WEIGHT WATCHERS - Page 224
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 224 of 301 FirstFirst ... 124174214222223224225226234274 ... LastLast
Results 3,346 to 3,360 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Originally posted by euapap
    Να ρωτήσω και κατι αλλο;; λέει πχ ιμάμ μπαϊλντί 6. Εννοεί χωρίς το λάδι;; γιατί αν είναι χωρίς πολλοί δεν είναι 6 πόντοι για μια μερίδα εστιατορίου κολοκυθάκια και μελιτζάνες;
    όχι αυτές οι μερίδες που αναφέρει ειναι ο μέσος όρος των πόντων απο τρείς μαγειρεμένες μερίδες. έτσι τους βρίσκουνε τους πόντους στον 24ωρο σύντροφο διατροφής και μας το ειχανε πει και στις συναντήσεις και το λένε τώρα σαν απάντηση σε γράμματα πολλών αναγνωστών στο μηνιαίο περιοδικό τους στην Αγγλία.
    δηλαδή παίρνουεν απο τρια διαφορετικά εστιατόρια, σπιτικό κοκ και με βάση τα συστατικά τους , το λάδι κυρίως κοκ υπολογίζουνε τον μέσο όρο.

έτσι, όλες αυτές οι μερίδες ειναι κανονικά μαγειρεμένες, με το λαδάκι όπως θα τις έκανε η μέση νοικοκυρά στο ελληνικό σπίτι. βέβαια, σωστά λέει η Μαρία ότι στραγγίζουμε λίγο το φαγητό μην τρέχει λάδι αλλά αμα μαγειρευετε με φυσιολογικες ποσότητες λαδιού δεν θα χρειαστεί να το κάνετε αυτό...

και πολύ σωστά λέει η Μαρία ότι 2-3 π για το λίπος αναφέρονται στο ορατό, στο ωμό, που βάζουμε στο δεύτερο πιάτο στην σαλάτα κοκ. μπορεί αυτό να είναι μαγιονέζα, μπορεί να είναι οτι λίπος θέλεις! Ο λογος που βγαλανε αυτον τον εμπειρικό κανόνα είναι γιατί ξέρουνε ότι τις περισσότερες μερες θα φάμε έτοιμες μαγειρεμένες μερίδες, αγορασμένες τυρόπιτες σφολιατοειδή κοκ. μεσα αυτά έχουνε αρκετό μαγειρεμένο λιπος
    αν μαγειρευετε μονες/οι σας, το λάδι θα το ριχνετε σε νορμαλ ποσότητες (περίπου 1κγ με μια ΚΣ λάδι ανα μέριδα πάει παιδιά!) και δεν θα το μετράτε ξεχωριστά, αλλά μέσα στην μερίδα!
    πάει κι αυτό Μαρία!

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Ρε παιδια θα με τρελανεται?Πως θα γινει ιμαμ που ειναι λαδερο φαγητο χωρις λαδι?Πως θα γινουν οι μελιτζανες αν δεν τις τηγανισεις πρωτα?
    απάντησα και στο προηγούμενο πόστ μου σε αυτό
    αν και είμαι σίγουρος οτι αμα αρχίζεις να δουλεύεις με τον ονλάιν συνταγο δομητή τους που έχουνε στο σάιτ τους σίγουρα θα σου προτείνουνε πολλούς τρόπους να είναι εξίσου έυγεστο χωρίς ΤΌΟΟΣΟ λάδι (δηλαδή πάνω κάτω θα σε στρέψουνε να ρίχνεις τοπ μια ΚΣ λάδι ανα μερίδα , είναι κανόνας εμπειρικός αυτός δικός μου που τον έβγαλα διαβάζοντας πολλά βιβλία συνταγών με βάση το νέο τους πρόγραμμα), συνεπώς με λιγότερους ενεργειακούς πόντους. μπορείς όωμς να συνεχίσεις να το φτιάχνεις όπως θέλεις, αλλά φυσικά θα αυξάνονται οι πόντοι των μερίδων σου.
    και φυσικά μόνο 2-3 π ορατό λίπος!

Senior Member
    Originally posted by euapap
    καλά μια ερώτηση έκανα... και η φύση της ερώτησης δεν είναι το πώς φτιάχνουμε ένα λαδερό φαγητό που εννοείται ότι έχει λάδι αλλά αν υπολογίζεται εξτρα το λάδι ή συμπεριλαμβάνεται στους πόντους που υπολογίζεις για το ιμάμ.
    πιο συγκεκριμένα. Εγω ΠΟΤΕ δεν τηγανίζω τις μελιτζάνες και γενικώς δεν τηγανιζω τίποτα. Τα είτε το μπριάμ είτε το ιμάμ, είτε το ρατατούι...κτλ κτλ βάζω όλα τα λαχανικά μέσα στη γάστρα με νερό και 4 κουταλιές λάδι (όσοι είμαστε) και γίνονται. Να μετρήσω 6 για το ιμάμ + τους πόντους του λαδιού;
    ή με τους 6 έχουν συνυπολογιστεί τα πάντα;
    απαντήθηκε ήδη.
    αν και το προτιμότερο όταν μαγειρεύουμε εμείς σπίτι είναι να πάρουμε τα υλικά απο την αρχή και να υπολογίσουμε μόνοι μας ποσους πόντους βγάζει.
    αν εσύ θεωρείς οτι το κάνεις όπως θα το έκανε η ΄μέση' νοικοκυρά, τότε και το νούμερο στο σύντροφο διατροφής είναι αντιπροσωπευτικό. συνεπώς, δεν θα προσθέσεις παραπάνω πόντους για το λάδι!
    αν μετρήσεις απο την αρχη τα υλικά, θα βρεις ποσο εχει ολη η συνταγή και θα το κανεις δια 4. εκει φυσικα θα μετρήσεις και το ποσο λαδι εχεις ρίξει, όπως κι όλα τα υλικά

Senior Member
    Μάριε θυμισέ μου το όνομά σου στο σκυπε και τι ώρες μπαίνεις; Αν σε κάνει αντ μια "μουλάραμαρία" αυτή είμαι εγώ! :smilegrin:

Senior Member
    Καλημέρα!
    Τι κάνετε; Όλα καλά;
    Σήμερα, ημέρα ζυγίσματος, η ζυγαριά έδειξε 92,7 κιλά.
    Έχασα δηλαδή μέσα σε μια εβδομάδα άλλο 1,1 κιλό και συνολικά 4,3 από τις 30 Ιουλίου που ξεκίνησα το πρόγραμμα.
    Όπως καταλαβαίνετε είμαι πολύ χαρούμενος!
    Ήδη άρχισε να φαίνεται η διαφορά στο σώμα, νιώθω πιο ανάλαφρος και τα ρούχα που στένευαν αρχίζουν να μπαίνουν.
    Πλησιάζω προς τον πρώτο στόχο, που σύμφωνα με το πρόγραμμα είναι το 5% του βάρους. Σ' εμένα αυτό μεταφράζεται σε 92 κιλά. Επόμενος στόχος (το 10%) είναι τα 87,3 κιλά και ο τελικός στόχος είναι τα 79 κιλά.
    Είναι πολύ σημαντικό να θέτεις επιμέρους στόχους, διότι η ικανοποίηση από την επίτευξή τους είναι πολύ σημαντική και σε τροφοδοτεί με ενέργεια και θέληση για να προχωρήσεις. Είναι κάτι που τονίζει ιδιαίτερα το πρόγραμμα.
    Καλημέρα σε όλες και όλους!

Και ένα ωραίο τραγούδι για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα...
    http://www.youtube.com/watch?v=JZ0ttzjiMK8

30.07.2011 97,0
    06.08.2011 94,8 (-2,2)
    13.08.2011 93,7 (-1,1)
    20.08.2011 93,8 (+0,1)
    27.08.2011 92,7 (-1,1)

Senior Member
    καλημέρα!!! η ρυζογκοφρέτα πόσους πόντους κάνει; (θα έχω και ρέστα; χαχα) την έχω αντικαταστήσει με το ψωμί...

Senior Member
    Originally posted by athena
    καλημέρα!!! η ρυζογκοφρέτα πόσους πόντους κάνει; (θα έχω και ρέστα; χαχα) την έχω αντικαταστήσει με το ψωμί...

καλημέρα σου!
    προσπάθησα να βρώ στον κατάλογο των φλέξιποιντς την ρυζογκοφρέτα αλλά δεν την βρήκα
    ούτε στον 24ωρο συντροφο διατροφής
    όμως η συσκευασία απο έξω έχει σίγουρα διατροφικά στοιχεία, και η μία έχει γύρω στις 30 θερμίδες.
    συνεπώς, αφού ένας φλεξιπόντος είναι γύρω στις 60 θερμίδες και η ρυζογκοφρέτα δεν έχει καθόλου λίπος για να την τιμωρήσεις, θα έλεγα δυο γκοφρέτες ένας πόντος...
    για να είσαι πιο σίγουρη, δες θερμίδες και λίπος ανα τεμάχιο η ανά γρμ όπως το τρως εσυ και ψάξτο στον μπλε πρασινο πίνακα. είναι σχετικά εύκολο αυτό που θέλεις!

Senior Member
    Originally posted by p_k
    Καλημέρα!
    Τι κάνετε; Όλα καλά;
    Σήμερα, ημέρα ζυγίσματος, η ζυγαριά έδειξε 92,7 κιλά.
    Έχασα δηλαδή μέσα σε μια εβδομάδα άλλο 1,1 κιλό και συνολικά 4,3 από τις 30 Ιουλίου που ξεκίνησα το πρόγραμμα.
    Όπως καταλαβαίνετε είμαι πολύ χαρούμενος!
    Ήδη άρχισε να φαίνεται η διαφορά στο σώμα, νιώθω πιο ανάλαφρος και τα ρούχα που στένευαν αρχίζουν να μπαίνουν.
    Πλησιάζω προς τον πρώτο στόχο, που σύμφωνα με το πρόγραμμα είναι το 5% του βάρους. Σ' εμένα αυτό μεταφράζεται σε 92 κιλά. Επόμενος στόχος (το 10%) είναι τα 87,3 κιλά και ο τελικός στόχος είναι τα 79 κιλά.
    Είναι πολύ σημαντικό να θέτεις επιμέρους στόχους, διότι η ικανοποίηση από την επίτευξή τους είναι πολύ σημαντική και σε τροφοδοτεί με ενέργεια και θέληση για να προχωρήσεις. Είναι κάτι που τονίζει ιδιαίτερα το πρόγραμμα.
    Καλημέρα σε όλες και όλους!

Και ένα ωραίο τραγούδι για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα...
    http://www.youtube.com/watch?v=JZ0ttzjiMK8

30.07.2011 97,0
    06.08.2011 94,8 (-2,2)
    13.08.2011 93,7 (-1,1)
    20.08.2011 93,8 (+0,1)
    27.08.2011 92,7 (-1,1)
    μπράβο παντελή για την επιτυχία σου!
    Σαν καλό παιδί που είσαι επέστρεψες απο τις διακοπές που έκανες τις... παρατυπίες σου και το δωσες και κατάλαβε.

Το ίδιο κι εγώ. είμαι πλέον 103 κιλά (δηλαδή σε δύο βδομάδες ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα και τρώγοντας μέχρι και τους 30 επιτρεπτούς προπόντους που κέρδιζα απο άσκηση!) έχασα τρία ολόκληρα κιλά! αλλά τόσα και φτάνω στον επιθυμητό στόχο των 100. πω πω με φαντάζεσαι γυμνασμένο :Ρ και ψηλό, σφιχτό στο ανώτατο ιδεώδες βάρος; είχα φτάσει και πιο παλιά τα 90, και τότε ήμουνα σαν τουίνκ για τον σωματότυπο μου!
    μάλλον στα 100 θα μείνω και θα κάνω συντήρηση. και θα αρχίσω να τρώω πιο άνετα πόντους απο την άσκηση κοκ (γιατί τις μέρες που γυμνάζομαι εξαντλούμαι ώρες ώρες, σου έχω πει οτι κερδίζω πολλούς πόντους απο την άσκηση!) και θα φροντίσω να μην τα ξαναπάρω ποτέ! αυτήν την φορά ήρθε και θα μείνει! Το έχω πάρει πολύ σοβαρά το θέμα!
    ʼντε καλο κουράγιο μέχρι τον στόχο σου!

Senior Member
    Καλημερα σας. Συγχαρητηρια και στους δυο για τις απωλειες σας. Εγω ημερα ζυγισματος την Τριτη 30/08, ευχομαι να παω καλα γιατι ημουν πολυ καλη μαθητρια. Βεβαια ειναι και εβδομαδα αδιαθεσιας, οποτε η απωλεια θα ειναι μικρη.

Senior Member
    athena η μία ρυζογκοφρέτα έχει 1 πόντο, είτε είναι με κανονικό είτε με καστανό ρύζι.

Μάριεεεε ξέχασες να μου απαντήσεις!

Βασιλική μην ξεχνάς και την πιθανότητα να σε δείξει και παραπάνω η ζυγαριά. Να μην απογοητευτείς γι'αυτό η αποζημείωση θα έρθει στο επόμενο ζύγισμα που θα έχεις τελειώσεις και με τις μηνιάτικες "επισκέψεις" σου! :yes:

Senior Member
    Ναι Μαρια, εχεις δικιο. Εννοειται οτι δεν θα απογοητευτω!

Senior Member
    Βασιλική και Μάριε, συγχαρητήρια και σ' εσάς!
    Αυτό που λέει Μαρία για το ζύγισμα όσον αφορά τις γυναίκες είναι σωστό, αν και δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις μικρή απώλεια την περίοδο εκείνη. Αν όμως συμβεί, στο επόμενο ζύγισμα η απώλεια θα είναι μεγαλύτερη!
    Σκοπός είναι να ακολουθούμε το πρόγραμμα πιστά και τότε τα αποτελέσματα είναι θαυμάσια!

Senior Member
    Ετσι ακριβως Παντελη. Και οφειλω να ομολογησω, οτι ειναι ενα προγραμμα διατροφης-διαιτας που το ακολουθεις πολυ ευχαριστα.

Senior Member
    Originally posted by vasiliki67
    Ετσι ακριβως Παντελη. Και οφειλω να ομολογησω, οτι ειναι ενα προγραμμα διατροφης-διαιτας που το ακολουθεις πολυ ευχαριστα.
    Είναι ό,τι πιο υγιεινό και ισορροπημένο υπάρχει.
    Στην πραγματικότητα είναι τρόπος ζωής.

Senior Member
    Συμφωνω απολυτα!