WEIGHT WATCHERS - Page 254
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 254 of 301 FirstFirst ... 154204244252253254255256264 ... LastLast
Results 3,796 to 3,810 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Να'μαι κι εγώ εδώ! Κατ'αρχήν επί 2,5 μέρες ήμουν χωρίς σύνδεση. Ενώ το μόντεμ έδειχνε ότι είχα σύνδεση δεν μπορούσα να μπω πουθενά. Και στις βλάβες του ΟΤΕ που πήρα μου είπαν πως δεν έβλεπαν κάποιο πρόβλημα. Τέλος πάντων μετά απ'τις συνεχής κλήσεις στις βλάβες μετέφεραν το πρόβλημα στα συνεργεία του ΟΤΕ και η σύνδεση επανήλθε. Απ'την άλλη Μάριε δεν χάθηκα. Μπαίνω στο σκυπε και δεν σε βλέπω μέσα. Μάλλον οι ώρες μας δεν συμπίπτουν! :smug b: Τώρα εδώ και μια βδομάδα -είχα κάνει καμπύλη σακχάρου- και έτρεχα να βρω τα αποτελέσματα. Υποτίθεται το μικροβιολογικό του ΙΚΑ στέλνει τις εξετάσεις στον γιατρό που τις έχει γράψει. Ο γιατρός μου επί μια βδομάδα δεν είχε παραλάβει τίποτε. Στο τρέξιμο λοιπόν μέχρι να τις βρω... Γίνεται της μουρλής στο εδώ ΙΚΑ, ο δε γιατρός άλλαξε γραφείο και πήγε σε άλλο κτίριο του ΙΚΑ και μάλλον βαρεθήκαν να στείλουν τις απαντήσεις εκεί, μεσολάβησε και η 28η... τρέχα γύρευε. Αποτέλεσμα; Έχω προδιάθεση διαβήτη, έπεσε απαγόρευση απ'τον γιατρό για τα γλυκά, μέχρι και να πετάξω ότι έχω στο σπίτι μου πρότεινε. Να χάσω κιλά οπωσδήποτε μου τόνισε και φυσικά να αρχίσω το περπάτημα.

Για τους Πόντους+: αγόρασα 2 επιπλέον βιβλιαράκια που σημειώνουν όλες τις λεπτομέρειες για το πως δουλεύει το πρόγραμμα. Και σκέφτομαι ότι ήταν μια πολύ σωστή κίνηση για να προστεθούν στο πακετάκι 2 βιβλιαράκια ακόμη. Στο μπλογκ μου θα δείτε για ποιά πρόκειτε. Βηματομετρητή τώρα... μπορεί κανείς να βρει πάρα πολύ φτηνούς στην αγορά κι ας μην είναι των WW. Για την ώρα θα αρχίσω με περπάτημα 10' καθημερινά και σιγά σιγά ανά εβδομάδα θα αυξάνω τον χρόνο! Κι όταν κάποτε πατήσω σε διψήφιο αριθμό με τα κιλά θα αρχίσω γυμναστήριο! Αυτά!

Senior Member
    Διάβασα παραπάνω το ποστ του Παντελή και με αφορμή αυτό θα σημειώσω και την δική μου γνώμη. Πιστεύω ότι όποιο πρόγραμμα και να ακολουθήσει κανείς είτε φλέξι είτε Πόντους+ θα πρέπει να προσαρμόσει την "κουζίνα του" ανάλογα. Μπορεί είτε το ένα είτε το άλλο να περιλαμβάνει έτοιμα σε πόντους ελληνικά φαγητά (οι Πόντοι+ περιλαμβάνουν καμιά 15αριά φαγητά ελληνικών εστιατορίων). Το θέμα είναι ότι αυτά τα "έτοιμα" δεν σημαίνει ότι αντιστοιχούν στην δική μας ατομική μαγειρική. Οι κυρίες και δεσποινίδες του φόρουμ (ακόμη και οι κύριοι που ασχολούνται με το μαγείρεμα) θα πρέπει λοιπόν να κάνουν τον κόπο και να μετρήσουν τα υλικά της κάθε συνταγής τους ώστε να γνωρίζουν πόσοι πόντοι αντιστοιχούν στην δική τους μερίδα. Δείχνει να είναι κοπιαστική μια τέτοια εργασία, όμως αυτό θα γίνει για μία και μόνη φορά και θα έχετε για πάντα την δική σας ατομική λίστα με τα φαγητά όπως τα μαγειρεύετε εσείς. Προσωπικά τώρα δεν ήξερα πως πραγματικά δουλεύει το PointsPlus. Έκανα την αρχή έχοντας ως δεδομένες τις συμβουλές που έχει το φλέξι. Όμως τελικά δεν είναι το ίδιο. Και να σου μείνουν πόντοι μια μέρα δεν τους χρησιμοποιείς την επόμενη. Κερδισμένοι πόντοι απ'την γυμναστική δεν ισχύουν εδώ. Οπότε η γυμναστική είναι το κέρδος στην απώλεια και στην υγεία μας και αν θελήσουμε να φάμε κάτι παραπάνω, χρησιμοποιούμε τους 49 εβδομαδιαίους πόντους.

Αρχίζοντας λανθασμένα μεν με το PointsPlus η αρχική απώλεια ήταν αρκετά ικανοποιητική. Για μια φορά ακόμη έμεινα πίσω τόσο διατροφικά όσο και στα κιλά. Πέρασα κάποιες μέρες δύσκολες. Όσο μεγαλώνω τρελαίνεται ο κύκλος μου και μαζί του κι εγώ. Την μια θα έρθει με καθυστέρηση την άλλη θα είναι πολύ νωρίτερα απ'ότι πρέπει. Στα ενδιάμεσα διαστήματα η "υπογλυκαιμία" ήταν μόνιμη κάτοικος στο κεφάλι μου. Την ημέρα την "πάλευα" ξεγελώντας τον εαυτό μου με δουλειές στο σπίτι, με τα πάνω κάτω σε γιατρούς και εξετάσεις κι όταν ερχόταν το βράδυ και το σώμα ήταν σε χαλάρωση άρχιζε η περιπέτεια. ʼσχημη αίσθηση, να λες στον εαυτό σου "ξεπερασέ το, δεν θες να φας γλυκό γιατί περιμένεις περίοδο είναι όλο αυτό". Προσπαθούσα να πιέσω τον εαυτό μου να κοιμηθεί για να μην ανοίξω είτε το ψυγείο είτε το ντουλάπι... ο αγώνας ήταν άνισος τελικά. Ξημερωνόμουν παλεύοντας. Τελικά αν δεν έτρωγα κάτι γλυκό δεν θα κοιμόμουν! Αυτό μου συμβαίνει τον τελευταίο 3μηνο και γι'αυτό δεν έχω δει χαίρι στην απώλεια. Όλο αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Ο μόνος γιατρός που πήγαινα ήταν κανάς οδοντίατρος, φέτος για πρώτη φορά και πλέον θα κλείσει έτσι η χρονιά, τα πήγαιν'έλα στους γιατρούς πότε για μένα και πότε για τον άντρα μου δεν μας αφήνουν σε ησυχία! Το ένα φέρνει το άλλο και πάνω που λέμε "ουφ! πάει πέρασε κι αυτό", έρχεται και σκάει στο κεφάλι το επόμενο και πάει λέγοντας! Λες και μας έχουν μουτζώσει! :no:
    Δεν είναι θέμα ότι δεν θέλω ή ότι δεν μπορώ να ασχοληθώ με την διατροφή μου, αλλά νιώθω κουρασμένη κάθε φορά που αρχίζω με όρεξη και οργάνωση διατροφική, να πρέπει να δω την επόμενη εκκρεμότητα με την υγεία μου ή ξαφνικά μου ήρθε η περίοδος! :sniffle:

Senior Member
    Καλησπέρα!
    Πρώτη μέρα του προγράμματος σήμερα και έκανα διάφορες ατασθαλίες, παρόλα αυτά όμως συνεχίζω και δεν θα ξαναπω "καινούρια αρχή, κλπ".
    Η αρχή εγινε και η πορεία προς το στόχο ξεκίνησε.
    Σήμερα το πρωί ήμουν 94,7 κιλά.
    Στόχος τα 79.
    Καλή συνέχεια σε όλες και όλους!

αχ τί ωραία που επιστρέψατε ένιωθα μόνη μου...
    ας σας πω και εγω.
    Είμαι 84 κιλά
    ξεκίνησα από τα 95 με στόχο τα 70

Senior Member
    δεν ερχεσαι κι απο το τσατ;

5.11.11

Πρωί
    1 καφεδάκι 0
    μισό τυροπιτάκι 2

Μεσημέρι
    1,5 σουβλάκι με πίτα κοτόπουλο-καλαμάκι από όλα χωρίς πατάτες 8 +4

Απόγευμα
    1 φέτα ψωμί του τοστ 1
    1 μπανάνα 1

Βράδυ
    1 wrap με 2 φέτες τυρί light και 2 φέτες γαλοπούλα , πιπεριές, ρόκα, κρεμμύδι, μανιτάρια και λίγο καλαμπόκι 6

22/25
    πάντως χάνω πολύ πολυ αργα.. τη βδομάδα περίπου 300 γρ

Senior Member
    euapap, αν θέλεις έλα από το chat

Junior Member
    Καλησπέρα και καλή επιτυχία στις προσπάθειες όλων! Θα ήθελα να σας ρωτήσω ... μήπως τυχόν κάποιος από όλους σας πήγαινε παλαιότερα στα weight watchers που έκαναν τις συναντήσεις στον Πύργο των Αμπελοκήπων στην Αθήνα? Και αν "ναι" μήπως έχει κάποιος τηλέφωνο κάποιας από τις κυρίες που τότε ήταν αρχηγοί ομάδων? Προσπαθώ να βρω κάποια παλιά γνωστή μου και ξέρω πως αν βρω μια οποιαδήποτε (ίσως) αρχηγό που εργαζόταν εκεί θα με βοηθήσει πολύ να βρω αυτήν που αναζητώ.

Σας ευχαριστώ

ήρθα στο τσάτ

7.11.11

Πρωί
    1 καφεδάκι 2
    γάλα με corn flakes 3
    1 μπισκότο digestive 1,5

Μεσημέρι
    λαχανικά στη γάστρα (πιπεριές, κρεμμύδια, μανιτάρια, κολοκύθια μελιτζάνες, πατέτες) θα βάλω 2 για τις πατάτες και 2 για το λάδι που ήταν πολύ λίγο μεν αλλα θα το μετρήσω σαν 2 κγ 4
    τοματοσαλάτα χωρίς λάδι και 3 ελιτσες 1

Απόγευμα
    1 μπάρα 2
    1 μπανάνα 1

... μένει το βράδυ
    14/25 μεχρι στιγμής...

Senior Member
    Πως πάει η ομάδα; Εγώ οργανώθηκα και πάλι με την απόφαση να κρατήσω την πρέπουσα απόσταση απ'τα γλυκά και την ζάχαρη. Δεν θα μου είναι και πολύ εύκολο, αλλά δεν θα ήθελα μελλοντικά να κάνω ότι κάνει και η μάνα μου: "να παίζω με το μηχανάκι μετρώντας το ζάχαρο μου κάθε μέρα και να κάνουμε διαγωνισμό με τον άντρα μου για το ποιός είχε το περισσότερο"!!!
    Με τη νέα χρονιά ούτως ή άλλως έχω εκ νέου έλεγχο για την TSH, οπότε θα κάνω κι ένα γενικό ιατρικό τσεκ-απ για να δω που βρίσκομαι και που βαδίζω!
    Κατ'άλλα κοιτώντας το παλιό weight down που έκανα κάποτε, θυμήθηκα ότι ήταν τέτοια εποχή που ξαφνικά μπήκα στο γραφείο τους από περιέργεια και έπειτα από συνήθεια. Τέτοια εποχή άλλαξα ρότα στην διατροφή μου και μετά από 8-9 μήνες με κοιτούσα στον καθρέφτη και δεν με αναγνώριζα. Μακάρι κι αυτή την φορά να είναι το ίδιο!

Μαρία και αυτή τη φορά το ίδιο θα είναι ! είναι μακρύς ο δρόμος μας και ανηφόρα, αλλα θα τον πάμε

9.11.11

Πρωί
    1 καφεδάκι 2
    γάλα με corn flakes 3
    1 κγ σταφίδες 0

Μεσημέρι
    φακές χωρίς λάδι 3
    σαλάτα λάχανο, ρόδι, καρότο, μήλο και 1κγ μαγιονέζα 1
    μανιτάρια πορτομπέλο με λίγο λάδι και μπαλσάμικο 2

Απόγευμα
    1 μπανάνα 1
    1 μανταρίνι 0
    λίγα πατατάκια 5 για τιμωρία
    1 καφεδάκι 2
    1 κγ καλαμπόκι 0 (σωστό;; )

Βράδυ
    τοστάκι με 2 φέτες γαλοπούλα, τυράκι όχι Light, και μανιτάρια κέτσαπ 6

25/25
    περπάτησα και 1 ώρα

Senior Member
    Καλημερούδια σας!
    Ελπίζω να είστε ολοι καλά, γεμάτοι ενέργεια και καλή διάθεση! Έλειψα καιρό είναι η αλήθεια.... ήρθα όμως πάλι και νιώθω πολύ χαρούμενη γι'αυτό!
    Τα άφησα όλα λίγο στη μοίρα τους αλλά ποτέ δεν είναι αργά να ξαναξεκινήσει κάποιος την προσπάθεια!
    Είμαι 78,8Kg, 1.62 ύψος και επιδιώκω να φτάσω στα 60 κάποια στιγμή. Λίγο περισσότερο ή λίγο λιγότερο δεν με πειράζει να είναι αρκεί αυτή τη φορά να τα καταφέρω και να πείσω τον εαυτό μου πως πρέπει να κάνω κάτι γι'αυτόν και μόνο!
    Χθες η πρώτη μέρα της διατροφής μου:

Γάλα 2% με 3 κουτ της σούπας δημητριακά cheerios 4π
    1 τόστ με γαλοπούλα και τυρί 4π
    μακαρόνια μέχρι να σκάσω στο πιάτο αλάδωτα και σάλτσα με πολύ λίγο λάδι και 30gr τυρί reggato 4+2+2 = 8π
    Σύνολο 16π

Δικαιούμαι 20π άρα υπολοιπο 4π

Επειδή έχω πολύ καιρό να "παίξω" με τους πόντους αν κάνω κάτι λάθος πείτε μου!
    Σας φιλώ όλους γλυκά!

Senior Member
    asteraki καλημέρα και καλή αρχή!
    Θα σε στενοχωρήσω τώρα για τα μακαρόνια! Όταν πρόκειται να βάλεις από πάνω τυρί και οποιαδήποτε σάλτσα παύει να ισχύει το "απεριόριστο". Για να φας μακαρόνια μέχρι να ικανοποιηθείς θα πρέπει να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΚΕΤΑ. Διαφορετικά αν θες να βάλεις και τυράκι κι ότι άλλο τα υπολογίζεις όσο αντιστοιχεί στην μερίδα τους, δηλαδή 1 φλυτζάνι μακαρόνια, 1/2 φλ. σάλτσα και 30 γρ. τυρί, για παράδειγμα!