Results 4,096 to 4,110 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
10-03-2012, 09:18 #4096
Originally posted by Μαρία.
Όσον αφορά την διαφορά των πόντων μεταξύ μαρμελάδας και γλυκού του κουταλιού -το εξήγησα και στο μπλογκ- έχει να κάνει με το ότι στο γλυκό ρίχνουμε παραπάνω ζάχαρη για να φτιάξουμε και να δέσουμε το σιρόπι ενώ η μαρμελάδα έχει λιγότερη ζάχαρη γιατί δεν έχει σιρόπι.
Την ίδια απορία είχα κι εγώ όταν δεν ήξερα καλά καλά το φλέξι, αλλά ως "γλυκατζού" εντόπισα τις διαφορές, οπότε έχει λογική αυτή η διαφορά! :duh:
το ίδιο συμβαίνει και μετους χυμούς απο φρούτα η λαχανικά. ακόμα και ο χυμός ντομάτας η ο χυμός καρότου και στο φλέξι και στο προπόιντς, επειδή δεν τρως το φρούτο η το λαχανικό στην στερεά μορφήτ ου στην οποία ο οργανισμός σπαταλάει ενέργεια για να το πέψει, αλλά παίρνεις το σάκχαρο μονομιας μέσα στο σώμα το πληρώνεις... ακριβά. θυμάμαι στο φλέξι 100μλ χυμός πορτοκάλι πέρα απο την μερίδα φρούτου έπαιρνε συν ένα. λογικά, τώρα συν 1 παραπάνω, αρα δύο.
σόρι αν σε ζάλισα. αλλά να τα λέμε να τα υπενθυμίζουμε και να μην τα ξεχνάμε! να τα διαβάζουνε και οι άλλοι να τα μαθαίνουνε!
α και καλημέρα κι ένα βίντεο απο ένα αγαπημένο μου παιδικό εδώ τέτοια ώρα μικρός το έβλεπα συνεχώς στην ετ 3 θυμάμαι. απολαύστε!
http://www.youtube.com/watch?v=_Ahim17-aNI
- 10-03-2012, 09:42 #4097
Παντελή να μην απογοητεύεσαι αλλά να φροντίζεις να μαθαίνεις απο τα λάθη σου. Έχεις καιρό τώρα που κτυπιέσαι και συνεχώς δεν αποφασίζεις ποιο θα κάνεις. μάλλον το πρόβλημα σου δενεινα το πρόγραμμα και η αναποφασιστικότητα σου πηγάζει απο αλλού.
μια καλη επίσκεψη σεέναν ψυχολόγο ίσως; τι να πώ
και σε έναν ενδοκρινολόγο να κάνεις εξετάσεις να δείς μήπως είναι τπτ απο ενδοκρινικό κοκ, θυρεοειδής η τπτ τέτοιο.
τι άλλο να σου πώ
για μένα πάντως το πρόγραμμα δουλεύει κατα βάση ρολόι. Θα σου έλεγα να μελετήσεις ακόμα καλύτερα το νέο, και να το εφαρμόσεις η τουλάχιστον να προσαρμοστείς. και να κουβαλάς πάντα το πεδόμετρο μαζί σου. δεν έχιες ιδέα πόσους προπόντους μπορεί να κερδίσεις απο το καθημερινό περπάτημα. αυτό μεταφράζεται σε πιο μεγάλη ελαστικότητα και όχι τύψεις και ενοχές αν φας παραπάνω απο το στάνταρ ημερήσιο σκόρ. Εμένα με σώζεις πάντως! Αυτή είναι η συμβουλή μου!
άντε πάρε κι αυτό
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=uA8yIXcY8HI
είσαι λίγο μεγάλος άλλα τόσο ώστε να μην τα ξέρεις! χαχαχα
10-03-2012, 10:02 #4098
Originally posted by euapap
9.3.12
Πρωί
1 τοστ 4
Corn flakes με γάλα 3
1 καφεδάκι 2
Μεσημέρι
1 σουβλάκι τυλιχτό με γύρο κοτόπουλο 8
1 ποτήρι coca cola light 0
Απόγευμα
1 καφεδάκι 2
1 κουταλιά μερέντα 3
Βράδυ
φράουλες 0
1 μπανάνα 1
23/ 20
πόσα έχεις να χάσεις ακόμα;
13-03-2012, 14:54 #4099
13.3.12
Πρωί
κορν φλέικς με γάλα 3
Μεσημέρι
2 γεμιστά 5
1 κομματάκι τυρί 2
10/ 25 μέχρι στιγμής
13-03-2012, 14:57 #4100
πού την είδες την πίστη ρε Μάριε... ασε με είμαι να σκάσω.. είχα φτάσει να έχω χάσει 12 κιλά και τώρα έχω πάρει 5...
όλο έτσι την πατάω.. πάλι από την αρχή τώρα, και για να δουμε
13-03-2012, 23:03 #4101
πού την είδες την πίστη ρε Μάριε... ασε με είμαι να σκάσω.. είχα φτάσει να έχω χάσει 12 κιλά και τώρα έχω πάρει 5...
16-03-2012, 17:28 #4102
Originally posted by layza
Εύα ο υγιής ρυθμός να χάνουμε βάρος είναι ένα με δύο ΤΟΠ κιλά κυρίως λίπους τον μήνα. Αργά και σταθερά, οπότε και να το χαλάμε ενίοτε δεν θα παχαίνουμε. πρέπει να περάσει μήνας και βάλε για να αρχίσεις να ξαναπαίρνεις. Πρέπει να τα χάνουμε όπως ακριβώς τα βάζουμε, με τον ρυθμό δηλαδή που σου περίεγραψα!
σε πόσο διάστημα έχασες και πόσα; να δούμε δηλαδή αν χάνεις με υγιείς ρυθμούς!
16-03-2012, 17:40 #4103
ξεκίνησα τη δίαιτα το 15 Αυγουστο
έχασα 10 κιλά σε 2 μήνες και μετά άλλα 2 σε άλλους 2.
Μετά τα χριστούγεννα δεν μπορώ να μπω σε πρόγραμμα με τίποτα. Είμαι εντός πόντων για 1 μέρα, μετά για 3 μέρες τρώω μόνο το βρδυ 30 πόντους. 2 μέρες σωστά, 4 μέρες χάλια. Αποτέλεσμα είναι να έχω βάλει πίσω τα 4 από τα 12... και έχω και 1 βδομάδα να ζυγιστώ, μπορεί να'ναι και 5...
τί με πιάνει και δίνω μια κλωτσιά και χύνω όλο το γάλα που είχα μαζέψει;
16-03-2012, 20:19 #4104
Κάπως έτσι κι εγώ...χτες έφτιαξα μακαρονόπιτα και ξέφυγα...η ανάγκη για γλυκό ώρες ώρες είναι πολύ έντονη και με αποσυντονίζει. Και να ρωτήσω και κάτι. Πόσα φρούτα μπορούμε να τρώμε την ημέρα;
19-03-2012, 08:35 #4105
παιδιά εγώ επίσημα σταμάτησα να δοκιιμάζω με weight watchers και πήγα σε διαιτολόγο .Θα επιστρέψω αφού πρώτα υποφέρω για λίγο καιρό!χαχαχα
12 ημέρες -4 κιλά!
19-03-2012, 12:13 #4106
ξεκίνησα τη δίαιτα το 15 Αυγουστο
έχασα 10 κιλά σε 2 μήνες και μετά άλλα 2 σε άλλους 2.
Μετά τα χριστούγεννα δεν μπορώ να μπω σε πρόγραμμα με τίποτα. Είμαι εντός πόντων για 1 μέρα, μετά για 3 μέρες τρώω μόνο το βρδυ 30 πόντους. 2 μέρες σωστά, 4 μέρες χάλια. Αποτέλεσμα είναι να έχω βάλει πίσω τα 4 από τα 12... και έχω και 1 βδομάδα να ζυγιστώ, μπορεί να'ναι και 5...
τί με πιάνει και δίνω μια κλωτσιά και χύνω όλο το γάλα που είχα μαζέψει;
εντάξει κουράγιο. Συνήθως όταν δεν μπορούμε να στρώσουμε το πρόγραμμα διατροφής μας φταίε κάτι άλλο, ψυχολογικός παράγων κάτα βάση. Εκτός φυσικά αν δεν τρώς πολλά φιλινγκ εντ χέλθι φουντς, έτσι λέγονται στο νέο τους πρόγραμμα, που φροντίζουνε να σε κρατάνε χορτάτη για πιο πολύ διάστημα. Προσπάθησε να εστιάσεις στο να τρώς πάμπολλα λαχανικά και ένα φρούτο μαζί με καθε γέυμα. τα λεγόμενα cravings μπορούνε να καταπολεμηθούνε με πειθαρχία και σωστό προγραμματισμό αλλά και εφόδια, δηλαδή πλάκωμα σε μπόλικα φρούτα μαζί με 1 κγ μέλι πχ για να φύγει η πείνα. αν καμια φορά φάμε παραπάνω φρούτα, δεν χάλασε ο κόσμος...
Υπομονή! και είπαμε με τι ρυθμό πρέπει να τα χάνουμε. 10 κιλά σε δύο μήνες είναι πάρα πολλά για μένα, ίσως γι αυτό τα ξαναπήρες, δεν άφησες το σύστημα να προσαρμοστεί. πρέπει να φας πολύ πολύ παρπαάνω και να μην αθλείεσαι καθόλου όταν είσαι σε συντήρηση για να πάρεις.
κουράγιο!
19-03-2012, 12:15 #4107
Originally posted by yianzy
παιδιά εγώ επίσημα σταμάτησα να δοκιιμάζω με weight watchers και πήγα σε διαιτολόγο .Θα επιστρέψω αφού πρώτα υποφέρω για λίγο καιρό!χαχαχα
12 ημέρες -4 κιλά!
20-03-2012, 10:54 #4108
ναι το ξέρω οτι είναι και τα υγρά!Απλα με το συστημα των πόντων νομίζω παρα είχα επιλογές με αποτέλεσμα να ξεφεύγω πιο συχνά.Βεβαια έχω και δυνατή ψυχολογία αυτο τον καιρό!Μου άρεσαν οι πόντοι αλλά πιστεύω οτι χωρίς την ομάδα και τισ συνατνήσεις δεν γίνεται δουλειά!
20-03-2012, 11:33 #4109
τί είναι τα cravings Μάριε (πόσο με βοηθάς !! να'ξερες)
χθες και σήμερα τα πήγαμε μια χαρά
20-03-2012, 13:16 #4110
yanzy είτε είσαι με ομάδα είτε όχι, αν το έχεις πάρει απόφαση κι έχεις οργανωθεί οποιαδήποτε διατροφή ακολουθήσεις θα σου δώσει αποτέλεσμα. Κανόνες υπάρχουν είτε κάνεις διατροφή με πόντους, είτε κάνεις διατροφή με την βοήθεια διαιτολόγου. Απλά είναι θέμα κατά πόσο μπορείς να πειθαρχήσεις σε αυτούς τους νέους κανόνες. Ευτυχώς η διατροφή των πόντων είναι ελαστική. Ξεφεύγω κι εγώ αλλά προσπαθώ να μην πτοηθώ και να μην το βάλω κάτω. Μέχρι στιγμής τρώγοντας τα πάντα (προσαρμόζοντας την διατροφή μου στις συνθήκες που ζω) νιώθω πολύ ευχαριστημένη για την απώλεια μου. 8 κιλά βάση των γουέϊτ θα έπρεπε να τα έχω χάσει μέσα σε 4-5 μήνες, εγώ τα έχασα ήδη σε 2,5. Υπάρχουν στιγμές που νιώθω να βαριέμαι, αλλά πάντα έχω πλέον στην πίσω πλευρά του μυαλού μου πως δεν πρέπει να τα παρατήσω. Ήδη μου αρέσει που επαναφέρω την παλιά "Μαρία" και θα δεν θα ήθελα να επιστρέψω σε μια εικόνα μου -που αντίκρυσα πρόσφατα σε μια φωτογραφία για βιβλιάριο- που ποτέ μου στην ζωή μου δεν είχα ξαναδεί. Θέλω να μείνει εκεί στην φωτογραφία κι όχι να την φτάσω πάλι... :no:
Τρώω από στενοχώρια
13-07-2025, 00:02 in Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία