Results 4,006 to 4,020 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
25-01-2012, 00:55 #4006
χαχαχαχα μαρία! παρέ ακόμα μια πρόσφατη αγαπημένη μου!
http://www.weightwatchers.co.uk/food...cipeid=7019702
παρόλο που έχει μέσα τόσα τύρια λιωμένα πάνω στο μακαρόνι, δεν μπορώ να αντισταθώ και να μην βάλω και 40 γρμ φέτα μαζί με μπόλικιη ντομάτα αγγούρι και κρεμμύδι απο δίπλα μαζί με δύο σπρέις απο το όλι σπρέιερ! σλουρπ! τρέχουνε τα σάλια και αδυνατίζουμε! χαχαχα
εν τω μεταξύ θεω να παω να ζυγιστώ γιατι η φόρμα άρχισε πολύ γρήγορα να σακουλιάζει πάλι. έχω μια φόρμα που φορύσα πέρυσι και είναι σαν σάκος! άμα δεν την δέσω πέφτει! αυτό δεν είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση! αργά αργά, χωρίς να στερούμαστε τπτ, κερδίζουμε υγεία και εμφάνιση. υπομονή λοιπόν και όχι πάνω απο ένα με δύο κιλα λίπους (κυρίως) τον μήνα!!!
εντάξει καμια κόντρα είμαι λίγο έντονος στον λόγο μου αλλά και αρκετά περιεκτικός. επειδη λατρεύω το νέο πρόγραμμα και ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗΗΗΗΗΗΗ την νέα διατροφική γνώση που εμπεριέχει, είμαι λιγο ευαίσθητος. επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά δεν έχω σκοπό την προσβολή αλλά την υπενθύμιση κάποιων πραγμάτων απο φάνς του προγράμματος.
Μαρία δεν θεωρώ καθόλου υπερβολική την αγορά, σιγά δεκα ευρώ έκανε όλο το ντοσιέ. απο το να κολλάω την κάθε αγαπημένη συνταγή στον τοίχο του σπιτιού και να το έχω σαν τσίρκο μέσα στην κουζίνα, προτιμώ να αγοράσω μια φορά το ντοσιέ και να τις εχω μαζεμενες εκει μέσα! και το ντοσιέ στο κέντρο του σαλονιού! είναι πρακτικότερο! χαχαχχα
το μονο που θα παρω τωρα καινουριο ειναι ολα τα τρακς με 4 διαφορετικα εξωφυλλα. (το νεο τρακ εχει 4 παραλλαγές) και έχω ήδη τα δύο). μέτα τα μονα πυ θα μου λείπουνε είναι κατι φθηνά με συλλογές συνταγών (πήρα ήδη για τα πουλερικά που ξέρω οτι θα τις φτιάξω!). βλέπουμε!
α και κανα κλικερ ακόμα τπτ άλλο. απο κει και πέρα δεν νομίζω μέσα στο 2012, εκτός αν βγάλουνε κάνα βιβλίο, να πάρω κάτι άλλο. σιγά μωρέ τα πολλά εξοδα, εδώ δίνουμε λεφτά για λιγότερο σημαντικές παραμέτρους, στην διατροφή θα κολλήσουμε; ε; Ε;
ΕΣΎ ΜΑΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΕΔΟΜΕΤΡΟ; Η ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΜΕΣΑ; ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ!
- 25-01-2012, 09:19 #4007
Καλημέρα Μάριε!
Πεδόμετρο δεν πήρα! Το πακετάκι εξ Αμερικής δεν περιείχε (ούτε περιέχει) τέτοιο εργαλειάκι. Δεν πειράζει! Το θέμα είναι να σηκωνόμαστε απ'την καρέκλα και να κινούμαστε. Για να το αποκτήσω δε, το βλέπω ως κάτι μακρινό. Τα πράγματα ζορίζουν πάρα πολύ και έτσι δεν μπορώ να σκεφτώ να αγοράσω κάτι άλλο. Αν είναι για αγορά ίσως συμπληρώσω την σειρά με τα βιβλία τα παλιά των γουέϊτ... Είδωμεν.
Εγώ το τράκερ το έχω κρατήσει ολοκάθαρο. Είπα να το σκανάρω, αλλά τελικά αγόρασα ημερολόγιο-τετράδιο που βολεύει εξίσου μια χαρά!
25-01-2012, 14:52 #4008
Γαρυφαλακι και πολυ γλυκεια για να ξεχαστεις, σας ευχαριστω για τις απαντησεις...αν και μετα απο την κουβεντα εδω αμφιβαλλω πλεον πολυ για το τι κανω και αν το κανω σωστα!!!Ομολογω οτι μου ειναι πλεον ΑΒΑΣΤΑΧΤΟ να διαθεσω και αλλα χρηματα στην περιβοητη προσπαθεια μου να αδυνατισω, ωστε να παραγγειλω το σετακι με τα επτασφραγιστα μυστικα!Αρα, θα αρκεστω σε οτι διαθετω με αρκετη ομως δοση αμφιβολιας πλεον!!!
Σημερα ζυγιστηκα και ειδα νουμερο που δεν ειχα δει ποτε στη ζωη μου...ουτε καν στις δυο εγγυμοσυνες...απογοητευτηκ� � πολυ σημερα, οσο παω κι ανεβαινω...σαν τα χρονια και τα κιλα..
καλη σας μερα!!!!
25-01-2012, 16:21 #4009
tidekpe
να συνεχίσεις το φλέξι που υπάρχει εδώ. Τα κορίτσια έχουν γράψει όλα όσα έγραφαν τα δικά τους βιβλιαράκια. Δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεσαι με την κουβέντα μας και να αμφιβάλεις για το πρόγραμμα. Ο p_k είναι το φωτεινό παράδειγμα του φόρουμ για το πόσες φορές έχει καταφέρει να χάσει το βάρος του με το φλέξι. Και μάλιστα έχει αυτό που υπάρχει εδώ στο φόρουμ.
Απλά κάποιοι κάνουμε το καινούριο πρόγραμμα πόντων επειδή καταφέραμε να το αποκτείσουμε. Κι εγώ δεν θα το είχα στα χέρια μου (όπως και τα παλιότερα βιβλία των γουέϊτ) αν τα χρήματα που διέθεσα για να το αποκτήσω δεν ήταν δώρο. Στις γιορτές μας οι γονείς μου αντί να μας κάνουν κάτι για δώρο μας δίνουν χρήματα να αγοράσουμε ότι θέλουμε. Έτσι το απέκτησα το πακέτο. Όχι ότι θα έβαζα απ'το ταμείο του σπιτιού όταν τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες!
Γενικά πάντως τα προγράμματα των γουέϊτ, έχουν βοηθήσει αρκετό κόσμο να χάσει βάρος. Αυτό το επιβεβαιώνω κι εγώ απ'την δική μου εμπειρία. Η ουσία είναι να υπάρχει θέληση και πειθαρχία στην προσπάθεια. Τίποτε άλλο! :tumble:
25-01-2012, 17:26 #4010
Originally posted by Μαρία.
tidekpe
να συνεχίσεις το φλέξι που υπάρχει εδώ. Τα κορίτσια έχουν γράψει όλα όσα έγραφαν τα δικά τους βιβλιαράκια. Δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεσαι με την κουβέντα μας και να αμφιβάλεις για το πρόγραμμα. Ο p_k είναι το φωτεινό παράδειγμα του φόρουμ για το πόσες φορές έχει καταφέρει να χάσει το βάρος του με το φλέξι. Και μάλιστα έχει αυτό που υπάρχει εδώ στο φόρουμ.
Απλά κάποιοι κάνουμε το καινούριο πρόγραμμα πόντων επειδή καταφέραμε να το αποκτείσουμε. Κι εγώ δεν θα το είχα στα χέρια μου (όπως και τα παλιότερα βιβλία των γουέϊτ) αν τα χρήματα που διέθεσα για να το αποκτήσω δεν ήταν δώρο. Στις γιορτές μας οι γονείς μου αντί να μας κάνουν κάτι για δώρο μας δίνουν χρήματα να αγοράσουμε ότι θέλουμε. Έτσι το απέκτησα το πακέτο. Όχι ότι θα έβαζα απ'το ταμείο του σπιτιού όταν τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες!
Γενικά πάντως τα προγράμματα των γουέϊτ, έχουν βοηθήσει αρκετό κόσμο να χάσει βάρος. Αυτό το επιβεβαιώνω κι εγώ απ'την δική μου εμπειρία. Η ουσία είναι να υπάρχει θέληση και πειθαρχία στην προσπάθεια. Τίποτε άλλο! :tumble:
Ναι κοίτα θα συμφωνήσω ότι αμα το πάρεις απο την αρχή το τόπικ και τα διαβάσεις όλα τρείς τέσσερις φορές πολύ καλα (τα πόστ που έχουνε σχέση με το πρόγραμμα δηλαδή) τότε είναι σίγουρο οτι κατα 95% θα το εφαρμόσεις σωστά. Τα παιδιά εδώ εχουνε γραψεί πολλές λεπτομέρεις και πολλά πράγματα και κάποιος αμα τα διαβάσει όλα πολύ καλά μπορεί να το κάνει. Αν όμως πρόσεξε, ΑΝ τα διαβάσει καλά και τα κατανοήσει. Κάτι που οι πιο πολλοί δεν κάνουνε. Γι αυτό και είπα αυτό σε προηγούμενο πόστ μου. Αν τα διαβάσεις καλά τότε σίγουρα θα γυρίσεις με απορίες και θα τις εκφράσεις, έτσι κάνουνε τα μέλη που το διαβάζουνε καλά κι αμα γυρίσεις σε πιο παλιές σελίδες θα δείς οτι αυτά τα μέλη που κάνουνε ερωτήσεις κάνουνε γιατι το επεξεργάζονται στο κεφάλι τους και οι απορίες είναι εύλογες! αν δεν υπάρχουνε απορίες κάτι δεν πάει καλά!
Μαρία ο παντελής το έχει σπίτι του το φλέξιποιντς. Το αγόρασε και το έκανε ατ χομ εδώ στην ελλαδα. Οπότε συνέβαλε στην περιγραφή του προγράμματος κι όχι μόνο. Μην τα μπερδεύεις! α πα πα!
τεσπα πηγα και πηρα το ντοσιε και ειναι απιστευτο. ειναι χωρισμενο σε τεσσερις κατηγορίες πουλερικά, κρέας, ψάρι και χορτοφαγία και φυσικα κι αλλο χωρο για να βαζεις οτι θέλεις εσύ.. αχ γαμάτο είναι και μεσαίου μεγέξους και όλες τις αγαπημένες μου συνταγές θα τις βάλω εκεί μέσα. Η δική μου προσωπική συλλογή ε τουλάχιστον θα ανοίξει λίγο ο τοίχος στη κουζίνα λολολολ.
και το κλίκερ μικρό και πρακτικό, όταν θες να μετράς απλά τους προπόντους κι έχεις ξεχάσει το τράκ κοκ
το πεδόμετρο δεν είναι μια δευτερέυσουσα πολυτέλεια Μαρία. Είναι για μένα η πιο αναγκαία πολυτέλεια του προγράμματος, σε ωθεί να καυνηθείς και να γυμναστείς. Πίστεψε με, το να μετράς απλα εμπειρικά πόσο περπάτησες και να έχεις επάνω σου το πεδόμετρο είναι κυριολεκτικά αυτό που λέμε καμία σχέση. Είμαι σίγουρος οτι και ο παντελής που το έκανε ένα διάστημα και το είχε πάνω του ξέρει πως είναι. Θα σου πρότεινα να πάρεις απο το αγγλικό σάιτ και μην σε αγχώνει έχει και εγγύηση κι αμα βγει ελλατωμιατικό τότε μπορείς απλά να το γυρίσεις και να σου στείλουνε εννοείται δωρεάν καινούριο. έτσι δεν έκανα κι εγώ, δεν θυμάσαι; εγω είχα παρει και δεύτερο θυμαμαι γιατί είχα καταενθουσιαστεί με το μηχανάκι και θυμάμαι μου είχανε βγεί και τα δύο ελλατωματικά. έτσι τα έστειλα πίσω με 3 ευρώ νομίζω και μου στείλανε δύο ολοκαίνουρια μαύρα της νεάς φουρνιάς. Προς το παρόν, κανένα πρόβλημα με το πρώτο. τα σπάει! Μπορείς να το στείλες με φάξ κι όλας την παραγγελία. κι αν σε απασχολεί κι όλας τα μεταφορικά, αμα θες κανονίζουμε την επόμενη φορά που θα πάρω εγώ 3 4 μικρά πραγματάκια που θέλω να το πάρω εγώ γα σένα και τα βρίσκουμε εμείς εδώ. είδες τι καλό παιδί είμαι, ε; χεχεχε
κουράγιο σε όλους. θα θελα παντως να βλεπω κι αλλους οπως ενίοτε ο πανελής και η εύα γράφουνε, να λένε τι τρώνε. είναι και έμπνευση κι ολας!!
25-01-2012, 17:29 #4011
Originally posted by tidekpe
Γαρυφαλακι και πολυ γλυκεια για να ξεχαστεις, σας ευχαριστω για τις απαντησεις...αν και μετα απο την κουβεντα εδω αμφιβαλλω πλεον πολυ για το τι κανω και αν το κανω σωστα!!!Ομολογω οτι μου ειναι πλεον ΑΒΑΣΤΑΧΤΟ να διαθεσω και αλλα χρηματα στην περιβοητη προσπαθεια μου να αδυνατισω, ωστε να παραγγειλω το σετακι με τα επτασφραγιστα μυστικα!Αρα, θα αρκεστω σε οτι διαθετω με αρκετη ομως δοση αμφιβολιας πλεον!!!
Σημερα ζυγιστηκα και ειδα νουμερο που δεν ειχα δει ποτε στη ζωη μου...ουτε καν στις δυο εγγυμοσυνες...απογοητευτηκ� � πολυ σημερα, οσο παω κι ανεβαινω...σαν τα χρονια και τα κιλα..
καλη σας μερα!!!!
Μην στεναχωριέσαι με τα κιλά. έτσι παθαίνουμε οι πιο πολλοί. Αύριο που ξεκινάει νέα μέρα θα βάλεις στοίχημα σιγά σιγά να πέσουνε. σύμφωνοι;
25-01-2012, 22:25 #4012
καλη σας μερα!!!!
Οσο για το flexi στο αλλο τοπικ με τους ποντους υπαρχουν ολες οι πληροφοριες , οπως γραφονται μεσα στα βιβλιαρακια απ ο,τι ειδα! Ομως αν εχεις καπου αμφιβολια ή δεν καταλαβαινεις κατι, πες μου κ θα σου διευκρινισω ο,τι θες, τα εχω ολα τα βιβλιαρακια, το flexi κανω κι εγω! Και παλιοτερα ειχα καταφερει να χασω 20 κιλα σε 6 μηνες σχεδον, ο,τι θες πες μου ειτε εδω ειτε με μηνυμα!
25-01-2012, 22:51 #4013
Βρε παιδια, μεγαλη μου τιμη που ο λ ο ι ασχοληθηκατε με μενα!!!!Ειναι δωρο σας για τα σημερινα μου γενεθλια:smirk:
Μαριε μου, συμφωνω απολυτα μαζι σου πως χρειαζεται πολυ μεγαλη μελετη σε ενα προγραμμα...δε θα σου κρυψω οτι εχω διαβασει τα παντα (αν και ειναι διαφορετικη η αναγνωση απο τη μελετη) καθως ειμαι μελος του φορουμ εδω και καιρο! Βεβαια, εχω συμπαραστατη και μια φιλη που το ειχε κανει το προγραμμα, οταν ακομη λειτουργουσε τοκεντρο. Παντως, ευχαριστω πολυ και, ναι, θα συνεχισω...με οσες αποριες προκυψουν!!!Μ'αρεσε και το ερωτημα στο τελος...ενταξει, συμφωνοι!
Γαρυφαλακι μου καλο...σε ευχαριστω πολυ με ολα οσα γραφεις και για την ευχερεια που μου δινεις να σε ρωτω...
Και οριστε..πρωτη απογοητευση: εφαγα ενα κομματι τουρτα!!!!Τι να εκανα;;;Με περιμενε η οικογενεια με τουρτα εκπληξη κα, μαλιστα, αγοραστη! Ποσους ποντους πρεπει να αφαιρεσω αυριο;;
Μαρια, συνονοματη, σε ευχαριστω για την ενθαρρυνση..και σ ευχαριστω που μου εδειξες οτι ο p-k ειναι...αγορι! Φαντασου οτι τον ειχα στο μυαλο μου ως pink! Συγνωμη φιλε μου...σε δινω και σημασια στα ονοματα...ειχα δει και τη φοβερη απωλεια του και τη δευτερη προσπαθεια του...καλη συνεχεια σε ολους, καλο βραδυ και θα ενημερωνω!!!!
25-01-2012, 22:53 #4014
Βρε παιδια, συγνωμη για τον ακατανοητο αποσπασματικο μου λογο...ολο ασυνταξιες ειναι το κειμενο...μαλωνει η πιτσιρικα μου με τονμπαμπα της πανω στα αυτια μου και εξ ου το ακατανοητο του κειμενου...σορυ!
25-01-2012, 22:59 #4015
Α! Θα γραψω τι εφαγα σημερα:
καφε με γαλα(1)
μοσχαρι απαχο κατσαρολας με μαρουλια (κοινως φρικασε, το υπολογισα 9), ντοματα, μια φετα πολυσπορο(2)
μηλα
καφες με γαλα
το ιδιο με το μεσημερι(11)
Τ Ο Υ Ρ Τ Α=15;;;;;;;;;;
κανονικα θα επρεπε να ειχα καταναλωσει 22! Τωρα ποιος ξερει;;;;;;;;;
Ενα λιτρο νερο και 40 λεπτα αερομπικ...
25-01-2012, 23:16 #4016
Τουρτα ενα κομματι (120 γρ) = 9 ποντοι!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Υγεια, ευτυχια και καθε σου ονειρο να γινει πραγματικοτητα!
25-01-2012, 23:51 #4017
καλη σας μερα!!!!
μην απογοητεύεσαι και μην αποθαρρυνεσαι!!!
δεν θα χρειαστει να αγορασεις τιποτε.
ΟΛΑ τα προγραμματα ΓΓ δουλευουν μια χαρα.
το μονο που θα κοιταξεις ειναι να μην τα μπλεκεις μεταξυ τους γιατι εχουν αλλαξει τον υπολογισμο των ποντων.
οτι σποραδικες δημοσιευσεις βρεις εδω και στο μπλογκ της Μαριας, ειναι για τα φλεξι.το προ δεν εχει δημοσιευθει, οποτε δεν θα μπερδευτεις.
μεινε σταθερη στο προγραμμα σου και θα δεις αποτελεσμα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ!
απο κινηση πως τα πας? περπατας?
και
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ!!!!!!!(τωρα το ειδα)
σου ευχομαι για την φετινη χρονια, να αποκτησεις το κορμι που ονειρευεσαι
26-01-2012, 01:38 #4018
Παιδιά καλησπέρα!
Να ευχαριστήσω αρχικά τη Μαρία και το Μάριο για την άμεση βοήθεια και τις διευκρινίσεις στις ερωτήσεις μου.
Επίσης να ευχηθώ Χρόνια πολλά στη tidekpe, ότι επιθυμείς να το αποκτήσεις! μια κορμάρα ας πούμε :starhit:
Τελικά σήμερα έκανα την παραγγελία για το starter kit στο καινούργιο πρόγραμμα και
περιμένω την παραλαβή.
Ελπίζω μαζί με το calculator και το shop που έχω να μπορέσω να βρώ μια άκρη (και τα δύο είναι του 2012).
Ψάχνοντας λίγο βρήκα οτι θα είναι πολύ ενδιαφέρον το eat out και μάλλον θα το πάρω εν καιρώ μαζί με κάποιο βιβλίο συνταγών,
αφού πρώτα συνηθίσω λιγάκι το πρόγραμμα. Βρήκα στο ebay κάποια με μεγάλη διαφορά στις τιμές...
Έχετε να μου συστήσετε κάτι άλλο? Σκέφτομαι και το πεδόμετρο αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη τι δουλειά κάνει,
Πάντως σας ευχαριστώ και τους δύο, και σε όλους εύχομαι καλή επιτυχία στις προσπάθειες σας.
26-01-2012, 10:01 #4019
καλημερααααααααααααααααα!
Ευχαριστω ολους σας για τις ευχες!!!Ενταξει βρε παιδια, το θελω το κορμι, δε λεω...αλλα θα προτιμουσα φετος να μου φερει την πολυποθητη ηρεμια και ασφαλεια!!!!
γαρυφαλακι, τι ωραιο νεο πρωι-πρωι;;;Μονο 9 το κομματι τουρτα;;Αυτο σημαινει οτι δεν εχω βγει καιπολυ απο τους ποντους, κατι το οποιο αποκαθισταται με μια σχετικη οικονομια τις υπολοιπες μερες(οικονομια κι εδω...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!)
Πολυ γλυκεια..απο γυμνστικη τα παω καλα γιατι παω καθε πρωι γι ακανενα σαρανταλεπτο γεματο...βεβαια, δεν ε ιναι ακριβως περπατημα...ποτε βαρη, ποτε σουηδικη ποτε πιλατες(σημερα ας πουμε...) εκτος απο Σαββατοκυριακο...
Αρκ, μιλαμε εισαι πολυ οργανωμενος, βλεπω!! Τελεια, η οργανωση ειναι, λενε, βασικη προυποθεση..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, λοιπον!!
Θα ενημερωσω αργοτερα για το καθημερινο προγραμμα φαγητου. Αλλα σημερα η κατσαρολα εχει οσπρια...(και ποιος ακουει την γκρινια των υπολοιπων;;;;
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
26-01-2012, 23:29 #4020
Καλησπερες παιδια! Ναι ναι ναι η τουρτα εχει 9 ποντους!! Οχι ολοκληρη ετσι?? χχαχαχαχααχ!
Εγω σημερα εκλεισα τη δευτερη βδομαδουλα διατροφης αλλα εχω χασει μπλις 200 γραμ κλαψ κλουψ! Βεβαια ειμαι αδιαθετη (3η μερα) κι ελεγα να ζυγιστω αφου ξεφουσκωσω αλλα δεν αντεξα..καλα να παθω..αλλα δεν πτοουμαι, συνεχιζουμε κανονικα κ με το νομο!
Φαρμακα και ζαλαδα
16-07-2025, 00:03 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια