μεχρι 4 τη βδομαδα
προαιρετικες θερμιδες 150 τη βδομαδα (1η βδομαδα γραφω)
μεχρι την τεταρτη εβδομαδα, οι προαιρετικες θερμιδες αυξανονταν σταδιακα και εφταναν τις 400 και προστεθηκε αλλη μια μοναδα δημητριακων σε καθε φυλο (δλδ γυναικες:συνολο 3, ανδρες συνολο:5)
ο καταμερισμος αυτος σε οδηγουσε στην καταναλωση υγιεινων συνδυασμων με κυρια καταναλωση πρωτεινων, πολυ λιγο λιπος, λιγο ψωμι.
οι μοναδες σαν αντιστοιχια, σαν βαρος κλπ ειναι οι μοναδες για τις οποιες μιλαει και το φλεξιποιντ δλδ 1 ποντος ψωμι= 1 φετα του τοστ η 2 φρυγανιες μικρες, 1 μοναδα τυρι=30γρ κανονικο η 60 κοτατζ κλπ...
Πώς να ξεπεράσω την μοναξιά;
12-07-2025, 14:15 in Σχέσεις και Επικοινωνία