WEIGHT WATCHERS - Page 281
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 281 of 301 FirstFirst ... 181231271279280281282283291 ... LastLast
Results 4,201 to 4,215 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

  1. #4201
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    841
    ΠΡΩΙΝΟ

    2 φέτες ψωμί
    με 2 κ.γλ. μέλι
    1 ποτήρι γάλα 1,5%

    ΠΡΟΓΕΥΜΑ

    4 κριτσίνια
    1 κουτ. χυμός φρούτων χωρίς ζάχαρη

    ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

    1 πιάτο κρεατόσουπα
    60 γρ. τυρί φέτα
    1 φ. ψωμί

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ

    1 μπανάνα

  2. #4202
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    1,599
    Originally posted by p_k
    Η κάθοδος συνεχίζεται!

    23/10 93,2 (- 0,5 )
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!
    φοβερή η πρόοδός σου πκ!!!!!
    μπράβο μπράβο μπράβο!
    καλή συνέχεια

  3. #4203
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Kypros
    Posts
    1,341
    Καλησπέρα σας!

    Πριν από 2 μήνες είχα αναφέρει ότι είχα πάει σε σύμβουλο διατροφολόγο κι ότι είχα ξεκινήσει μια προσπάθεια μαζί της. Έπειτα από 3 επισκέψεις και περίπου 1 1/2 μήνα διατροφής η απώλεια ήταν ελάχιστη και η διατροφολόγος έπαψε να αναπροσαρμόζει το διατροφολόγιο. Όλα τα φαγητά απλά ανακυκλώνονταν ή άλλαζαν σειρά. Δεν περίμενα να βρει καινούργιες συνταγές και άγνωστες τροφές, νόστιμες και μη παχυντικές. Περίμενα να μην είναι τόσο αδιάφορη. Θεωρητικά πιστεύω πως αυτό με έκανε να σταματήσω και τις επισκέψεις, αφού δεν ένιωθα ούτε ασφάλεια, ούτε κατανόηση και περαιτέρω η απογοήτευση μου ήταν πολύ μεγάλη. Μου είχε ζητήσει να κάνω κάποιες αναλύσεις που δεν μπήκα στην διαδικασία να κάνω μιας και το θεώρησα κάπως φτηνό κολπάκι να ρίξουμε σε μια ορμόνη το φταίξιμο της μη απώλειας, πράγμα που αναθεώρησα μετά από κάποιες μέρες που προσπαθώ να επανεξετάσω το θέμα και να μπω και πάλι σε διατροφή. Συναίνεσα λοιπόν να κάνω και τις εξετάσεις. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν τρέχει κάτι, αλλά θα εξαντλήσω και αυτό το ενδεχόμενο. Ωστόσο αποφάσισα να μπω ξανά στην διατροφή των ww εξολοκλήρου, πρόγραμμα που τήρησα με επιτυχία και στο παρελθόν. Ξεκινώ μόνη μου κι όπου με βγάλει.

    Θα κρατάω καθημερινά το διατροφικό μου ημερολόγιο εδώ.

    Από αύριο 11/12 ξεκινάω, ενώ μόλις ξεπεράσω ένα άσχημο κρυολόγημα θα προγραμματίσω και τις αναλύσεις.

    Καλό απόγευμα σε όλους.

  4. #4204
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    896
    Νεφέλη μου καλώς όρισες και πάλι πίσω. Προφανώς έπεσες σε περίπτωση διαιτολόγου, αλλά κι απ'την άλλη γιατί δεν της το έλεγες ότι βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια. Κι εγώ όταν πήγαινα κατά καιρούς κι έβλεπα ότι επαναπαύονταν τους έκανα παράπονα. Όταν συνέχιζαν την αδιαφορία, τότε τέλος. Να ο Παντελής που πάει σε διαιτολόγο έχει κάνει θαυμάσια δουλειά στην απώλεια. Σημαίνει ότι υπάρχει συνεργασία μεταξύ διαιτολόγου και διαιτόμενου!
    Όσον αφορά το θέμα της ορμόνης. Τις εξετάσεις τις κάνεις για σένα για να έχεις μια σχετική γνώση αλλά και για να βεβαιωθείς αν όλα πάνε καλά. Ο θυρεοειδής όσο να'ναι παίζει τον ρόλο του ως ένα βαθμό στην παχυσαρκία. Εμένα προσωπικά πάντως αν και η πρώτη ενδοκρινολόγος μου έλεγε ότι θα δω διαφορά στον μεταβολισμό και στην όρεξή μου... ήταν απλά παπαριές τελικά, άσχετα αν άλλαξα ενδοκρινολόγο. Κι αυτός μου έδωσε σε μεγαλύτερη δόση να παίρνω το ίδιο χαπάκι που τελικά ανά τακτά διαστήματα τελευταία, μου ανεβάζει δέκατα. Κι ότι περνάω είναι εξαιτίας μιας ορμόνης. Είμαι και σε φάση εμμηνόπαυσης οπότε ότι και να λέω πρέπει να ελέγχω τα πάντα.
    Καλή αρχή με το γνωστό και πετυχημένο γουέϊτ γουτσ... και καλά αποτελέσματα, σου εύχομαι!

  5. #4205
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Kypros
    Posts
    1,341
    Μαρία μου ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και τις ευχές σου! Πίστευα ότι με την συγκεκριμένη διατροφολόγο θα πήγαινε καλά. Στην πρώτη επίσκεψη φάνηκε ενθουσιασμένη και από την διατροφή των ww και πρόθυμη να αναλύσουμε τα πράγματα και να δουλέψουμε σε μια σωστή βάση. Ήμουν έτοιμη να το κάνω και είχα ήδη μπει στην διαδικασία να αλλάζω την διατροφή μου. Η πρώτη απογοήτευση ήρθε με το κλασσικό χαρτί γευμάτων που μου έδωσε στο τέλος της επίσκεψης που για να πω την αλήθεια ήταν ίδιο ακριβώς με μιας άλλης κοπέλας που πήγαινε εκεί και εξαιτίας αυτής είπα να δοκιμάσω κι εγώ. Σκέφτηκα ότι οκ, δεν μπορεί να μου πλάσει άλλα φαγητά και το δέχτηκα ( αν και είχα ήδη θυμώσει αφού και η σειρά ήταν απολύτως ίδια ). Ακολούθησαν ακόμα 2 τηλεφωνήματα κι άλλες 3 επισκέψεις. Όπου ό,τι και να της έλεγα η απάντηση ήταν 'κάτι κάνεις λάθος'. Η απώλεια ήταν ελάχιστη και τα νεύρα μου από τις copy- paste διατροφές δεν άντεξαν για επόμενη φορά. Όπως είπα, τις αναλύσεις που πρότεινε θα τις κάνω, για να εξαντλήσω κι αυτό το ενδεχόμενο κι αν είναι κάτι, να το ρυθμίσω κι εγώ. Θεωρώ ότι η πιο σωστή διατροφή που έκανα ποτέ και που είχα τον έλεγχο και την υπευθυνότητα ήταν η ww, γι αυτό και αποφάσισα να αρχίσω πάλι. Το κακό με άτομα που έχουν ασχοληθεί με διατροφές κατά καιρούς και γνωρίζουν κάποια πράγματα είναι ότι αναγνωρίζουμε πότε κάποιος μας λέει τα αυτονόητα και τα βασικά, τα οποία και έχουμε εμπεδώσει. Το θέμα είναι ότι δεν είμαστε σε πρώιμο στάδιο που πήραμε λίγα κιλάκια πρώτη φορά στην ζωή μας, γι αυτό και η αντιμετώπιση θα έπρεπε να διαφέρει, αφού το πρόβλημα είναι βαθύτερο. Είχα πάει και πριν κάποιους μήνες σ'ενα κέντρο μεταβολισμού που λειτουργεί εξατομικευμένα και προσαρμόζει τροφές, ενώ αποκλείει και κάποιες που λειτουργούν εις βάρος του κάθε οργανισμού που αυτοί με τα τεστς τους κρίνουν. Εκεί τα πράγματα ήταν καλύτερα, αλλά μ'επιασε το στερητικό σύνδρομο μετά από αρκετό καιρό και δεν ξαναπήγα. Αυτό ήταν καθαρά δικό μου λάθος επειδή δεν έδειξα εγκράτεια και παραιτήθηκα, ενώ είχα απώλεια. Δεν άντεξα την απαγόρευση τροφών όμως.
    Με αυτά επέστρεψα στα γνωστά και αγαπημένα ww. Το παιχνίδι μου.

  6. #4206
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Kypros
    Posts
    1,341
    Ξεκινάω με 23π !

    Πρωί

    1 νες με λίγο γάλα 1π
    2 φέτες τοστ 2π
    τυρί 1π

    Μεσημέρι-απόγευμα

    Μοσχαρίσιο κότσι κοκκινιστό στο φούρνο 10π
    1 φέτα ψωμί 1π

    1 νες με γάλα 1π

    3 μικρά μανταρίνια
    1 μεσαίο ρόδι

    τυράκι 1π

    (χθες πέρασα την μέρα στο πόδι και ήταν λίγο πιεσμένα τα πράγματα)

    αποθήκευσα και 4-5π

  7. #4207
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Kypros
    Posts
    1,341
    Καλησπέρα σας

    δεύτερη μέρα διατροφής κι εγώ έχω γρίπη και τα συμπτώματα της το μπούκωμα και απώλεια όσφρησης και γεύσης! ό,τι χειρότερο για μένα Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έτρωγα μέχρι να έρθει πίσω η γεύση μου αλλά παίρνω αντιβίωση οπότε τρώω χωρίς να καταλαβαίνω τι τρώω. Είναι πολύ σπαστικό και πάντα το παθαίνω όταν έχω γρίπη.

    πρωί
    1 φέτα ψωμί και 1 φέτα τυρί 2π
    1 νες με γαλα 1π

    μεσημέρι σούπα με νουντλς 6π

    1 μπισκότο go ahead 1π

    Βράδυ

    Ομελέτα με 2 αυγά 5π 1 φέτα τυρί 1π και 1 φέτα μορταδέλα 2π σε τηγάνι με 1 κουταλάκι βούτυρο 1π

    1/2 σπιρτόκουτο φέτα 1π

    Σύνολο 20π
    Αποθήκευση 3π

  8. #4208
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Kypros
    Posts
    1,341
    Καλημέρα!

    Πρωί

    2κριτσίνια 3π
    1 φέτα τυρί 1π
    1 νες με γάλα 1π

    Μεσημέρι

    Αντίδια βραστά με λίγο λάδι 2π σαρδέλες σε πάστα ντομάτας 3π και 1 σπιρτόκουτο φέτα 2π

    2 μπισκότα go ahead 2π
    Νες με γάλα 1π

    1 γιαουρτάκι 2π
    Δημητριακά 2π

    Αποθήκευση 4π ( θα έχω οικογενειακό τραπέζι την Κυριακή )

  9. #4209
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Kypros
    Posts
    1,341
    Καλησπέρα σας!

    Σήμερα λείπω από το πρωί κι έτσι τρώω συνέχεια απ΄έξω

    Πρωί

    Ελιόπιτα ( η μόνη χωρίς φύλλο σφολιάτα) 7π
    1 νες με γάλα 1π

    Μεσημέρι

    Πολυσαλάτα με 2 κουταλιές ταχίνι 12π

    Βράδυ

    1 γιαουρτάκι 2π

  10. #4210
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Kypros
    Posts
    1,341
    Καλησπέρα

    Σήμερα το πρωί

    2 κριτσίνια 2 φέτες τυρί 5π

    Μεσημέρι

    Κοτόπουλο με λίγη φέτα 8π

    Απόγευμα

    2 σοκολατάκια 3π

    Βράδυ

    Μπιφτέκι 1 κριτσίνι 1 γιαουρτάκι 7π

  11. #4211
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Kypros
    Posts
    1,341
    Καλησπέρα σας

    Χθες είχα μια αρκετά δύσκολη μέρα, λόγω κλεισούρας και γενικά πεσμένης διάθεσης οπότε η υπερφαγία ήταν αναπόφευκτο αποτέλεσμα.
    Ζυγίστηκα σε κάποια φάση κοντά στο μεσημέρι σε μια ζυγαριά που θεωριτικά είναι ακριβής και η ένδειξη ήταν 101 κιλά. Είχα ήδη φάει και πιεί πολλά πράγματα οπότε δεν θεωρώ σωστή την μέτρηση. Όπως και να'χει είναι ένας ενδεικτικός αριθμός κιλών.

    Κυριακή

    πρωί

    2 κριτσίνια 3π
    1 φέτα τυρί 1π

    2 σοκολατάκια 3π

    μεσημέρι

    4 μέτρια προς μικρά κομμάτια πίτσα 10π

    απόγευμα

    κέικ και 3 σοκολατάκια 8π (ίσως και περισσότερο)

    βράδυ

    2 μικρά κομμάτια πίτσας και ακόμα 3 σοκολατάκια 9π

    34-35π (είχα αποθηκεύσει κάποιους π τις προηγούμενες μέρες, οπότε θεωρητικά πάντα, ίσως να εξισώθηκαν κάπως)

    είμαι κατά 12 π πάνω από ότι έπρεπε και πολύ χάλια διατροφή.

    Σήμερα

    πρωί

    1 κριτσίνι 1,5 π
    1 κουταλάκι φιλαδέλφεια τυρί διαίτης 1π

    2 σοκολατάκια που με κέρασαν 3π

    μεσημέρι

    πατάτες κοκκινιστές και 1 κουταλιά γιαούρτι 8π

    απόγευμα

    1 νες χωρίς γάλα

    βράδυ

    κυπριακά σουβλάκια με 1/2 πίτα 9 - 10 π

    (ελπίζω να συγκρατηθώ και να μην τσιμπολογήσω ενδιάμεσα και να βάλω φρένο στην κατανάλωση σοκολάτας! Όταν τις έχω στο σπίτι είναι πειρασμός μεγάλος και μας έφεραν δώρο 4 γίγας και 2 κουτιά σοκολατάκια ! έλεος )

  12. #4212
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Kypros
    Posts
    1,341
    Καλησπέρα σας!

    Ευτυχώς χθες συγκρατήθηκα και δεν έφαγα τπτ άλλο εκτός από εκείνα που έγραψα.

    σήμερα

    πρωί

    1 1/2 κριτσίνι και τυρί philadelphia light 4π

    λίγη σοκολάτα λευκή 2π

    μεσημέρι

    μακαρόνια με κετσαπ και τυρί (αναρή , τύπου μυζήθρα ) 7π

    3 μικρά μανταρίνια

    βράδυ

    2 κομμάτια χοιρινό κρασάτο 6π
    λίγο χαλούμι 3π

    1 μικρό μανιταροπιτάκι 3π

    2 πόντοι περισσότερο

  13. #4213
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Kypros
    Posts
    1,341
    καλησπέρα σας

    σήμερα ξεκινάω με τους 2π απο χθές
    + 1 1/2 κριτσίνι 2π και philadelphia light 2π

    1 μελομακάρονο μικρό 2π

    μεσημέρι

    2 κομματάκια χοιρινό κρασάτο 4π
    λίγο χαλούμι 2π
    1 μέτρια μανιταρόπιτα 3π

    για βράδυ θα προσπαθήσω να φάω μόνο σούπα με νουντλς 3-4 π για να ισορροπήσω αυτές τις τελευταίες 2 μέρες που ξέφυγα λιγάκι

    έτσι θα έχω απόθεμα 2-3 π

    Χθες βράδυ τελικά έφαγα σουβλάκι κοτόπουλο αλάδωτο χωρίς ψωμί 4π

  14. #4214
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Kypros
    Posts
    1,341
    Καλημέρα σας!!!

    Πρωινό με κριτσίνια τυράκι και καφέ 4π

    Μεσημέρι

    Τυρόπιτα σφολιάτα 10π

    1 μπισκότο 1π

    Βράδυ

    Σούπα νουντλς 7π

  15. #4215
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Kypros
    Posts
    1,341
    Καλησπέρα σας!

    Πρωινό

    Κριτσίνια και τυράκι 3π

    Μεσημέρι

    Φιλέτο κοτόπουλο και σαλάτα 7π

    Απόγευμα
    Μπισκότο 2π

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •