Results 3,226 to 3,240 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
02-08-2011, 00:38 #3226
Μάριε
οκ σχετικά με τα βιβλιαράκια... Όποτε μπορέσεις! Σχετικά με το άμαζον αυτό που χρειάζεται είναι κάρτα Visa (ευτυχώς τώρα και οι απλές καρτούλες για τα ΑΤΜ έχουν γίνει Visa). Βάζεις στο καροτσάκι σου το αντικείμενο που θες, όλα τα υπόλοιπα δεν είναι κάτι δύσκολο. Θα σε βγάλει να συμπληρώσεις μια φόρμα της παραγγελίας με τα στοιχεία σου. Αν κάτι δεν κάνεις σωστά θα σε διορθώσει το ίδιο το άμαζον, αν όλα είναι οκ, θα φτάσεις να έχεις μια "απόδειξη αγοράς" τόσο στο τέλος της αγοράς όσο και με μέϊλ. :thumbup:
2sweet2b4go10
εγώ τρώω κανονικά μαγειρεμένες τροφές. Όποτε μπορώ τότε κάνω κάτι ιδιαίτερο για μένα. Παρόλα αυτά το πρόγραμμα δεν με έχει απογοητεύσει. Ίσα ίσα που το απολαμβάνω και προσπαθώ να σκέφτομαι την κάθε Δευτέρα σαν μια νέα αρχή. Μέχρι στιγμής αυτός ο τρόπος σκέψης με έχει κάνει να μη βαριέμαι, ακόμη κι αν είμαι απίστευτα κουρασμένη!
Παντελή (το έμαθα το όνομα σου p_k)
διακοπές πήγες, όχι σε κάτεργα! Η ουσία είναι να πέρασες καλά, να ευχαριστήθηκε επίσης η οικογένεια κι αν οι διακοπές σας έλαβαν τέλος και δεν υπάρξει κάποια συνέχεια μπορείς να συνεχίσεις ακάθεκτος! Κι εγώ έλειψα για ΣΚ, την Κυριακή έφαγα το καταπέτασμα αλλά οκ, έχασα και 300 γρ. εκεί που δεν το περίμενα καθόλου.
- 02-08-2011, 12:38 #3227
Μαρία, μπράβο που παρά την ανεμελιά των διακοπών κατάφερες να χάσεις βάρος! Αξιέπαινη!
Πολύ καλά προχωράει το πρόγραμμα, τέλεια από κάθε άποψη!
Είμαι πολύ αισιόδοξος για το ζύγισμα του Σαββάτου!
02-08-2011, 17:36 #3228
καλησπέρα σας! ελπίζω να είστε όλοι καλά!
να περνάτε όμορφα και δημιουργικά τις ώρες σας.
Σήμερα έκανα απολογισμό αυτής της προσπάθειας που ξεκίνησα εδώ και καιρό.
02/03/2011 ξεκίνησα την προσπάθεια μου.
05/03/2011 ημέρα των γενεθλίων μου ζυγίστηκα και ήμουν στα 101.5 κιλά (αυτό είναι το μέγιστο που είδα στην ζυγαριά, αν και πιστεύω ότι κάποιες μέρες πριν είχα φτάσει τα 103.5)
02/08/2011 (5 μήνες μετά) ζυγίστηκα και είμαι 94 κιλά.
ουσιαστικά με χαλαρό πρόγραμμα, χωρίς εντατική άσκηση και με ένα μεγάλο διάλειμμα (περίπου 1.5 μήνα) είμαι 7.5 κιλά κάτω.
θα ήθελα από σήμερα να μπορέσω να προσέξω περισσότερο την διατροφή μου, αλλά το πιο βασικό να αυξήσω την άσκηση. Συνεχίζω από εκεί που το άφησα. Τα κιλά που χάθηκαν δεν ήταν υγρά να ξαναμπούν αμέσως. Κατάφερα να συντηρηθώ για περίπου 1.5 μήνα και τώρα κολυμπάμε! κολυμπάμε!
να είστε όλοι καλά. Το πρόγραμμα λειτουργεί και αυτό είναι πολύ ελπιδοφόρο.
02-08-2011, 18:41 #3229
Ένα μεγάλο μπράβο Νεφέλη!!!
Τέλεια απώλεια και το κυριότερο είναι ότι έγινε σωστά και με ισορροπημένη διατροφή!
Έτσι, χωρίς ακρότητες και περιορισμούς, χωρίς αποκλεισμούς τροφών ξεφορτώθηκες 7,5 ολόκληρα κιλά!
Σου αξίζουν συγχαρητήρια!
Συνέχισε και θα τα καταφέρεις!
03-08-2011, 16:21 #3230
Νεφέλη μπράβο! Έτσι είναι η σωστή απώλεια. Αργή και σταθερή. Εγώ απ'την αρχή της χρονιάς μέχρι τώρα έχω χάσει συνολικά 17-18 κιλά. Το θέμα (και συνεχίζω να έχω) είναι ότι περνάω μια φάση περίεργη όσον αφορά τον συνδυασμό γυναικολογικά-ορμόνες. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο μπλογκ μου "βγαίνει" κάποια και με σχολιάζει αρνητικά που ντε και καλά θα έπρεπε να έχω χάσει περισσότερα κιλά. Με νευριάζει όταν κάποιος σχολιάζει έτσι ελαφρά την καρδία και χωρίς να κάνει τον κόπο να διαβάσει τις αναρτήσεις μου που περιγράφω το τι μου συμβαίνει και τι τρεξίματα ρίχνω κάθε μήνα σε ιατρικές επισκέψεις για να ελέγξω την κατάσταση. Με νύχια και με δόντια κατάφερα να χάσω αυτά τα κιλά παρά το άγχος που έχω περάσει όλο αυτό το διάστημα. Και ενώ εξηγώ πως προτιμώ να έχω τον έλεγχο της ζυγαριάς και να κρατάω σταθερό το βάρος μου... είναι σαν να τα λέω στον τοίχο. Δεν με πιέζει κανείς με την απώλεια, το θέμα είναι να μην ξαναβάλω αυτά τα κιλά και φυσικά να είμαι υγιής. Δεν μου αρέσει που κάθε πρωί καταπίνω χάπι για τον θυρεοειδή μου, αλλά είναι κάτι που πρέπει να το κάνω. Δεν μου αρέσει που έχω χαμηλό αιματοκρίτη, αλλά πρέπει να πάω στον γιατρό σε 10 μέρες που έχω ραντεβού. Είναι θέματα που δεν μπορείς να αδιαφορήσεις... αλλά ΔΕΝ δέχομαι να με κατακρίνει ο οποιοσδήποτε άσχετος για τα λίγα κιλά που έχω χάσει εδώ και 7 μήνες (που για μένα δεν είναι ΚΑΝ λίγα).
Οπότε Νεφέλη -είχα απορία που χάθηκες απ'την παρέα- μπράβο κορίτσι μου. Συνέχισε έτσι. Κι αν υπάρχουν τριγύρω σειρήνες, μην δίνεις σημασία! Εσύ ξέρεις καλύτερα! :thumbup:
03-08-2011, 17:06 #3231
Καλησπέρα κι από μένα!
Συνεχίζω κανονικά, πέμπτη μέρα σήμερα και είμαι σίγουρος ότι το Σάββατο το πρωί θα δικαιωθώ! Πάω πολύ καλά, 100% εφαρμογή του προγράμματος και πολλή αισιοδοξία!
Μαρία, αν η κριτική που δεχόμαστε είναι καλοπροαίρετη και σωστά εκφρασμένη, εντάξει. Αν όμως δεν είναι, τότε απλώς αδιαφορείς. Ακούμε πάντα τους ειδικούς, προχωράμε με σωστό βηματισμό και όλα θα πάνε καλά!
Η απώλειά σου είναι φανταστική.
Όλοι οι ειδικοί συμφωνούν στο ότι η αργή απώλεια βάρους είναι και μόνιμη. Εσύ όμως πας περίφημα!
Σε ένα μήνα έχασες πέντε ολόκληρα κιλά! Λίγα είναι;
Και ένα τραγούδι δυνατό και αισιόδοξο! Πάμε!!!
http://www.youtube.com/watch?v=2hwIc...eature=related
03-08-2011, 22:04 #3232
καλησπέρα!
σας ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση.
Αν έκανα μία εξαντλητική δίαιτα ή αυστηρή διατροφή και συνεχή άσκηση σαφέστατα τα αποτελέσματα θα ήταν άλλα. Αυτά τα κιλά τα έχασα έχοντας ως πλαίσιο την διατροφή weight watchers αλλά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Τον πρώτο μήνα ήμουν πιστή στην διατροφή , τον δεύτερο είχα προσθέσει και περισσότερη άσκηση (περπάτημα) ενώ τους επόμενους 3 μήνες ήμουν χαλαρή και τον τελευταίο 1.5 μπορώ να πω με αρκετές παρασπονδίες και σε φαγητό και σε γλυκά. Τώρα συνεχίζω κανονικά και εύχομαι να αλλάξω δεκάδα τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του σεπτέμβρη. Μικροί στόχοι ως πλάνο που δεν αγχώνουν και καταπιέζουν. Εγώ μέχρι τώρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας με τα κιλά μου αν και έχω καιρό να κάνω εξετάσεις. Το θέμα είναι ψυχολογικό. Έχω συνδέσει όλα τα συναισθήματα με τροφές και πέραν αυτού το φαγητό είναι ιεροτελεστία και απόλαυση για μένα. Αυτό που αναζητώ είναι ισορροπία και μέτρο, όχι απαγορεύσεις.
04-08-2011, 23:04 #3233
Έκτη μέρα και συνεχίζω κανονικά.
Διανύω μια από τις καλύτερες περιόδους όσον αφορά την εφαρμογή του προγράμματος, όλα δουλεύουν σωστά και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό.
Καληνύχτα, αύριο και πάλι εδώ!
05-08-2011, 13:36 #3234
Έβδομη μέρα:
ΠΡΩΙΝΟ
2 μπάρες δημητριακών
με 1 κούπα γάλα 1,5%
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
1 μερ. χοιρινό ψαρονέφρι
Σαλάτα ντομάτα με 2 κ.γλ. ελαιόλαδο
90 γρ. ψωμί χωριάτικο
1 μπάρα δημητριακών (για επιδόρπιο)
05-08-2011, 14:25 #3235
Μπράβο ενθουσιασμός! Έτσιιιι!!! :bouncy:
05-08-2011, 14:40 #3236
Originally posted by Μαρία.
Μπράβο ενθουσιασμός! Έτσιιιι!!! :bouncy:
Ξέχασα να γράψω το δεκατιανό, που ήταν 4 κράκερς σικάλεως.
05-08-2011, 16:00 #3237
Απογευματινό:
2 φέτες ψωμί χωριάτικο
με 50 γρ. τυρί light
2 μικρά ροδάκινα
05-08-2011, 16:04 #3238
Δεν παίζεσαι Παντελή... ʼμα φάω εγώ τόσα, θα πάρω όλα όσα έχω χάσει!!! :P
ʼσχετο... αν και πέρασαν 2 βδομάδες... κάλιο αργά: Πολύχρονος! :starhit:
05-08-2011, 16:12 #3239
Μαρία, σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
Κι εσύ ό,τι επιθυμείς!
Σχετικά με την ποσότητα της τροφής, ακολουθώ κατά γράμμα το πρόγραμμα. Είμαι ακριβώς στους απαιτούμενους πόντους.
Είναι και το άλλο, ότι ως γνωστόν οι άντρες δικαιούμαστε περισσότερη ποσότητα τροφής σε σχέση με τις γυανίκες όταν ακολουθούμε πρόγραμμα!
05-08-2011, 16:18 #3240
Έχετε αυτό το υπέρ εσείς τα αγοράκια! :P Όπως και να'χει όμως... αν και είμαστε τα 2 μας για την ώρα... πετάει η ομάδα! :thumbup:
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια