Results 3,811 to 3,825 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
10-11-2011, 10:36 #3811
αστεράκι!!! τι κάνεις; πως είσαι; !
ήρθα να καταγράψω ακόμα μία φορά τις νέες μου σκέψεις, όχι για να σας κουράσω αλλά για να καταχωρηθούν στο αρχείο του τοπικ μαζί με άλλες τόσες προσπάθειες που κάνω για να κρατηθώ με νύχια και δόντια, να μην ξεφύγω. Προσπαθώ να χάνω κάθε φορά τόσα κιλά ώστε την επόμενη που θα παίρνω η σούμα να με δικαιώνει έστω με -1! πρόσφατο παράδειγμα από τα 103.5 επεσα στα 101.5 όπου και ξεκίνησα ww. Από εκεί κι έπειτα είδα το 93! θαύμα όντως μέγα! και σήμερα ξεκινάω από το 98. Έχουμε και λέμε ... έχασα 10.5 κιλά για να πάρω τα 5. Στο σύνολο μου μένει απώλεια 5.5 κιλά. Όχι και άσχημα... αν σκεφτείς όμως πόσο καιρό προσπαθώ και πάντα νιώθω συγκρατημένη και προϊδεασμένη... και πάλι λίγα είναι. Ευτυχώς βέβαια που η σούμα δείχνει απώλεια.
από τα 98 κιλά συνεχίζω λοιπόν... κανονικά.
Να προσθέσω ότι τον τελευταίο καιρό κάνω σκέψεις για επέμβαση. Λόγω οικονομικής στενότητας σε αυτή την φάση, είπα να ακούσω τους κοντινούς μου ανθρώπους και να συνεχίσω την προσπάθεια μέχρι να έρθουν καλύτερες μέρες.
- 10-11-2011, 10:57 #3812
Νεφέλη μας, όλο χάνεσαι! Κορίτσι μου προσπάθησέ το με διατροφή και γυμναστική! Καλύτερα να κρατήσεις τα λεφτά σου, γιατί υπάρχει και η περίπτωση να μην σου ταιριάζει και τόσο η επέμβαση! Υπάρχουν και οι επιπλοκές κι απ'την άλλη υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο αρχικά να χάσεις βάρος και έπειτα να μην χάνεις τίποτε. Έχω για παράδειγμα την κουμπάρα μου. Έκανε χειρουργείο. Έχασε ότι έχασε και τώρα τίποτε! Έχει κολλήσει στα κιλά της και προσπαθεί με διατροφή! Κι εγώ κάποια στιγμή το έψαξα μήπως και έκανα χειρουργείο, αλλά δεν ήταν για την τσέπη μου και μιλάμε για πριν 4 χρόνια, πριν ξεπηδήσει η οικονομική κρίση! Μάλιστα όταν διάβασα ότι θα πρέπει να χάσεις κι έναν αριθμό κιλών πριν μπεις χειρουργείο -προφανώς αυτό να ισχύει για τους βαριάς μορφής παχύσαρκους- σκέφτηκα "ποιός ο λόγος να σπαταλήσω χρήματα αφού και πάλι θα κάνω δίαιτα πριν μπω χειρουργείο;". Κι έτσι το προσπαθώ με την διατροφή. Μάλιστα τότε ζύγισα 136 κιλά! Σε αυτά τα 4 χρόνια λοιπόν είμαι -20 κιλά και τα διατηρώ μια χαρά! Ψάχτο κι εσύ δεν έχεις να χάσεις τίποτε. Δες το κόστος σε όλες τις περιπτώσεις πληρωμών (ασφαλιστικό ταμείο, ιδιωτικό νοσοκομείο ή δημόσιο), ενημερώσου για τυχόν επιπλοκές και έπειτα σκέψου αν μπορείς να προχωρήσεις σε αυτό το στάδιο!
10-11-2011, 11:59 #3813
Καλά είμαι μια χαρά! Ζω και βασιλεύω! Πολύ μα πάρα πολύ καλή η απώλειά σου Νεφέλη! Συνέχισε έτσι! 10 κιλά!!!!!! Μπράβο!
Μαράκι, πάντα έτσι τα υπολόγιζα τα απεριόριστα! Βασικά, μπορεί και να είμαι λάθος... Με βολεύει απίστευτα όμως να το κρατήσω έτσι!!
Νεφέλη νομίζω πως μπορείς να χάσεις και χωρίς να είναι απαραίτητο το χειρουργείο. Βέβαια αυτό είναι η δική μου άποψη χωρίς να ξέρω πολλές λεπτομέρειες. Κράτα γερά και θα δείς ότι μπορείς να τα χάσεις και έτσι. Νομίζω ότι τα κιλά σου δεν είναι τόσα πολλά που να απαιτούν τέτοιου είδους επέμβαση!
Να σας πώ και το άσχετο... Ξεκίνησα παράλληλα με τη διατροφή και curves. Γυμναστήριο μόνο για γυναίκες. Μόνο 30 λεπτά.... Για να δούμε τί θα δούμε...!
Φιλάκια πολλά πολλά σε όλους!
10-11-2011, 12:05 #3814
γεια σου Μαράκι, παρακολουθώ αλλά δεν έχω κάτι καινούργιο ή αξιόλογο να γράψω. Βλέπω και τις αναβαθμίσεις σας με τα καινούργια προγράμματα, αλλά δεν έχω ούτε χρόνο, ούτε κουράγιο για διάβασμα και προσαρμογή, γι αυτό και δεν πολυσυμμετέχω.
Με τις επεμβάσεις, απ'οσα έχω ψάξει και συζητήσει υπάρχουν κάποια συμπεράσματα. Κάποια από αυτά, τα πιο σημαντικά πιστεύω και για μένα είναι τα ακόλουθα.
Η επέμβαση δεν είναι η μαγική διαδικασία που θα μεταμορφώσει το σώμα μας σε μια νύχτα. Δεν λειτουργεί από μόνη της. Απαιτείται και με αυτήν διατροφικό πρόγραμμα και συνεχής αγώνας εγκράτειας και σωματικής και ψυχικής.
Συνοδεύεται, δυστυχώς, για κάποιους με αρκετές επιπλοκές, από απώλεια μαλλιών, μέχρι και κίνδυνο απώλειας της ίδιας της ζωής.
Όπως και να το δούμε, είναι ένα μεγάλο ρίσκο, αφού ο κάθε οργανισμός συμπεριφέρεται διαφορετικά και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι εσύ δεν θα είσαι η εξαίρεση.
Υπάρχουν όλες αυτές οι λέξεις που φορτίζουν την διαδικασία όπως γιατροί, εξετάσεις, παραλήψεις, λάθη, επιπλοκές, αναγούλες, παλινδρομήσεις, αλεσμένα, υγρά, νερό, στερεά, χρόνος, αποτελέσματα, φοβος, επαναπρόσληψη κιλών κτλ κτλ...
Ωστόσο για πολλούς έδωσε πίσω την χαμένη αυτοπεποίθηση, την όρεξη να δημιουργήσουν και να αναζητήσουν τους καινούργιους ορίζοντες, το νέο ταξίδι και να χαρούν το σώμα, την οικογένεια τους και την απουσία του αρνητικού άγχους, εκείνου που φορτίζει άσχημα τις καταστάσεις απόγνωσης και απελπισίας που πολλοί νιώσαμε σε στιγμές που το σώμα μας βάραινε όλη την ύπαρξη μας με πολλαπλάσια κιλά απ'οτι στην πραγματικότητα μας αντιστοιχούν.
Η επέμβαση είναι βοηθητική. Αυτήν ακριβώς την βοήθεια της απώλειας των όποιων κιλών στο διάστημα των 6 μηνών που είναι πιο αποδοτική νιώθω να χρειάζομαι κι εγώ. Κουράστικα αυτό το γιο-γιο πάνω κάτω... Ο μεταβολισμός μου έχει αλλάξει... η ψυχολογία μου αλλάζει συνεχώς. Θα την ήθελα πολύ αυτή την ώθηση, έστω μέσω μιας επέμβασης. Θα ήθελα να μπορούσα να συνεχίσω μετά τους δύο μήνες που αυτό είναι συνήθως το όριο μου στην ισορροπημένη διατροφή να προσέχω. Όταν ξεφεύγω, δεν το κάνω με τροπο που αναιρεί την ποιότητα της τροφής μου, αλλά της ποσότητας. Με εξαίρεση την σοκολάτα που τις πλήστες φορές μπορώ να ξεφύγω κατά πολύ.
Όπως και να'χει ολες αυτές είναι οι σκέψεις μου αυτό το διάστημα... για την ώρα συνεχίζω με ww το flexipoints... απλά για να έχω ένα μέτρο στην ποσότητα χωρίς να εμβαθύνω σε λεπτομέρειες.
10-11-2011, 16:03 #3815
asteraki και Νεφέλη, τι ευχάριστο να είστε και πάλι εδώ!
Καλή αρχή και καλή επιτυχία! Και να μη χανόμαστε, ε;
Μαρία, αυτό που λες για τα απεριόριστα ζυμαρικά δεν είναι έτσι ακριβώς.
Αν πχ. φτιάξεις νερόβραστα ζυμαρικά (0 πόντοι), βάλεις από πάνω σάλτσα ντομάτας (0 πόντοι) και 20 γρ. τριμμένο τυρί, ισοδυναμεί με 4π. τα ζυμαρικά + 2π. το τυρί = 6 πόντοι.
Έτσι το εφαρμόζω και έχει πολύ καλά αποτελέσματα.
Ούτε και στα βιβλιαράκια γράφει κάτι αντίστοιχο.
Βέβαια, ισχύει και εδώ το ότι πρέπει να φάμε τόσο όσο να ικανοποιηθούμε, όχι μια κατσαρόλα μακαρόνια!
Ξεκίνησα κι εγώ χθες Τετάρτη, στα 96,3 κιλά.
Στόχος μου τα 79.
Καλό απόγευμα!
10-11-2011, 20:38 #3816
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
κορίτσια,η κάθε επέμβαση έχει αποκλειστικά και μόνο βοηθητικό ρόλο,αν ο καθένας μας δεν αλλάξει συνήθειες και δεν ακολουθήσει κανόνες θα έχει ένα παροδικό αποτέλεσμα και μετά τα όποια κιλά θα αρχίσουν να ανεβαίνουν ξανά.Είναι στο χέρι του γιατρού μας να επιλέξει την σωστή επέμβαση για εμάς,βασισμένη στις συνήθειες μας,στο ΒΜΙ και σε όποια τυχόν προβλήματα υγείας έχουμε.Σχετικά με την επικυνδυνότητα θα σας στεναχωρήσω αλλά νομίζω ότι το βλέπετε λίγο στραβά,πριν μπούμε στο χειρουργείο υπογράφουμε ένα χαρτί σχετικά με την επικυνδυνότητα το οποίο θα υπογράφαμε ακόμα και αν κάναμε μία απλή επέμβαση αφαίρεση χολής.Η απώλεια κιλών προ επέμβασης όταν μιλάμε για κιλά της τάξης των 130 δεν υφίσταται,παλιότερα όταν ο ασθενής ήταν πάνω από 250+ επειδή δεν υπήρχαν τα κατάλληλα μηχανήματα ο γιατρός ζήταγε στον ασθενή να κάνει κάποια μικρή δίαιτα για να έχει κ μικρότερο βαθμό επικυνδυνότητας (είναι λογικό άλλα προβλήματα να έχει κάποιος που είναι 250 κιλά και άλλα ένας με 150,στο νοσοκομείο του Ρίου πάντως οι επεμβάσεις στα 130-150 κιλά είναι καθημερινή ρουτίνα) αλλά και για να έχει πιο εύκολη πρόσβαση!Η απώλεια μαλλιών είναι παροδικό φαινόμενο και μετά από κάποιους μήνες,βγαίνουν καινούριες φύτρες άρα δεν μένουμε φαλακροί
Εγώ δεν αντιμετώπισα ούτε αναγούλες,παλινδρομήσεις,φ ουσκώματα κλπ.Το μόνο δύσκολο ήταν να συνηθίσω να τρώω μικρή ποσότητα φαγητού,τα 80γρ κρέας είναι το μέγιστο που μπορώ να φάω,το οποίο με χορταίνει αλλά όταν το βλέπω στο πιάτο μου νιώθω ότι είναι ελάχιστο σαν ποσότητα.
Νεφέλη μου συμφωνώ ότι τα κιλά σου ή πιο σωστά ο ΒΜΙ είναι αρκετά μικρός για να κάνεις οποιαδήποτε επέμβαση!Σκέψου τα ασφαλιστικά ταμεία στην Ελλάδα δεν καλύπτουν καμία επέμβαση αν ο δείκτης μάζας δεν είναι πάνω από 36 με παράλληλα προβλήματα υγείας ή από 40 και επάνω χωρίς κανένα πρόβλημα!Και κανένας σωστός γιατρός δεν θα έπρεπε να κάνει επεμβάσεις με ΒΜΙ 32! Θα σου έλεγα να ακολουθήσεις όσο καλύτερα μπορείς το προγρ διατροφής σου και να το παλέψεις με αυτό τον τρόπο για να χάσεις κιλά.Αλήθεια μπορείς να τα καταφέρεις!Αν θέλεις θέσε στόχο σου να έχεις χάσει τα κιλά σου ας πούμε σε 6-8 μήνες και αν δεις ότι δεν τα καταφέρνεις τότε ξανασκέφτεσαι την οποιαδήποτε επέμβαση αλλά κ τότε πριν αποφασίσεις μίλησε με όσους περισσότερους χειρουργημένους μπορείς,είναι η καλύτερη πηγή πληροφοριών για το πριν κ το μετά της επέμβασης μιας και αυτοί ζουν με αυτό ενώ οι γιατροί ουσιαστικά απλά πληροφορίες μας δίνουν
11-11-2011, 07:50 #3817
Originally posted by aggeloydaki
κορίτσια,η κάθε επέμβαση έχει αποκλειστικά και μόνο βοηθητικό ρόλο,αν ο καθένας μας δεν αλλάξει συνήθειες και δεν ακολουθήσει κανόνες θα έχει ένα παροδικό αποτέλεσμα και μετά τα όποια κιλά θα αρχίσουν να ανεβαίνουν ξανά.Είναι στο χέρι του γιατρού μας να επιλέξει την σωστή επέμβαση για εμάς,βασισμένη στις συνήθειες μας,στο ΒΜΙ και σε όποια τυχόν προβλήματα υγείας έχουμε.Σχετικά με την επικυνδυνότητα θα σας στεναχωρήσω αλλά νομίζω ότι το βλέπετε λίγο στραβά,πριν μπούμε στο χειρουργείο υπογράφουμε ένα χαρτί σχετικά με την επικυνδυνότητα το οποίο θα υπογράφαμε ακόμα και αν κάναμε μία απλή επέμβαση αφαίρεση χολής.Η απώλεια κιλών προ επέμβασης όταν μιλάμε για κιλά της τάξης των 130 δεν υφίσταται,παλιότερα όταν ο ασθενής ήταν πάνω από 250+ επειδή δεν υπήρχαν τα κατάλληλα μηχανήματα ο γιατρός ζήταγε στον ασθενή να κάνει κάποια μικρή δίαιτα για να έχει κ μικρότερο βαθμό επικυνδυνότητας (είναι λογικό άλλα προβλήματα να έχει κάποιος που είναι 250 κιλά και άλλα ένας με 150,στο νοσοκομείο του Ρίου πάντως οι επεμβάσεις στα 130-150 κιλά είναι καθημερινή ρουτίνα) αλλά και για να έχει πιο εύκολη πρόσβαση!Η απώλεια μαλλιών είναι παροδικό φαινόμενο και μετά από κάποιους μήνες,βγαίνουν καινούριες φύτρες άρα δεν μένουμε φαλακροίΕγώ δεν αντιμετώπισα ούτε αναγούλες,παλινδρομήσεις,φ ουσκώματα κλπ.Το μόνο δύσκολο ήταν να συνηθίσω να τρώω μικρή ποσότητα φαγητού,τα 80γρ κρέας είναι το μέγιστο που μπορώ να φάω,το οποίο με χορταίνει αλλά όταν το βλέπω στο πιάτο μου νιώθω ότι είναι ελάχιστο σαν ποσότητα.
Νεφέλη μου συμφωνώ ότι τα κιλά σου ή πιο σωστά ο ΒΜΙ είναι αρκετά μικρός για να κάνεις οποιαδήποτε επέμβαση!Σκέψου τα ασφαλιστικά ταμεία στην Ελλάδα δεν καλύπτουν καμία επέμβαση αν ο δείκτης μάζας δεν είναι πάνω από 36 με παράλληλα προβλήματα υγείας ή από 40 και επάνω χωρίς κανένα πρόβλημα!Και κανένας σωστός γιατρός δεν θα έπρεπε να κάνει επεμβάσεις με ΒΜΙ 32! Θα σου έλεγα να ακολουθήσεις όσο καλύτερα μπορείς το προγρ διατροφής σου και να το παλέψεις με αυτό τον τρόπο για να χάσεις κιλά.Αλήθεια μπορείς να τα καταφέρεις!Αν θέλεις θέσε στόχο σου να έχεις χάσει τα κιλά σου ας πούμε σε 6-8 μήνες και αν δεις ότι δεν τα καταφέρνεις τότε ξανασκέφτεσαι την οποιαδήποτε επέμβαση αλλά κ τότε πριν αποφασίσεις μίλησε με όσους περισσότερους χειρουργημένους μπορείς,είναι η καλύτερη πηγή πληροφοριών για το πριν κ το μετά της επέμβασης μιας και αυτοί ζουν με αυτό ενώ οι γιατροί ουσιαστικά απλά πληροφορίες μας δίνουν
11-11-2011, 13:24 #3818
Καλημέρα σας πουλάκια μου!
Τί γίνεται? ηρεμία σήμερα στο τόπικ!
Χρειάζομαι λίγο τα φώτα σας σε κάτι:
Πόσους πόντους έχει το καλαμάκι χοιρινό ΣΚΕΤΟ και πόσους πόντους έχει ένα ποτήρι γάλα 1,5% φρέσκο?
Τα έχω μπερδέψει λίγο!
Η μπάρα δημητριακών έχει 2π? Η απλή?
Ευχαριστώωωωωωωωω!!!
Π-Κ, νομίζω ότι έχουμε το ίδιο timing, δεν εξηγείται αλλιώς που κάθε φορά ξεκινάμε την ίδια μέρα!
11-11-2011, 13:56 #3819
aggeloydaki ευχαριστώ για την απάντηση. Όλα αυτά γυροφέρνουν στο μυαλό μου εδώ και αρκετές μέρες! από την άλλη πάντα δεν είχα μια ξεκάθαρη ας πούμε κατηγορία να ανήκω... Αδύνατη δεν έχω θεωρηθεί σχεδόν ποτέ, κανονική, ήμουν πάντα στο παρακάτι να γίνω, γεμάτη με τάσεις για να ξεφύγω το περισσότερο... κι αυτό επειδή μία παχαίνω μία αδυνατίζω... κι έτσι περνάνε τα χρόνια κι έτσι κάπου εκεί χάνεται και η υπομονή. Φυσικά όσο περνάνε τα χρόνια το όριο των κιλών μου μεταφέρεται όλο και πιο πάνω... τώρα για όριο έχω το 95 με αυξομείωση + 10. Στην περίπτωση μου δεν έχω να κάνω με ασφαλιστικά ταμεία. Όσο για το όριο των κιλών η BMI πιστευώ ότι επεμβάσεις γίνονται και με πιο λίγα κιλά. Μία δεκάδα πάνω, μία κάτω δεν πιστεύω να έχει τόση σημασία. Στα 120 κάνουν, στα 110 όχι; Δεν θα προχωρήσω αυθαίρετα από μόνη μου σε καμία επέμβαση, γι αυτό και το ψάχνω και ήδη προσπαθώ να βρω και κάποιους γιατρους που θα ήθελα να συμβουλευτώ. Όσο για τις επιπλοκές, έχω πει για όσα άκουσα να συμβαίνουν και όσα κοπέλες απο εδώ έχουν καταγράψει αλλά και μου έχουν αναφέρει σε προσωπικό μας διάλογο. Δεν υποστηρίζω πως όλα συμβαίνουν σε όλους, ούτε πως η επέμβαση είναι το μαγικό ραβδάκι. Για την ώρα συνεχίζω με διατροφή όπως πάντα...
11-11-2011, 14:04 #3820
asteraki
η μπάρα δημητριακών έχει 2 πόντους, το δε γάλα 1,5% είναι ημιαποβουτυρωμένο οπότε κι αυτό έχει 2 πόντους, το σουβλάκι το χοιρινό μαζί με το ψωμάκι του έχει 4 πόντους. Αν ξέρεις πόσα γραμμάρια είναι περίπου το σουβλάκι μπορείς να το υπολογίσεις κάτι λιγότερο από μια χοιρινή μπριζόλα 120 γρ. που έχει 7 πόντους. Αν ξέρεις γραμμάρια μπορώ να σου πω σίγουρα πόσους πόντους έχει το σκέτο σουβλάκι!
Κι μιας κι ο λόγος για σουβλάκι, με ψητό κρέας ταιριάζει τέλεια αυτό το ωγκρατέν: http://suntageslight.blogspot.com/20...blog-post.html
Το έφτιαξα σήμερα και μου άρεσε πολύ. :starhit:
11-11-2011, 14:43 #3821
Ευχαριστώ Μαρία μου!
Βασικά το τυπικό καλαμάκι... Δεν το ζύγισα... Απλά αν μου πείς πόσο έχει το ψωμί (1 φέτα) τότε δια της αφαίρεσης θα βγάλω πόσο έχει το σουβλάκι!
Χθες έφαγα:
Δημητριακά cheerios με γάλα 1,5% 3,5π
1 τόστ γαλοπούλα τυρί 4π
3 καλαμάκια χοιρινά με 1 πίτα αλάδωτη 12π?
3 κουταλιές της σούπας μπισκοτόκρεμα 2π
Σύνολο 22π
Μου έμειναν λοιπόν 2 πόντοι ακόμη.
Τα έχω κάνει αχταρμα ρε συ... Απο την άσκηση δεν αφαιρώ τίποτα αλλά κακως διότι με την αλλαγή δεκάδας αν σταματήσω την άσκηση τότε δε με βλέπω να χάνω...
12-11-2011, 15:00 #3822
Παντελή ή Μάριε...την βοηθειά σας παρακαλώ! Γνωρίζεται πόσους Πόντους+ (ΠροΠόντους) έχει η τσιπούρα; Δεν την περιλαμβάνει το βιβλιαράκι και δεν βρίσκω και στο γούγλη κάποια λεπτομέρεια! Η τσιπουρίτσα είναι ευρωπαία και οι αμερικάνοι δεν την γνωρίζουν! :duh:
EDIT
Το βρήκαααα... 120 γρ. τσιπούρα 2 PointsPlus (ή ProPoints)
Ψάξε ψάξε... όλο και θα το έβρισκα! Έπεσα σε γαλλικό μπλογκ που είχε τις σχετικές λεπτομέρειες! :smilegrin:
15-11-2011, 16:29 #3823
καλησπέρα σας! ό,τι έγινε, έγινε! άλλος με τα λίγα του κι άλλος με τα πολλά του! παρακαλώ δηλώστε την παρουσία σας! ζητώ ανασύνταξη δυνάμεων και αναζωπύρωση ενδιαφέροντος. Όλοι το ξέρουμε πως δεν είναι εύκολος αυτός ο αγώνας και χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Συνεχίζουμε... με παρουσίες! ακούω ή μάλλον βλέπω!
15-11-2011, 23:03 #3824
Γεια σου Νεφέλη!
Παρών, με ξεκίνημα από σήμερα, στα 97,2 κιλά.
Τελικά θα κάνω το PointsPlus, το αποφάσισα.
Λόγω του προχωρημένου της ώρας, θα τα πούμε πιο αναλυτικά αύριο!
Καλή συνέχεια σε όλες και όλους!
16-11-2011, 00:22 #3825
p_k :P
Νεφέληηηη ....παρούσα κι εγώ!
Τρώω από στενοχώρια
13-07-2025, 00:02 in Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία