WEIGHT WATCHERS - Page 213
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 213 of 301 FirstFirst ... 113163203211212213214215223263 ... LastLast
Results 3,181 to 3,195 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Μάριε, το πρόγραμμα είναι πολύ καλό, κανείς δεν είπε το αντίθετο!
    Τώρα που το μελέτησα πάρα πολύ καλά, ήρθε η ώρα να το εφαρμόσω. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι θα δουλέψει άψογα! Και όσο το εφαρμόζω τόσο περισσότερο το κατανοώ και καταλαβαίνω τη λογική του.
    Ισόβιο μέλος από το 1996, έχω κάνει πολλά προγράμματα, αυτό όμως είναι όντως το πιο εξελιγμένο.
    Σχετικά με το λίπος, δεν ξέρω τι λέει η αγγλική έκδοση, η αμερικανική όμως που έχω το λέει ξεκάθαρα: 2 κ. γλυκού healthy oils την ημέρα.

Senior Member
    Originally posted by p_k
    Μάριε, το πρόγραμμα είναι πολύ καλό, κανείς δεν είπε το αντίθετο!
    Τώρα που το μελέτησα πάρα πολύ καλά, ήρθε η ώρα να το εφαρμόσω. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι θα δουλέψει άψογα! Και όσο το εφαρμόζω τόσο περισσότερο το κατανοώ και καταλαβαίνω τη λογική του.
    Ισόβιο μέλος από το 1996, έχω κάνει πολλά προγράμματα, αυτό όμως είναι όντως το πιο εξελιγμένο.
    Σχετικά με το λίπος, δεν ξέρω τι λέει η αγγλική έκδοση, η αμερικανική όμως που έχω το λέει ξεκάθαρα: 2 κ. γλυκού healthy oils την ημέρα.
    όχι πι κάπα η αγγλική δεν το λέει πουθενά ξεκάθαρα για το λίπος. λέει οτι πρέπει να τρώμε υγιεινό ελαιόλαδο αλλά εως εκεί. θα το ξανακοιτάξω αλλα πουθενά δεν τονίζει για 2 κγ λάδι την ημέρα. Αυτό το λέει μόνο στο κομμάτι weight loss without tracking, που τρως μονο τα πράσινα φαγητά μέχρι να χορτάσεις και 2 κγ καλό λίπος την ημέρα. Στο βασικό πρόγραμμα δεν το λέει πουθενά! θα το ξανακοιτάξω όμως!

Senior Member
    Originally posted by Μαρία.
    Ο Μάριος αναφέρεται συνήθως για το ProPoints και κάνει τώρα μια εξυπηρέτηση σε μένα για το προηγούμενο πρόγραμμα το flexipoint. Αν θες να αγοράσεις το πακετάκι το καινούριο με το ProPoints θα το βρεις και στο άμαζον. Διάθεση για μετάφραση αρκεί να έχεις!

Και Μάριε ευχαριστώ! Ανεβάζεις κατεβάζεις όποτε θες εσύ... Δεν υπάρχει πρόβλημα. Προηγούνται οι άλλες υποχρεώσεις σου!
    Ελα εξαιρετικά αφιερωμένο σε σένα ;-)

http://s1188.photobucket.com/albums/...view=slideshow

Senior Member
    Αααα! Ευχαριστώ Μάριε! Ίσως να το χρησιμοποιήσω όποτε αρχίσω γυμναστήριο. Για την ώρα είτε περπατάω είτε κολυμπάω οι πόντοι μου είναι μέσα στα ημερήσια πλαίσια! :starhit:

Senior Member
    Για να δούμε τι φάγαμε σήμερα:

ΠΡΩΙΝΟ

2 φ. ψωμί τοστ
    με 2 κ.γλ. μαρμελάδα ροδάκινο
    1 φλ. γάλα 1,5%

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ

5Ο γρ. δημητριακά
    με 1 φλ. γάλα 1,5%

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

2 χοιρινά σουβλάκια
    Σαλάτα καρότο με 2 κ.γλ. ελαιόλαδο
    30 γρ. σοκολάτα

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ

3 μικρά ροδάκινα

ΒΡΑΔΙΝΟ

1 τοστ με τυρί light

Το πρόγραμμα προχωράει κανονικά λοιπόν και μου έμειναν και 2 πόντοι για πιο μετά. Υπόψιν ότι από τους έξτρα εβδομαδιαίους πόντους έχω χρησιμοποιήσει 12 (χθες), άρα μου μένουν άλλοι 37 για να τους καταναλώσω όπως και όποτε θέλω! Καλό!
    Και με το νεράκι πάμε καλά σήμερα, γενικά ξεκίνησα ωραία χθες και έτσι πρέπει να συνεχίσω.
    Καλή συνέχεια!

Senior Member
    Αααα! Ευχαριστώ Μάριε! Ίσως να το χρησιμοποιήσω όποτε αρχίσω γυμναστήριο. Για την ώρα είτε περπατάω είτε κολυμπάω οι πόντοι μου είναι μέσα στα ημερήσια πλαίσια! :starhit:

τι εννοείς; οτι γυμνάζεσαι και δεν το υπολογίζεις; α πολύ κακώς.
    Ακόμα και μισή ώρα απλής άσκησης περπάτημα η κολυμπιού ήπιου σου δίνει 2 - 3 πόντους. Μην τους προσπερνάς Μαρία! Να υπολογίζεις όλη την δραστηριότητα σου! Αυτό ειναι το καλό με το πεδόμετρο, το έχεις επάνω σου όλη την ώρα και τα υπολογίζει όλα. αν και όκ, δεν μπαίνει στο νερό. Για το κολύμπι πρέπει να στραφώ κι εγώ στους πίνακες που έχει μέσα :Ρ.
    Κιπ γκόινγκ!

Senior Member
    Κοίτα γενικά δεν γυμνάζομαι. Αλλά όταν είναι να πάω σούπερ μάρκετ, να πληρώσω λογαριασμούς, πηγαίνω με τα πόδια (και μιλάμε για μισή ώρα δρόμο με κανονικό βάδισμα)! Δεν είναι πάντα, αλλά εκμεταλλεύομαι αυτή την ευκαιρία. Και δυστυχώς δεν υπολογίζω τον χρόνο που είμαι εν κινήση ώστε να εξοικονομίσω τους έξτρα πόντους.

Senior Member
    Originally posted by p_k
    Για να δούμε τι φάγαμε σήμερα:

ΠΡΩΙΝΟ

2 φ. ψωμί τοστ
    με 2 κ.γλ. μαρμελάδα ροδάκινο
    1 φλ. γάλα 1,5%

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ

5Ο γρ. δημητριακά
    με 1 φλ. γάλα 1,5%

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

2 χοιρινά σουβλάκια
    Σαλάτα καρότο με 2 κ.γλ. ελαιόλαδο
    30 γρ. σοκολάτα

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ

3 μικρά ροδάκινα

ΒΡΑΔΙΝΟ

1 τοστ με τυρί light

Το πρόγραμμα προχωράει κανονικά λοιπόν και μου έμειναν και 2 πόντοι για πιο μετά. Υπόψιν ότι από τους έξτρα εβδομαδιαίους πόντους έχω χρησιμοποιήσει 12 (χθες), άρα μου μένουν άλλοι 37 για να τους καταναλώσω όπως και όποτε θέλω! Καλό!
    Και με το νεράκι πάμε καλά σήμερα, γενικά ξεκίνησα ωραία χθες και έτσι πρέπει να συνεχίσω.
    Καλή συνέχεια!
    Μπράβο πι κάπα που κρατάς το πρόγραμμα! Σταθερά και δυναμικά! έτσι να φύγει το κιλάκι που βάλαμε!
    κι εγώ παρόλο που ξεφεύγω λίγο το κρατάω μέσα στα όρια με την βοήθεια των εβδομαδιαίων πόντων και ειδικά των ρυζογκοφρετών! πι καπα να τις τρως καθημερινά! χορταστικές, 2 πρ.π οι τρείς, χορταίνεις μόνο που τις ματσουλάς, τις λατρεύω!
    Έβαλα μπρος να φτιάξω τα νέα γλύκα απο το βιβλίο serioysly satisfying. Καλά μιλάμε κάτι πάντς με φράουλες και κάτι σοκολατίνες που το κομμάτι έχει 5 η 6 πρ. π. μόνο! καλά όκ μεσαίο κομμάτι αλλά και πάλι, καλύτερα να μην φάω ένα σνάκ παραπάνω την ημέρα και να φάω δυο μερίδες απο αυτό τα γλυκά! είναι και πιο υγιεινά! εσύ πι καπα εχεις κανα ειδικο βιβλιαράκι μέσα με συνταγές για γλυκά; το βιβλίο που σου ειπα εχει πολλά τσάπτερς και οι σοκολατίνες και τα πάντς κείκς είναι τα δύο τελευταία. χορταίνεις και μόνο που τα βλέπεις!

Senior Member
    Κοίτα γενικά δεν γυμνάζομαι. Αλλά όταν είναι να πάω σούπερ μάρκετ, να πληρώσω λογαριασμούς, πηγαίνω με τα πόδια (και μιλάμε για μισή ώρα δρόμο με κανονικό βάδισμα)! Δεν είναι πάντα, αλλά εκμεταλλεύομαι αυτή την ευκαιρία. Και δυστυχώς δεν υπολογίζω τον χρόνο που είμαι εν κινήση ώστε να εξοικονομίσω τους έξτρα πόντους.
    κακώς. μπορεί να σου βγαινουνε αρκετοί πόντοι την εβδομάδα εξτρά. και 5 6 π με το παλιό σύστημα να ειναι, πάλι καλοί είναι. Οργανώσου καλύτερα! πίστεψε με θα τους έχει γκαβάτζα δεν θα αισθάνεσαι τόσο άσχημα αν φάς κάτι παραπάνω.
    Ξέρεις εσύ, τα χουμε ξαναπεί, λατρείς της σοκολάτας και των γλυκών και οι δύο...

Senior Member
    Originally posted by Μάριος

το φλέξι είναι φλέξιμπλ. Δηλαδή τους πόντους τους αξιοποιείς όπως θέλεις εσύ, σε κάποια γενικά πλάισια φυσικά.
    Μάριε καλημέρα!
    Και το νέο πρόγραμμα είναι flexible, οι συστάσεις για ισορροπημένη διατροφή που δίνει σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν περιοριστικές.

Καλημέρα και από μένα το απολεσθέν πρόβατο, ή να πω
    αντί για καλημέρα 'γκιουναίντίν' μιας και ήμουνα για μια
    βδομάδα στην Πόλη, την οποία λατρεύω και επισκέπτομαι
    κάθε χρόνο και όχι μόνο από μία φορά-η δουλειά μου
    ούτως ή αλλως έχει να κάνει με τουρισμό- Τι να σας πω
    χωρίς να σας κολάσω πρωί -πρωί: ότι έφαγα και ήπια χωρίς
    περιορισμο και να τα γλυκά(Saray), και τα dondurma(παγωτά)
    περιμενα λοιπόν με την επιστροφή μου η ζυγαριά να με τιμωρήσει
    Έφυγα στα 79,9κ. στην Τουρκία έφτασα τα 80,8 (είχε ζυγαριά
    στο δωμάτιο-στο μπάνιο- του ξενοδοχείου αλλιώς σιγά μην
    καιγόμουνα γιά το βάρος μου, και πριν από λίγο που ζυγίστικα
    στο σπίτι μου τώρα πιά είμαι 79.7!!!!
    Καλημ΄ερα σε όλους, είμαι βιαστική, πάω για δουλεια, θα τα
    πουμε το απόγευμα!!!!

Senior Member
    Απορία φλέξι βρε παιδιά: το γλυκό του κουταλιού του εμπορίου που είναι τίγκα στη γλυκόζη και την ζάχαρη, το καταλαβαίνω στο 1 κουταλάκι να έχει 3 πόντους, το 1 κουταλάκι σε γνήσιο σπιτικό γλυκό κουταλιού με ζαχαρίτσα φτιαγμένο είναι λογικό να έχει 3 πόντους;

Senior Member
    Απορία φλέξι βρε παιδιά: το γλυκό του κουταλιού του εμπορίου που είναι τίγκα στη γλυκόζη και την ζάχαρη, το καταλαβαίνω στο 1 κουταλάκι να έχει 3 πόντους, το 1 κουταλάκι σε γνήσιο σπιτικό γλυκό κουταλιού με ζαχαρίτσα φτιαγμένο είναι λογικό να έχει 3 πόντους;
    έλα Μαρία Καλησπέρα σου!
    νομίζω και το σπιτικό κάπου εκεί είναι. Δεν έχει σημασία τίγκα στην ζάχαρη είναι και το δικό σου, δεν έχει μεγάλη διαφορά. κάτσε να κοιτάξω τον κατάλογο με τα έτοιμα φαγητά τον 24ωρο σύντροφο διατροφής και θα σου πω πόσο έχει το γλυκό κουταλιού.

ναι δυστυχώς για σένα, λέει όλα τα είδη 1 κγ , 3 φλ.π
    δυστυχώς Μαρία...

Υπάρχουνε όμως άλλες συνταγές να κάνεις πεντανόστιμα γλυκά με τους ίδιους θερμίδες/πόντους και να χορταίνεις κι όλας!
    θα γράψω μερικές συνταγές στο μέλλον να μου το θυμίσεις απο το νέο σύστημα μεν αλλά θα τους αναπροσαρμόσουμε τους πόντους στο παλιό :Ρ
    και πολύ σύντομα όπως είχα πει θα σκανάρω τον κατάλογο με τις τροφές και τον 24ωρο σύντροφο διατροφής να τα έχετε διαθέσιμα! δίνω αύριο ακόμα ένα μάθημα μετά θα έχω πιο πολύ χρόνο! σας το υπόσχομαι!

είντζεκ χαιρετίσματα και σε σένα. Υπομονή με την διατροφή. Επαναπροσδιόρισε τους στόχους σου και τα κίνητρα σου και πρόσεξε πιο πολυ την διατροφή. Κάνε καλό πλάν για τα γεύματα σου, και κάνε και το τρίκ με τους εβδομαδιαίους πόντους για τέτοιες περιπτώσεις! πιάνει!

Μαρία έχω κάνει εγγραφή στο www.weightwatchers.com και κάθε εβδομάδα μου στέλνουνε διάφορα ενδιαφέροντα λίνκς ;-) με συμβουλές και συνταγές της εποχής. σου δίνω μερικά λίνκς κι αν θες να πας να γραφτείς κι εσύ. είναι δωρεάν! τώρα σκέφτομαι να γραφτώ και στο αγγλικό :Χ

http://www.weightwatchers.com/util/a...=13581&sc=3022
    http://www.weightwatchers.com/util/a...d=9561&sc=3022
    http://www.weightwatchers.com/succes...Id=11501&sc=17
    http://www.weightwatchers.com/food/r...ecipeid=217991

Member
    Μαρία έχω κάνει εγγραφή στο www.weightwatchers.com και κάθε εβδομάδα μου στέλνουνε διάφορα ενδιαφέροντα λίνκς ;-) με συμβουλές και συνταγές της εποχής. σου δίνω μερικά λίνκς κι αν θες να πας να γραφτείς κι εσύ. είναι δωρεάν! τώρα σκέφτομαι να γραφτώ και στο αγγλικό :Χ

http://www.weightwatchers.com/util/a...=13581&sc=3022
    http://www.weightwatchers.com/util/a...d=9561&sc=3022
    http://www.weightwatchers.com/succes...Id=11501&sc=17
    http://www.weightwatchers.com/food/r...ecipeid=217991 [/quote]

Μάριε καλημέρα...Σίγουρα η εγγραφή είναι δωρεάν? Πήγα αλλά ζητάει τρόπους πληρωμής...τι δεν κάνω σωστά? καλη επιτυχία με το μάθημα που δίνεις...:wink1:

Senior Member
    Μάριε καλή επιτυχία στο μάθημα. Όσον αφορά την απορία μου: δεν έχει λογική το 1κγ. "σιρόπι φρούτων" να έχει 0 πόντους και η 1ΚΣ 0,5 πόντο και το γλυκό του κουταλιού που επίσης είναι σιρόπι με φρούτο μαζί να έχει 3. Μήπως μας τα έχουν μπερδέψει εδώ λίγο!
    Κι εγώ λαβαίνω τέτοια newsletters, τα οποία πολλές φορές είναι τα ίδια απλά διαφορετικά γραμμένα. Mendom εγώ όταν είχα κάνει εγγραφή δήλωσα ψεύτικα στοιχεία (εκτός απ'το mail) ώστε να λαμβάνω τα νέα. Aλλά και πάλι δεν χάνεις κάτι και να μην εγγραφείς γιατί ούτως ή άλλως τα άρθρα τους είναι πάντα διαθέσιμα και για τους μη εγγεγραμμένους!