WEIGHT WATCHERS - Page 272
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 272 of 301 FirstFirst ... 172222262270271272273274282 ... LastLast
Results 4,066 to 4,080 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Member
    Originally posted by Μαρία.
    Συνταγές έχουν βάλει εδώ τα κορίτσια: http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=1326&page=1 κι επιπλέον σχεδόν 1 με 2 συνταγές σχεδόν καθημερινά, βάζω κι εγώ εδώ: http://suntageslight.blogspot.com/ που σημείωνει στο άλλο μου μπλογκ μια φίλη. :thumbup:
    Τις εχω δει Μαρια οτι ειναι εκει καποιες συνταγες..απλως ελεγα ν ανοιγαμε ενα τοπικακι να τις βαζαμε σ αυτο και σταδιακα να προσθεταμε και καποιες αλλες..μπορει να το κανω εγω! Εχω επισκεφτει και το μπλογκ σου, ειναι πολυ καλο, μπραβο!!

Member
    Originally posted by p_k
    Αφού είστε online δεν έρχεστε και από το τσατ να τα πούμε; :yes:
    Αχ κριμα ..αργησα να το δω..δεν ηξερα παντως οτι υπαρχει και τσατ..ωραια!!

Member
    Originally posted by Μαρία.
    Συνταγές έχουν βάλει εδώ τα κορίτσια: http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=1326&page=1 κι επιπλέον σχεδόν 1 με 2 συνταγές σχεδόν καθημερινά, βάζω κι εγώ εδώ: http://suntageslight.blogspot.com/ που σημείωνει στο άλλο μου μπλογκ μια φίλη. :thumbup:
    Aaaaa οχι , αυτο με τις συνταγες δεν το ειχα δει Μαρια, πολυ καλο!!

Junior Member
    Κι εγώ προσπαθώ, αλλά κάτι γιορτές, κάτι γενέθλια,δεν είμαι πάντα συνεπής....

Member
    Originally posted by virasana
    Κι εγώ προσπαθώ, αλλά κάτι γιορτές, κάτι γενέθλια,δεν είμαι πάντα συνεπής....
    Τι να κανουμε..το π[αλευουμε..απλως πρεπει να χουμε στο νου μας οτι ο κανονας πρεπει να ναι η σωστη διατροφη και η εξαιρεση οι ατασθαλιουλες..οχι το αναποδο..και το αποτελεσμα -αν και λιγο αργοτερα- θα φανει!

Senior Member
    Λοιπόν ειδικά εγώ δεν μαλώνω με κανέναν, και με σας και τους δύο ειδικά. Ας μην ασχοληθουμε άλλο με το θέμα, πλίζ.
    Σόρι που έκανα ένα τόσο μεγάλο πόστ, αλλά λόγω ανελέητος τρεξίματος και διαβασμάτων δεν εχω σχεδόν ποτέ χρόνο να γράψω. έπρεπε να φτάσει τριήμερο καθαράς δευτέρας για να βρώ λίγο χρόνο να ασχοληθώ με πόστ.
    Έτσι γράφω ένα και καλό πόστ για να με καλύπτει και πολύ γρήγορα (το συγκεκριμένο το έγραψα σε πέντε λεπτά πάνω κάτω).
    Λοιπόν, ελπίζω όλοι να περάσετε τέλεια, να μείνετε όσο γίνεται στο όριο των προπόντων/φλεξιπόντων σας και να κάνετε καλή χρήση των διακοπών για ξεκούραση και χαλάρωμα.

Χαλαρά με τον ταραμά ο οποίος έχει απίστευτη χρέωση σε πρωπόντους/φλεξιπόντους. 1ΚΣ νομίζω 4 ολόκληρους φλεξιπόντους!!!!! αν θυμάμαι καλά...

Παντελή δεν μπορώ να καταλάβω την ανάγκη σου να παραγγείλεις το νέο πρόγραμμα, δεν έχει ουσιαστική διαφορά απο αυτό που ήδη έχεις. Μερικές μικρές αλλαγές που κάνανε τις έχουνε ήδη σε διάφορα μπλόγκς, ακόμα και κάποιες μικροαλλαγές σε μερικές τροφές κοκ. Αυτός ήτανε και ο λόγος που αποφάσισα να μην πάρω το νέο πρόγραμμα ξανά αλλά το ντελούξ πάκ με μερικά μόνο στοιχεία που όντως μπορεί να αλλάξουνε (το σοπ, το ιτ αουτ κοκ). Τεσπα αμα δεις κατι αλλο καινούριο που μας έχει διαφύγει να το γράψεις να το λάβουμε υπόψιν μας!

Σε πιο κάτω πόστ θα παραθέσω την συνταγή για μια σούπα που με ξετρέλλανε αρκετά θα έλεγα και είναι στο καινούρο βιβλίο τους (απο το αγγλικό σάιτ).
    Μαρία και το αμερικάνικο βιβλίο ειναι φοβερό και τα σπάει πάντως. το εκτύπωσα σε ένα μαγαζί ξερεις, το έδεσα κι όλας. μεγάλωσε κι άλλο η βάση δεδομένων!

ακόμα μια αγαπημένη μου συνταγή για σούπα είναι αυτή εδώ:
    http://www.weightwatchers.co.uk/food...cipeid=7008702

εδώ θα βρείτε και το νέο βιβλίο τους, συλλογή απο αγαπημένες συνταγές απο μέλη
    http://www.weightwatchers.co.uk/shop/pub/index.aspx

Θα αυξηθεί κι άλλο η βάση δεδομένων!

Senior Member
    Originally posted by Garyfalaki_
    Καλησπερα κοριτσια κι αγορια! Ειστε καλα? Εχω καιρο να γραψω αλλα σας παρακολουθω Εγω συνεχιζω την προσπαθεια αλλα οπως παντα με τις ατασθαλιουλες μου..του τυπου οτ τρωω συχνα και σχεδον κατα κανονα 3-4 ποντους παραπανω..αχχχ ποτε θα το διορθωσω κι αυτο..Επισης κι εγω εχω θεμα με το νερο..και καποιες μερες δεν τρωω φρουτα..κι αυτο θελω να το διορθωσω..:/ Παρολα αυτα χθες ειδα για πρωτη φορα στη ζυγαρια μου το πολυποθητο 6 και χαρηκα παααρα πολυ, εφτιαξε πολυ η διαθεση μου!! Ξεκινησα 12/2 κι εχω χασει 4 κιλακια. Χθες το ειπα στον αντρα μου με απογοητευση που εχασα μονο 4 κιλα μετα απο τοσο καιρο αλλα μ αυτο που μου πε μ εφτιαξε...μου λεει..ε 40 μερες..ενα κιλο ανα δεκα μερες..μια χαρα! χαχαχαχαχα
    Αυτο που θα ηθελα ειναι να βγαλω απο το μυαλο μου χρονικους περιορισμους και διοριες..με αγχωνει αυτο και κυριως με απογοητευει, οταν φτανοντας στο χρονικο σημειο που εχω θεσει στο μυαλο μου δεν εχω καταφερει αυτο που φανταζομουν..ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ανεξαρτητα απο το χρονικο διαστημα που χρειαστηκε να γθνει αυτο..αυτο θελω να βαλω καλα στο μυαλο μου!!
    Παιδια ηθελα επισης κατι αλλο να συζητησουμε..μηπως να φτιαχναμε ενα θεματακι οπου να συγκεντρωναμε συνταγες WW? (δεν ξερω αν υπαρχει κατι τετοιο..νομιζω πως οχι..εννοω ΜΟΝΟ συνταγες)..βοηθαει ωστε να μην γινεται το προγραμμα βαρετο..γενικα να συγκεντρωνουμε συνταγες, ιδεες για γευματα κ.λ.π..αυτο εννοω.
    Λοιπόν κατ' αρχάς μπράβο για την απώλεια σου και για την επιμονή και υπομονή σου στο πρόγραμμα.
    Πρώτον, αφού βλέπεις, έχεις μάθει τον εαυτό σου ότι τρώς πάντα 3-4 πόντους παραπάνω, τότε προσαρμόσου. και μείωσε το συνολικό ημερήσιο σκόρ κατα 3 -4 πόντους. Μπορείς να κάνεις το εξής: να φυλάς στην άκρη ούτως η άλλως 4 πόντους να τους κάνεις εβδομαδιαίους και να τους έχεις στην άκρη για εξόδους η σαν δίκτυ ασφαλείας κοκ, μειώνοντας παράλληλα το συνολικό ημερήσιο σκόρ. Έτσι θα καταφέρεις να λειτουργήσεις πιο ικανοποιήτικα, είμαι σίγουρος... και όταν τρώς τους 3-4 παραπάνω να τους αφαιρείς απο το εβδομαδαίο σύνολο. Είναι ένα τρίκ που το εφαρμόζουνε και στο νέο σύστημα και πίστεψε με πιάνει! έτσι μαθαίνεις να τρώς και πιο μοντερέιτιτ σωστές μερίδες.

Επίσης, σύμφωνα με τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα ο υγιής ρυθμός να χάνουμε κιλά είναι 1 με 2 κιλά τον μήνα πάνω κάτω, και μετά επαναπροσδιορισμό του στόχου πόντων. 1 το λιγότερο, 2 τοπ. Συνεπώς για πες απο πότε ξεκίνησες και σε τι χρονικό διάστημα τα έχασες, ίσως εκπλαγείς αμα δείς οτι χάνεις με σωστούς υγιείς ρυθμούς!
    Φυσικά και το σημαντικότερο είναι να χάνουμε τα παραπάνω κιλά, να μαθαίνουμε να τρεφόμαστε σωστά αλλά ακόμα ενα σημαντικό είναι η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ του ιδεώδους βάρους, ένα κομμάτι που οι πιο πολλοί το έχουνε στο πίσω μέρος του μυαλού τους σε πολύ δυνητικό βαθμο! το ίδιο έκαν κι έγώ παλιά, τώρα όμως που διάβασα καλά τα βιβλιαράκια της συντήρησης, συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ σημαντικό να είσαι προετοιμασμένος για όταν φθάσεις στα κιλά που θες να συντηρήσεις. εκεί την πατάει πολύς κόσμος, ξεχινέται και μετά τα ξαναπαίρνει! το πρόγραμμα και η προσπαθεία δεν σταματάει στην απώλεια λοιπόν, αλλά και στην συντήρηση. οκ εκεί θα είναι πιο εύκολα , θα τρως και παραπάνω κοκ. Το ξέρω ίσως να μην πολυταιριάζει σαν απάντηση. Ένιωσα όμως την ανάγκη να το πώ!

κι εμένα μου αρέσει η ιδέα συλλογής συνταγών. Πιο παλιά έδινα πολλές συνταγές, κι αυτές που βρίσκω στο σάιτ και απο τα πολλά βιβλία τους που έχω. Αν φτιαχτεί ποτέ τέτοιο θέμα θα είμαι απο τους πιο συχνούς πόστερς να το ξέρεις :Ρ. Και παραπάνω έδωσα μια συνταγή που μου άρεσε πολύ, μια φοβερή σουπίτσα! και όταν θα έχω χρόνο πιο μετά θα παραθέσω ακόμα μια σούπα απο το νέο τους βιβλίο που μου άρεεσ πολύ!

Senior Member
    Καλησπέρα!
    Δυστυχώς 103,1 κιλά.
    Εκατόν τρία κιλά και 100 γραμμάρια στο σημερινό πρωινό ζύγισμα.
    Σκέφτηκα να μη γράψω, ακόμη και να αποχωρήσω από το φόρουμ, προκειμένου να μην κουράζω άλλο με τα συνεχή ξεκινήματα και τις φιλοσοφίες μου. Δεν ξέρω, μπορεί και να ήταν το σωστότερο αυτό, αλλά για να γράφω ακόμη σημαίνει ότι αναθεώρησα αμέσως.
    Μερικές φορές αναθεωρείς ορμώμενος από γεγονότα που σημαδεύουν τη μέρα σου ή αναπολώντας στιγμές φωτεινές του παρελθόντος και παίρνοντας δύναμη από αυτές.
    Πόσες και πόσες φορές όμως αντί να προχωρήσεις στη δράση παραμένεις εγκλωβισμένος στις κακές συνήθειες! Και αντί να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα που ξέρεις και κατέχεις καλά, γυρνάς συνέχεια στα ίδια και στα ίδια!
    Το έχουμε δει πολλές φορές το έργο, το ξέρουμε καλα, ξέρουμε την υπόθεση μέχρι τέλους και όμως επιμένουμε να το βλέπουμε και να το βλέπουμε και να το ξαναβλέπουμε και πάει λέγοντας...
    Πιστεύω ότι το όριό μου είναι αυτό το βάρος, δεν πάει άλλο!
    Και επειδή δεν έχω μάθει να καταθέτω τα όπλα ποτέ, δεν θα το κάνω τώρα.
    Θα προσπαθήσω να επαναλάβω την πορεία του 2008 (ξέρουν τα παλιά μέλη εδώ) και να πάω ακόμη καλύτερα.
    Κάνω λοιπόν την αρχή, με ελπίδα και αισιοδοξία. Θα ζυγίζομαι κάθε Τρίτη.
    Στη ζωή πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή, διότι είναι μοναδική και ανεπανάληπτη. Όχι μεμψιμοιρίες και κατήφεια.
    Όλα θα πάρουν το δρόμο τους αν το θελήσουμε πραγματικά και αν δουλέψουμε γι' αυτό.

http://www.youtube.com/watch?v=JZ0ttzjiMK8

Senior Member
    Παντελή οκ, δεν τρέχει τίποτε. Απλά συνεχίζεις εκεί που σταμάτησες. Τι στο καλό; Επειδή κάπως δεν βάδισε η προσπάθεια δεν σημαίνει ότι την πάμε απ'την αρχή, απλά συνεχίζουμε... Κι εγώ αυτό το διάστημα δεν ήμουν στα καλύτερα μου. Έχω κάνει τις ζαβολιές μου αλλά -ευτυχώς- δεν ξεχνά να ενημερώνω το ημερολόγιο μου κι όπως ήταν αναμενόμενο έβαλα 2 κιλάκια. Δε απογοητεύομαι για το αποτέλεσμα. Θα φύγουν όπως μπήκαν τα κιλά! Υγεία να υπάρχει κι όλα τα άλλα γίνονται! Έλα να πετά η ομάδα πάλι!!! :smilegrin:

Senior Member
    Μπράβο Μαρία, έτσι ακριβώς!
    Κι εσύ θα τα χάσεις γρήγορα αυτά τα δύο κιλάκια!
    Πάμε!!!

Senior Member
    Originally posted by p_k
    Καλησπέρα!
    Δυστυχώς 103,1 κιλά.
    Εκατόν τρία κιλά και 100 γραμμάρια στο σημερινό πρωινό ζύγισμα.
    Σκέφτηκα να μη γράψω, ακόμη και να αποχωρήσω από το φόρουμ, προκειμένου να μην κουράζω άλλο με τα συνεχή ξεκινήματα και τις φιλοσοφίες μου. Δεν ξέρω, μπορεί και να ήταν το σωστότερο αυτό, αλλά για να γράφω ακόμη σημαίνει ότι αναθεώρησα αμέσως.
    Μερικές φορές αναθεωρείς ορμώμενος από γεγονότα που σημαδεύουν τη μέρα σου ή αναπολώντας στιγμές φωτεινές του παρελθόντος και παίρνοντας δύναμη από αυτές.
    Πόσες και πόσες φορές όμως αντί να προχωρήσεις στη δράση παραμένεις εγκλωβισμένος στις κακές συνήθειες! Και αντί να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα που ξέρεις και κατέχεις καλά, γυρνάς συνέχεια στα ίδια και στα ίδια!
    Το έχουμε δει πολλές φορές το έργο, το ξέρουμε καλα, ξέρουμε την υπόθεση μέχρι τέλους και όμως επιμένουμε να το βλέπουμε και να το βλέπουμε και να το ξαναβλέπουμε και πάει λέγοντας...
    Πιστεύω ότι το όριό μου είναι αυτό το βάρος, δεν πάει άλλο!
    Και επειδή δεν έχω μάθει να καταθέτω τα όπλα ποτέ, δεν θα το κάνω τώρα.
    Θα προσπαθήσω να επαναλάβω την πορεία του 2008 (ξέρουν τα παλιά μέλη εδώ) και να πάω ακόμη καλύτερα.
    Κάνω λοιπόν την αρχή, με ελπίδα και αισιοδοξία. Θα ζυγίζομαι κάθε Τρίτη.
    Στη ζωή πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή, διότι είναι μοναδική και ανεπανάληπτη. Όχι μεμψιμοιρίες και κατήφεια.
    Όλα θα πάρουν το δρόμο τους αν το θελήσουμε πραγματικά και αν δουλέψουμε γι' αυτό.

http://www.youtube.com/watch?v=JZ0ttzjiMK8
    χαιρομαι πολυ που αναθεωρησες πριν καν θεωρησεις:smilegrin: απορω κιολας πως σου περασε απ το μυαλο οτι μπορει καποιον να κουραζεις. εγω χαιρομαι παντα να σε διαβαζω και περισσοτερο οταν φιλοσοφεις
    πιστευω κι οι αλλοι το ιδιο.
    ειμαι πεπεισμενη οπως νομιζω κι εσυ, οτι τιποτε δεν χανεται αν δεν τα παρατησουμε!
    γι αυτο θεωρω το πιο σημαντικο,με οποιες συνθηκες, οποια κουραση, οποια παρασπονδια, να επανερχομαστε εστω για να διαπιστωσουμε οτι κολλησαμε.
    οποτε εχασα τελειως την μπαλα, ειχα παντα παρατησει καθε σκεψη και προσπαθεια κι ουτε καν ζυγιζομουν.
    πρεπει να μενουμε στην προσπαθεια, εστω σε συντηρηση, μεχρι να ξαναβρουμε την δυναμη.
    (ολο αυτο σημαινει "συμφωνω που δεν εφυγες" χιχιχι)

μαρια
    το αυτο και δι υμας...

κι εγω εφαγα το τριημερο. δεν εχω ζυγιστει ακομα. αποκλειεται να εχασα. στην καλυτερη δεν θα εβαλα. ισως το τολμησω αυριο, αλλα γενικα κι εγω τριτη ζυγιζομαι.

ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΜΕ!:starhit::starhit:

Senior Member
    2sweet2b4go10, σ' ευχαριστώ για το πολύ ενθαρρυντικό ποστ!
    Πολλά πολλά συγχαρητήρια για την απώλεια που έχεις και βλέπω ότι συνεχίζεται!
    Δεν πτοούμαστε με τίποτε και από τίποτε και προχωράμε!

ΠΡΩΙΝΟ

1 τοστ με 30 γρ. γκούντα
    και 1 φ. ζαμπόν άπαχο
    1 μικρό κουτάκι χυμός χωρίς ζάχαρη
    Καφές

Με χάσατε;; εδω είμαι λοιπόν, πιστεύω ότι έχω γυρίσει για να μείνω αλλα δεν παίρνω και όρκο
    29.2.12

Πρωί
    κορν φλέικς με γάλα 4
    1 μπανάνα 1

Μεσημέρι
    2 γεμιστά 6
    1 κομματάκι τυρί φέτα 2
    1 φέτα ψωμί 2
    1 ποτήρι coca cola light 0

Απόγευμα
    2 μανταρίνια 0
    1 καφεδάκι 2
    2 μπάρες 4

21/ 25 μέχρι στιγμής

Senior Member
    οπως λεγαμε και με τον παντελη παιδια και κοριτσια (χιχιχιχι), ειναι καλο να οργανωσουμε μικρε4ς συναντησεις στο τσατ του φορουμ να μιλαμε για την πορεια μας.
    ειναι μια απο τις πολυ σωστες και λειτουργικες εμπνευσεις των ΓΓ και δεν υπαρχει λογος να τις στερουμαστε.
    τι λετε κι εσεις?
    (παντελη εχασα κιλακιιιιιι )

μεσα