Results 4,171 to 4,185 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
06-06-2012, 18:41 #4171
Originally posted by p_k
2sweet2b4go10, σ' ευχαριστώ για την ενθάρρυνση!
Πραγματικά δεν πάει άλλο, οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια αναβολών.
Η χθεσινή πρώτη μέρα κύλησε σωστά, το ίδιο και η σημερινή.
Καλό σημάδι αυτό, από εμένα εξαρτάται αν θα τα καταφέρω.
Όσο για το "ενωμένες", προφανώς θα εννοείς "ενωμένες προσπάθειες", οπότε το δέχομαι!
Αν και εσύ βρίσκεσαι στο τέλος της προσπάθειας και σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!
ιιιιφιφιφιφ μπα...δυστυχως δεν βρισκομαι καθολου στο τελος. οπως θα ξερεις κι εσυ καλα, τα κιλα αυτα ειναι πιο ζορικα απο τα αρχικα,αλλα δεν πειραζει, στην επιμονη προσπαθεια, κανενα κιλο δεν εχει ελπιδες επιβιωσης. :smirk:χιχιχι
ελπιζω να κρατας σημειωσεις, αν οχι εδω, δικες σου.βοηθανε πολυ.
μαρακι
συνεχισε σταθερα,πας πολυ καλα!!
c p
καλωσηρθες! καλο κουραγιο για την προσπαθεια σου.
- 06-06-2012, 20:36 #4172
Να'σαι καλά 2sweet... Καλύτερα δεν θα μπορούσα να πάω. Χωρίς βιασύνες και χωρίς στερήσεις και πάντα με καταγραφή καθημερινή των όσων τρώω (που και που κανά περπάτημα για ξεσκούριασμα), είμαι μια χαρά. Για μένα προέχει η υγεία μου και 2η φέρνω την εμφάνισή μου! :saint2:
11-06-2012, 00:13 #4173
Καλησπερα παρεα, ειμαι καινουργια εδω.. και ηθελα να ρωτισο αν ξερει κανενας αν ηπαρχει Weight Watchers στη Θεσσαλονικη? Θελω να χασω 30 κιλα και δεν θελω να χασω αλλο χρονο. Δεν βιαζομαι για το καλοκαιρι, μονο για τη υγεια μου. Να πω αλιθεια της διετες ειμαι σιγουρη μπορω να βρω online, αλλα αλλο ειναι να βρεθεις με αλλους στη ηδια θεση μια φωρα τη εβδομαδα (ετσι νομιζο ειναι το Weight Watchers οσο εχω ακουσει απο συγγενεις στη Αμερικη. Αν ξερει κανενας αν ηπαρχει, που ειναι, ενα τελεφονο? θα ημουνα ευγνομων! Ευχαριστω! Δεν εχω η ξερω τι ειναι αυτο το U2U, αλλα μπορειτε να απαντησετε εδω.
11-06-2012, 09:09 #4174
Priggipisa καλώς όρισες. Γενικά δεν υπάρχουν Weight Watchers στην Ελλάδα απ'το 2006.
12-06-2012, 00:34 #4175
Ευχαριστω!
Ευχαριστω Μαρια,
Κριμα αλλα, ειχα σκοπο να δω διετολογο αλλα ειχα ακουσει το Weight Watchers ειτανε καλο και μετα βρηκα αυτο το σιτε.
12-06-2012, 09:03 #4176
Ναι ήταν όντως καλό και έχουν να το επιβεβαιώσουν όσοι κι όσες ήταν μέλη. Κι εγώ δεν πρόλαβα να έχω την τύχη του να γίνω μέλος. Όταν έκανα την αναζήτηση, είχαν ήδη κλείσει!
14-06-2012, 12:00 #4177
πράγματι είναι η μόνη διατροφή με την οποία μπόρεσα να χάσω 16 ολοκληρα κιλά σε 6 μηνες, χωρίς πίεση. Και έκανα πολύ καιρο να τα ξαναπάρω με πολύυυυυυ φαγητο. Για αλλους λόγους εγώ δεν τα κατάφερα ήταν και τα κιλα μου πολλά, έχασα και το κουράγιο μου, τελωςπαντων κατεληξα στην επέμβαση. Αλλά από ολες τις προσπάθειες που έχω κάνει στην ζωή μου , η μόνη περίοδος που θυμάμαι καμία φορά ακόμη και με νοσταλγία ήταν όταν έκανα αυτη την διατροφη. Σε ωθεί σε φρούτα και λαχανικά, σου απαγορεύει με τροπο τα παχυντικά χωρίς να νιώθεις πίεση και απαγόρευση και προάγει την άσκηση.
Εγώ ήμουν από τις τυχερές που πρόλαβα τις συναντήσεις... πραγματικά σε ενέπνεαν να προχωρήσεις , ήταν κάτι σαν group therapy. Αλλά κάτι τέτοιο δεν έχετε και εσείς εδώ μεταξύ σας???
Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι
21-06-2012, 17:24 #4178
καλησπέρα σε όλους!!!!!!
μόλις έκανα εγγραφή εδώ.... έψαχνα να βρω συνδέσμους σχετικά με τα w.w. που παρακολουθούσα πριν 12 χρόνια περίπου....
δυστυχώς, δεν υπάρχουν πια στην ελλάδα και το μόνο ενδιαφέρον που βρήκα είναι αυτό το φόρουμ!
έχω πάρει από τότε περίπου 10 κιλά και όλο κι ανεβαίνω.... :sniffle:
ελπίζω μαζί σας να βρω ξανά τον παλιό μου εαυτό και την αυτοπεποίθησή μου!!!!!!
:wink1:
21-06-2012, 17:31 #4179
επίσης, θα ήθελα να μάθω πού βρήκατε το καινούργιο πρόγραμμα (πόντοι, συνταγές κλπ.) γιατί εγώ έχω τα παλιά που δεν έχουν καμιά σχέση με τα νέα όπως έμαθα.
θα ήθελα να αρχίσω το συντομότερο.
ευχαριστώ
21-06-2012, 17:41 #4180
Καλώς όρισες. Ότι χρειάζεσαι για την διατροφή με τους πόντους των ww, μπορείς να δεις εδώ: http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1326 Διάβασε όλο το τόπικ θα βρεις όλες τις απαραίτητες οδηγίες και συμβουλές για να αρχίσεις. Το έχουν αναρτήσει 2 συμφορουμίτισσες που έκαναν την διατροφή αυτή, όταν αγόρασαν το πακέτο των γουέϊτ όσο ήταν ακόμη στην Ελλάδα. Τώρα αν θες να αποκτήσεις το πιο καινούριο, θα είναι στα αγγλικά, μέσω eBay ή amazon, το οποίο δεν υπάρχει στα ελληνικά.
21-06-2012, 18:29 #4181
Originally posted by Μαρία.
Καλώς όρισες. Ότι χρειάζεσαι για την διατροφή με τους πόντους των ww, μπορείς να δεις εδώ: http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1326 Διάβασε όλο το τόπικ θα βρεις όλες τις απαραίτητες οδηγίες και συμβουλές για να αρχίσεις. Το έχουν αναρτήσει 2 συμφορουμίτισσες που έκαναν την διατροφή αυτή, όταν αγόρασαν το πακέτο των γουέϊτ όσο ήταν ακόμη στην Ελλάδα. Τώρα αν θες να αποκτήσεις το πιο καινούριο, θα είναι στα αγγλικά, μέσω eBay ή amazon, το οποίο δεν υπάρχει στα ελληνικά.
θα το διαβάσω όλο....
επίσης, πώς βάλατε αυτά τα υπέροχα σκιτσάκια για το βάρος σας? εγώ έφτιαξα ένα αλλά δεν ξέρω πώς να το βάλω εδώ μέσα...
23-06-2012, 10:28 #4182
Καλημέρα!!!! με λένε Κατερίνα και αποφάσισα να ξεκινήσω weght watschers γιατί με την διαιτολόγο δεν βλεπο χαιρι και προκοπή!!!
Είμαι 31 χρονων με υψος 171 και 96!!!!!κιλά
Σήμερα στην δουλειά εφερε ενά fitness bar και η τυρόπιτα + 1 καφε (1 ζαχαρη + γάλα) ποσοί πόντοι είναι??
24-06-2012, 18:43 #4183
Πριν λιγες μηνες εγω δοκιμασα και το Dukan Diet αλλα δεν αντεχα γιατι για 10 μερες δεν επιτρεπετε λαχανικα η φρουτα μονο κρεατα! Και το δευτερο σταδιο, λαχανικα μονο μερα παρα μερα αλλα καθολου φρουτα -μου ειτανε δυσκολο γιατι εγω κρεατα δεν ετρογα πολλα, και μου αρεσουν λαχανικα και φρουτα.
Αρχισα διετολογο πριν μια εβδομαδα περιπου-προσπαθω να σκεφτω θετικα... σιγα σιγα αλλα ελπιζω να δω αποτελεσματα! Αν οχι, μετα θα προσπαθισω μονη μου με το Weight Watchers η σε μια διετα Μεταλοβισμο που εκανα πριν χρονια και ειχε αποτελεσματα αλλα δυστυχος τα ειχα παρατισει με της γιορτες.
Για οπιος ψαχνει και αλλο διετα - εχει διετα που ειχαν κανει Ενδοκρινολογοι στο Αχεπα στη Σαλονικι. Εγω εχω πολυ χαμηλο μεταβολισμο λογο θυροειδη και τοτες με βοιθησε να χασω 7 κιλα σε 3-1/2 εβδομαδες.
26-06-2012, 20:02 #4184
Originally posted by Priggipisa
Πριν λιγες μηνες εγω δοκιμασα και το Dukan Diet αλλα δεν αντεχα γιατι για 10 μερες δεν επιτρεπετε λαχανικα η φρουτα μονο κρεατα! Και το δευτερο σταδιο, λαχανικα μονο μερα παρα μερα αλλα καθολου φρουτα -μου ειτανε δυσκολο γιατι εγω κρεατα δεν ετρογα πολλα, και μου αρεσουν λαχανικα και φρουτα.
Αρχισα διετολογο πριν μια εβδομαδα περιπου-προσπαθω να σκεφτω θετικα... σιγα σιγα αλλα ελπιζω να δω αποτελεσματα! Αν οχι, μετα θα προσπαθισω μονη μου με το Weight Watchers η σε μια διετα Μεταλοβισμο που εκανα πριν χρονια και ειχε αποτελεσματα αλλα δυστυχος τα ειχα παρατισει με της γιορτες.
Για οπιος ψαχνει και αλλο διετα - εχει διετα που ειχαν κανει Ενδοκρινολογοι στο Αχεπα στη Σαλονικι. Εγω εχω πολυ χαμηλο μεταβολισμο λογο θυροειδη και τοτες με βοιθησε να χασω 7 κιλα σε 3-1/2 εβδομαδες.
20-07-2012, 00:19 #4185
Κοιμισμένο το φόρουμ!
να πω κι εγώ ένα γεια, φανταράκι πλέον...
σόρι που χάθηκα.
μαρία και παντελή ελπίζω να πάνε όλα καλά στις προσπάθειες σας...
να χαιρετήσω κι όλα τα καινούρια μέλη και οτι βοηθεια θελετε, εδώ!
πως πάει το πρόγραμμα; εγώ στα ίδια, εδώ προσπαθώ να μην πάρω τπτ...
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια