Results 3,151 to 3,165 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
11-07-2011, 19:07 #3151
και τα διαιτολογια των 4 πρωτων εβδομαδων ηταν ετοιμα διαιτολογια ,αναλυτικα, οπου σε καθε επιλογη διπλα υπηρχε αδεια γραμμη για να συμπληρωσεις οποια αλλη ισοτιμη επιλογη ηθελες απο τους καταλογους τροφιμων ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΙΔΙΩΝ ΠΟΝΤΩΝ.
δλδ 3 μεριδες πρωτεινες κοτοπουλοου τις αλλαζες με πρωτεινες ψαριου η αυγου η οτιδηποτε..
- 11-07-2011, 19:11 #3152
παιδια, εγω μετα απο χρονο γνωριμιας με το ΓΓ το εκανα σε ελευθρη μεταφραση ως εξης.
ετρωγα υποχρεωτικα 2 κανονικες σαλατες και 1-2 φρουτα την ημερα . ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ
και απο κει και περα 1 μικρη μεριδα οποιοδηποτε φαι,εκτος απο τηγανητο, κανενα κουλουρι για πρωινο η κατι αναλογο (τα ξερετε) και καπως ετσι ειχα χασει πολλα κιλα
αυτη ειναι η φιλοσοφια του προγραμματος
απλα το περιπου με το ακριβως, διαφερουν στο οτι με το περιπου , μπορεις ευκολα να ξεφυγεις.
γιαυτο θα επανερθω μεχρι να μου γινει συνηεθια, γιατι αλλιως δεν γινεται
11-07-2011, 20:21 #3153
Καλησπέρα και από μένα!
Πω πω, τι ευχάριστη έκπληξη να γυρνάς από μίνι τριήμερες διακοπές και να διαπιστώνεις ότι εν μέσω θέρους οι συζητήσεις στο τόπικ διεξάγονται κανονικά!
Έλειπα στην Αθήνα για την πιο λυτρωτική εμπειρία της ζωής μου, καθώς παρακολούθησα το συγκλονιστικό The Wall live, από τον Roger Waters...
Ό,τι και να γράψω για τη συναυλία δεν μπορεί να αποδόσει ούτε στο εκατομμυριοστό τα συναισθήματα, την ένταση, τα μηνύματα, την παρουσίαση, τα εφέ, την ενέργεια αυτού που είδα.
Στο διάλειμμα και στο τέλος κοιταζόμασταν μεταξύ μας, το μισό γήπεδο έκλαιγε, δεν είναι υπερβολή... Όποιος νωρίζει το Wall καταλαβαίνει πώς ένιωσε ένας άνθρωπος που το ακούει 30 χρόνια...
Ο δε ήχος ήταν σοκαριστικός...
Κλείνει εδώ η παρένθεση και πάμε στα των προγραμμάτων... Πολύ ενδιαφέρουσες οι απόψεις και η προβληματική που αναπτύσσεται. Εγώ θα πω το εξής ως παλιό μέλος: όποιο πρόγραμα και να εφαρμόσεις, εάν το εφαρμόσεις πιστά, θα αδυνατίσεις. Θέλει προγραμματισμό σκέψης και πιστή εφαρμογή.
Συμφωνώ με το Μάριο ότι το τελευταίο προγραμμα είναι η τελειοποίηση θα λέγαμε όλων και συμβαδίζει με τις σύγχρονες αντιλήψεις περί διατροφής.
Και τα προηγούμενα όμως είχαν κανόνες και στα ww ισχύει η αρχή του μέτρου, όπως λέει και η 2sweet2b4go10.
Λατρεύω το πρόγραμμα και η φιλοσοφία τους, είναι τρόπος ζωής και όχι μια δίαιτα που θα την κάνεις για να χάσεις τα κιλά και μετά να επιστρέψεις στις παλιές σου συνήθειες, τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές αυτά.
Δυστυχώς, μετά από μια καλή πορεία τριών εβδομαδων, το τριήμερο στην Αθήνα έκανα πολλές παρασπονδίες, με αποτέλεσμα αύριο η ζυγαριά να δείξει το αναμενόμενο.
Κάνω λοιπόν μια νέα αρχή από αύριο και από τώρα και στο εξής θα είμαι υπόδειγμα συνέπειας. Το υπογράφω.
Να είστε καλά και συγχαρητήρια Μαρία για τη νέα απώλεια βάρους.
Μάριε, συνέχισε κανονικά και δυνατά!
2sweet, σου εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!
Όλα να πάνε κατ' ευχήν σε όλους και όλες!
11-07-2011, 20:22 #3154
Originally posted by 2sweet2b4go10
παιδια, εγω μετα απο χρονο γνωριμιας με το ΓΓ το εκανα σε ελευθρη μεταφραση ως εξης.
ετρωγα υποχρεωτικα 2 κανονικες σαλατες και 1-2 φρουτα την ημερα . ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ
και απο κει και περα 1 μικρη μεριδα οποιοδηποτε φαι,εκτος απο τηγανητο, κανενα κουλουρι για πρωινο η κατι αναλογο (τα ξερετε) και καπως ετσι ειχα χασει πολλα κιλα
αυτη ειναι η φιλοσοφια του προγραμματος
απλα το περιπου με το ακριβως, διαφερουν στο οτι με το περιπου , μπορεις ευκολα να ξεφυγεις.
γιαυτο θα επανερθω μεχρι να μου γινει συνηεθια, γιατι αλλιως δεν γινεται
ε κάπως έτσι, κι αυτό σωστο είναι που λές
Βασικά ο κάθε άνθρωπος το εξατομικεύει επάνω του. Κυριολεκτικά. Εμένα μου αρέσει που μπορώ να τρώω ότι θέλω στην σωστή βέβαια ποσότητα. δεν νιώθω πιεσμένος!
11-07-2011, 20:46 #3155
p_k δεν πειράζει αν έκανες παρασπονδίες. Μίνι διακοπούλες πήγες, απόλαυσες Pink Floyd... Τι άλλο πια να θες; Ότι κιλό κι αν έβαλες εσύ θα το χάσεις, όπως και να'χει. Πάντα ήσουν συνεπής!
11-07-2011, 20:48 #3156
Originally posted by Μαρία.
p_k δεν πειράζει αν έκανες παρασπονδίες. Μίνι διακοπούλες πήγες, απόλαυσες Pink Floyd... Τι άλλο πια να θες; Ότι κιλό κι αν έβαλες εσύ θα το χάσεις, όπως και να'χει. Πάντα ήσουν συνεπής!
Μου δίνεις κουράγιο να ξεκινήσω!
12-07-2011, 11:20 #3157
5/7 .......... 93,4
12/7 .......... 94,4
1 κιλό επάνω
Νέα αρχή από σήμερα, με ημέρα ζυγίσματος την Τρίτη.
Αυτήν τη φορά, όλα θα γίνουν σωστά.
Καλημέρα!
12-07-2011, 11:33 #3158
καλή επιτυχία σε όλους σας! πως πάει το καλοκαίρι; εμένα πριν λίγες μέρες ήρθε στον κόσμο ο βαπτιστικός μου
ο οποίος μας έκανε όλους να πετάμε απ'την χαρά μας! τον οκτώβριο με το καλό θα γίνει πνευματικό μου παιδί. Μαζί με όλες τις χαρές, εντατικοποιώ και τις προσπάθειες για απώλεια κιλών.
Σας παρακολουθώ αλλά δεν σας προλαβαίνω πλεον με τόσες πληροφορίες, τόσες αγορές και τόσους πόντους! εγώ συνεχίζω με το πρόγραμμα των ww από τα βιβλιαράκια που έχω από αγγλία, τους πόντους δλδ οι οποίοι αντιστοιχούν σε τροφές που έχουμε αναρτήσει κι εδώ στο weight watchers points. Δεν έχω χρόνο για αλλαγές και προσαρμογές για την ώρα γι αυτό και δεν μπαίνω καν στην διαδικασία. Κάθε πρόοδος όμως είναι πρόοδος γι αυτό καλά κάνετε κι ενημερώνεστε. Όπως και να'χει ξερω από την εμπειρία μου ότι και τα προηγούμενα προγράμματα λειτουργούν, πολύ απλά γιατί σου δίνει το μέτρο!
σας χαιρετώ όλους!
12-07-2011, 11:43 #3159
Μήπως να κοιτάζατε και της Αυστραλίας; Εγώ που έχω σε δισκάκι το πρώτο πρώτο πρόγραμμα των πόντων (που έχουν βγάλει τα ww Αυστραλίας & Ν. Ζηλανδίας) περιλαμβάνει και ελληνικά φαγητά. Το προτείνω μιας και στην Αυστραλία έχουμε αρκετά πατριωτάκια μήπως τα εκεί ww έχουν προσθέσει και πάλι ελληνικά φαγητά στο νέο πρόγραμμα των πόντων.
12-07-2011, 11:45 #3160
p_k ζηλεύω απίστευτα που πήγες στη συγκεκριμένη συναυλία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12-07-2011, 13:48 #3161
Originally posted by p_k
Καλησπέρα και από μένα!
Πω πω, τι ευχάριστη έκπληξη να γυρνάς από μίνι τριήμερες διακοπές και να διαπιστώνεις ότι εν μέσω θέρους οι συζητήσεις στο τόπικ διεξάγονται κανονικά!
Έλειπα στην Αθήνα για την πιο λυτρωτική εμπειρία της ζωής μου, καθώς παρακολούθησα το συγκλονιστικό The Wall live, από τον Roger Waters...
Ό,τι και να γράψω για τη συναυλία δεν μπορεί να αποδόσει ούτε στο εκατομμυριοστό τα συναισθήματα, την ένταση, τα μηνύματα, την παρουσίαση, τα εφέ, την ενέργεια αυτού που είδα.
Στο διάλειμμα και στο τέλος κοιταζόμασταν μεταξύ μας, το μισό γήπεδο έκλαιγε, δεν είναι υπερβολή... Όποιος νωρίζει το Wall καταλαβαίνει πώς ένιωσε ένας άνθρωπος που το ακούει 30 χρόνια...
Ο δε ήχος ήταν σοκαριστικός...
Κλείνει εδώ η παρένθεση και πάμε στα των προγραμμάτων... Πολύ ενδιαφέρουσες οι απόψεις και η προβληματική που αναπτύσσεται. Εγώ θα πω το εξής ως παλιό μέλος: όποιο πρόγραμα και να εφαρμόσεις, εάν το εφαρμόσεις πιστά, θα αδυνατίσεις. Θέλει προγραμματισμό σκέψης και πιστή εφαρμογή.
Συμφωνώ με το Μάριο ότι το τελευταίο προγραμμα είναι η τελειοποίηση θα λέγαμε όλων και συμβαδίζει με τις σύγχρονες αντιλήψεις περί διατροφής.
Και τα προηγούμενα όμως είχαν κανόνες και στα ww ισχύει η αρχή του μέτρου, όπως λέει και η 2sweet2b4go10.
Λατρεύω το πρόγραμμα και η φιλοσοφία τους, είναι τρόπος ζωής και όχι μια δίαιτα που θα την κάνεις για να χάσεις τα κιλά και μετά να επιστρέψεις στις παλιές σου συνήθειες, τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές αυτά.
Δυστυχώς, μετά από μια καλή πορεία τριών εβδομαδων, το τριήμερο στην Αθήνα έκανα πολλές παρασπονδίες, με αποτέλεσμα αύριο η ζυγαριά να δείξει το αναμενόμενο.
Κάνω λοιπόν μια νέα αρχή από αύριο και από τώρα και στο εξής θα είμαι υπόδειγμα συνέπειας. Το υπογράφω.
Να είστε καλά και συγχαρητήρια Μαρία για τη νέα απώλεια βάρους.
Μάριε, συνέχισε κανονικά και δυνατά!
2sweet, σου εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!
Όλα να πάνε κατ' ευχήν σε όλους και όλες!
δεν πειράζει για τις παρασπονδίες σου, όλοι τις κάνουμε...
Το θέμα είναι να τις σώζουμε!
Επίσης θεωρώ ότι αν μια φορά τον μήνα κάνεις και καμιά εχμ, οκ, φοβερή... ζαβολιά δεν χάλασε ο κόσμος. Το θέμα είναι να μην συνεχίαεις έτσι γιατί αλλιώς δεν θα μπει απλα ένα αλλά 10!
Καλή επιστροφή σου λοιπόν, και μπράβο σου που πέρασες τόσο ωραία στην συναυλία.
εμείς εδώ καιγόμαστε κλασσικά. Εγώ και η συνονοματη μου είμαστε ολ ταιμ κλάσσικ. Στο τέλος θα μας βαρεθείτε χεχε
12-07-2011, 13:49 #3162
Originally posted by p_k
5/7 .......... 93,4
12/7 .......... 94,4
1 κιλό επάνω
Νέα αρχή από σήμερα, με ημέρα ζυγίσματος την Τρίτη.
Αυτήν τη φορά, όλα θα γίνουν σωστά.
Καλημέρα!
δυναμικά!
12-07-2011, 13:50 #3163
12-07-2011, 13:54 #3164
Originally posted by mendom76
Μήπως να κοιτάζατε και της Αυστραλίας; Εγώ που έχω σε δισκάκι το πρώτο πρώτο πρόγραμμα των πόντων (που έχουν βγάλει τα ww Αυστραλίας & Ν. Ζηλανδίας) περιλαμβάνει και ελληνικά φαγητά. Το προτείνω μιας και στην Αυστραλία έχουμε αρκετά πατριωτάκια μήπως τα εκεί ww έχουν προσθέσει και πάλι ελληνικά φαγητά στο νέο πρόγραμμα των πόντων.
Προσωπικά θα έλεγα αν γνωρίζετε καμιά άλλη γλώσσα πλην των αγγλικών καλά να προτιμήσετε αυτή και όχι την αγγλική Εκεί η κουζινα τους είναι πολύ διαφορετική απο την ελληνική, δεν θα σας καλύπτει ο σύντροφος διατροφής! Βέβαια δεν ξέρω και με τις άλλες εκδόσεις τι γίνεται αλλά ακόμα και η γερμανική πρέπει να είναι πιο κοντά στις ελληνικές μαγειρεμένες μερίδες. ʼσε που στο αγγλικό επειδή οι άγγλοι τρώνε κυρίως σε μεγάλες αλυδίσες εστιατορίων ο κατάλογος δεν το πάει με βάση το είδος του φαγητου και την μερίδα αλλά με βάση τα φαγητά κάθε εστιατορίου. Μερικά ονόματα δεν τα καταλαβαίνω καν λολ...
Οπότε συμβουλή. ψάξτε όλα τα ευρωπαικα και βρείτε ποιο σας ταιριάζει!
Εκτός αν παραγγείλετε όλο το αμερικάνικο απο άμαζον, νομίζω υπάρχει όλο το πακέτο!
Διαλέγετε και παίρνετε!
12-07-2011, 14:03 #3165
Originally posted by Nefeli-
καλή επιτυχία σε όλους σας! πως πάει το καλοκαίρι; εμένα πριν λίγες μέρες ήρθε στον κόσμο ο βαπτιστικός μουο οποίος μας έκανε όλους να πετάμε απ'την χαρά μας! τον οκτώβριο με το καλό θα γίνει πνευματικό μου παιδί. Μαζί με όλες τις χαρές, εντατικοποιώ και τις προσπάθειες για απώλεια κιλών.
Σας παρακολουθώ αλλά δεν σας προλαβαίνω πλεον με τόσες πληροφορίες, τόσες αγορές και τόσους πόντους! εγώ συνεχίζω με το πρόγραμμα των ww από τα βιβλιαράκια που έχω από αγγλία, τους πόντους δλδ οι οποίοι αντιστοιχούν σε τροφές που έχουμε αναρτήσει κι εδώ στο weight watchers points. Δεν έχω χρόνο για αλλαγές και προσαρμογές για την ώρα γι αυτό και δεν μπαίνω καν στην διαδικασία. Κάθε πρόοδος όμως είναι πρόοδος γι αυτό καλά κάνετε κι ενημερώνεστε. Όπως και να'χει ξερω από την εμπειρία μου ότι και τα προηγούμενα προγράμματα λειτουργούν, πολύ απλά γιατί σου δίνει το μέτρο!
σας χαιρετώ όλους!
να τον χαίρεσαι τον μικρό! Να ζήσει να γίνει μεγάλος και τρανός!
Συμφωνώ ότι όποιο πρόγραμμα και να κάνεις θα χάσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό.
Πάντως συμβουλη μου προς όλους πυ κάνουνε το φλέξι. Κάντε το κόλπο με τους εβδομαδιαίους πόντους, όπως είναι κανόνας στο νέο σύστημα. Δηλαδή τους 4π που μπορείτε να τους αποθηκεύσετε καθημερινά να τους βάζετε στην άκρη απο την αρχή (4 επι 7, 28 πόντοι!) και να τους έχετε καβάτζα μέσα στην εβδομάδα για ότι προκύψει! Κανένα έκτακτο γλυκό, καμία έκτακτη έξοδος κοκ. Η απλά θα ειναι το δύκτι ασφαλείας σας σε περίπτωση που ξεφεύγετε μια μέρα πχ 7 8 πόντους παραπανω. Πίστεψτε το, πιάνει!
Έτσι θα έχετε και γενικά μικρότερο ημερήσιο στόχο με αποτέλεσμα να είστε πιο συγκρατημένοι.
Ο κανόνας είναι οτι δεν μεταφερονται απο βδομαδα σε βδομάδα. Γιουζ ιτ ορ λουζ ιτ!
καλημέρα νεφέλι!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....