Results 3,166 to 3,180 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
12-07-2011, 16:01 #3166
Originally posted by Μάριος
Originally posted by mendom76
Originally posted by Μαρία.
Μήπως να κοιτάζατε και της Αυστραλίας; Εγώ που έχω σε δισκάκι το πρώτο πρώτο πρόγραμμα των πόντων (που έχουν βγάλει τα ww Αυστραλίας & Ν. Ζηλανδίας) περιλαμβάνει και ελληνικά φαγητά. Το προτείνω μιας και στην Αυστραλία έχουμε αρκετά πατριωτάκια μήπως τα εκεί ww έχουν προσθέσει και πάλι ελληνικά φαγητά στο νέο πρόγραμμα των πόντων.
Προσωπικά θα έλεγα αν γνωρίζετε καμιά άλλη γλώσσα πλην των αγγλικών καλά να προτιμήσετε αυτή και όχι την αγγλική Εκεί η κουζινα τους είναι πολύ διαφορετική απο την ελληνική, δεν θα σας καλύπτει ο σύντροφος διατροφής! Βέβαια δεν ξέρω και με τις άλλες εκδόσεις τι γίνεται αλλά ακόμα και η γερμανική πρέπει να είναι πιο κοντά στις ελληνικές μαγειρεμένες μερίδες. ʼσε που στο αγγλικό επειδή οι άγγλοι τρώνε κυρίως σε μεγάλες αλυδίσες εστιατορίων ο κατάλογος δεν το πάει με βάση το είδος του φαγητου και την μερίδα αλλά με βάση τα φαγητά κάθε εστιατορίου. Μερικά ονόματα δεν τα καταλαβαίνω καν λολ...
Οπότε συμβουλή. ψάξτε όλα τα ευρωπαικα και βρείτε ποιο σας ταιριάζει!
Εκτός αν παραγγείλετε όλο το αμερικάνικο απο άμαζον, νομίζω υπάρχει όλο το πακέτο!
Διαλέγετε και παίρνετε!
- 12-07-2011, 16:04 #3167
Μάριε επί αυτού που αναφέρεις στο αμερικάνικο φλέξι σου δίνει να χρησιμοποιήσεις όποτε εσύ θες 35 πόντους. Σου λέει: "αρχίζεις την εβδομάδα σου με 35 πόντους και καλό είναι να μην του χρησιμοποιήσεις όλους." Στους δίνει με το σκεπτικό ότι στην περίπτωση που ένα βράδυ έχεις έξοδο ή μια κοινωνική υποχρέωση που συμπεριλαμβάνει και το γνωστό τραπέζωμα, να τους χρησιμοποιήσεις και μόνο για μία μέρα. Ή στην αρχή της εβδομάδας ή στο τέλος της. Αν δεν θες δεν τους χρησιμοποιείς καθόλου και παίζεις με τους ημερήσιους πόντους σου όπως εσύ θέλεις!
Εγώ στάνταρ το βράδυ έφαγα 35... 4 σκαλτσούνια (γεμιστά με καρύδι και μέλι) απ'τα χεράκια της μαμάς πήγαν υπέρ πίστεως! Τώρα απλά αν τύχει μες την εβδομάδα και απομείνει κάνας πόντος έξτρα το χρησιμοποιώ για να φάω καμιά γρανίτα ή κάνα παγωτάκι... Ανάλογα την ζέστη και την διάθεση! :grin:
12-07-2011, 16:07 #3168
mendom76 κοίτα εδώ κι όλη την σελίδα έπειτα να δεις τα πακέτα: http://www.amazon.com/Weight-Watcher...476010&sr=1-14
Το θέμα είναι να κοιτάς τακτικά μήπως κάποιος βάλει και πουλήσει. Όπως πρόσεξα μόνο ένα πακέτο πωλείται.
12-07-2011, 18:41 #3169
Ευχαριστώ Μαρία μου, θα το παρακολουθώ μήπως το πετύχω!!
13-07-2011, 15:19 #3170
Ημέρα ζυγίσματος η Τετάρτη.
Ξεκίνησα.
13-07-2011, 15:21 #3171
ʼντε καλή αρχή! :smilegrin:
13-07-2011, 15:25 #3172
Μαρία, τι άμεση απάντηση!
Σ' ευχαριστώ πολύ. Τι νέα;
Θα εφαρμόσω το Flexipoints τελικά.
13-07-2011, 15:31 #3173
Σουλατσάρω στο φόρουμ γενικά γι' αυτό έλαβες άμεσση απάντηση! :starhit:
13-07-2011, 15:35 #3174
Πάντως η καλή αρχή έγινε!
13-07-2011, 15:39 #3175
Καλή συνέχεια κι απο μένα p_k!!!
16-07-2011, 11:07 #3176
Σ' ευχαριστώ πολύ mendom76!
Καλή συνέχεια και σε σένα!
16-07-2011, 16:30 #3177
Originally posted by p_k
οκ, σε συγχωρουμε για το τριημερο κρεπαλης λογω συναυλιας, κυριως επειδη διασκεδασες τοσο !!!
απο βδομαδα τραγουδαει ο γιαννης ο μπον τζοβι. κανονισε....
και δεν μου λες, για να χω καλο ρωτημα.
τα φλεξποιντς τα κανεις τηρωντας μονο ενα τελικο συνολο ποντων, η ακολουθεις και καποιες υποχρεωτικες μοναδες ομαδων τροφων, οπως 3 λαχανικα 2 φρουτα,2 γαλα κλπ?
16-07-2011, 17:00 #3178
2sweet2b4go10,
οι Bon Jovi δεν είναι του γούστου μου, οπότε περίπτωση διατροφικής κραιπάλης δεν υφίσταται!
Αυτή η χρονιά όμως για μένα είναι χρονιά αλλαγών και επανατοποθετήσεων σε πολλά πράγματα, οπότε πήρα την απόφαση να ξεκινήσω τελικά με το νέο πρόγραμμα, το Points Plus και σήμερα είναι η πρώτη μέρα εφαρμογής!
Όσον αφορά την κατανομή και επιλογή των τροφών, τόσο στο παλιό όσο και στο νέο πρόγραμμα, πρέπει να τηρούνται ορισμένες αρχές: για το flexipoints ήταν 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών, 2 γαλακτοκομικών, 2 ή 3 ορατών λιπών ημερησίως (πχ. ελαιόλαδο).
16-07-2011, 19:47 #3179
Originally posted by p_k
2sweet2b4go10,
οι Bon Jovi δεν είναι του γούστου μου, οπότε περίπτωση διατροφικής κραιπάλης δεν υφίσταται!
Αυτή η χρονιά όμως για μένα είναι χρονιά αλλαγών και επανατοποθετήσεων σε πολλά πράγματα, οπότε πήρα την απόφαση να ξεκινήσω τελικά με το νέο πρόγραμμα, το Points Plus και σήμερα είναι η πρώτη μέρα εφαρμογής!
Όσον αφορά την κατανομή και επιλογή των τροφών, τόσο στο παλιό όσο και στο νέο πρόγραμμα, πρέπει να τηρούνται ορισμένες αρχές: για το flexipoints ήταν 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών, 2 γαλακτοκομικών, 2 ή 3 ορατών λιπών ημερησίως (πχ. ελαιόλαδο).
ναι μερικοί κανόνες, όπως με τα φρούτα και τα λαχανικά, τα γαλακτομικά, το νερό παραμένουνε σταθερά. Αν και με το λίπος πλέον πι καπα δεν το λέει πουθενά στο νέο πρόγραμμα. Στο φλεξιποιντς το τόνιζε, εδώ πέρα όχι. Ποιος ξέρει γιατί...
ε ίσως γιατί ειναι λίγο πολύ γενικός κανόνας που δεν ισχύει σε καθημερινή βάση. Το είχαμε ξαναπεί αυτο πι κάπα. Όταν φας πχ την βραστή πατάτα με το βραστό κοτόπουλο, θα ρίξεις και μια ΚΣ λάδι στην μερίδα και θα το υπολογίσεις στην μερίδα κοκ
Κυρίως αυτό με τις 'ελεύθερες μερίδες' είναι για να μην ρίχνουμε πολύ στην σαλάτα και στο δεύτερο πιάτο. Τις ημέρες πυ δεν τρώμε έτοιμες μαγειρεμένες τυποποιημένες μερίδες η αυτοσχεδιάζουμε τότε 2 - 3 π λάδι ειναι υπερβολικά λίγο. Θα έλεγα μια με δύο ΚΣ ακόμα. εκεί πάνω κάτω. έτσι εμπειρικά!
εγώ συνεχίζω κανονικά το πρόγραμμα, τα σκατώνω ώρες ώρες ιεδικά όταν έχω άγχος με τα μαθήματα αλλα με σώζουνε οι εβδομαδιαίοι πόντοι και οι πόντοι της άσκησης! κυριολεκτικά πι καπα διανύω την ημέρα μεγάλες αποστάσεις εδώ στην αθήνα και το πεδόμετρο παίρνει φωτιά! χαχαχαχαχαχα!
έχουνε υπάρξει εβδομάδες πυ έχω κερδίσει και 50 πόντους απο το απλό περπάτημα! χωριστά τους πόντους απο το τζίμ!
βέβαια η οδηγία είναι οχι πάνω απο 30 την εβδομάδα... και καλά...χεχε
άντε καλή αρχή! και καλό κουράγιο! πήρα και νέα ηλεκτρονική ζυγαριά και αποφασίσα να μετράω κανονικά κάθε εβδομάδα το βάρος μου! εκεί στα ίδια, δεν έχω αλλάξει...
16-07-2011, 20:00 #3180
Originally posted by 2sweet2b4go10
Originally posted by p_k
οκ, σε συγχωρουμε για το τριημερο κρεπαλης λογω συναυλιας, κυριως επειδη διασκεδασες τοσο !!!
απο βδομαδα τραγουδαει ο γιαννης ο μπον τζοβι. κανονισε....
και δεν μου λες, για να χω καλο ρωτημα.
τα φλεξποιντς τα κανεις τηρωντας μονο ενα τελικο συνολο ποντων, η ακολουθεις και καποιες υποχρεωτικες μοναδες ομαδων τροφων, οπως 3 λαχανικα 2 φρουτα,2 γαλα κλπ?
το φλέξι είναι φλέξιμπλ. Δηλαδή τους πόντους τους αξιοποιείς όπως θέλεις εσύ, σε κάποια γενικά πλάισια φυσικά. Όπως είπα και πιο πρίν, και ο πι καπα, υπάρχουνε οι γενικοί κανόνες 5 μερίδες φρούτα και λαχανικά (και προς τα τελικά κιλά δύο μερίδες φρούτα και τρεις λαχανικά, πρόσεξε) - τα οποία έχουνε μηδέν πόντους καλά όχι όλα τα φρούτα, στο φλέξι μερικά ανάλογα με την μερίδα έχουνε πόντους πχ μπανάνα κεράσια κοίτα τον κατάλογο, δύο μερίδες γαλακτοκομικά των οποίων τους πόντους θα τους υπολογίζεις κανονικά, 8 ποτηρια νερό, και 2 - 3 μερίδες ελεύθερες μερίδες λίπος ορατό. Με βάση τον καταλογό τροφών, δεν ξέρω αν τον έχεις, πρέπει να τον έχουνε αναρτημένο εδώ μέσα. Πάντως μην φοβάσαι, έχω σκανάρει σχεδόν και τους δύο καταλόγους τροφών του νέου προγράμματος, κι όταν τελειώσω αυτό θα σκανάρω και τον κατάλογο με τις τροφές απο το φλεξιποιντς. Να τα βλέπετε με εικόνες. Θα σκανάρω και το δεύτεορ βιβλιαράκι που είναι μικρότερο και μιλάει για το κομμάτι της άσκησης... Λίγο υπομονή πλίζ έτσι;
Εσύ Μαρία μην αγχώνεσαι. ο κίτρινος πίνακας είναι σχετικά απλός και σε λίγο θα τον σκανάρω και τον κάνω απλόουντ. έτσι δωράκι για σένα! ;-)
να τον πάρεις κι εσύ σουιτ, να τον εκτυπώσεις και να υπολογίζεις τους πόντους της άσκησης :Ρ! ακόμα και με το απλό περπάτημα κερδίζει πόντους! Και με τις δουλειές τους σπιτιού!
Σουίτ μηδέν πόντοι δεν σημαίνουνε μηδέν θερμίδες... Πρόσεξε έτσι; όταν υπολογίζεις τους πόντους σου στον αρχικό πίνακα ούτως η άλλως 300 θερμίδες τις αφαιρούνε για τα φρούτα και τα λαχανικά. (για να σε αναγκάσουνε να τρώς καθημερινά αυτές τις μερίδες, υγεία πάνω απο όλα!). πάνω κάτω αυτές οι μερίδες των φρούτων και λαχανικών είναι 280 με 320. έχω βγάλει μέσο όρο απο τις στήλες μου! :Ρ
υγ κάνα παραπάνω λαχανικό δεν πειράζει. μην το παρακάνεις όμως
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια