Results 3,901 to 3,915 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
19-12-2011, 14:03 #3901
Originally posted by euapap
σήμερα έφαγα μέχρι και μερέντα... πανολεθρία..
δεντολμάω να ζυγιστώ
Όλα επιτρέπονται, αρκεί να τα φας σε λογικές ποσότητες!
υγ για πόση μερέντα μιλάμε; :/
α και καλησπέρα!
- 19-12-2011, 14:09 #3902
για 4 κουταλάκια του γλυκού!! μα μου αρέσει πολύ η άτιμη
εδω και 2 μερες είμαι πάλι σε πρόγραμμα αλλα είπαμε 30 πόντοι. Παρακάτω δεν πάω
19-12-2011, 14:18 #3903
Originally posted by euapap
για 4 κουταλάκια του γλυκού!! μα μου αρέσει πολύ η άτιμη
εδω και 2 μερες είμαι πάλι σε πρόγραμμα αλλα είπαμε 30 πόντοι. Παρακάτω δεν πάω
αλλά οκ μην στεναχωριέσαι. Σου αρέσει. Συνεπώς πρέπει να φροντίσεις να την έχεις ακόμα και σε συστηματική βάση στην διατροφή σου αλλά να την φάς έξυπνα και σωστά.
αμα σου αρεσει τοσο κανε εναν ωραίο γλυκο συνδυασμο, δηλαδη φρυγανιές η ψωμί με μπόλικη μερέντα και 2 φρούτα μαζί με τις ίνες. θα είναι φουλ γεύμα και θα σε κρατήσει και χορτάτη! Μπορείς να προσθέσεις και βούτυρο λάιτ που δεν έχει και πολλούς πόντους για έξτρα γεύση
19-12-2011, 14:21 #3904
Originally posted by Μάριος
Originally posted by yianzy
χαλια μαύρα!!!! μετα τις γιορτές θα πάω διαιτολόγο! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!
και άσε τους διαιτολόγους. καλοί κι αυτοί αλλά πρέπει να μάθουμε μόνοι μας τον εαυτό μας και πως να θρεφόμαστε. αλλιώς όταν τα σταματάμε τα ξαναπαίρνουμε!
καλησπέρα!
παρολο που οι περισσοτεροι εχουμε πλεον γνωσεις σχεδον οσες και οι διαιτολογοι, εχουμε σχεδον ολοι, προβλημα πειθαρχιας στο προγραμμα.
αν ειναι σε τεοτια φαση λοιπον η γιαντσι, ενας διαιτολογος μπορει οντως να την βοηθησει να κρατησει το προγραμμα της, με τις προγραμματισμενες συναντησεις και μετρησεις.
αυτον ακριβως τον ρολο παιζουν αλλωστε και οι συναντησεις των ΓΓ. το σημαντικο τους δεν ειναι οι γνωσεις διατροφης, αλλα το ρανετβου για ζυγισμα και επαναπροσδριορισμο στοχου.
ΠΟΛΥ σημαντικο και οποιος εχει την διαθεση να το κανει με παρεα, οπως με εναν διαιτολογο, πολυ καλα θα κανει κατα την γνωμη μου
19-12-2011, 16:06 #3905
Originally posted by 2sweet2b4go10
Originally posted by Μάριος
Originally posted by yianzy
χαλια μαύρα!!!! μετα τις γιορτές θα πάω διαιτολόγο! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!
και άσε τους διαιτολόγους. καλοί κι αυτοί αλλά πρέπει να μάθουμε μόνοι μας τον εαυτό μας και πως να θρεφόμαστε. αλλιώς όταν τα σταματάμε τα ξαναπαίρνουμε!
καλησπέρα!
παρολο που οι περισσοτεροι εχουμε πλεον γνωσεις σχεδον οσες και οι διαιτολογοι, εχουμε σχεδον ολοι, προβλημα πειθαρχιας στο προγραμμα.
αν ειναι σε τεοτια φαση λοιπον η γιαντσι, ενας διαιτολογος μπορει οντως να την βοηθησει να κρατησει το προγραμμα της, με τις προγραμματισμενες συναντησεις και μετρησεις.
αυτον ακριβως τον ρολο παιζουν αλλωστε και οι συναντησεις των ΓΓ. το σημαντικο τους δεν ειναι οι γνωσεις διατροφης, αλλα το ρανετβου για ζυγισμα και επαναπροσδριορισμο στοχου.
ΠΟΛΥ σημαντικο και οποιος εχει την διαθεση να το κανει με παρεα, οπως με εναν διαιτολογο, πολυ καλα θα κανει κατα την γνωμη μου
19-12-2011, 16:25 #3906
Χαχα η πρινσες ακομα το φτιαχνει λεει... χαχαχα. Εχω σταματησει εδω και πολυ καιρο το ww συστημα, γιατι βαρεθηκα να μετραω ποντους, θερμιδες και τα λοιπα (γενικα μιλωντας). Ειχα χασει 40 κιλα μονη μου σε 7-8 μηνες χωρις βοηθεια, δεν μετρουσα τιποτα, θα το κανω και τωρα. Το εχω παρει χαλαρα και οτι δεν καταφερα με το ww το καταφερνω τωρα!!!
Παντως σαν συστημα ειναι πολυ καλο, μην παρεξηγηθω, απλα εγω κουραστηκα καπως.
Επαψα να ασχολουμαι και με τη ζυγαρια, εχω να ζυγιστω πολλες μερες και αποφασισα να ζυγιζομαι καθε 2 βδομαδες, επομενο ζυγισμα 2 Γεναρη!! Αν καταφερω να δω το 7 τοτε θα κανω παρτυ!
Καλη συνεχεια σε ολους!!!
19-12-2011, 17:42 #3907
Originally posted by ^princess_85^
Χαχα η πρινσες ακομα το φτιαχνει λεει... χαχαχα. Εχω σταματησει εδω και πολυ καιρο το ww συστημα, γιατι βαρεθηκα να μετραω ποντους, θερμιδες και τα λοιπα (γενικα μιλωντας). Ειχα χασει 40 κιλα μονη μου σε 7-8 μηνες χωρις βοηθεια, δεν μετρουσα τιποτα, θα το κανω και τωρα. Το εχω παρει χαλαρα και οτι δεν καταφερα με το ww το καταφερνω τωρα!!!
Επαψα να ασχολουμαι και με τη ζυγαρια, εχω να ζυγιστω πολλες μερες και αποφασισα να ζυγιζομαι καθε 2 βδομαδες, επομενο ζυγισμα 2 Γεναρη!! Αν καταφερω να δω το 7 τοτε θα κανω παρτυ!
http://lowfatcooking.about.com/od/qu...okingspray.htm
άσχετο, συνταγή για σπιτικό low fat cooking spray :P
πρίνσες κάνε απλά το σύστημα με τα φίλινγκ και χέλθι φούντς... αλλά μην το εγκαταλείπεις, αυτή είναι η άποψη μου. δεν μιλάμε απλά για δίαιτα εδώ, μιλάμε για τρόπο ζωής. και οι συνταγές είναι φυσικά το κερασάκι στην τούρτα.
αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα!
21-12-2011, 16:11 #3908
Καλησπέρα!
Δεν θα αρχίσω πάλι την ανάλυση, δεν θα γράψω τίποτε άλλο εκτός από το ότι επιτέλους χθες ξεκίνησα, στα 99,4 κιλά, όπως λέει και το τικεράκι.
Συγχαρητήρια στο asteraki που είναι υπόδειγμα συνέπειας και παράδειγμα για όλους μας! Συνέχισε έτσι!
Μάριε, το παν είναι η απόφαση, η συνέπεια και η πιστή εφαρμογή του προγράμματος. Λίγο σου έμεινε, θα τα καταφέρεις σύντομα πιστεύω!
Καλή επιτυχία σε όλες και όλους!
Προχωράμε από τη θεωρία στην πράξη!
25-12-2011, 14:01 #3909
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!
Εύχομαι το φως των Χριστουγέννων να μας φωτίζει πάντοτε.
Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, πρέπει να έχουμε την ψυχική δύναμη να ξεπερνάμε τις δυσκολίες και να προχωράμε μπροστά!
Είμαι πολύ χαρούμενος. Μετά από πολλούς μήνες αναβολών και καθυστερήσεων, δικαιολογιών και εμποδίων, επιτέλους είμαι σε καλό δρόμο.
Το πρόγραμμα εξελίσσεται κανονικά και σίγουρα έχω απώλεια.
Το πόση είναι αυτή η απώλεια, θα φανεί στο ζύγισμα της Τρίτης.
Σήμερα, ημέρα Χριστουγέννων, έφαγα λίγο κοτόπουλο χωρίς γέμιση, 1 κουταλιά ρωσική, 1 φέτα ψωμί, μπόλικη σαλάτα λάχανο - καρότο και αντί για κρασί ήπια ένα ποτήρι χυμό από φρούτα του δάσους.
Το είπα και το έκανα. Είμαι μέσα στα πλαίσια των πόντων και δεν θα ξεφύγω.
Εύχομαι ξανά τα καλύτερα σε όλες και όλους!
25-12-2011, 16:43 #3910
Originally posted by ^princess_85^
εμπιστευομαι το προγραμμα των ΓΓ, το θεωρω το πιο ισορροπημενο απο οσα ξερω, αλλα και αποτελεσματικο.
αλλα δυστυχως ενω ειμαι σε τρομερη διαθεση για χασιμο βαρους, δεν εχω καμια διαθεση να μελετησω τα 2 επικρακτεστερα συστηματα των ΓΓ και κυριως ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΠΟΝΤΟΥΣ.
δεν ειναι υπεκφυγη, σας διαβεβαιω.
και αποδειξη αυτου, το οτι θα ξεκινησω διατροφη 2 ιανουραριου, με οριζοντα ....εξαμηνου και βλεπουμε...
εχω χασει κι εγω στο προσφατο παρελθον 17 κιλα μονη μου,απ τα οποια ξαναεβαλα τα περισσοτερα, και τωρα θελω να χασω 25 για να παω και αρκετα πιο κατω απο εκει που ειχα φτασει...
τα εχασα χωρις να μετραω, με 5 διατροφικους κανονες που τους ειχα βασισει στα ΓΓ.
χωρις καθολου μετρηματα ομως.
σκοπευω να κανω περιπου αυτο και τωρα, με μια προσπαθεια για ΠΟΛΥ περιορισμενους υδατανθρακες.
εχω συνηθισει αυτο το θρεντ και θα θελα να το επισκεπτομαι, αλλα φοβαμαι οτι δεν ειναι σωστο μιας και αφορα την ΓΓ
θα δω που θα γραφω ...
εν πασει περιπτωσει, εγω ξεκιναω την αλλη δευτερα, με πρωτο ζυγισμα, τοτε και ζυγισμα 1 φορα τη βδομαδα.
καλη επιτυχια σε ολους μας
25-12-2011, 18:55 #3911
2sweet2b4go10,
χαίρομαι που τα ξαναλέμε από εδώ!
Πολύ θετική η απόφασή σου να ξεκινήσεις πρόγραμμα και να απαλλαχθείς από τα περιττά κιλά. Έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν και συμφωνούμε στο ότι για να χαθούν τα κιλά θα πρέπει να ακολουθήσουμε ένα διατροφικά ισορροπημένο πρόγραμμα, χωρίς ακραίες επιλογές.
Ένα από αυτά τα προγράμματα, το καλύτερο κατ' εμέ, είναι το πρόγραμμα των WW.
Όσον αφορά το μέτρημα των πόντων και το ότι σου φαίνεται λίγο δύσκολο να μετράς ποντους σε κάθε τροφή, σε διαβεβαιώνω ότι είναι πολύ απλή διαδικασία και σε λίγο καιρό θα το συνηθίσεις και θα γίνεται αυτόματα.
Σε κάθε περίπτωση όμως, εσύ ξέρεις.
Κάνε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.
Καλό ξεκίνημα και καλή επιτυχία!
25-12-2011, 21:39 #3912
Αρκετά καλά πήγαμε και σήμερα, κάθε μέρα και καλύτερα.
Αύριο θα προσέξω να πιω οπωσδήποτε οκτώ ποτήρια νερό.
Θα ενισχύσω επίσης το πρωινό, καθώς έχω διαπιστώσει ότι όταν τρώω καλό πρωινό, η διαχείριση των πόντων στη διάρκεια της μέρας είναι καλύτερη.
26-12-2011, 12:29 #3913
Καλημέρα!
Σήμερα ξεκίνησα με:
50 γρ. δημητριακά ολικής
200 ml γάλα 1,5%
αλλά μετά λαχτάρησα μια σοκολατίτσα 6 πόντων και την έφαγα.
Έτσι, έφτασα στο μεσημέρι με 11,5 πόντυς και απομένουν 17,5 π.
Το μεσημέρι θα φάω σαλάτα λαχανικών (μαρούλι iceberg, radicchio), με τυρί φέτα και ελαιόλαδο και για απογευματινό φρούτα.
Την εβδομάα που ξεκινάει αύριο (καθώς ημέρα ζυγίσματος είναι η Τρίτη), θα δουλέψω στον προγραμματισμό γευμάτων από την προηγούμενη μέρα και θα προσπαθήσω να μην τρώω μετά τις 6-7 το βράδυ. Αυτά εφάρμοζα και τις προηγούμενες φορές και είδα αποτελέσματα.
Όσον αφορά το νερό, μέχρι στιγμής έχω πιει τέσσερα ποτήρια.
Καλή συνέχεια!
27-12-2011, 17:51 #3914
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά ξανά.
Αφού πέρασαν οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων με όλες τις ατασθαλίες... ναι ναι άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο χωρίς περιορισμούς και δίαιτες αυτές τις μέρες...
ελπίζοντας ότι μετά τις γιορτές θα καταφέρω να βάλω μία τάξη στο διατροφικό μου πρόγραμμα.
Από καιρό έχω δει αυτό εδώ το θέμα με πόντους από τα WW(ΓΓ) και όλο λέω να κάτσω να το πάρω από την αρχή να καταλάβω τι παίζει... αλλά βρε παιδιά 150+ μηνύματα είναι πάρα πολλά να ξεκινήσω να τα διαβάζω.
Μήπως υπάρχει κανένας πιο γρήγορος τρόπος να μου δώσετε μια ιδέα από αυτό το πρόγραμμα πόντων...?
Είμαι η παχουλή της διπλανής πόρτας που ψάχνω να βρω έναν τρόπο που να μου ταιριάζει μπας και καταφέρω και απαλλαγώ από κανένα περιττό κιλό.
Όπως έχω γράψει και σε προηγούμενο θέμα και εμπνευσμένη από την break, τα δαιμόνια του μυαλού μου έχουν χτυπήσει τώρα τελευταία και δεν μπορώ με τίποτα να πω όχι στο φαγητό. Είμαι στη φάση που προσπαθώ να βρω ένα πρόγραμμα που να μου ταιριάζει και να μπορώ να το ακολουθήσω... οπότε θα ήθελα να μάθω το πρόγραμμα με τους πόντους ελπίζοντας να είναι κάτι που μπορώ να το ακολουθήσω
Ευχαριστώ για την ώρα σας και πάλι Χρόνια Πολλά,
Φιλικά,
Τόνια.
27-12-2011, 18:44 #3915
εγω εχω βαλει +1.5 κιλό... είμαι ξανά 85
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια