Results 3,961 to 3,975 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
17-01-2012, 23:18 #3961
aaa!!
εγω αυτα τα ηξερα ως κανονες του πρωτου προγραμματος, που το ειχα παρακολουθησει απο κοντα.
δεν ηξερα οτι ισχυαν και για το φλεξι!
εκτος βεβαια απο τα "απεριοριστα" μακαρονια και λαχανικα που δεν ισχυαν τοτε..
ισχυει οτι τα φρουτα δεν μετρανε αν ειναι μεχρι μια μεριδα την φορα?
θυμησε μου αν θες επιτρεπομενους ποντους για γυναικες γιατι τα εχω μπλεξει λιγο με τα πολλα προγραμματα.
- 18-01-2012, 00:36 #3962
Originally posted by 2sweet2b4go10
aaa!!
εγω αυτα τα ηξερα ως κανονες του πρωτου προγραμματος, που το ειχα παρακολουθησει απο κοντα.
δεν ηξερα οτι ισχυαν και για το φλεξι!
εκτος βεβαια απο τα "απεριοριστα" μακαρονια και λαχανικα που δεν ισχυαν τοτε..
ισχυει οτι τα φρουτα δεν μετρανε αν ειναι μεχρι μια μεριδα την φορα?
θυμησε μου αν θες επιτρεπομενους ποντους για γυναικες γιατι τα εχω μπλεξει λιγο με τα πολλα προγραμματα.
Επομενως..1) Δεν μπορουμε να τρωμε οσα φρουτα θελουμε αλλα καπου 2-3 το πολυ τη μερα και
2) να υπολογιζουμε τους ποντους, οταν τρωμε φρουτα που "εχουν ποντους", π.χ. μπανανα, μανγκο,ροδι, σταφυλια,συκα και ξερα φρουτα!!
Επισης για τον υπολογισμο των ποντων στο flexi ισχυει αυτο που εχει δημοσιευσει η Νεφελη...
ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΠΟΝΤΟΥΣ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΘΡΟΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ (ΠΟΝΤΟΥΣ) ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΝΤΩΝ.
1) ΕΙΣΑΣΤΕ
α) Γυναίκα 7
β) Αντρας 15
2) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ?
α) 18-20 ετών 5
β) 21-35 ετών 4
γ) 36-50 ετών 3
δ) 51-65 ετών 2
δ) πάνω από 65 1
3) ΠΟΣΟ ΖΥΓΙΖΕΤΕ?
Σημειώστε τον αριθμό της δεκάδας που αντιστοιχεί στο βάρος σας. Παράδειγμα εάν ζυγίζετε 70-79 κιλά, σημειώστε 7
4) ΤΙ ΥΨΟΣ ΕΧΕΤΕ?
α) Κάτω από 1,60μ 1
β) Πάνω από 1,60μ 2
5) ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ?
α) Κυρίως καθιστική 0
β)Περισσότερο καθιστική, αλλά καμιά φορά
όρθια ή με μερικές μετακινήσεις 2
γ) Κυρίως όρθια 3
δ) Πολύ δραστήρια 4
6) ΘΕΛΕΤΕ
α) να χάσετε βάρος 0
β) να αρχίσετε τη σταθεροποίηση του βάρους σας 4
Προσθέτοντας θα έχετε τον ημερήσιο στόχο πόντων σας.
Ο ελάχιστος στόχος πόντων είναι οι 17 πόντοι. Συνιστούμε ακόμα κι αν ο αριθμός που καταλήξατε μετά τις απαντήσεις του ερωτηματολογίου είναι μικρότερος από αυτόν να σεβαστείτε αυτό το ελάχιστο.
Ο στόχος σας σε πόντους διαφοροποιείται ανάλογα με το βάρος που χάνετε. Επαναλάβετε το ερωτηματολόγιο κατά διαστήματα, ιδιαίτερα όταν περνάτε από μία δεκάδα σε μια κατώτερη (π.χ. από 70 στα 69 κιλά).
18-01-2012, 09:25 #3963
Garyfalaki_ εγώ κι ο p_k (στην παρέα ήταν και ο Μάριος αλλά μάλλον έχει διαβάσματα) κάνουμε το Points Plus το οποίο αγοράσαμε. Ο p_k το απέκτησε μέσω συγγενών που έχει στην Αμερική κι εγώ μέσω eBay (ο Μάριος κάνει το αγγλικό points+ το λεγόμενο ProPoints που αγόρασε μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας απ'τα ww της Αγγλίας).
