WEIGHT WATCHERS - Page 243
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 243 of 301 FirstFirst ... 143193233241242243244245253293 ... LastLast
Results 3,631 to 3,645 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Originally posted by angek
    ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι όμορφα
    ξεκίνησε το πρωϊνό μου!!!! Πριν απο λίγο ζυγίστηκα και δεν
    θα το πιστέψετε αλλά με έδειξε η ζυγαριά -2,5 μέσα σε μιά
    7 μέρες, από 83 που ξεκίνησα την περασμένη Τρίτη τώρα 80,5!!!
    πράγμα απίστευτο γιατί ποτέ η πρώτη εδβομάδα ww όποτε
    ξεκινούσα παλαιότερα δεν με έδειχνε με μεγαλύτερη απώλεια
    του ενός κιλού. Μπορεί να μου έκανε καλό ο τρίωρος χορός
    το σαββατόβραδο στο γάμο, ή το γεγονός ότι κολυμπάω
    καθημερινά (αλλά χθες το απόγευμα -ήταν 7 η ώρα, το νερό
    κρύο αρκετα και το..."δάγκωσα"λίγο.
    Αυτή η διατροφική μου εβδομάδα ξεκινάει από σήμερα με τους
    καλλίτερους οιωνούς...για να δούμε πως θα πάει...

Μπραβοοοοοο angek. Τελεια!!! Σε πιστευω γιατι και εγω την πρωτη εβδομαδα εχασα 4 κιλα σχεδον!! Συνεχισε ετσι και συνεχισε και να γυμναζεσαι με καθε τροπο και θα δεις θεαματικα αποτελεσματα!!!

(ποπο μολις φτασω και εγω 80,5 θα κανω παρτυ, με εχει στοιχειωσει αυτο το 8 :Ρ )

Originally posted by euapap
    ρε παιδιά, εδω και 12 μέρες είμαι στα ίδια κιλά, δηλαδή η ζυγαριά κάθε μέρα δείχνει 85.2, 85.7, 85,3, 85 και ξανά 85,7
    τί κάνω λάθος;;
    μη μου πείτε να μη ζυγίζομαι κάθε μέρα γιατί θέλω να ξέρω τί μου γίνεται. τα'χω βάλει και σε εξέλ και έχω και γραφική παράσταση με την απώλειά μου.
    Εκανα λίγο και το Wendie Plan (όχι οργανωμένα, έτσι σαν ιδέα) και τίποτα...
    Πρεπει να κανεις υπομονη, καποια στιγμη θα ξεκολλησει δεν μπορει :yes:

υπομονή κάνω..

Senior Member
    Μπράβο κορίτσια κι αγόρια. Ο Μάριος πάλι λάμπει διά της απουσίας του! Πολύ διάβασμα αυτό το παιδί! Κι εγώ δεν είχα χρόνο να ανοίξω το σκυπε μήπως και τον πετύχαινα μέσα. Είχαμε τρεξίματα για τα του συζύγου θέματα υγείας και σήμερα τελείωσαν αισιόδοξα όπως μας ενημέρωσε ο ..."λιθοτρίφτης" γιατρός! Επιστρέψαμε σπίτι και ήδη ο σύζυγος είχα αιματουρία, ένδειξη πως πέτυχε η λιθοτριψία και ότι τα υπολείμματα της πέτρας φεύγουν κι απελευθερώνουν σιγά σιγά τον ουρητήρα του. Σε 10 μέρες θα κάνει μια επαναληπτική ακτινογραφία να δούμε αν έφυγε εντελώς η πέτρα!

Τα κιλά τα δικά μου παραμένουν σταθερά αυτή την εβδομάδα. Είχα μια απίστευτη πείνα και το θέμα εξηγείτε ότι σήμερα είδα αιμορραγία. Να είναι η έμμηνος 10 μέρες νωρίτερα; Ή να είναι ένδειξη του ινομυωμάτος που όποτε το θυμηθεί μου θυμίζει την παρουσία του μέσα μου; :fake sniffle:

Από μέρα σε μέρα αναμένω και το πακέτο του Point Plus. Μακάρι να το λάβω γρήγορα! Αυτά τα νέα μου!

Angek θέλω να είμαι παρούσα και με τις λιγοστές μου γνώσεις να βοηθάω όποτε και όπως μπορώ. Η Εύα είναι καθημερινά παρούσα και πιστεύω να μην βαρεθεί να δίνει την διατροφική της ενημέρωση. Ο p_k δηλώνει κι αυτός παρόν όποτε δεν τρέχει με υποχρεώσεις... Κι επιτέλους άντε μαζευτείτε κι οργανωθείτε! ʼντε να ανεβαίνει η ομάδα! :yes:

με το πρόβλημα μου;; τι εχετε να πείτε;

Senior Member
    Κατ'αρχήν Εύα θα πρέπει να βάλεις το γάλα στο πρόγραμμα. Δεν πίνεις καθόλου γάλα, γιαουρτάκι άφαντο... Βάλε και το λάδι στην διατροφή σου, μην είσαι τόσο αυστηρή σε αυτό. Σταμάτα να ζυγίζεσαι καθημερινά γιατί το καθημερινό ζύγισμα σου προκαλεί εκνευρισμό κι άγχος και κατά συνέπεια αντί να δείχνει αυτό που θες σου δείχνει το αντίθετο. Κάποιες τροφές ίσως σου προκαλούν κατακράτηση υγρών! Μια δραστική λύση είναι να φας κανονικό φαγητό. Δώσε μια μέρα ελεύθερη στον εαυτό σου και φάε ότι τραβά η ψυχή σου. Αυτό το ξάφνιασμα θα ενεργοποιήσει τον οργανισμό σου να κάνει καύσεις.
    Μην ξεχνάς ότι ο κάθε οργανισμός αντιδρά ανάλογα σε μια διατροφή. Όποιο Wendy Plan και να ακολουθήσεις, αν ο οργανισμός σου θέλει να κάνει διάλειμμα θα το κάνει. Κάποτε που κόντευα να φτάσω στον στόχο, ο οργανισμός μου δεν έλεγε να χάσει. Αυτό οφειλόταν κυρίως στο ότι για πρώτη φορά είχα φθάσει σε κάποιο σχετικά καλό βάρος και στο ότι 3 φορές την εβδομάδα επί 2 ώρες γυμναζόμουν. ʼρα έκαιγα λίπος με την γυμναστική αλλά κέρδιζα σε μυική μάζα κι έτσι ένας λόγος που δεν έχανα ήταν κι αυτός. Δεν μπορούσα να το δεχθώ κι αντί να συμφιλιωθώ με την νέα κατάσταση και την όμορφη εικόνα μου, υπέβαλα στον εαυτό μου αυστηρότερη διατροφή -δεν έτρωγα όλα όσα είχα μέσα στην ημέρα- κι ο οργανισμός μου επέμενε να μην χάνει ή αν έχανε βάρος θα ήταν απλά σε γραμμάρια. Δώσε λοιπόν τον χρόνο στον οργανισμό σου και κάποια στιγμή θα ξεκινήσει και πάλι. Μην σε απασχολεί και μην αγχώνεσαι! Ζυγίσου κάθε εβδομάδα κι όχι καθημερινά, άλλαξε λίγο την διατροφή σου -πάντα μέσα στα πλαίσια του ww- κι όλα θα πάρουν πάλι τον δρόμο τους!

Σε ευχαριστώ Μαρία, απλώς ρε παιδί μου έχω δει να μην χάνει κάποιος για 1 βδομάδα και την επόμενη να πέφτει η ζυγαριά κατακόρυφα. Το δικό μου το στάσιμο δεν το έχω δει ξανά... είναι πολλές μερες...
    Originally posted by Μαρία.
    Κατ'αρχήν Εύα θα πρέπει να βάλεις το γάλα στο πρόγραμμα. Δεν πίνεις καθόλου γάλα, γιαουρτάκι άφαντο... Βάλε και το λάδι στην διατροφή σου, μην είσαι τόσο αυστηρή σε αυτό.
    πίνω γάλα το πρωί και 1 γιαούρτι το βράδυ. Καλά δεν είναι; έτσι έτρωγα και πριν

Λάδι τρωω 2 κγ το μεσημέρι. καλά δεν είναι;

4.10.11

Πρωί
    2 ρυζογκοφρέτες 1
    2 κγ μέλι 0,5

Ενδιάμεσα
    1 μουστοκούλουρο 3
    1 φέτα ψωμί του τοστ σικάλεως 1
    1 φέτα τυρί dirollo 1

Μεσημέρι
    2 μπιφτέκια γαλοπούλας εντελώς άπαχα 100 γ3,5
    τοματοσαλάτα χωρίς λάδι 0
    σαλάτα πράσινη με 2 κγ λάδι 2

Απόγευμα
    1 μπανάνα 1
    1 μπάρα 2

Βράδυ
    1 τοστάκι και το μισό της Αννας 4+2,5
    Γιαούρτι 0% vitaline με φρούτα 1

22,5/25
    2,5 στην αποθήκη και 5,5 από χτες= 8

Senior Member
    Κάνε και κάνα φαγητό μαγειρευτό με το λαδάκι του κανονικά. Βάλε ποικιλία στην διατροφή σου μην είσαι τόσο αυστηρή, άσε που θα κουραστείς στο τέλος!

Κοίτα κόλλημα είχα κι εγώ. Αλλά ήταν πάνω από μήνα και οφειλόταν καθαρά στον θυρεοειδή μου. Η TSH ήταν αυξημένη, με το που άρχισα αγωγή με χάπι, σιγά σιγά ξεκόλλησε η ζυγαριά. Πριν 15 μέρες περίπου που έκανα πάλι έλεγχο της TSH βρέθηκε παραπάνω αυξημένη και αυξήθηκε η δόση του χαπιού. Αισθάνομαι να δουλεύει ο οργανισμός μου, αλλά αυτή την εβδομάδα έμεινα στάσιμη γιατί με έπιασαν οι νυχτερινές επιδρομές στο ψυγείο με τάση στα γλυκά και προσπαθούσα να αρκεστώ ή σε φρούτα ή σε γιαούρτια με μέλι. Ευτυχώς έμεινα στάσιμη στα κιλά. Αυτό οφειλόταν ότι μου ξανάρθε περίοδος 10 μέρες νωρίτερα. Έχω ινομύωμα κι αυτό είναι που δημιουργεί το θέμα αραιά και που. Γυναικολόγος με καθησύχασε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για αυτό. Μόνο αν είχα έντονους πόνους και συνεχείς αιμοραγίες θα κατέληγα σε χειρουργείο. Απ'την στιγμή που δεν υπάρχει τέτοιο θέμα κι αφού όλα τα γεννητικά όργανα είναι καθαρά, χωρίς κύστες κλπ... δεν έχω λόγο να ανησυχώ. Πλέον τα γυναικολογικής φύσης θέματα πάνε σε προγραμματισμό του ετήσιου τσεκ-απ και μόνο τον θυρεοειδή θα ελέγξω ξανά σε 2,5 μήνες περίπου κι αν η TSH έχει πάει στο φυσιολογικό της επίπεδο το επόμενο τσεκ-απ θα είναι μετά από 6 μήνες.
    Μήπως λοιπόν έχεις κι εσύ κάποιο θέμα ορμονικό;

Χμ...
    τον θυροειδή μου τον παρακολουθούμε γενικά γιατί έχω έντονο κληρονομικό και έχω αυξημένα αντισώματα.
    Δεν παίρνω χάπια ακόμα λόγω θηλασμού (μουφα μου φάνηκε αυτό και ο γιατρός ψιλοάσχετος αλλα αυτό είναι άλλη ιστορία)
    πρεπει να το παρακολουθήσω...
    αλλα από την άλλη ένας άλλος γιατρός, μου είχε πει ότι ο θυροειδής δεν ευθύνεται για την αυξηση του βάρους συνολικά, άντε να'ναι ένα 2-3 κιλά... που το πρόβλημα μου δεν είναι αυτού του βεληνεκούς

Senior Member
    Κοίτα εν μέρη ευθύνεται και ο θυρεοειδής για το βάρος που μπορεί να πάρει κάποιος, απ'την άλλη παίζει και τον ρόλο του στην λειτουργία του μεταβολισμού. Πάντως αφού υπάρχει ιστορικό, το κόλλημα του βάρους σου ίσως να οφείλεται σε αυτό. Αν συνεχιστεί το κόλλημα μην απογοητευτείς. Συνεχίζεις την διατροφή σου κανονικά κι ας χάσεις μέχρι και μερικά γραμμάρια κι όταν αρχίσεις τα χάπια θα καταλάβεις την διαφορά.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Έυα αυτό με το θυροειδή μου το έχουν πει και εμένα 2 γιατροί,η άυξηση βάρους μπορεί να είναι 2-3 κιλά και απλά τόσα χρόνια το χρησιμοποιούσαν σαν άλλοθι τόσο οι γιατροί όσο και οι ασθενείς για τα παραπανίσια κιλά ,Σχετικά με το κόλημα της ζυγαριάς εμένα δεν μου φαίνεται και τόσο περίεργο και παλιότερα που έκανα δίαιτες δεν έχανα κάθε εβδομάδα και ακόμα και τώρα με την επέμβαση υπάρχει και εβδομάδα που δεν έχω χάσει γραμμάριο (θεωρείται ακόμα και σε εμένα φυσιολογικό να φτάνω σε πλατώ και να κολάω)και μετά από 10 μέρες ας πούμε να χάσω 1-1,5 κιλό μαζεμένο.Κανε υπομονή και αφού δεν ξεφεύγεις από την διατροφή σου στο τέλος θα χάσεις.

Ευχαριστώ
    ουσιαστικά γιαυτό σας το λεώ και το μοιράζομαι, για να μου πείτε ότι μόνο υπομονή χρειάζεται να κάνω και όχι κάτι άλλο

Senior Member
    euapap, τα σημεία "πλατό" συμβαίνουν. Απλά προσπέρασέ τα μη δίνεις σημασία και κυρίως μην αποθαρρύνεσαι με τίποτε!
    Προχώρα κανονικά εφαρμόζοντας το πρόγραμμα και όλα θα πάνε καλά!
    Θα το δεις.

Ημέρα ζυγίσματος για μένα η σημερινή και είχα νέα απώλεια, αυτήν τη φορά 200 γραμμάρια, ή αλλιώς 0,2 κιλά.

Συνοπτικά έχουμε:

14.09.2011 94,1
    21.09.2011 92,2 (-1,9)
    28.09.2011 91,6 (-0,6)
    05.10.2011 91,4 (-0,2)

Στόχος τα 79 κιλά.

Πεταει η ομαδα!!

Η απωλεια ειναι παντα απωλεια και ευπροσδεκτη ειτε ειναι 200 γραμμαρια ειτε 2 κιλα

Αυριο κλεινω 6 βδομαδες διαιτας!!! Και εχω κουραγιο να συνεχισω και αλλο τοσο και μετα αλλο τοσο μεχρι να τα χασω ολα!!

Αυτος ο μηνας ειναι μηνας προκλησης για μενα.. Εχω βαλει καποιους στοχους και ελπιζω να τους καταφερω!!!!

:roll:

:bouncing::bouncing: