Results 3,211 to 3,225 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
23-07-2011, 00:02 #3211
Αχαχαχα... στο τέλος ο p_k θα το δει κι επιχειρηματικά και θα ζητά και τα μαλλιά της κεφαλής μας!!! Ο δε μεσάζων θείος δεν θα θέλει κι αυτός τα ποσοστά του;
Ποτέ δεν αρνούμαι κάτι όταν μου το προσφέρουν με ευχαρίστηση! Ποιός τυφλός δεν θέλει το φως του! Όμως και το φλέξι -ότι είχα μια αμφισβήτηση γι'αυτό- βλέπω ότι δουλεύει μια χαρά σε μένα. Ηλεκτρονικό κομπιουτεράκι φλέξι να δω που θα βρω! :smug:
- 23-07-2011, 00:46 #3212
Ποτέ δεν θα μπορούσα να κάνω τέτοια πράγματα Μαρία!
23-07-2011, 00:49 #3213
Πλακίτσα κάνω! Δεν υπάρχει λόγος παρεξήγησης! :no:
23-07-2011, 01:06 #3214
Το κατάλαβα Μαρία, κανένα πρόβλημα!
23-07-2011, 02:48 #3215
Originally posted by Μαρία.
Αχαχαχα... στο τέλος ο p_k θα το δει κι επιχειρηματικά και θα ζητά και τα μαλλιά της κεφαλής μας!!! Ο δε μεσάζων θείος δεν θα θέλει κι αυτός τα ποσοστά του;
Ποτέ δεν αρνούμαι κάτι όταν μου το προσφέρουν με ευχαρίστηση! Ποιός τυφλός δεν θέλει το φως του! Όμως και το φλέξι -ότι είχα μια αμφισβήτηση γι'αυτό- βλέπω ότι δουλεύει μια χαρά σε μένα. Ηλεκτρονικό κομπιουτεράκι φλέξι να δω που θα βρω! :smug:
τι τρελλαίνεσαι...
και τον κατάλογο τροφών και τον 24ωρο σύντροφο διατροφής!
σύντομα κι αυτά σιγά σιγά θα τα σκανάρω.
δεν χρειάζεσαι υπολογιστή για το φλέξι. είναι πολύ πιο απλό απο προποιντς. και μονο που έχεις τον κατάλογο τον μπλε πρασινο αρκετο ειναι. εχει και το νεο συστημα ενα τέτοιο πραγματάκι με τρείς ομόκεντρους κύκλους ο εξωτερικος πρωτείνη ο μέσος υδατάνθρακες και ο πιο μεσα λίπος, σταυρώνεις τα τρία νούμερα και σου βγάζει τους πρωπόντους. α κι ένα μικρό πάνω απο εκεί που δείχνει το σκόρ για τις φυτικές ίνες. μερικές φορές υπάρχει διαφορά +- 1 πρωποντος ανάλογα με τις ίνες...
προσωπικα θα σου έλεγα να ακολουθήσεις το καινούριο. έχει πολύ γνώση μέσα, πολύ επιστήμη και τα νέα γκάτζετς είναι αξιολατρεύτα!
23-07-2011, 13:52 #3216
Θα δουλέψω για την ώρα με το φλέξι... Με πάει και μου πάει πολύ τελικά! Θέλω να έχω τα βιβλιαράκια του φλέξι που μου σημείωσες και θα περιμένω να τα ανεβάσεις! Ειδικά για το φλέξι δεν θα σου αρνηθώ καθόλου.
Για το πρόγραμμα με τους προπόντους είμαι ακόμη σε σκέψη. Κάτσε να δω αν θα μου κάνουν τίποτε δωράκια σε χρήμα τον Δεκαπενταύγουστο και ίσως μετά κάνω κι εγώ παραγγελία από Αγγλία ή από άμαζον. Αφού υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης απευθείας απ'το ww της Αγγλίας τόσο το καλύτερο για όλους ώστε να το αποκτήσει όποιος ενδιαφέρεται!
Δεν θέλω να εκμεταλλευτώ όλον αυτόν τον κόπο που κάνεις με το σκανάρισμα όλου του προγράμματος. Θα είναι σαν να σε εκμεταλλεύομαι και δεν θέλω κάτι τέτοιο! Στην περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα τότε ΙΣΩΣ (ΚΙ ΑΝ) να σε ενοχλήσω. :bisou:
24-07-2011, 20:23 #3217
Αυτές τις μέρες είμαι σε μια συνεχή κίνηση. Πότε περπάτημα, πότε κολύμπι και σήμερα υπήρχε ένας συνδυασμός σούπερ: κολύμπι και ρακέτες μέσα στη θάλασσα (αυτό για να μπορούμε να χτυπάμε τις ψιλοκρεμαστές πάσες και να πέφτουμε στο νερό να δροσιζόμαστε). Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, δούλεψα λίγο το θέμα κέρδους πόντων απ'την άσκηση. Το θέμα είναι, υπάρχει κάποιο όριο ημερήσιο κατανάλωσης απ'τους κερδισμένους πόντους; Παράδειγμα: σήμερα είδα ότι το ελάχιστο κέρδος που είχα ήταν 6 πόντοι (κολύμπι και ρακέτες πάνω από 30' το καθένα βέβαια). Αυτούς τους 6 πόντους τους προσθέτω όπως είναι στους 25 πόντους που δικαιούμε καθημερινά ή κάνω λάθος; Εξηγήστε μου, ώστε να οργανώνω και το θέμα 30' γυμναστικής όποτε έχω την ευκαιρία. Μην κάνω καμιά πατάτα και τελικά βρεθώ με κανά κιλό παραπάνω! :fake sniffle:
25-07-2011, 16:18 #3218
Θα δουλέψω για την ώρα με το φλέξι... Με πάει και μου πάει πολύ τελικά! Θέλω να έχω τα βιβλιαράκια του φλέξι που μου σημείωσες και θα περιμένω να τα ανεβάσεις! Ειδικά για το φλέξι δεν θα σου αρνηθώ καθόλου.
Για το πρόγραμμα με τους προπόντους είμαι ακόμη σε σκέψη. Κάτσε να δω αν θα μου κάνουν τίποτε δωράκια σε χρήμα τον Δεκαπενταύγουστο και ίσως μετά κάνω κι εγώ παραγγελία από Αγγλία ή από άμαζον. Αφού υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης απευθείας απ'το ww της Αγγλίας τόσο το καλύτερο για όλους ώστε να το αποκτήσει όποιος ενδιαφέρεται!
Δεν θέλω να εκμεταλλευτώ όλον αυτόν τον κόπο που κάνεις με το σκανάρισμα όλου του προγράμματος. Θα είναι σαν να σε εκμεταλλεύομαι και δεν θέλω κάτι τέτοιο! Στην περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα τότε ΙΣΩΣ (ΚΙ ΑΝ) να σε ενοχλήσω. :bisou:
έλα γι αυτό μπαίνουμε εδώ μέσα για να αλληλοεκμεταλευόμαστε ο ένας τον άλλον ;-)
Μην σε αγχώνει αυτό. Εγώ θα τα σκάναρα ούτως η άλλως γιατί πάντα κρατάω τα ορίτζιναλ, έχουνε και συναισθηματική αξία. Είναι κάτι που κάνω με ότι ορίτζιναλ θέλω να κρατήσω. Ακόμα και με πολλά βιβλία το κάνω αυτό! ειδικά αυτά που διαβάζω :Ρ
ναι σιγά σιγά θα ξεκινήσω με τον σύντροφο διατροφής αν είναι, γιατί ξέρω ότι τον βασικό κατάλογο με τις τροφές πρέπει να τον έχεις ήδη. Υπάρχει ήδη εδώ μέσα. το άλλο είναι πιο λεπτομερές και έχει μέσα πόντους απο έτοιμες μαγειρεμένες μερίδες που προφανώς δεν θα ξέρεις. Υπομονή!
25-07-2011, 16:26 #3219
Αυτές τις μέρες είμαι σε μια συνεχή κίνηση. Πότε περπάτημα, πότε κολύμπι και σήμερα υπήρχε ένας συνδυασμός σούπερ: κολύμπι και ρακέτες μέσα στη θάλασσα (αυτό για να μπορούμε να χτυπάμε τις ψιλοκρεμαστές πάσες και να πέφτουμε στο νερό να δροσιζόμαστε). Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, δούλεψα λίγο το θέμα κέρδους πόντων απ'την άσκηση. Το θέμα είναι, υπάρχει κάποιο όριο ημερήσιο κατανάλωσης απ'τους κερδισμένους πόντους; Παράδειγμα: σήμερα είδα ότι το ελάχιστο κέρδος που είχα ήταν 6 πόντοι (κολύμπι και ρακέτες πάνω από 30' το καθένα βέβαια). Αυτούς τους 6 πόντους τους προσθέτω όπως είναι στους 25 πόντους που δικαιούμε καθημερινά ή κάνω λάθος; Εξηγήστε μου, ώστε να οργανώνω και το θέμα 30' γυμναστικής όποτε έχω την ευκαιρία. Μην κάνω καμιά πατάτα και τελικά βρεθώ με κανά κιλό παραπάνω! :fake sniffle:
δεν είμαι σίγουρος για το όριο των πόντων, αλλά θα το κοιτάξω κι θα σου πώ! σε λιγάκι όμως γιατί τώρα είμαι μπίζι. ένα γειά μπήκα να μπώ επειδή αφήνω το πισι συνεχώς ανοικτό και με παρέσυρες! πανάθεμα σε!
25-07-2011, 17:19 #3220
Οκ Μάριε. Περιμένω το βιβλιάρακι που μου σημείωσες παραπάνω και επίσης την λεπτομέρεια με τους έξτρα πόντους απ'τη γυμναστική. Λογικό είναι να μην πηγαίνουν οι πόντοι στην άλλη εβδομάδα. Δεν έχει νόημα. Είναι όπως ακριβώς οι πόντοι που παραμένουν από μια μέρα και τους χρησιμοποιούμε μια επόμενη όχι όμως για την επόμενη εβδομάδα!
Το θέμα λοιπόν είναι πόσους μπορείς να εκμετελευτείς απ'την ημέρα που θα έχεις αυτούς τους έξτρα. Περιμένωωωω! :bigsmile:
-1,4 η απώλεια πάντως για την εβδομάδα που πέρασε! :smilegrin:
26-07-2011, 20:27 #3221
Οκ Μάριε. Περιμένω το βιβλιάρακι που μου σημείωσες παραπάνω και επίσης την λεπτομέρεια με τους έξτρα πόντους απ'τη γυμναστική. Λογικό είναι να μην πηγαίνουν οι πόντοι στην άλλη εβδομάδα. Δεν έχει νόημα. Είναι όπως ακριβώς οι πόντοι που παραμένουν από μια μέρα και τους χρησιμοποιούμε μια επόμενη όχι όμως για την επόμενη εβδομάδα!
Το θέμα λοιπόν είναι πόσους μπορείς να εκμετελευτείς απ'την ημέρα που θα έχεις αυτούς τους έξτρα. Περιμένωωωω! :bigsmile:
-1,4 η απώλεια πάντως για την εβδομάδα που πέρασε! :smilegrin:
Λοιπόν κοιτάζοντας το βιβλιαράκι των φλέξι ειδα ότι το μέγιστο όριο των πόντων την εβδομάδα είναι 12. Δηλαδή το πρόγραμμα προτείνει να μην κάνεις χρήση παραπάνω απο 12 ακόμα κι αν κερδίζεις παραπάνω αλλιώς επιβραδύνεται πολύ το αδυνάτισμα... αυτό λέιι...
πι κάπα θυμάσαι πιο παλιά που με είχες ρωτήσει για το μέγιστο όριο των προπόντων; κοιτάζοντας το τρακ σημερα είδα οτι το μέγιστο όριο που επιτρέπει (επειδή έχει κουτάκια ξέρεις με αριθμούς) είναι 71. Και έκανα και ένα πείραμα με το κομπιουτεράκι και είδα όντως ότι το μέγιστο είναι 71 πρωπόντοι. Ε προφανώς όταν ένας άνθρωπος ειναι 150 κιλά και πρέπει να χάσει μπόοοολικα στην αρχή θα ξεκινήσει με πολλούς πόντους, μετά σιγά σιγά θα τους μειώσει. αλλά και πάλι οταν μπαίνεις στην συντήρηση είσαι συν 3 με 7 των πόντων που είχες φτάσει σαν κατώτερο. Συνεπώς δίνουνε μεγάλα περιθώρια για όλους τοςυ σωματότυπους και όλα τα είδη ανθρώπων (τζιμ φρίκς κοκ). Το ξαναπαμε πι καπα το νέο πρόγραμμα είναι η τελειιοποίηση. Πολύ επιστήμη απο πίσω...
Μαρία τα βιβλιαράκι σιγά σιγά θα τα σκανάρω, οκ; αυτό πάντως για την άσκηση το λέει στο δεύτερο βιβλιαράκι με την άσκηση. αυτό ειναι μικρό, σε δέκα λεπτά σκανάρεται όλο ;-)
26-07-2011, 21:34 #3222
Ευχαριστώ Μάριε. Όποτε μπορέσεις ετοιμάζεις και τα βιβλιαράκια! :wink2:
30-07-2011, 11:36 #3223
Ευχαριστώ Μάριε. Όποτε μπορέσεις ετοιμάζεις και τα βιβλιαράκια! :wink2:
Μαρία σόρι που αργώ, σκανάρω τα βιβλία πάντως. Τώρα σκανάρω τον κατάλογο τροφών και μετά θα σκανάρω τον 24ωρο σύντροφο διατροφής!
μπορεί στο ενδιάμεσο να σου σκανάρω και το βιβλιαράκι με την άσκηση, είναι πολύ πιο μικρό και σίγουρα θα έχει χρήσιμες πληροφορίες!
εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κανείς πως να κάνει αγορές μέσω αμαζόν. παλιά είχα κάνει με την βοήθεια ενός φίλου αλλά τωρα το έχω ξεχάσει. έχω λογαριασμό κανονικά και πατάω πάνω στο προιόν, αλλά δεν ξέρω απο κει και πέρα τι πρέπει να κάνω. Αν γνωρίζει κανείς να πεί, βαριέμαι να διαβάσω και το τουτόριαλ, προφανώς θα έχει.
κουράγιο στην προσπάθεια!
30-07-2011, 13:16 #3224
Originally posted by Μάριος
Originally posted by break
Originally posted by 2sweet2b4go10
παιδια, εγω μετα απο χρονο γνωριμιας με το ΓΓ το εκανα σε ελευθρη μεταφραση ως εξης.
ετρωγα υποχρεωτικα 2 κανονικες σαλατες και 1-2 φρουτα την ημερα . ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ
και απο κει και περα 1 μικρη μεριδα οποιοδηποτε φαι,εκτος απο τηγανητο, κανενα κουλουρι για πρωινο η κατι αναλογο (τα ξερετε) και καπως ετσι ειχα χασει πολλα κιλα
αυτη ειναι η φιλοσοφια του προγραμματος
απλα το περιπου με το ακριβως, διαφερουν στο οτι με το περιπου , μπορεις ευκολα να ξεφυγεις.
γιαυτο θα επανερθω μεχρι να μου γινει συνηεθια, γιατι αλλιως δεν γινεται
Πόσα κιλά είχες χάσει?
εγω μιλαω για τηγανισμα κανονικο, γιατι η μεταφραση της διαιτας που ακολουθουσα, περιελαμβανε οποιοδηποτε φαγητο, ειτε απο το σπιτι, ειτε απο εστιατοριο (και ετρωγα πολυ συχνα εξω), οποτε ο τροπος μαγειρεματος, ειναι ο καθιερωμενος, με το μισο μπουκαλι λαδι. οποτε εκοβα τα τηγανητα και τελειωνε η υποθεση και πηγαιναν ολα καλα
στα ΓΓ επιτρεπονται ολοι οι τροποι μαγειρεματος εφοσον τα λιπη ειναι τα μετρημενα και επιτρεπομενα, διοτι ο τροπος μαγειρεματος δεν ειναι αυτος που παχαινει, αλλα το λιπος!
τωρα βεβαια, μερικοι τροποι ειναι λιγο απατη, γιατι τηγανισμα με 1 κουταλακι λαδι και συμπληρωμα με νερο, δεν υπαρχει, ειναι μαγειρεμα...
επισης το τσιγαρισμα , ΔΕΝ ειναι τηγανισμα, ειναι τσιγαρισμα... φυσικα και επιτρεπεται..
30-07-2011, 16:24 #3225
Καλησπέρα!
Έλειπα μία ακριβώς εβδομάδα για διακοπές με την οικογένεια και παρόλο που μέσω του κινητού διάβαζα το φόρουμ, δεν έγραψα κάτι.
Ήταν μια καλή ανάπαυλα, κυρίως για τα παιδιά που τους αρέσει πολύ η θάλασσα...
Στον διατροφικό τομέα όμως...
Το προηγούμενο Σάββατο ζύγιζα 95,1 κιλά και σήμερα 97...
Μέσα σε μια βδομάδα έβαλα 1,9 κιλά!
Δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά, μια και έφαγα πάρα πολύ και ό,τι ακριβώς δεν θα έπρεπε να φάω, σε ποσότητες μεγάλες και σε ώρες ακατάλληλες.
Δεν μπαίνω στη διαδικασία να απαριθμήσω τις ατασθαλίες, διότι θα γράφω ως αύριο το πρωί.
Σήμερα όμως ξεκίνησα και κρατήστε την ημερομηνία.
Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, πάω με στόχο σε πρώτη φάση τα 92 κιλά (5%), σε δεύτερη φάση τα 87,3 (10%) και τελικό στόχο τα 79 κιλά.
Καλή συνέχεια σε όλες και όλους!
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια