Results 4,036 to 4,050 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
02-02-2012, 22:59 #4036
Ax, βρε παιδια και αχ, αχ με αυτα τα οικονομικα...τοσα χρονια σκληρης δουλειας, χωρις κλοπες κι απατες και να ειμαστε μετεωροι...τελος παντων!
Ναι, γλυκεια, τωρα το σκεφτηκα με τις ζεστες σαλατες (ψωνισα κι ενα κουνουπιδακι γι'αυριο!...)
μαρια, ευχαριστω και για το σαιτ και για τις ευχες για το μπουμπουδι μου...
Βρε παιδια, μια τελευταια χαρη...οποτε εχετε χρονο...ειμαι 73 κιλα, 1,63 υψους, 42 χρονων και εκπαιδευτικος με πενθημερη γυμναστικη(οχι δεν ψαχνω ραντεβου στα τυφλα!!!!) Τους ποντους μου μπορει καποιος να τους υπολογισει με το φλεξι;;;;;; εγω τους βγαζω 21!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
- 03-02-2012, 00:23 #4037
Εγώ βγάζω 23 πόντους αφού έχεις σε καθημερινή βάση γυμναστική.
03-02-2012, 10:13 #4038
Kαλημερα και σε ευχαριστω πολυ Μαρια!
Αρα. εχω 23 τις μερες που αθλουμαι και 21 οταν δεν αθλουμαι!!!Καλουτσικα ακουγονται, αν και οταν παρω φορα, φορα-κατηφορα μπορω να τσακισω και 123!!!!
Σημερα ξαναξεκινω με τις σαλατουλες που αμελησα, κουνουπιδιον σαλατα και μοσχαρακι κοκκινιστο...
οψομεθα!
ΚΑλη σας ημερα και παλι!!!!!!
03-02-2012, 22:14 #4039
Καλησπεραααα! Ολοι καλα? Εγω αυτην την εβδομαδα δεν ειχα απωλεια..βεβαια οφειλω να πω οτι ειδικα το βραδι το χαλαω λιγο κ παιρνω παραπανω απ τους επιτρεπομενους ποντους..συν βεβαια το οτι αυτην την εβδομαδα (λογω καιρου) δεν βγηκα καθολου για περπατημα..προσβλεπω σε αποτελεσματα την επομενη εβδομαδα..για να δουμε!
Tidekpe κι εγω 21 τους βγαζω τους ποντους σου κ φυσικα οταν ασκεισαι μπορεις αναλογα με το ειδος και την διαρκεια της ασκησης να προσθεσεις ποντους..βεβαια αν δεν προσθεσεις και συνεχισεις να παιρνεις 21 τοτε θα βοηθησεις περισσοτερο την απωλεια ειναι η αληθεια..αναλογα..αν βλεπεις οτι πεινας πολυ και δεν αντεχεις..τους παιρνεις τους ποντους-δωρο σου!
03-02-2012, 23:05 #4040
2.2.12
Πρωί
κορν φλέικς με γάλα 4
3 ρυζογκοφρέτες με μέλι και μπανάνα και κανέλλα 4
Μεσημέρι
μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα 5
μπρόκολο 2
πράσινη σαλάτα 2
Απόγευμα
2 μανταρίνια 0
1 καφεδάκι 2
Βράδυ
1,5 τοστάκι 6
Ηλιόσπορο 2 ;;;;;;;;;;;;;
27 / 25 γμτ
04-02-2012, 12:27 #4041
Originally posted by Garyfalaki_
Καλησπεραααα! Ολοι καλα? Εγω αυτην την εβδομαδα δεν ειχα απωλεια..βεβαια οφειλω να πω οτι ειδικα το βραδι το χαλαω λιγο κ παιρνω παραπανω απ τους επιτρεπομενους ποντους..συν βεβαια το οτι αυτην την εβδομαδα (λογω καιρου) δεν βγηκα καθολου για περπατημα..προσβλεπω σε αποτελεσματα την επομενη εβδομαδα..για να δουμε!
Tidekpe κι εγω 21 τους βγαζω τους ποντους σου κ φυσικα οταν ασκεισαι μπορεις αναλογα με το ειδος και την διαρκεια της ασκησης να προσθεσεις ποντους..βεβαια αν δεν προσθεσεις και συνεχισεις να παιρνεις 21 τοτε θα βοηθησεις περισσοτερο την απωλεια ειναι η αληθεια..αναλογα..αν βλεπεις οτι πεινας πολυ και δεν αντεχεις..τους παιρνεις τους ποντους-δωρο σου!
Τελος παντων, χτες τα πηγα καλα γιατι το μεσημερι εφαγα κουνουπιδι χωρις λαδι, οποτε το βραδυ τσακισα τους ποντους μου χωρις τυψεις!!!
Σημερα, να δουμε που στο σπιτι υπαρχει σπιτικη σπανακοπιτα(της μαμας) γιουβετσακι απο χτες και το βραδυ θα φτιαξω χαμουργκερ και γλυκο!!!!!!!(Ψαχνω το ποιο γλυκο για να ειναι οσο το δυνατο πιο ...τσιγγουνικο!)
Καλη μας συνεχεια!!!!:smilegrin:
04-02-2012, 12:37 #4042
εγω έφαγα 1,5 ντόνατ (σπιτικό) για πρωινό
06-02-2012, 11:57 #4043
Kαλημερα και καλη εβδομαδα!
Δευτερα και τι αρχιζουμε;;;;Τη διατροφη! Ενα ΣΚ να τα παω καλα, ενα μονο και τι στον κοσμο!!!!
Τελος παντων, ας μην αρχιζω με γκρινια. Σημερα πηγε η μικρη σχολειο κι ετσι αθληθηκε κι η δολια μανα! Το συσιτιο περιλαμβανει μοσχαρακι με πατατες ψητες φουρνου! Αληθεια, μηπως καποιος να μου πει ποσους ποντους εχει το κριθαρενιο παξιμαδακι των 15 γραμμαριων; Δεν το βρισκω...
ξαναρχισα και το νερο(ως τωρα εχω πιει εναμιση λιτρο) αλλα εγω πινω μεχρι το μεσημερι,μετα που παω στη δουλεια δεν πινω λογω του οτι βαριεμαι ολη την ωρα το ντυσου-ξεντυσου για την τουαλετα....οποτε, ποτιζομαι μεχρι τη 1 το πολυ...
Το βραδυ η αναφορα...
να περνατε καλα!
08-02-2012, 10:19 #4044
Ti εγινε, καλε;;;;;;;;
κανεις;;;;;
ποιος ανοητος ειπε "πιο καλη η μοναξια;;;;"
Καλημερα σας!:bouncy:
09-02-2012, 09:47 #4045
Καλημέρα! Με τόσα που συμβαίνουν η διάθεση έχει πέσει στο πάτωμα, τι να γράψω κι εγώ! Στο σπίτι μου κάθε μέρα που περνά γίνεται και πιο δύσκολη. Με 20 ευρώ στο ταμείο μας δεν βάζεις ούτε πετρέλαιο να ζεσταθείς που τελειώνει κι αυτό. Ο άντρας μου και οι συνάδελφοι του έκαναν καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας και επίσχεση εργασίας και περιμένουν τα αποτελέσματα. Θα βγει υπέρ τους το τρέξιμο ή ο άλλος θα αποφανθεί "οικονομικά προβλήματα" και γίνει μια τρύπα στο νερό; ʼστα βράστα και φασκελοκουκούλωστα!
09-02-2012, 21:01 #4046
Originally posted by Μαρία.
Καλημέρα! Με τόσα που συμβαίνουν η διάθεση έχει πέσει στο πάτωμα, τι να γράψω κι εγώ! Στο σπίτι μου κάθε μέρα που περνά γίνεται και πιο δύσκολη. Με 20 ευρώ στο ταμείο μας δεν βάζεις ούτε πετρέλαιο να ζεσταθείς που τελειώνει κι αυτό. Ο άντρας μου και οι συνάδελφοι του έκαναν καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας και επίσχεση εργασίας και περιμένουν τα αποτελέσματα. Θα βγει υπέρ τους το τρέξιμο ή ο άλλος θα αποφανθεί "οικονομικά προβλήματα" και γίνει μια τρύπα στο νερό; ʼστα βράστα και φασκελοκουκούλωστα!
μην χανεις το θαρρος σου. αντιστασου στην μαυριλα που μας φορεσανε οι δοσιλογοι! κανε κατι καλο για τον εαυτο σου (ξερεις τι..)
και κανε και καμια γυμναστικη γιατι μπορει να χρειαστει να τρεχουμε στις εξεγερσεις να κυνηγαμε τα κοπροσκυλα!!!!!
προχωρα μαρακι! θα τα καταφερουμε!
σιγα σιγα...:wink2:
09-02-2012, 22:39 #4047
Μαρια, συνονοματη, υπομονη!
Με δυο παιδια και ολα τα χαρατσια να τρεχουν, ο ανδρας μου αναγκαστηκε να δεχτει ευτελιστικη τεταρτη μειωση μισθου απο το Σεπτεμβριο κι εδω!!!
Πρεπει ολοι να ελπιζουμε ομως!
Επισης, πολες φορες μου φαινεται τρελο οτι ολοι εμεις παλευουμε να διωξουμε κιλα, ενω ταυτοχρονα επιζητουμε τα αυτονοητα δεδομενα μας!
Υπομονη σε ολους μας, λοιπον...
10-02-2012, 12:22 #4048
Γεια σας. Είμαι καινούρια στην παρέα, θέλω κι εγώ να χάσω κάποια κιλά και η μέοδος των WW μου φαίνεται ενδιαφέρουσα και βολική. Η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη. Για την ώρα το παλεύω...αλλά έχω δύο θεματάκια...το ένα είναι ότι ξεχνάω να πιω νερό, τώρα που κάνει και τόσο κρύο και το άλλο ότι κάποιες φορές θέλω να φάω γλυκό...αλλά πολύ. Χτες τσάκισα τρία σοκολατάκια...Τι να κάνω;
uzzled:
10-02-2012, 17:20 #4049
Originally posted by virasana
Γεια σας. Είμαι καινούρια στην παρέα, θέλω κι εγώ να χάσω κάποια κιλά και η μέοδος των WW μου φαίνεται ενδιαφέρουσα και βολική. Η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη. Για την ώρα το παλεύω...αλλά έχω δύο θεματάκια...το ένα είναι ότι ξεχνάω να πιω νερό, τώρα που κάνει και τόσο κρύο και το άλλο ότι κάποιες φορές θέλω να φάω γλυκό...αλλά πολύ. Χτες τσάκισα τρία σοκολατάκια...Τι να κάνω;uzzled:
το νερο.... οταν δεν πολυτρως ειναι λιγο δυσκολο.
καποιοι τροποι ειναι, να εχεις μονιμα κοντα σου ποτηρι γεματο και να ψιλοπινεις, οπως και να πηγαινεις επι τουτου στην κουζινα και να πινεις υπομονετικα 1-2 ποτηρια μαζεμενα.
τα γλυκα, θεωρω απο την εμπειρια μου οτι ειναι εθιστικα.
μολις απομακρυνθεις λιγο θα καταφερεις να το ελεγξεις.
δεν ξερω αν τρως φρουτα, η πιο καλη επιλογη ειναι οταν θελεις γλυκο να τρως ενα γλυκο φρουτο ΠΡΙΝ φας το γλυκο, μηπως και σου περασει η διαθεση.
ο αλλος τροπος ειναι , στην εμγαλη επιθυμια , να τρως ενα κουταλακι μελι σκετο. εμενα αυτα με βοηθησαν.
καλη αρχη
10-02-2012, 18:06 #4050
Originally posted by 2sweet2b4go10
Originally posted by virasana
Γεια σας. Είμαι καινούρια στην παρέα, θέλω κι εγώ να χάσω κάποια κιλά και η μέοδος των WW μου φαίνεται ενδιαφέρουσα και βολική. Η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη. Για την ώρα το παλεύω...αλλά έχω δύο θεματάκια...το ένα είναι ότι ξεχνάω να πιω νερό, τώρα που κάνει και τόσο κρύο και το άλλο ότι κάποιες φορές θέλω να φάω γλυκό...αλλά πολύ. Χτες τσάκισα τρία σοκολατάκια...Τι να κάνω;uzzled:
το νερο.... οταν δεν πολυτρως ειναι λιγο δυσκολο.
καποιοι τροποι ειναι, να εχεις μονιμα κοντα σου ποτηρι γεματο και να ψιλοπινεις, οπως και να πηγαινεις επι τουτου στην κουζινα και να πινεις υπομονετικα 1-2 ποτηρια μαζεμενα.
τα γλυκα, θεωρω απο την εμπειρια μου οτι ειναι εθιστικα.
μολις απομακρυνθεις λιγο θα καταφερεις να το ελεγξεις.
δεν ξερω αν τρως φρουτα, η πιο καλη επιλογη ειναι οταν θελεις γλυκο να τρως ενα γλυκο φρουτο ΠΡΙΝ φας το γλυκο, μηπως και σου περασει η διαθεση.
ο αλλος τροπος ειναι , στην εμγαλη επιθυμια , να τρως ενα κουταλακι μελι σκετο. εμενα αυτα με βοηθησαν.
καλη αρχη
Υπερβολικός πόνος
14-07-2025, 16:18 in Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα