WEIGHT WATCHERS - Page 284
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 284 of 301 FirstFirst ... 184234274282283284285286294 ... LastLast
Results 4,246 to 4,260 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Μαρία, έχεις δίκιο αλλά η κατάσταση δεν πάει άλλο.
    Το αποφάσισα. Ξεκινάω αύριο.-
    Ίσως με βοηθήσει το ότι ποτέ μου ως τώρα δεν είχα ως ημέρα ζυγίσματος την Πέμπτη.

Senior Member
    Καλησπέρα στους γουέιτ-γουότσερς φίλους - φίλες. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους. Ελπίζω να'στε καλά... Κι εγώ είμαι μια χαρά. Η ψυχολογία μου πλέον έχει επανέλθει, απ'το να έχω στο κεφάλι μου τα βάσανα της οικονομικής κρίσης και την προσπάθειά μου να χάσω κιλά. Θα επανέλθω σύντομα. Να'στε όλοι - όλες καλά. :bigsmile:

Senior Member
    Καλημέρα στην παρέα. Είμαι εδώ και πάλι για να σας κάνω τα νεύρα κρόσια! Λοιπόν τα φρουτάκια τελικά είτε στο φλέξι είτε στο νεώτερο πρόγραμμα των γουέϊτ, ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΤΟΥΣ. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθούν εδώ και χρόνια στο γουέιτ να πείσουν τον κόσμο πως έχουν μηδέν πόντους και να τα τρώμε άφοβα. Από περιέργεια λοιπόν έκατσα και υπολόγισα πόσους πόντους έχει ένα μήλο στο κομπιουτεράκι του νεώτερου προγράμματος και διαπίστωσα πως ένα μήλο περίπου 200 γρ. έχει.... 3 πόντους και μετά έκανα τον ανάλογο υπολογισμό στο κομπιουτεράκι του φλέξι. Το αποτέλεσμα; ... 2!

Στην ιστοσελίδα calorie counter μπορείτε να βρείτε όλες τις διατροφικές πληροφορίες για τα φρούτα και να κάνετε τους υπολογισμούς σας.

Μου φαίνεται τελικά ότι το αρχικό πρόγραμμα των πόντων που υπολόγιζε και τα φρούτα, ήταν και είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα των πόντων παρά τα μετέπειτα προγράμματα των γουέιτ: φλέξι και πόιντς πλας (ή προ πόιντς).

Φιλιά και συγγνώμη για την αναστάτωση! :tumble:

Junior Member
    Originally posted by ELENI33
    Συμφωνω, μονο που θα μου ειναι δυσκολο να γραφω αναλυτικα τι εφαγα. Αυτο που θα ηθελα να κανω ειναι να γραφω το συνολο των ποντων καθε μερα και στο τελος της εβδομαδας να βλεπουμε αν απεδωσε.
    Κι εγω ειμαι λιγο μπερδεμενη με τις μεριδες...δεν ξερω πως να τις υπολογισω..
    π.χ.σημερα εφαγα 1,5 σουτζουκακι (αν αυτο θεωρειται κυριως πιατο) με σαλατα βεβαια και ψωμι...ποσους ποντους να το υπολογισω, οταν στη λιστα λεει: σουτζουκακια 10.

Μου φαινεται θα κοψω τα σουτζουκακια!!!lol
    Μηπως μπορεις να μου στειλεις το link της σελιδας που εχει τη λιστα?

Junior Member
    Originally posted by p_k
    Δεύτερη μέρα σήμερα και μέχρι στιγμής πάμε πολύ καλά!
    Μπραβο!

Junior Member

WEIGHT WATCHERS

Καλη επιτυχια σε ολος που κανουν αυτη τη διαιτα!:starhit::smirk:

Junior Member
    Τα φρουτα εχουν ποντους γιατι σαν να πεινασα λιγο!

Senior Member
    Τα φρούτα έχουν 0 πόντους, εκτός από το κεράσι, ρόδι, σταφύλι, μπανάνα που έχουν 1 πόντο.

Junior Member
    μια φετα ψωμι ποσους ποντυους εχει?

Junior Member
    Εφαγα 7, 5 ποντους για πρωινο μηπως ειναι πολυ?:smirk::bouncy::bouncy::roll:

Senior Member
    Maritemi μπορείς να φας όποτε θες, ότι θες, αρκεί να είσαι μέσα στο ημερήσιο όριο των πόντων σου.

50 γρ. ψωμί = 2 πόντοι

Junior Member
    Γεια σας τα θαλασσωσα τελειως σημερα!τι θα κανω παιδια με επιασε ενα αμοκ και αρχισα να τρωω οτι βρω
    :wow: 1.μια φετα τυρι
    2.κοτοπολο με πατατες γιαχνι
    3.παγωτομακαροναδα περιπου τρεις μπαλες ηταν μεσα σε μπολ
    4.3 φετες κεικ
    5.κοκα κολα
    6.ενα κουλουρι
    7.ενα χυμο
    πειτε τι νανω?
    http://diaet.abnehmen-forum.com/diet..._76_67_abs.png

Senior Member
    Παγωτομακαρονάδα; Τι είναι αυτό πάλι;

Καλή μου οι βασικοί κανόνες της συγκεκριμένης διατροφής είναι να δώσεις έμφαση στις σαλάτες και τα φρούτα. Αυτά θα έχεις ως προτεραιότητα για το στομάχι σου. Έπειτα το κυρίως φαγητό περιορίζεται σε 1 φλιτζάνι (δηλαδή περίπου 250 γρ. που για το σημερινό σου φαγητό μοιράζεται: 150 γρ. κοτόπουλο χωρίς πέτσες & κόκκαλα + 100 γρ. πατάτες).
    Να θυμάσαι πως στη σαλάτα βάζεις 2 κγ. λάδι. Αν βάζεις περισσότερο το υπολογίζεις ανάλογα. Και γενικά... κινήσου! Περπάτα!

Προσπάθησε να δείχνεις εγκράτεια στις λιχουδιές. Ξέρω καλά πόσο μεγάλος πειρασμός είναι, αλλά αν σκεφτείς ότι υπάρχουν διατροφές που τις απαγορεύουν θα πρέπει έστω μια μικρή φέτα από κάποια λιχουδιά να σε ικανοποιεί. Γενικά χρειάζεται μέτρο σε όλα.
    Φρόντισε να κρατάς ένα ημερολόγιο διατροφής. Γράφε τι τρως και δίπλα τους πόντους που αναλογούν, τι αισθάνεσαι, αν πεινάς, κλπ κλπ. Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ ώστε η πορεία σου να είναι ομαλή και με λιγότερες ατασθαλίες. Όπως και να'χει μην απογοητεύεσαι. Συνέχισε! :yes:

Junior Member
    Originally posted by Μαρία.
    Παγωτομακαρονάδα; Τι είναι αυτό πάλι;

Καλή μου οι βασικοί κανόνες της συγκεκριμένης διατροφής είναι να δώσεις έμφαση στις σαλάτες και τα φρούτα. Αυτά θα έχεις ως προτεραιότητα για το στομάχι σου. Έπειτα το κυρίως φαγητό περιορίζεται σε 1 φλιτζάνι (δηλαδή περίπου 250 γρ. που για το σημερινό σου φαγητό μοιράζεται: 150 γρ. κοτόπουλο χωρίς πέτσες & κόκκαλα + 100 γρ. πατάτες).
    Να θυμάσαι πως στη σαλάτα βάζεις 2 κγ. λάδι. Αν βάζεις περισσότερο το υπολογίζεις ανάλογα. Και γενικά... κινήσου! Περπάτα!

Προσπάθησε να δείχνεις εγκράτεια στις λιχουδιές. Ξέρω καλά πόσο μεγάλος πειρασμός είναι, αλλά αν σκεφτείς ότι υπάρχουν διατροφές που τις απαγορεύουν θα πρέπει έστω μια μικρή φέτα από κάποια λιχουδιά να σε ικανοποιεί. Γενικά χρειάζεται μέτρο σε όλα.
    Φρόντισε να κρατάς ένα ημερολόγιο διατροφής. Γράφε τι τρως και δίπλα τους πόντους που αναλογούν, τι αισθάνεσαι, αν πεινάς, κλπ κλπ. Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ ώστε η πορεία σου να είναι ομαλή και με λιγότερες ατασθαλίες. Όπως και να'χει μην απογοητεύεσαι. Συνέχισε! :yes:
    το κανω αυτο αλλα ειχα παει για ποδηλατο και μολις μπηκα ση κουχινα με πιασε τρελα ξαφνικα!δεν το εχω ξανακανει αυτο!παγωτομακαροναδα ειναι παγωτο βανιλια που το βαζεις σε ενα μηχανημα και γινεται σαν σχημα μακαρονιων και πανω εχε κομματακια ασπρης και και καφε σοκολατας για να μοιζει με κιμα και τυρι!

Junior Member
    μια φετα κεικ ποσους ποντους εχει μαζι με μια κουταλια αχνη ζχαρη?