H ΑΠΟΓΝΩΣΗ Η ΙΔΙΑ! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Smile002 σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές, η αλήθεια είναι ότι έχω ξεκινήσει πάλι ημερολόγιο όπου καταγραφώ τι τρώω οπότε και βλέπω τι κάνω. Εχω πάει σε ψυχολόγο για 6 χρόνια έκανα "διάλειμα" για 3 χρόνια γιατί κουράστηκα και τώρα ξαναπάω. Εχω βελτιωθεί απο τη στιγμή που παλιά έκανα και 10 με 15 εμετούς την ημέρα το να το έχω περιορίσει σε 2 με 3 την ημέρα είναι κάτι. Απλά ο στόχος μου είναι να πετύχω 1 έως 3 το μήνα! Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι όταν ζορίζομαι. Το να προκαλέσω εμετό με κάνει να νιώθω ασφαλής. Σ'εμένα το να προκαλώ εμετό δεν έχει να κάνει με το φαγητό πιά. Εχει να κάνει με την αντικαταστάση συναισθημάτων. Και ειλικρινά προσπαθώ παρα μα παρα παρά παρά πολύ να το σταματήσω. Είναι πολύ κουραστικό όλο αυτό όμως. Εχω συνεχώς μια συζήτηση και μια διαπραγματευση με τον ευατό μου. Νιώθω να παλεύω με το μυαλό μου κάθε μέρα. Αλλες φορές κερδίζω και άλλες όχι.

Senior Member
    Έχεις δίκιο,zaira μου...
    Τόσα χρόνια,σε τέτοια συχνότητα και με τη διάσταση που του έχεις δώσει
    (δεν είναι για σένα απλά μια μέθοδος ελέγχου του βάρους σου)
    είναι και δύσκολο πολύ να το αντιμετωπίσεις και η όλη προσπάθεια είναι ψυχοφθόρα κι εξαντλητική!
    Δυστυχώς παλεύουμε με τους δαίμονές μας καθημερινά κι αν χάσουμε κάποια μάχη,σημασία έχει ο πόλεμος...
    Είμαι περήφανη για σένα που δεν εγκαταλείπεις,που έχεις μια οργανωμένη προσέγγιση...
    Ειμαι αισιόδοξη ότι θα τα καταφέρεις! Αλήθεια! Καλή σου δύναμη!

Να'σαι καλά Nadine για τα καλά σου λόγια. Οντως για μένα πλέον η "ιδιαιτερότητα" μου (η ψυχολόγος μου είπε να μη το λέω πρόβλημα γιατί του δίνω πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα και το κάνω πιο μεγάλο μέσα στο μυαλό μου!!!) είναι το σταθερό μου αποκούμπι. Τώρα πάω και σε διαιτολόγο ο οποίος μου λέει εάν κάποιο άλλο άτομο έτρωγε αυτά που τρώς εσύ θα αδυνάτιζε.Δεν τρώω μεγάλες ποσότητες πιά.Δεν το έχω ανάγκη παρά σπάνια. Με τις κρίσεις μου αποσυντονίζω το σώμα και έχω χάσει σε 4 μήνες 1,5 κιλό!!!!! Ξέρεις τι ζηλεύω απίστευτα; Τους ανθρώπους που μπορούν και έχουν πειθαρχία. Θέλω και γω λίγη ρε γαμώτο.

Member
    ΖΑΙΡΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΗ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΓΟ ΡΥΘΜΟ. ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΧΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥΣ ΤΟΧΟΥ ΜΑΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ. ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Senior Member
    ΖΑΙΡΑ ΓΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΔΕ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ?
    ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΓΑ
    ΜΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΑΝΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΡΧΙΖΑ
    ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ?
    ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

Page 2 of 2 FirstFirst 12