WEIGHT WATCHERS - Page 228
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 228 of 301 FirstFirst ... 128178218226227228229230238278 ... LastLast
Results 3,406 to 3,420 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Καλησπερα σας!!!!!!!!!
    Μαρια ποια ειναι αυτη η σελιδα της Τζινας με τις συνταγες?

Senior Member
    Originally posted by p_k
    Μαρία, στο φλεξιπόιντς όσα νερόβραστα μακαρόνια και αν φας, 4 πόντους έχουν.
    καλησπέρα απο μένα!
    πηγαίνοντας βόλτα τον σκύλο ενός φίλου και προσέχοντας τις πλάτες μου κάθε φορά να μην μου ορμήξει, κέρδισα έξι πόντους παντελάκο! 6 ΠΕΛΩΡΙΟΥΣ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟΥΣ για σοκολάτα ΠροΠόντους! χαχαχαχα!

χαίρομαι που ανάβουνε οι συζητήσεις και σόρι που χάθηκα. απο άυριο τα κεφάλια μέσα θα ειμαι συνεχώς σπίτι για διάβασμα και θα μπαίνω πιο συχνά στο πισί :Ρ
    που λέτε...
    ναι παντελή αυτό ισχύει στο φλεξιπόιντς αλλά μην το παρακάνετε οκ; δεν θα τρώτε δηλάδή δύο χύτρες την ημέρα, σωστά; μέχρι να ικανοποιηθείτε χωρίς να αισθανθείτε στάφτ, όπως λέει κλασσικά το βιβλιαράκι. Να σημειώσω οτι στο πρόγραμμα προποιντς αυτό δεν ισχύει...

Senior Member
    Originally posted by xaraa
    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας! Ντομάτα τριμμένη είναι η σαλτσούλα p_k αλλά με λίγο λάδι.

Μέσα σε έναν μήνα πόσα κιλά μπορείς να χάσεις με το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Είμαι 75 κιλά με ύψος 1.64.

Ευχαριστώ πολύ ξανά!
    αμα τα ακολουθείς κατά γράμμα όλα και τα τρώς ΌΛΑ τα επιτρεπτά (τα επιτρεπτά έτσι, ούτε έναν πόντο παραπάνω!) μπορεις να περιμένεις να χάσεις μέχρι μισό με ένα κιλο την βδομάδα. Τα τελικά κιλά (το τελικό στόν που λένε και οι άγγλοι) είναι λίγο δύσκολα και θέλουνε πολύ προσοχή. Και μετά θέλει προσοχή και η συντήρηση.

Senior Member
    Originally posted by p_k
    Προσοχή όμως, εξαρτάται και από το κουτάλι σούπας που χρησιμοποιούμε: πολλά κ.σ. έχουν χωρητικότητα ίση με 2 και όχι 3 κ. γλυκού.
    ναι είναι λίγο ζόρικη η ΚΣ. εγώ πάντως παντελή την βάζω γενικά 4 προπόντους. Έχω πάρει και την συλλογή με τα κουτάλια spoons weight watchers απο το σάιτ και έτσι μετράω και την ΚΣ έτσι όπως την φαντασιώνεται το πρόγραμμα τους. οφείλω να ομολογήσω ότι ειναι πιο πολύ απο την κλασσική ΚΣ με το μεγάλο κουτάλι που τρώμε εδώ και ένα μέτριο αντικολλητικό τηγάνι το καλύπτιε όλο. άν και αποφάσισα να στείλω γράμμα και να τους ρωτήσω για το πόσους πόντους έχει μια ΚΣ λάδι με βάση το κουτάλι τους , διότι δεν το λέει πουθενά μέσα, υποθέτω 4. γιατί μεσα στο βιβλιαράκι λεει μια κγ ένας προπόντος, δύο κγ ΤΡΕΙΣ προπόντοι. (προφανώς το εφέκτ είναι πιο μεγάλο με δυο κγ). και αφου ειναι μεγάλη η κουταλιά τους είναι γύρω στα 3,5 κγ έτσι με το στρογγύλεμα πάει στους 4 προπόντους.
    συμβουλη μου ειναι ο καθένας να δεί με το μάτι του, να βάλει πρώτα λάδι στην κγ και να το ρίξει σιγά σιγά στην ΚΣ και να δείτε πόσο χωράει. όταν το είχα κάνει εγώ χωρούσε περίπου 2,5 κγ και κάτι παραπάνω, γι αυτο και αποφάσισα να την βάζω τρείς φλεξιπόντους όταν έκανα το παλιό. \
    καμιά φορά παντελή αμά βάζω με την δικιά μου ΚΣ και δεν είναι γεμάτη την βάζω μόνο τρείς προπόντους. γενικά, την βάζω 4 προπόντους. αυτά κι ελπίζω να μην μπέρδεψα.

Senior Member
    Originally posted by euapap
    επίσης υπαρχουν στο εμπόριο ογκομετρικά κουταλάκια πολύ οικονομικά που σου μετράνε ακριβώς πόσο είναι η κουταλιά της σουπας και πόσο του γλυκού. Μιλάω για κάτι τέτοιο:

http://www.weightwatchers.co.uk/shop/elc/index.aspx

αυτά πήρα εγώ. είναι τα επίσημα απο το σάιτ τους και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. αν και με το νέο σύστημα είναι πιο τρίκ οι προπόντοι των λιπών. πιο πολύ!

Senior Member
    Originally posted by vasiliki67
    Καλησπερα σας!!!!!!!!!
    Μαρια ποια ειναι αυτη η σελιδα της Τζινας με τις συνταγες?
    skinnytaste.com
    Η σελίδα που έδωσα παραπάνω στην Εύα.

Μετράτε με τα κουτάλια που έχετε στο σπίτι σας και θα είστε οκ!

Senior Member
    Originally posted by Μαρία.
    Εύα δες εδώ και γλύφε δάχτυλα: http://www.skinnytaste.com/
    Μια συνταγή δοκίμασα από εδώ κι έγλυφα τα δάχτυλά μου! Οι συνταγές που δίνει υπολογίζονται και με το φλέξι και με τους προ-πόντους (ή points+).
    ναι μαρία φανταστικές!
    εγώ κάνω τα νέα βιβλία τους τώρα. παρήγγειλα κι άλλα δύο με βάση το ProPoints Plan και μου ήρθανε, το Cooking for Two και το Oriental Express. Καταλαβαίνεις λοιπόν Μαρία ασχολούμαι με αυτά, πλήν του Seriously Satisfying . έχω και το μηνιαίο περιοδικό τους και απο εκεί μέσα έμαθα την φριτάτα.
    θα σου αναλύσω κάποια άλλη στιγμή τι είναι αυτό τώρα, αλλά είναι φανταστικό! και πολύ εύγεστο!
    αλλά θα τα κοιτάω κι αυτά τακτικά! ορκίζομαι!

δεν το πιστεύω κάνω δίαιτα 16 μέρες (από το 15αύγουστο) και είμαι -6.5 κιλά!! απίστευτο;;;;;

2.9.11

από δω και στο εξής ένας πόντος λιγότερος γιατί κατεβήκαμε 10άδα κιλών... οποτε με άριστα το 25 έχουμε και λέμε...

Πρωί
    3 ΚΣ corn flakes με μισό φλυτζάνι γάλα πλήρες 4 πόντοι

Ενδιάμεσα
    1 μπάρα 3 πόντοι
    1 φρεντο με 1 κουταλιά ζάχαρη 2
    1 μικρό γιαουρτάκι Milanessa 2

Μεσημέρι
    Μακαρόνια αλάδωτα (δεν ήταν μέχρι κορεσμού οποτε δε βάζω 4 ) βάζω 3
    2 ΚΣ σάλτσα τομάτα με πολύ λίγο λάδι 2
    χωριάτικη σαλάτα 2

Απόγευμα
    καφές 2

Βράδυ

Τοστ με τυρί light, γαλοπούλα και πιπεριές 5
    συνύθως το βάζω 4 αυτό το τοστ αλλα επειδή έφαγα και μια δαγκωνιά από της μικρής, θα βάλω 5
    Coca cola light 1

Σύνολο 24/25

Senior Member
    Καλημέρα!

euapap, συγχαρητήρια για την απώλεια των κιλών και για την αλλαγή δεκάδας!!! Μπράβο και πάλι μπράβο! Συνέχισε έτσι αποφασιστικά και δυναμικά!
    Σήμερα, ημέρα ζυγίσματος, δεν πήγα και πολύ καλά...
    Την εβδομάδα που μας πέρασε έβαλα 300 γραμμάρια και έτσι πήγα από τα 92,7 στα 93.
    Συνολική απώλεια από 30 Ιουλίου 4 κιλά.
    Σε καμία περίπτωση δεν ξέφυγα στους πόντους, όμως έχω εντοπίσει κάποια λάθη και θα τα διορθώσω αυτήν την εβδομάδα.
    Έφαγα αρκετά γλυκά, πάντα μετρημένα όμως. Όταν λέμε γλυκά μην πάει ο νους σας σε κάτι τρομερό, για ρυζόγαλο μιλάμε και για μικρά σοκολατάκια που έτρωγα 2-3 την ηέρα, πάντα υπολογίζοντάς τα. Απλοί υδατάνθρακες δηλαδή, που πρέπει να μειωθούν και θα μειωθούν.
    Δεύτερο λάθος το ότι κάποιες μέρες δεν έπινα πολύ νερό, αν και μου αρέσει. Και αυτό θα διορθωθεί.
    Από περπάτημα και γενικά φυσική δραστηριότητα πήγα καλά, δεν μπορώ να πω.
    Τα 30 γραμμάρια μπορεέι να οφείλονται και σε κατακράτηση, αν και πρόσεξα πολύ την κατανάλωση αλατιού.
    Τέλος πάντων, δεν μένουμε εδώ!
    Προχωράμε κανονικά, κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις και είμαστε αισιόδοξοι!

30.07.2011 97,0
    06.08.2011 94,8 (-2,2)
    13.08.2011 93,7 (-1,1)
    20.08.2011 93,8 (+0,1)
    27.08.2011 92,7 (-1,1)
    03.09.2011 93,0 (+0,3)

3.9.11

Πρωί
    2 φρυγανιές με μέλι 3 πόντοι

Ενδιάμεσα
    2 φρούτα 0

Μεσημέρι
    ομελέττα με
    1,5 αυγό 3
    μισό ποτήρι γάλα πλήρες 1
    1 φέτα τυρί leendamer 1
    1 φέτα τυρί γαλοπούλα βραστή 1
    μανιτάρια, πιπεριές, κολοκυθάκια, ντομάτα 0
    3 κγ λάδι που φάγαμε 3 άτομα, δηλαδή 1 κγ λάδι 1

Απόγευμα
    1 γιαούρτι Vitaline 2
    1 μπάρα δημητριακών 2

μένει το βράδυ. καλά έχω πάει σήμερα, μπορώ να φάω πίτσα για βράδυ

σχετικά με τα κουταλάκια που λέγατε παραπάνω.
    1 κγ είναι 5 ml
    1 κΣ είναι 15 ml (3 φορές το κγ)
    αν δεν έχετε κάποιο ογκομετρικό κουταλάκι μπορείτε και με σύριγγα μέχρι να μάθει το μάτι πόσο είναι τί

Originally posted by euapap
    3.9.11

Πρωί
    2 φρυγανιές με μέλι 3 πόντοι

Ενδιάμεσα
    2 φρούτα 0

Μεσημέρι
    ομελέττα με
    1,5 αυγό 3
    μισό ποτήρι γάλα πλήρες 1
    1 φέτα τυρί leendamer 1
    1 φέτα τυρί γαλοπούλα βραστή 1
    μανιτάρια, πιπεριές, κολοκυθάκια, ντομάτα 0
    3 κγ λάδι που φάγαμε 3 άτομα, δηλαδή 1 κγ λάδι 1

Απόγευμα
    1 γιαούρτι Vitaline 2
    1 μπάρα δημητριακών 2

μένει το βράδυ. καλά έχω πάει σήμερα, μπορώ να φάω πίτσα για βράδυ
    μπορώ να φάω 2 κομμάτια σωστά;; (σπιτική είναι η πίτσα)

Senior Member
    euapap καλημέρα

να προσέχεις τους πόντους των φρούτων

τα φρούτα ειναι 0 , μονο εφοσον ειναι μέχρι ένα φλυτζάνι.

τα 2 φρούτα λοιπόν, τα μετράς

έτσι το έκανα αλλα με βεβαιώσαν ότι καλύτερα να μην μετράω τα φρούτα, είναι το νέο trend και είπα να το ακολουθήσω