H διαφορά του φλέξι απ'τους πόντους+ είναι ότι τώρα ο υπολογισμός των πόντων των τροφών βγαίνει στο σύνολο των διατροφικών πληροφοριών, δηλαδή υπολογίζονται: υδατάνθρακες, λίπη, πρωτείνες και φυτικές ίνες, ενώ στο φλέξι όπως ξέρεις υπολογίζονται οι θερμίδες, τα λίπη και οι φυτικές ίνες.
Οι διαφορές σε πολλά φαγητά είναι ελάχιστες και πλέον ΟΛΑ τα λαχανικά (εκτός των αμυλούχων) και τα φρούτα έχουν 0 πόντους.
Οπότε λοιπόν είτε το ένα κάνεις είτε το άλλο και τα 2 δουλεύουν μια χαρά. Εκεί που υπήρχε ένα θέμα ήταν ότι στο βιβλιαράκι με τα φαγητά τα ελληνικά που περιέχει είναι ελάχιστα και οι πόντοι δεν ανταποκρίνονται και τόσο στην ελληνική μαγειρική. Οπότε εγώ έχω κάνει τον κόπο και υπολογίζω τα πάντα στα φαγητά που φτιάχνω κι έτσι ξέρω τους πόντους+ και επιπλέον μια σελίδα που βοηθά γενικά τους πόντους είναι αυτή εδώ: http://www.hhf-greece.gr/tables/Dishes.aspx?l=el Περιέχει όλες τις διατροφικές πληροφορίες σε ελληνικά φαγητά και γλυκά.
Παντελή μπράβο για την απώλεια, τελικά μελέτησα την σελίδα και τα φαγητά ανταποκρίνονται πάρα πολύ στην δική μου μαγειρική με μια ελάχιστη απόκληση +- σε πόντους!
18-01-2012, 13:55 #3964
Originally posted by Μαρία.
........
H διαφορά του φλέξι απ'τους πόντους+ είναι ότι τώρα ο υπολογισμός των πόντων των τροφών βγαίνει στο σύνολο των διατροφικών πληροφοριών, δηλαδήυπολογίζονται: υδατάνθρακες, λίπη, πρωτείνες και φυτικές ίνες, ενώ στο φλέξι όπως ξέρεις υπολογίζονται οι θερμίδες, τα λίπη και οι φυτικές ίνες.
Οι διαφορές σε πολλά φαγητά είναι ελάχιστες και πλέον ΟΛΑ τα λαχανικά (εκτός των αμυλούχων) και τα φρούτα έχουν 0 πόντους.
Οπότε λοιπόν είτε το ένα κάνεις είτε το άλλο και τα 2 δουλεύουν μια χαρά........[/b]
αυτες ακριβως οι πληροφοριες υπολογιζονταν και στο αρχικο προγραμμα που ειχα παρακολουθησει εγω.
δεν ηταν ομως σε μορφη ποντων το θεμα πρωτεινων-φυτικων ινων,, αλλα ηταν κανονες διαιτητικοι που ακολουθουσες για να κανεις το προγραμμα σωστα.
σου ελεγαν δλδ μεχρι ποσο κοκκινο κρεας τη βδομαδα, ποσο λευκο, ποσο συκωτι, ποσα αυγα, ποσες φυτικες ινες κλπ.
επομενως η ουσιαστικη διαφορα του πλας απο το πολυ αρχικο προγραμμα ειναι οτι εχουν αλλαξει την μορφη των ποντων, αν εχω καταλαβει καλα...
18-01-2012, 14:07 #3965
Αν εννοείς το πρόγραμμα των ανταλλαγών, δεν σχετίζεται με τα προγράμματα των πόντων έπειτα.
Στο κομπιουτεράκι μου όταν υπολογίζω τους πόντους μια τροφής συμπληρώνω το πόσους υδατάνθρακες, πρωτείνες, λίπη και φυτικές ίνες έχει. Δεν μου περιορίζει τίποτε από αυτά. Απλά αν τύχει και μια τροφή είναι υψηλή σε υδατάνθρακες θα έχει περισσότερους πόντους. Δεν μου λέει θα φας τόσο υδατάνθρακες την ημέρα και τόσες πρωτείνες κλπ.. Δεν είναι το ίδιο λοιπόν.Aπλά πιστεύω ότι είναι καλύτερο και πιο εξελιγμένο το πρόγραμμα των πόντων+ (υπολογίζοντας το σύνολο των διατροφικών πληροφοριών) και τρως απ'όλα αρκεί να είσαι στο όριο των ημερήσιων πόντων σου! :spin:
18-01-2012, 14:11 #3966
Originally posted by Μαρία.
Αν εννοείς το πρόγραμμα των ανταλλαγών, δεν σχετίζεται με τα προγράμματα των πόντων έπειτα.
Στο κομπιουτεράκι μου όταν υπολογίζω τους πόντους μια τροφής συμπληρώνω το πόσους υδατάνθρακες, πρωτείνες, λίπη και φυτικές ίνες έχει. Δεν μου περιορίζει τίποτε από αυτά. Απλά αν τύχει και μια τροφή είναι υψηλή σε υδατάνθρακες θα έχει περισσότερους πόντους. Δεν μου λέει θα φας τόσο υδατάνθρακες την ημέρα και τόσες πρωτείνες κλπ.. Δεν είναι το ίδιο λοιπόν.Aπλά πιστεύω ότι είναι καλύτερο και πιο εξελιγμένο το πρόγραμμα των πόντων+ (υπολογίζοντας το σύνολο των διατροφικών πληροφοριών) και τρως απ'όλα αρκεί να είσαι στο όριο των ημερήσιων πόντων σου! :spin:
18-01-2012, 15:39 #3967
Μαρια καλη επιτυχια και στη δικη σου προσπαθεια, ευχομαι το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα! Απ ο,τι καταλαβα δεν διαφερουν τα 2 προγραμματα ιδιαιτερα..οπως και το flexi επισης δεν διαφερει παλι τοσο απ το προηγουμενο του, απλως λογω του "απεριοριστου" των ζυμαρικων και της πατατας και τον 0 ποντων των φρουτων και δεν ξερω για ποιους αλλους λογους μειωθηκε ο ημερησιος αριθμος ποντος που δικαιουται κανεις..Πανω κατω ιδια ειναι ολ αυτα τα προγραμματα απ το POintsSystem και μετα, γιατι βασιζονται στην ιδια φιλοσοφια. Υποθετω πως κ σ αυτο που κανεις υπαρχουν καποιοι κανονες υγιεινης διατροφης που προτεινονται και καλο ειναι ν ακολουθουνται. Οποιο κ ν ακολουθησει παντως καποιος αποτελεσμα θα εχει αδιαμφισβητητα!! Αρκει να επικεντρωθει σε ενα απ αυτα και να μην μπερδευεται απ το τι λενε τα υπολοιπα.
18-01-2012, 20:00 #3968
Γεια ας απο μένα και σόρι που χάνομαι.
Ναι μαρία οπως σωστά κατάλαβες, διαβάσματα! δίνω και αύριο τώρα ακόμα ένα (έχω μίνει με πέντε!) και παρόλο που δεν το εχω διαβάσει πολύ καλά ελπίζω να το περάσω.
Σταθερά στο πρόγραμμα εγώ, έχω κολλήσει στο τελευταίο στόουν και δεν λέει το άτιμο να φύγει. Θα μειώσω τους ημερήσιους πόντους κατά τρία και ίσως κάτι να γίνει. Κι αυτό είναι και μία απο τις νέες αλλαγές των προπόντων για το 2012. παρακάτω θα σας παραθέσω ένα λίνκ που μια φαν του προγράμματος τα αναλύει όλα αυτά. Αν δηλαδή θεωρίς οτι με βάση το σκόρ που σου δίνει αρχικά δεν χάνεις η δεν χάνεις όσο θες να μειώσεις το σκόρ το πολύ κατά τρία, και αντίθετα αν χάνεις περισσότερο απο όσο πρέπει, να αυξήσεις κατα τρία το πολύ. (γιατί οπως εχω πει και σε παλαιότερο πόστ υπάρχει ένας συγκεκριμένος ρυθμός που πρέπει να χάνουμε για να μην τα ξαναπάρουμε εξίσου γρήγορα μετά).
Για όσους νέους και άλλους χρήστος συγκρίνουνε το νέο πρόγραμμα με το παλιό, θα πω οτι υπαρχει τεράστια διαφορά στον τρόπο με το οποίο το σύστημα υπολογίζει τι θα καταλήξει στον οργανισμό σου σαν ενέργεια με βάση υδατάνθρακες και πρωτείνες. επίσης, δεν αντιμετωπιζονται ολες οι ινες οπως πχ αυτές στα καφέ φαγητά τόσο αθώα όσο αυτές των φρούτων και των λαχανικών, γιατι αυτές κυρίως πέπτονται εν μέρει στο παχύ έντερο, γίνονται λίπος και αποδίδουνε 1γρμ 9 θερμίδες! ω ναι! το ξέραμε αυτό για τις ίνες, οτι δεν πέπτονται, φαίνεται ομως οτι αυτό ισχύει κυρίως για τις ινες των φρούτων και των λαχανικών κι όχι γι αυτές των wholegrain φαγητών.
ετσι, στο παλιο φλεξιποιντς τα καφε ζυμαρικά μια ποσότητα ειχανε μια μονάδα λιγότερο απο τα άσπρα. στο νέο, εχουνε μια μονάδα περισσότεορο! λόγω των ίνων! βέβαια ένας φλεξιπόντος είναι περίπου 55 θερμίδες κι ένας προπόντος περίπου 38, αλλά και πάλι έχει τεράστια διαφορά. θα παραθέσω ακόαμ ένα λίνκ παρακάτω γι αυτόν τον λόγο. Επίσης, υπάρχουνε μερικοί γενικοί κανόνες αλλα γενικά πολλά πράγματα αλλάξανε όπως για το αλκοόλ, τον τροπο που μαγειρεύεις κοκ. θα τα δείτε όλα στον λίνκ που θα σας παραθέσω παρακάτω.
Μαρία γαμάτο το λινκ με τις διατροφικές πληροφορίες μερίδων που παρέθεσες! Μην σου πω οτι σε αυτό τον πίνακα μπορεί να στηρίχτηκε η εταιρία στην ελλάδα όταν έβγαλε τον σύντροφο διατροφής για το φλεξιπόιντς! μας σώζεις μαρία! αν και οπως τα έχουμε ξαναπεί πως μπορούμε πάνω κάτω να υπολογίζουμε τους μεσους προποντους μιας μερίδας με βάση τυς φλεξιπόντους και μια εμπειρική αυξομείωση ανάλογα με πόσο πρωτείνη υδατάνθρακα έχει, αυτό είναι πολύ ακριβέστερο! θα το τυπώσω κι όλας!
τι άλλα νέα απο μένα! παρήγγειλα το νέο πακετάκι για να παρω ξανα το eat out και το shop(δεν αλλάξανε πολλά στις βασικές τροφές και πολλά εστιατόρια που εχει υπάρχουνε και στην ελλάδα, ειδικές πολύεθνικές κοκ) , καθώς και το νεο track journal ποθ ειναι παρόμοιο με το παλιό αλλα φτιαγμένο σαν ημερολόγιο. λές και γράφεις ιστοριούλα! εχει την ίδια δομή με το περσινό άλλα ειναι πιο ποιητικό σαν βιβλιαράκι ημερολόγιο! το περσινο ητανε πιο στυγνο και μαθηματικο. καποια στιγμη θα το σκανάρω όλο και θας σας το δείξω. θα ανέβασω κι άλλα στο μέλλον, οταν θα έχω χρόνο.
Και το νέο κομπιουτεράκι έχει μέσα κι άλλες δυνατότητες, όπως να υπολογίζεις τους προπόντους μιας μερίδας και μετά να υπολογίσεις με βάση πόσες μερίδες τρώς, η να βρείς ανα 100 γρμ και μετά να πατήσεις πόσα γρμ θα φας και να σου βγάλει την αξία κοκ. επίσης αυτο με το +/- τρία είναι μέσα. έκανα κι άλλη μια παραγγελία το νέο τους βιβλίο (αν πάτε στο αγγλικό σάιτ θα το δείτε) κι άλλα μικρά ενα ντοσιέ για αγαπημένες συνταγές και ένα προποιντς κλίκερ. τρελλαίνομαι για τα εξτένσιονς του προγράμματος λολ χεχε!
εδώ τα λίνκς
http://www.squidoo.com/weight-watchers-points-plus-2012
http://voices.yahoo.com/weight-watch...510.html?cat=5
Μαρία αυτο για σένα κι όποιον κάνε το νέο πρόγραμμα
https://docs.google.com/viewer?a=v&p...U2&hl=el&pli=1
μερικά που αλλάξανε αξία προπόντων/ποιντπλας
το βρήκα γκουγκλάρωντας κοίτα το εκτύπωσε το και διόρθωσε τα βιβλιαράκια σου!
ελπίζω όλοι να είστε καλά!
18-01-2012, 20:03 #3969
2sweet
ναι! Μπορείς να φας ότι θες κι όσο θες αρκεί να είσαι μέσα στο ημερήσιο όριο των πόντων σου. Αυτό ισχύει για όλα τα προγράμματα πόντων των Γ.Γ.. Κι όπως λέει και το Garyfalaki ναι, υπάρχουν βασικοί κανόνες που προτείνονται να ακολουθούνται. Δεν σε δεσμεύουν όμως αυτοί οι κανόνες, αλλά όταν δεις ότι κάπου η ζυγαριά σκαλώνει, τότε τους βάζεις "μπρος" για να ξεκολλήσει η προσπάθεια, άσε δε που όσο πλησιάζεις τον στόχο τόσο περισσότερο τους ακολουθείς μιας και οι μερίδες σε κάποια φαγητά θα είναι πολύ μικρότερες και θα πρέπει να χορτάσεις την πείνα σου! Αν εγώ για παράδειγμα κάποια στιγμή φτάσω να έχω ημερήσιο όριο τους 26 πόντους (18 στο φλέξι), εννοείτε πως δεν θα τρώω όπως τρώω τώρα, αλλά μισή μερίδα φαγητό και μια γαβάθα "πρασινάδα" για να γεμίσει το στομάχι! Μακάρι να πλησιάσω εκεί!
Όπως και να'χει οι "πόντοι" βολεύουν για κάθε ώρα και στιγμή, ακόμη κι αν φτάσουμε να τρώμε μόνο όσπρια (λόγω κρίσης)! :duh:
18-01-2012, 20:09 #3970
Κι εδώ μερικά βασικά για όσους δεν δούνε το λίνκ
So what really changed with Weight Watchers PointsPlus?
1. Carbohydrates are now more expensive. Consider a food that is 10 grams of carbohydrates (40 calories). Under the old system, its Points value = 40/50 = 0.8. Under the new system, it has a PointsPlus value = 10/9.21 = 1.1. While this is not a huge difference at first glance, the extra cost of carbohydrates can add up if one has a carb-heavy diet.
2. Fiber is viewed as less beneficial. Consider a food that has 10 grams of carbohydrates, 4 g of which are from dietary fiber (still 40 calories). Under the old system, its Points value = 40/50 - 4/5 = 0.8 - 0.8 = 0. Under the new system, PointsPlus value = 10/9.21 - 4/12.5 = 1.1 - 0.3 = 0.8. That is a significant change, particularly in regards to high fiber, whole-grain foods which previously were considered beneficial for their filling, nutritive content (e. g., brown rice vs. white rice, whole wheat bread vs. white bread.)
3. No more 1 Point value muffins. Foods that were specially designed to take advantage of the old formula, and especially the opportunity to deduct up to 0.8 of a Point value, are now clearly less desirable to plan participants. This includes many food items previously produced and sold by Weight Watchers.
4. Rounding accounts for some big changes. The humble sweet potato comes in for a harsh doubling in cost due to rounding rule changes under PointsPlus. The old system rounded to the nearest 0.5, while the new system rounds to the nearest whole point.[FN3] A medium sweet potato has 24 g carbohydrates, 4 grams of which are dietary fiber, and 2 grams of protein for a total of approximately 104 calories - or a Points value of 1.3 under the old system and a PointsPlus value of 2.5 under the new system. But with rounding, it was previously 1.5 Points and is now 3.0 PointsPlus.
5. Alcohol is penalized harshly under PointsPlus. Alcohol came in for the roughest treatment in the new Weight Watchers system. Take 5 oz of red wine, which has approximately 15 grams alcohol (7 calories/gram) and 4 grams of carbohydrates, or approximately 121 total calories. Under the old system, its Points value = 121/50 = 2.4. Under the new system, its PointsPlus value = 4/9.21 + 15/3.01 = 0.4 + 5.0 = 5.4.[FN4] More than double the Points! Those who enjoy casual or social drinking, therefore, may find it difficult to fit any alcohol consumption into the PointsPlus system except with extreme moderation.
6. Free Fruit. Fruit costs used to be computed based on nutritional information, but now fruit is always considered by Weight Watchers to have a PointsPlus value of 0. Equation 18 of the patent provides some insight that calories still matter, however, and participants are not meant to eat infinite free fruit. Rather, Weight Watchers has allocated a fixed budget of calories to 0 PointsPlus value fruit.
7. New Calculation of the Target Daily. The newer patent publication describes the computation of the daily food consumption target in equations 16-19. These formulas in turn rely on scientific research about calorie requirements from a 2005 report, "A Report of the Panel on Macronutrients, Subcommittees on Upper Reference Levels of Nutrients and Interpretation and Uses of Dietary Reference Intakes, and the Standing Committee on the Scientific Evaluation of Dietary Reference Intakes." In contrast to the old weight banded-targets described in the earlier patents, these formulas are based on age, gender, weight, and height. Or, loosely speaking, participants' targets are (target calories - 1000)/35.[FN5]
8. Almost all participants have higher daily targets under PointsPlus. Given that the old system described in the patent went from 18-35 points and the system described in the new patent ranges from 29-71, most participants will have a higher daily PointsPlus target than their previous daily Points target. A number of participants went from 18-to-29 points; however, others only went from 24-to-29. Because the change in how the target was calculated is unrelated to how food values are computed, the relative increase in target is not always well aligned with the relative increase in food values. For example, someone whose target went from 18 to 29 had a 160% increase in their target. But 1 Point value of food could be approximated as 50 calories while 1 PointsPlus value of food can be approximated as closer to 38 calories (in both cases this is based on a mixed basket of everyday, non-alcoholic food items compared under both formulas). That is only a 131% increase. So some participants were given a larger increase in their points target than the adjusted food values would suggest makes sense based on the formulas.
18-01-2012, 20:17 #3971
Μάριεεεε καλή επιτυχία αγόρι μου στα μαθήματα! ʼντε να τελειώνεις!
Την σελίδα που παράθεσα παραπάνω την ήξερα από παλιά που έκανα διατροφή με θερμιδομετρητή και μου την υπενθύμισε πρόσφατα ο Παντελής. Μάλιστα τους έστειλα και μέϊλ να διορθώσουν κάποια λαθάκια που παρατήρησα και μου απάντησαν πως θα το κάνουν σύντομα. Δηλαδή, βάζοντας τον κέρσορα πάνω στο όνομα του φαγητού σου δίνει ζυγισμένα τα υλικά, ε! αυτά τα υλικά είναι τα ίδια σε αρκετά φαγητά άσχετα' ακόμη και σε γλυκά... -για παράδειγμα- μπορεί να σου δείχνει τα υλικά για ...σπανακόρυζο, πάνω στο όνομα του γαλακτομπούρεκου, της γαλατόπιτας κλπ...!!!
Σ'ευχαριστώ για το λινκ, θα εκτυπώσω το έγγραφο να το έχω στο βιβλιαράκι μέσα!
Μπράβο σου και για την απώλεια, πλέον τελείωσες εσύ! Εγώ θα πρέπει να συμμαζευτώ γιατί θα φρικάρει κι ο ενδοκρινολόγος τον Νοέμβρη που θα με ξαναδεί! :bigsmile:
18-01-2012, 22:16 #3972
ρε παιδιά όταν ξεφεύγετε τί κάνετε για να επανέλθετε;; πλέον προσέχω 1 μέρα, ξεφευγω 3, προσεχω μια, το παρακάνω 2... κτλ
πώς να έρθω σε μια σειρά να βγάλω ΄έστω 1 βδομάδα;
18-01-2012, 22:26 #3973
Ανεβαίνοντας τακτικά στην ζυγαριά! Βλέποντας πόσο πολύ χάνεις τον έλεγχο όταν τα κιλά αυξάνονται, επανέρχεσαι! Εγώ έχω βρει αυτόν τον τρόπο! Πλέον κάθε Δευτέρα έχω ζύγισμα... Αυτή η λύση για το 2011 με έκανε να καταφέρω να έχω κάπως τον έλεγχο και να μην αγγίξω όπως πριν κάτι χρόνια τα 130 και βάλε!
19-01-2012, 15:15 #3974
Γεια σας συναγωνιστες/στριες!! Με χαρα αναφερω πως πηγε καλα η πρωτη μου εβδομαδα..εχασα 1200 γρ. (αν κ εκανα κ καποιες μικρες παρασπονδιες..). Αντε καλη μας συνεχεια!
19-01-2012, 19:10 #3975
Μαρία αυτό πρέπει να κάνω γιατί το αποφεύγω από τα Χριστούγεννα και μετα
Πώς να ξεπεράσω την μοναξιά;
12-07-2025, 14:15 in Σχέσεις και Επικοινωνία