WEIGHT WATCHERS - Page 259
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 259 of 301 FirstFirst ... 159209249257258259260261269 ... LastLast
Results 3,871 to 3,885 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

HMEPA 4
    Τοστ 4π.
    καφές 2π
    1/2 μπανάνα 1π
    φακές 8π
    τυρί 2π
    ελιές 1π
    γιαούρτι 3π
    αχλάδι και μήλο 0π
    ΣΥΝΟΛΟ 23

1/2 μπανάνα 1π ?? η 1 είναι 1 πόντος

27.11.11

Πρωί
    1 φέτα μαυρο ψωμί του τοστ 1
    1 τριγωνάκι τυρί light 1

Ενδιάμεσα
    2 (κομματάκια) πατάτες ψητές στο φούρνο 1
    καφεδάκι 0

Μεσημέρι
    Μοσχάρι με πατάτες στο φούρνο 4+3=7
    σαλάτα με λίγο λάδι και καλαμπόκι 1 ΚΣ 3

ίδομεν για πιο μετά

13/25 προς το παρρόν

Senior Member
    Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!

Κάθισα πριν από λίγη ώρα και έκανα μια αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν. Συγκεκριμένα, διάβασα όλα τα ποστ μου εδώ στο τόπικ, από το Μάιο του 2008 που ξεκίνησα το πρόγραμμα στα 103 κιλά, μέχρι το Φεβρουάριο του 2009, όταν έφτασα στο στόχο μου.
    Ήταν πολύ χρήσιμο αυτό γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να ξαναθυμηθώ τα παλιά και να πάρω δύναμη για τη νέα προσπάθεια.
    Έτσι για την ιστορία, σας παραθέτω αυτούσιο το ποστ της 17/2/2009, ημερομηνίας που έφτασα στο στόχο μετά από 40 καταπληκτικές εβδομάδες:

Καλησπέρα σε όλους και όλες!Σημαντική μέρα για εμένα η σημερινή, καθώς μετά από 40 εβδομάδες προγράμματος, έφτασα στον στόχο μου, τα 77,9 κιλά.Είχα δίκιο λοιπόν που επέλεξα να συνεχίσω για μια ακόμη εβδομάδα, αφού είχα και καλή απώλεια: 1,2 κιλά μείον.Συγκεκριμένα, από τα 79,1 κατέβηκα στα 77,9.Συνοπτικά από τις 13 Μαϊου 2008 μέχρι σήμερα:Έχασα 25,1 κιλάΤο BMI μου κατέβηκε από το 31,8 στο 24Ο μέσος όρος απώλειας ήταν περίπου 600 γραμμάρια την εβδομάδαΠάνω απ' όλα όμως, μεταμορφώθηκα, εκτός από σωματικά και ψυχικά.Είχα την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή σας και σας ευχαριστώ.Όλη αυτή η πορεία μου δίδαξε την αξία της προσήλωσης σ' ένα στόχο και της συστηματικής δουλειάς για την επίτευξή του. Όλα είναι στο μυαλό και αν το εκπαιδεύσουμε όπως πρέπει, το σώμα θα υπακούσει.Δεν ένιωσα στέρηση, με την έννοια του ότι έτρωγα και τρώω τα πάντα, στις σωστές ποσότητες, πάντα ακολουθώντας τις αρχές του προγράμματος.Από σήμερα μπαίνω στη συντήρηση, διάρκειας 6 εβδομάδων.Πρώτο βήμα ο επαναπροσδιορισμός των πόντων.Από τους 27 πηγαίνω στους 31 ημερησίως.Θέλω να ευχηθώ σε όλες και σε όλους ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στην προσπάθεια και πάνω απ' όλα αισιοδοξία.Στους καιρούς που ζούμε, μας είναι παραπάνω από απαραίτητη!Τα λέμε πάλι, πρώτα ο Θεός, αύριο.

Και γεννάται το ερώτημα: πώς τα κατάφερα τότε και τώρα δυσκολεύομαι να μπω σε πρόγραμμα και όλο αναβάλλω και γιατί με πιάνει μανία με τα γλυκά και γιατί το ένα και γιατί το άλλο και πάει λέγοντας...Στο ερώτημα αυτό, την απάντηση θα τη δώσω πάλι με κάτι που είχα γράψει σε παλαιότερο ποστ:

Ό,τι και να γίνει, ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, το "αεροσκάφος" θα το προσγειώσω στα 78 κιλά.

Βγάζω λοιπόν 1 κιλό από το στόχο και πλέον θα λέω 78.
    Εβδομήντα οκτώ.

Το πρόγραμμα το κατέχω καλά, το έχω ξανακάνει, αυτό που λείπει είναι η θέληση για ένα οριστικό ξεκίνημα.
    Το Σάββατο που μας πέρασε έγινε η αρχή.
    Βέβαια, πόσες και πόσες φορές δεν το έγραψα αυτό και όλο το χαλούσα και ξαναπροσπαθούσα και πάλι από την αρχή και τα γνωστά.
    Τώρα όμως δεν έχει τέτοια.
    Στα 97,5 κιλά δεν υπάρχουν περιθώρια για αναβολές!
    Ξεκίνησα με το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση και πιστεύοντας ότι τα όποια προβλήματα δεν πρέπει να μας καταβάλλουν και να το ρίχνουμε στο φαγητό. Μέσα μας βρίσκεται η δημιουργική δύναμη και είναι θέμα απόφασης.
    Σκεφτόμουν να μην ξαναγράψω εδώ, μήπως σας έχω κουράσει με τα ίδια και τα ίδια και θεωρηθεί ότι επαναλαμβάνομαι.
    Καλύτερα όμως να εξωτερικεύεις αυτά που σε απασχολούν, νιώθεις πιο απελευθερωμένος ψυχολογικά.

Θα εφαρμόσω το Flexipoints, για λόγους που έχω αναλύσει σε πιο παλιά ποστ. Εημερωτικά και για όσους δεν το γνωριζουν, το PointsPlus θα τροποποιηθεί εντός λίγων ημερών στις ΗΠΑ, ενώ το ProPoints (που είναι η αγγλική έκδοση του προγράμματος και στην ουσία το ίδιο), έχει ήδη τροποποιηθεί. Αντί για 29 πόντους ελάχιστο ημερήσιο όριο μπορεί όποιος θέλει να τρώει 26. Μείωσαν δηλαδή 3 πόντους, νομίζω μόνο σε όσους/ες ήταν στους 29.
    Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στις ιστοσελίδες του WW, τόσο στην αμερικανική όσο και στη σελίδα της Αγγλίας. Γίνονται και πολλές συζητήσεις επί του θέματος.

Αυτά προς το παρόν.

Ξεκίνησα στα 97,5 κιλά.Με πίστη και αφοσίωση στο πρόγραμμα.

Senior Member
    ʼστα λόγια και προχώρα σε πράξεις! Όποιο πρόγραμμα επιλέξεις να κάνεις, κάντο! Αρκεί να γίνει η αρχή!
    Τώρα όσον αφορά τις αλλαγές στο PointsPlus δεν έχω ιδέα. Βλέπεις όταν έχεις ένα πακέτο βιβλίων στα χέρια σου βαδίζεις με αυτά και δυστυχώς λείπει η δύναμη των συναντήσεων και κατά συνέπεια η έγκαιρη ενημέρωση στις όποιες αλλαγές. Απ'την άλλη αυτό με τους 29 πόντους αν ήταν όντως πολύ ως κατώτατο όριο, πιστεύω ότι από μόνος του ο καθένας μπορεί να το κατεβάσει και να δει σε ποιούς πόντους χάνει και να μείνει εκεί. Αν σκεφτείς ότι στα γαλακτοκομικά χρησιμοποιείς γάλα 1,5% και γιαούρτι 2% αμέσως οι πόντοι+ είναι 3 & 4 οπότε σου μένουν υπόλοιποι 22 πόντοι. 2 μερίδες ψωμί (60 γρ.) 4 πόντοι, υπόλοιποι 18. Σαλάτες μεσημέρι - βράδυ με 2 κγ. λάδι, μένουν 20 πόντοι. Αν αφαιρέσεις και την πρωτείνη που θα φας το πρωί 3 πόντοι σου μένουν για κυρίως φαγητό και σνακ 17 πόντοι... ʼρα πιστεύω ότι και οι 29 μια χαρά προσαρμόσιμοι είναι. 26 που το βάζουν βοηθάει όσους τρώνει προϊόντα light και με μειωμένα λιπαρά!
    Όποια αλλαγή και να κάνουν όπως και να'χει καλή χρήσιμη είναι... Εγώ συνεχίζω με πόντους+. Κι αν κάποτε δω ότι οι 29 είναι αιτία να μου κολλάει η απώλεια, θα τους κατεβάσω! Δεν χάθηκε ο κόσμος. Διάθεση να υπάρχει! :starhit:

Senior Member
    Καλημέρα!

ΠΡΩΙΝΟ
    ----------

50 γρ. δημητριακά
    με 200 ml γάλα
    1 καφές ντεκαφεϊνέ

5,5 πόντοι
    Υπόλοιπο ημέρας 23,5

Μέσα στην ημέρα θα μπει και το τικεράκι.

καλή αρχή p_k εδώ θα είμαι και εγώ να σου κρατώ παρέα!είχα και εγώ ένα χρόνο να κάνω πρόγραμμα και η πρώτη εβδομάδα δεν πήγε όσο καλά θα ήθελα!Αύριο ζυγίζομαι και θα σας πω τα αποτελέσματα!!

Senior Member
    Καλησπέρα yanzi!
    Καλή αρχή και σε σένα!

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ

1 σταφιδόψωμο

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

Χοιρινή μπριζόλα με πατάτες στο φούρνο
    Σαλάτα λάχανο με 3 κ.γλ. ελαιόλαδο
    50 γρ. ψωμί
    1 ποτηράκι κρασί

ΑΠΟΓ. ΣΝΑΚ

1 μπάρα δημητριακών

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΤΟΣΤ 3π
    καφές 1π
    μήλο
    μπιφτέκια 10π
    σαλάτα 2π
    φασολάκια πράσινα 0π
    γιαούρτι 3π
    καφές 1π
    μήλο και φασολάκια 1π
    ΣΥΝΟΛΟ 21Π

Senior Member
    Καλημέρα!
    Ξεκίνησα σήμερα με ανεβασμένη διάθεση και έφαγα για πρωινό...

60 γρ. δημητριακά
    με 200 ml γάλα 1,5%
    1 καφέ ντεκαφεϊνέ με 1 κ. γλ. ζάχαρη

Καλή συνέχεια!

Senior Member
    Καλημέρα!

Σήμερα ξεκίνησα με σούπερ πρωινό, για ενέργεια και για να με κρατήσει χορτάτο:

1 τοστ με γκούντα και 2 κ.γλ. μαργαρίνη light
    200 ml γάλα 1,5%
    10 γρ. σοκολάτα
    1 καφές ντεκαφεϊνέ

9,5 πόντοι
    Υπόλοιπο ημέρας 19,5

Senior Member
    Το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά.
    Για μεσημεριανό έφαγα κρέας χοιρινό με αρακά, μπρόκολο σαλάτα και ψωμί.
    Σήμερα είναι η καλύτερη μέρα από την έναρξη του προγράμματος!

Senior Member
    Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο!

Ημέρα ζυγίσματος σήμερα και η ζυγαριά έδειξε 97,3 κιλά.
    Απώλεια 200 γρ. δηλαδή σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά αυτό εξηγείται:
    δεν εφάρμοσα ουσιαστικά το πρόγραμμα, έκανα το ξεκίνημα με πολλές διατροφικές ατασθαλίες και αυτό φάνηκε στη ζυγαριά.
    Προχωράω στη δεύτερη εβδομάδα, με την πίστη ότι θα συνεχίσω χωρίς λάθη.
    Πάντως και τα 200 γραμμάρια απώλεια είναι!

ΠΡΩΙΝΟ

50 γρ. δημητριακά
    με 200 ml γάλα 1,5%
    1 σοκολατάκι 10 γρ. (δεν θα ξαναφάω γλυκό σήμερα)
    1 φ. καφές ντεκαφεϊνέ

6,5 πόντοι
    Υπόλοιπο ημέρας: 22,5 π.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει και γρήγορο περπάτημα. Είναι καλός και ο καιρός, οπότε θα περπατήσω αρκετά!

Καλή συνέχεια!

παιδιά δεν μπορώ να κρατηθώ καθόλου..βοήθειΑ!!! πεινάω συνέχεια

3.12.11

Πρωί
    30 g corn flakes 2
    100 γ γάλα 1

Ενδιάμεσα
    1 καφεδάκι0
    1 ρυζογκοφρετα με μέλι 2
    1 μπανάνα 1

Μεσημέρι
    μπαρμπούνια τηγανιτά αλλα έβγαλα την πέτσα 4