Results 4,156 to 4,170 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
13-05-2012, 19:31 #4156
τι έγινε νέκρα;
χαθήκαμε όλοι!
σόρι εμένα πάλι κλάταρε το λάπτοπ, έτρεχα και με την σχολή, με τον στρατό κοκ άφήστε τα
πως πάει μαρία το κουράγιο;
παντελή έχασες καθόλυ;
ελπίζω όλοι να είστε καλά και να μπαίνουμε πιο συχνά
ευα τωρα ειδα τι ειχες πει. κρειβινγκ ειναι οι λαιμαργίες που μας πιάνουνε ώρες ώρες παρολο που δεν πειναμε πραγματικα κοκ
φρουτα και ογκωδη λαχανικα θα μας βοηθανε με αυτές τις λαιμαργίες, καθώς και να τρώφε φαγητά σε λογικές ποσότητες όλες τις ώρες της ημέρα που να μας ικανοποιούνε και να μην στερούμαστε τπτ!
εγω σταθερα έχασα ακομα ενα κιλό. δυο τρια ακομα και θα σταματήσω.
κουράιγο σε όλους
- 17-05-2012, 15:31 #4157
kalispera tha ithela na mathw perissoteres plirofories gia ti diaita mporei kapoios na me boithisei?euxaristw
18-05-2012, 11:36 #4158
Μάριεεεε τι κάνεις αγόρι μου; Όλα καλά; Εγώ προσπαθώ να κρατάω μια ...συγκρατημένη αισιοδοξία, διαφορετικά θα κλατάρω! Προς το παρόν τα οικονομικά μας είναι απίστευτα λιτά (ότι δίνει το ταμείο ανεργίας). Αλλά οκ, την βγάζουμε με αρκετό στρίμωγμα και μπόλικα καβούρια στην τσέπη!!! :P
Διατροφικά τώρα... το άλλαξα κι εγώ! Ακολουθώ το φλέξι! Όχι ότι και το points plus δεν "δούλευε", απλά κουράστηκα να κάθομαι και να υπολογίζω το παραμικρό, ενώ στο φλέξι είναι όλα έτοιμα. Κι άλλωστε δεν μπορώ να ακολουθήσω τις συνεχής αλλαγές στο πρόγραμμα. Ευτυχώς πάω καλά, παρά τα σκαμπανευάσματα μου. Σήμερα η ζυγαριά με έδειξε πως άλλαξα δεκάδα, επιτέλους!
29-05-2012, 08:05 #4159
Καλημέρα!
108,6 κιλά
Ξεκινάω.
* asteraki, πού βρίσκεσαι;
29-05-2012, 10:44 #4160
καλημερα πικαπα!!!!!
καλη αρχη!!!
κουραγιο!!!
τα κιλα φευγουν ευκολα, το θεμα ειναι να μπεις στην νεα ρουτινα, τα ξερεις.
(νομιζω η υπογραφη σου θελει και ενα L)
ισως σε βοηθησει η καθημερινη καταγραφη. εμενα με βοηθαει.
ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!! (ψινακης)
30-05-2012, 13:05 #4161
2sweet2b4go10, σ' ευχαριστώ για την ενθάρρυνση!
Πραγματικά δεν πάει άλλο, οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια αναβολών.
Η χθεσινή πρώτη μέρα κύλησε σωστά, το ίδιο και η σημερινή.
Καλό σημάδι αυτό, από εμένα εξαρτάται αν θα τα καταφέρω.
Όσο για το "ενωμένες", προφανώς θα εννοείς "ενωμένες προσπάθειες", οπότε το δέχομαι!
Αν και εσύ βρίσκεσαι στο τέλος της προσπάθειας και σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!
30-05-2012, 14:28 #4162
Με κάτι γραμμάρια παραπάνω εγώ από σένα Παντελή, άντε να προχωρήσουμε παρέα προς τα κάτω! Με σταθερή πορεία θα τα καταφέρουμε, κάποια στιγμή... Οι στάσεις για χαλάρωση είναι μες το πρόγραμμα, αλλά ποτέ να μην πτοούμαστε και γυρίζουμε πίσω. Κοιτάμε μπροστά για τα καλύτερα και τα πίσω μένουν εκεί που είναι (πσςς τι φιλοσόφησα πάλι)! :spin:
30-05-2012, 22:43 #4163
Μαρία, πας θαυμάσια με το πρόγραμμα!
Συνέχισε έτσι και μια μέρα τα περιττα κιλά θα έχουν εξαφανιστεί.
Θέλει επιμονή και υπομονή.
01-06-2012, 15:24 #4164
καλησπέρα αγαπητά μου γουετγοσεράκια! εύχομαι να είστε όλοι καλά και να αγωνίζεστε για τους στόχους σας. Εύχομαι ακόμα οι στιγμές σας να είναι γεμάτες απολαύσεις μακρυά από απαγορεύσεις παντώς τύπου
Έχω πάρα πολύ καιρό να μπω σε αυτό το τόπικ και ήθελα να σας χαιρετήσω. Στο φόρουμ ρίχνω καμιά κλεφτή ματιά που και που.
Τα νέα που αφορούν τα κιλά και τις διατροφικές μου συνήθειες πάνω κάτω με βρίσκουν στα ίδια. Υπήρξε ένα διάστημα που ανέβηκα και τώρα είμαι και πάλι στα σταθερά. Πειραματίζομαι με διάφορα τρόφιμα και νέες γεύσεις. Ακόμα δοκίμασα και κάποια συμπληρώματα. Για το καλοκαίρι προβλέπεται καρπούζι, πεπόνι, ροδάκινα, φράουλες, κεράσια και όλα τα σχετικά! Μαζί με όλα αυτά πολλές βουτιές που εύχομαι να έχω χρόνο γι αυτές και ίσως άλλη μία περίοδος γυμναστηρίου, αφού δεν έχω ολόχρονη συνδρομή και ακολουθώ τις ορέξεις μου. Αυτό το διάστημα όλα μου λένε να ξεκινήσω και πάλι γυμναστήριο
01-06-2012, 16:34 #4165
Χαίρετε και γεια σας..
Ξεκίνησα διαβάζοντας τα περισσότερα από τα θέματα που αφορούν την weight watchers Και αποφάσισα ότι ίσως μπορέσω να τη ξεκινήσω... Θα πω μερικά πράγματα για μένα ίσα ίσα για να συστηθώ. Είχα ξεκινήσει το 2008 μεσογειακή διατροφή σε διαιτολόγο και από τα 105,2 κατάφερα και έφτασα στα 90 περίπου, σταμάτησα πήρα 2-3 κιλά και παρέμεινα σταθερή σε αυτά. Το 2011 συνέχισα αυτή την προσπάθεια από τα 93,2 έφτασα στα 83 περίπου πάλι με μεσογειακή. Το κατώτερο που έχω φτάσει είναι 80 κιλά. Αυτή τη στιγμή, λόγω ατασθαλιών από τα χριστούγεννα και μετά, έχω φτάσει πάλι στα 87-88 και θέλω να καταφέρω να τα χάσω τελειωτικά. Ένας εφικτός στόχος για μένα θεωρώ πως είναι τα 69-70 κιλά και βλέπουμε. Γυμναστική κάνω τα τελευταία 3 χρόνια σε γυμναστήριο, ανάλογα τις υποχρεώσεις 1-3 φορές την εβδομάδα.
Αυτά από μένα. Εύχομαι να τα καταφέρω τελειωτικά αυτή τη φορά.
Και μια και στη βράση κολλάει το σίδερο. Αποφάσισα και τη σημερινή ακόμα μέρα να την μετρήσω σαν weight watchers και να πορευτώ από εδώ και πέρα, θέλω τη βοήθειά σας σε περίπτωση λάθους σε πόντους ή σε τυχόν ερωτήσεις που θα προκύψουν.. Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι καλή δύναμη και συνέχεια στην προσπάθεια όλων σας...!
Σήμερα έχω φάει- μέχρι τώρα:
1 κούπα γάλα 2% + δύο πολύ μικρά φετάκια κέικ (1π+5π)
2 κομμάτια πίτσα μεσαία (τυρί, ζαμπόν, πιπεριά) 10π
Μπρόκολο+ λάδι (1 κουτ. σούπας)+ λεμόνι 2π
1 μπανάνα μεσαία 1,5 π
σύνολο: 19,5/21π (όπως με έχω υπολογίσει)
01-06-2012, 18:08 #4166
Καλώς όρισες και καλή αρχή στην νέα σου προσπάθεια. Μια διόρθωση να κάνεις και ισχύει σε όλα τα φλέξι, 1 κγ. λάδι = 1 πόντος, άρα 1 ΚΣ = 3 πόντοι, όχι 2.
Επιπλέον αν έχεις σταθερές μέρες και σταθερό πρόγραμμα γυμναστικής μπορείς να χρησιμοποιείς 12 έξτρα πόντους την εβδομάδα, λόγω γυμναστικής, αν θες να φας κάτι επιπλέον. Προσοχή όμως, δεν είναι υποχρεωτικό να το κάνεις. Αν θες τους χρησιμοποιείς.
Ακόμη αν μια μέρα δεν φας μέχρι 4 πόντους τους κρατάς κι αυτούς στην άκρη να τους χρησιμοποιήσεις μια άλλη μέρα μέσα στην εβδομάδα όπως εσύ θες. Προσοχή: μόνο 4 πόντους ανά ημέρα. Και πάλι, αν θες.
Αυτή η ευελιξία ισχύει αν θες να έχεις μια αργή και σταθερή απώλεια, χωρίς να νιώθεις ότι στερήσε ή ακόμη μαζεύεις πόντους για να φας κάπου έξω -στο τέλος της εβδομάδας- χωρίς να σκέφτεσαι πόντους και δίαιτες!! :yes:
Όλοι οι αποθηκευμένοι πόντοι δεν μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα. Φτου και πάλι απ'την αρχή! :smilegrin:
01-06-2012, 20:58 #4167
Σ' ευχαριστώ πολύ Μαρία για τις πληροφορίες.. Θα το έχω ύποψιν μου αυτό με το λάδι.. Γιατί στο άλλο θέμα "weight watchers points" που είχε συγκεντρωμένους τους πόντους έλεγε.. 1 πόντος για κοφτή κουταλιά και κουταλιά σούπας 2 πόντοι..
Ευτυχώς τότε που έκανα γυμναστική σήμερα... και παρόλο που έχω υπερβεί λίγο τους 21 πόντους δε θα πειράξει πολύ..
Για να δούμε αυτή τη φορά θα τον πιάσουμε το στόχο..?
Σ' ευχαριστώ και πάλι.
02-06-2012, 20:09 #4168
Καλησπέρα και πάλι...
Σήμερα έχουμε φάει:
6 κουταλιές δημητριακά + γάλα 2%+ μπισκότο (4π)
τυρόπιτα με σουσάμι & ζαμπόν + καρότο τριμμένο με λάδι & λεμόνι (10π)
πεπόνι (0π)
μισό ποτήρι τζιν με τόνικ + λεμόνι (2π)- ξημερώματα το ήπια αυτό το πιασα στη σημερινή μέρα.. :P
σύνολο μέχρι τώρα 16π αν τα υπολόγισα καλά.. έχουμε ακόμα 5 πόντους για σήμερα...
04-06-2012, 00:37 #4169
Καλησπέρα και σήμερα... Σήμερα έκανα υπερβολή.. και έχω ξεπεράσει σίγουρα τους πόντους που μου αναλογούσαν και μάλιστα κατά πολύ.. Αλλά ήμουν σε φάση εκδρομής...
έχουμε και λέμε:
πρωινό: μια μπάρα δημητριακών και ένα τοστ μόνο με τυρί (6π)
χυμό πορτοκάλι και μια φέτα κέικ (4π)
ένα μπαρμπούνι, 15 τηγανητές πατάτες, μια φέτα ψωμί, τυρί γραβιέρα και σαλάτα μαρούλι με σος από μέλι και μουστάρδα (12-15π χοντρά χοντρά)
μια μπάρα δημητριακών και ένα cappuccino (3π)
και δυστυχώς γυρίσαμε αργά και μας είχε κόψει η πείνα όποτε έφαγα και κάτι τυροπιτάκια...
αύριο όμως σύνεση και πάλι για να δούμε τι θα γίνει...
05-06-2012, 16:53 #4170
Να μαι και πάλι! Καλησπέρα!
Λοιπόν, χθες ημέρα Δευτέρα μετά τις ατασθαλίες της Κυριακής το συμμάζεψα λίγο..
Οπότε είχαμε:
γάλα με δημητριακά και ένα μπισκότο (4π)
σολωμό με σαλάτα μαρούλι με λάδι και λίγα αμύγδαλα μέσα (9π)
3 βερίκοκα (0π)
1 τοστ μόνο με τυρί + 1 μπισκότο με σοκολάτα (7π)
1 coca cola light (0π)
20/21
+ μια ώρα έντονη αεροβική γυμναστική
Σήμερα ημέρα Τρίτη:
Έχω φάει μέχρι τώρα:
Γάλα με δημητριακά και ένα μπισκότο (4π)
1 μπανάνα (1,5π)
μακαρόνια με τυρί κίτρινο και σάλτσα με τομάτα, μελιτζάνα, κολοκύθι (10π)
Αυτά μέχρι τώρα.. Αν διαπιστώνετε κανένα λάθος στον υπολογισμό παρακαλώ να με ενημερώσετε γιατί είμαι καινούργια στον υπολογισμό. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια σε όλους που κάνουν τη δική τους προσπάθεια..
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια