WEIGHT WATCHERS - Page 286
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 286 of 301 FirstFirst ... 186236276284285286287288296 ... LastLast
Results 4,276 to 4,290 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    anamella καλημέρα
    Όλο και κάποιος κάνει το πρόγραμμα, απλά για διάφορους λόγους δεν μπορεί να συμμετέχει τακτικά στο φόρουμ για να σημειώσει την πρόοδό του. Οι εποχές είναι αρκετά "δυσκοίλιες" και η διάθεση στο πάτωμα όταν υπάρχουν ζόρια από παντού.

Τέλος πάντων, εγώ 4-5 ημέρες θα μπορέσω να σε βοηθήσω σε ότι απορία έχεις, από κει και πέρα δεν θα βρίσκομαι στο σπίτι μου κι εκεί που μένω δεν υπάρχει διαδίκτυο. Τέλος πάντων θα σου απαντήσω εγώ στις πρώτες απορίες σου, όπως είχα κι εγώ όταν μπήκα εδώ και βρήκα το πρόγραμμα.

Βασικά δεν χρειάζεται να απορείς για τίποτε, όλα είναι υπολογισμένα όπως πρέπει. Επί της ουσίας ΟΛΑ τα τρόφιμα, φαγητά, λαχανικά και φρούτα ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΤΟΥΣ. Όμως για να ενισχύσουν την λογική μας για πιο υγιεινές επιλογές που να μας χορταίνουν και να κάνουν καλό στον οργανισμό μας, τα ww αποφάσισαν να μην δίνουν πόντους στα λαχανικά και στα φρούτα. Αν λοιπόν έχεις επιθυμία να φας κάτι γλυκό και δεν είσαι φαν του φρούτου, τι θα επιλέξεις; Να φας ένα κομματάκι σοκολάτα και η λιγούρα να παραμένει ή να φας 1 φρούτο που και σε ποσότητα είναι μεγαλύτερο και που σου δίνει τις απαραίτητες βιταμίνες; Είχα διαβάσει μια ιστορία επιτυχίας των ww από μέλος που έκανε το πρόγραμμα και έλεγε ότι ποτέ στην ζωή της δεν έτρωγε ωμά λαχανικά και φρούτα, ώσπου τελικά δεν είχε αρκετές επιλογές κι αποφάσισε να αρχίσει ένα υγιεινό τσιμπολόγημα... κριτσάνιζε καρότα ή αγγούρια όταν είχε λιγούρες και τα απογεύματα όταν ένιωθε την ανάγκη για κάτι γλυκό θα έτρωγε λίγο γιαούρτι με γεύση φρούτου ή 1 φρούτο κι έκτοτε της έγινε συνήθεια.
    Σχετικά με την απορία σου για τους πόντους του πορτοκαλιού και του χυμού του: αν στίψεις 1 πορτοκάλι, πρώτον η ποσότητα που θα σου βγάλει δεν αντιστοιχεί σε ένα σχεδόν γεμάτο ποτήρι με χυμό. 1 μέτριο πορτοκάλι κανονικά έχει 0,5 πόντο, αν στύψεις 2-3 πορτοκάλια και βγάλεις 1 ποτήρι χυμό λογικό δεν είναι να έχει πόντους; Άλλο να φας 1 πορτοκάλι για 0 πόντους κι άλλο να στύψεις 2-3 πορτοκάλια για να πιεις χυμό! Είναι πιο σωστή -για μένα- η επιλγοή να φας το πορτοκάλι για 0 πόντους και να χορτάσεις, παρά να πιεις 1 χυμό και μετά από λίγο να πεινάσεις πάλι! Στα υπόλοιπα τώρα:

το ψωμί 50 γραμ. έχει 2 π. ?? το ψωμί 30 γραμ. έχει 1π. ?? -> Προτιμότερο είναι να τρως ψωμί χωρίς να ζυγίζεις. Κάντο μια φορά να δεις πόση είναι η ποσότητα κι από κει και πέρα για κάθε φέτα σου δίνει 2 πόντους. Μιλάμε για μια μέτρια φέτα ψωμί!

μία φέτα τοστ έχει 1 π. ?? -> Ναι.
    η πίτα για το σουβλάκι έχει 2π. ?? -> 1 πίτα, 70 γρ. έχει 2 πόντους.
    ο γαύρος τηγανητός πόσο έχει ?? -> 100 γρ. γαύρος τηγανητός έχει 8,5 πόντους! Αν και στο βιβλιαράκι δίνει τα 120 γρ. γαύρου τηγανητού για 4 πόντους, μάλλον έχει γίνει λάθος. Κι αυτό γιατί ο γαύρος είναι μικρό ψάρι, αλευρώνεται και τηγανίζεται σε αρκετό λάδι, οπότε δεν στέκει να έχει μόνο 4 πόντους.

Αυτά για την ώρα!

Senior Member
    Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!
    Εύχομαι να είστε καλά, γεροί, δυνατοί και αισιόδοξοι!
    Εν μέσω δυσκολιών, είμαι στο πρόγραμμα και το παλεύω.
    Δεν έγραψα για αρκετόν καιρό, αλλά από σήμερα θα γράφω...
    Ξεκίνησα λοιπόν στις 14/12, με 109,2 κιλά.
    Η πορεία έως τώρα έχει ως εξής:

14/12: 109,2
    21/12: 108,5
    28/12: 107,7

Στόχος τα 78 κιλά και ζύγισμα κάθε Σάββατο.

Καλή συνέχεια!

Senior Member
    + 200 γρ. αυτήν την εβδομάδα, αλλά δεν εφάρμοσα και πρόγραμμα! Πάλι καλά!
    Συνεχίζω, πιστεύοντας ότι ξεκινάει μια καλή διατροφικά εβδομάδα...

Senior Member
    Καλη δυναμη :grin: Ολα καλα θα μας πανε!!!

Senior Member
    Καλημέρα σας,
    ελπίζω να είστε όλοι καλά, δυνατοί, υγιείς και ακμαίοι.

Μετά από καιρό αποφάσισα να ξαναγράψω εδώ σε αυτό το τόπικ που αν και μεσολάβησαν πολλά από τότε που άρχισα να γράφω, μέχρι που σταμάτησα και εως να πάρω την απόφαση να αρχίσω και πάλι να γράφω, αυτό που μου έμεινε από το διάστημα που κρατούσα το διατροφικό μου ημερολόγιο εδώ είναι μια αίσθηση ελέγχου που ακουμπά και τα όρια του κινήτρου. Η διαροφή των WW ήταν η καλύτερη που έχω ακολουθήσει μέχρι τώρα και σε όσους διαιτολόγους πήγα άκουσα τα καλύτερα. Ειναι με αυτόν τον τρόπο που είχα χάσει στο παρελθόν πολλά κιλά και είχα καταφέρει να τα κρατήσω αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο μία δύσκολη καθημερινότητα σε συνδυασμό με μειωμένες αντοχές με φέρνουν σήμερα υπόλογη στον εαυτό μου και καλούμαι για άλλη μια φορά να πάρω την απόφαση για το ξεκίνημα διατροφής. Η απογοήτευση μου ως προς το θέμα "διατροφή - έλεγχος - αντοχή" είναι έκδηλη και το μυαλό μου συνεχώς γεννά σκέψεις τύπου "ακόμα μια φορά στα χαμένα, ακόμα μία προσπάθεια άκυρη, ακόμα μία ταλαιπωρία". Παρά να μην έχω όμως επιλογή και να νιώθω την απόλυτη μιζέρια, αφού δεν μπορώ να κάνω εγχείρηση, αλλά ούτε να παχαίνω συνεχώς, επιλέγω και πάλι την καινούρια προσπάθεια. Αύριο θα ειναι η πρώτη μέρα του ημερολογίου και θα ξεκινήσω με τα παλιά δεδομένα του προγράμματος μέχρι να διαβάσω αυτά που άλλαξαν και αυτά που εσείς έχετε σχολιάσει και επισημάνει και να βρω το βελτιωμένο πλέον πρόγραμμα των WW. Αν κάποιος έχει σε αρχεία κάτι που θα μπορούσε να με βηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ.

Καλή μας συνέχεια

Senior Member
    Καλώς την Νεφέλη! Όντως χάθηκες καλή μου. Ελπίζω η διάθεσή σου να είναι καλύτερη κι όλα να πάνε προς το καλύτερο. Εγώ πλέον βρίσκομαι σε διαδικασία χειρουργείου. Ελπίζω να φτάσω μέχρι εκεί. Για την ώρα κάνω εξετάσεις. Έχουν "πέσει" τα πόδια μου απ' το καθημερινό πήγαιν' έλα στο νοσοκομείο για τις εξετάσεις. Τέλος πάντων.

Στο θέμα σου για το νέο βελτιωμένο πρόγραμμα των WW. Ποιό ακριβώς θέλεις; ProPoints ή PointsPlus;

Για το ProPoints (Aυστραλίας) και δεν ξέρω αν τα περιλαμβάνει όλα:
    http://skinnyhealthylifestyle.blogspot.gr

Για περισσότερες επιλογές (βάλε και τον μεταφραστή όπως και τις εικόνες του google) δες εδώ:
    https://www.google.gr/search?client=...UTF-8&oe=UTF-8

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να βρεις και το κατάλληλο κομπιουτεράκι ώστε να βγάλεις τους ημερήσιους πόντους σου. Ερωτηματολόγιο σε χαρτάκι δεν υπάρχει.

Για το PointsPlus (όπως Αμερική):
    https://docs.google.com/file/d/0B525...thkey=CLS11_sH

Πως κατάφερε να το σκανάρει ακόμη απορώ. Είναι αυτό που έχω κι εγώ. Για να βρεις τους ημερήσιους πόντους διάβασε εδώ:
    http://www.exercise4weightloss.com/p...allowance.html

Μόλις διαπίστωσα ότι άλλαξαν πάρα πολύ το σύστημα με το πόσους πόντους δικαιούσαι ημερησίως. Βλέπω πως προτείνουν από 26 το λιγότερο μέχρι 71 πόντους το περισσότερο την ημέρα. Κι αυτό για να τρως ακόμη κι απαγορευμένα σε πιο νορμάλ ποσότητα. Εμένα παγίδα μου κάνει. Οπότε κράτα το φλεξ που το ξέρεις και το'χεις δουλέψει. Όπως το βλέπω με τα νέα τους δεδομένα θα χάνεις γραμμάρια σε δεκάδα την εβδομάδα κι όχι σε κατοστάδα. Κι αν είναι έτσι... μην κάνεις καθόλου το νεώτερο.

Senior Member
    Μαρία. σε ευχαριστώ πολύ για το ψάξιμο και την βοήθεια. Έχω δει ότι είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα και μπήκα στην σελίδα των WW την Αγγλική. Ήμουν έτοιμη να κάνω εγγραφή για 3 μήνες online καθοδήγηδη και με application στο κινητό μέχρι που διάβασα ότι ισχύει μόνο για αυτούς που είναι UK. Έπειτα σκέφτηκα να παραγγείλω ένα από αυτά --->εδώ που και πάλι είναι μόνο για Αγγλία. Εσείς από που τα παραγγείλατε; υπήρχε τέτοιος όρος ότι δεν τα στέλνουν σε άλλη χώρα;

Senior Member
    Μέσω eBay εγώ το αγόρασα (points plus). Ο Μάριος το είχε αγοράσει απ'την αγγλική σελίδα (pro points) μέσω φαξ (στην σελίδα που δίνεις περιλαμβάνει κι αυτή την εναλλακτική επιλογή, ο p_k το απέκτησε μέσω συγγενή του που ζει στην Αμερική (points plus).

Σε παρένθεση σου έχω βάλει τι έχει αγοράσει ο καθένας μας. Ο μόνος που χρησιμοποιήσε το νεώτερο πρόγραμμα φτάνοντας τον στόχο του ήταν ο Μάριος, εγώ κι ο p_k δοκιμάσαμε και τελικά είχαμε ξαναγυρίσει στο φλέξι.

Εγώ είχα στείλει μέϊλ στα ww της αμερικής και με ενημέρωσαν πως όποιο πακέτο θέλω να αποκτήσω θα πρέπει να είναι κοντά μου κάποιο γράφειο. Κι αφού η Ελλάδα δεν έχει γραφεία δεν ήταν δυνατή η απόκτηση. Πάντως εσύ δοκίμασε να στείλεις μέϊλ στο αγγλικό να λάβεις μια σίγουρη απάντηση.

Έτσι εγώ αναζήτησα πακέτα στο eBay, έκανα την παραγγελία και σε 15 μέρες ήταν σπίτι μου.

Senior Member
    Ναι αυτό έκανα τους έστειλα μεηλ λόγω του ότι με ενδιαφέρει και η εγγραφή. Εξάλλου τα άλλα υπάρχουν και σκανναρισμένα και σε άλλες σελίδες διάσπαρτα. Αν δεν τα καταφέρω θα ακολουθήσω το FP σίγουρα. Πως πήρες αυτή την απόφαση για χειρουργείο Μαρία; την είχες αφήσει την διατροφη;

Senior Member
    Απλά δεν πήγαινε άλλο κι όταν δεν υπάρχει η υποστήριξη που πρέπει δεν παλεύεται να είσαι εσύ κι ο εαυτός σου για χρόνια με το θέμα των κιλών. Άσε που είμαι και σε μια επικίνδυνη ηλικία για όλα τα υπόλοιπα προβλήματα που φέρνει η παχυσαρκία (46 ετών μουλάρα). Έχω ήδη οστεοαρθρίτιδα στα γόνατα, έχω ανεβασμένη χοληστερίνη, είμαι σε εμμηνόπαυση, το ζάχαρο κι αυτό κινδυνεύω να το αποκτήσω (έχω κάνει το τεστ σακχάρου με την γλυκόζη), ροχαλίζω την νύχτα έντονα, παθαίνω άπνοιες όταν είμαι αφηρημένη, έχω κράμπες στις γάμπες (δεν τολμάω να τεντωθώ όπως θέλω). Κι επειδή δεν ήθελα να αποκτήσω κι άλλα προβλήματα είπα να θέσω μπροστά και το τελευταίο "εργαλείο" που μου απομένει για να ελέγξω το θέμα διατροφή και να φύγουν τα κιλά.

Senior Member
    Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς! Υγεία και δύναμη

Senior Member
    με αυτά και με τα άλλα μας βρήκε η επομένη...

Καλημέρα μας! Καλή επιτυχία μου εύχομαι και καλή δύναμη! τα ίδια εύχομαι και σε όποιον το παλεύει ακόμη

για πρωινό έχω έναν ελληνικό σκέτο και 1 παξιμάδι 3π

1 μήλο
    1/2 ποτήρι χυμό 1π

Μακαρόνια με λίγο τυρί και λίγη κόκκινη σάλτσα 5π
    Ένα μικρο κομμάτι κοτόπουλο στήθος χωρίς πέτσα 3π

Φρέντο καπουτσίνο 2π
    1 μήλο

100γρ cottage τυρί 3π
    σπαράγγια σοταρισμένα με 1 κουτ λάδι
    κοτόπουλο στήθος 2π

Senior Member
    Στην προσπάθεια μου να βρω έναν σύνδεσμο, μια επαφή με WW εδώ που μένω βρήκα -->Slimming World που δεν είναι το ίδιο αλλά έχει πολλά κοινά στοιχεία. Έχει κάποιος εμπειρία από αυτά;

Senior Member
    Νεφέλη, εχεις pm

Senior Member
    πολύ χαίρομαι που σας βρίσκω και πάλι εδώ! και η Μαρία. και εσύ p_k !!! ας έχει ο καθένας τον δρόμο του κι ας έχει πάρει τις αποφάσεις του. Τι λέτε θα μπούμε λίγο σε διάθεση ww τύπου πάμε σαν άλλοτε; χεχεχε

*p_k σου απάντησα