Results 16 to 30 of 101
Thread: ΚΡΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ
-
03-06-2008, 09:27 #16
Ισως αν δοκιμάσεις λίγο EFT (Emotional Freedom Technique) μέχρι να λιγοστέψουν τα θέματα που σε απασχολούν και να τα διαχειριστείς καλύτερα; (χτυπας ελαφρα με τα δαχτυλα σου συγκεκριμενα σημεια στο προσωπο και σωμα-κανα τριλεπτο υποθεση)
http://www.mercola.com/forms/eftcourse.htm
http://www.emofree.com/newcomer.htm
στα ελληνικα εχει dvd που δειχνει πως την εφαρμοζεις
στην "αρμονική ζωή" http://www.holisticharmony.com/greek/index.asp
http://www.therapeia.gr/armonia/
μπορεις να το παρεις με 10 ευρω στην Αρμονική Ζωή, Χαλάνδρι, Γρίβα 23
εννοείτε πως εγω την τεχνικη αυτη την ασκω καθημερινα σχεδον για ολα και εχει παντα αποτελεσμα...
αρκει να το κανεις....
πολυ καλα εκανες που δεν παιρνεις χαπια, τουλαχιστον προσωπικα ειμαι τελειως αντιθετη απο ολα αυτα, μετα απο χρονια ακολουθω ολιστικη ιατρικη σε ολα και ειμαι υγιεστατη...
καλα κανεις και το ψαχνεις, καλη συνεχεια
- 03-06-2008, 09:53 #17
gourounitsa ψάξε να βρεις τις αιτίες που το παθαίνεις αυτό, άλλαξε κάτι στη ζωή σου ξαφνικά, έμαθες κάτι ?
Για τα χάπια ξέρω ότι σε μακροχρόνια χρήση δημιουργούν κατάθλιψη ή ακόμα και τάσεις αυτοκτονίας. Αλλά εσύ δεν τα πήρες ούτε 6 μήνες και αυτό με διαλείμματα. Ο γιατρός τι σου είπε, μπορεί να ευθύνονται τα χάπια? Οπως και να έχει αν δεν έχει αλλάξει κάτι στο περιβάλλον σου, μπορεί τελικά να φταίνε και αυτά, εκτός και αν σε έχει πιάσει πανικός με τα κιλά να τα χάσεις ή να τα διατηρήσεις? Εσύ μου φαινόσουν πολύ αισιόδοξο άτομο, τι έγινε τώρα, ψάξτο λίγο κοριτσάκι μου μην παραδίνεσαι έτσι.... Ξέρω ότι θα τα καταφέρεις.... Εχεις ένα γιο που λατρεύεις και έχεις ήδη αδυνατίσει, τα υπόλοιπα προβλήματα που πιθανών να έχεις και δεν είσαι η μόνη θα τα λύσεις σιγά σιγά. Χαλάρωσε.....και όλα θα πάνε καλά!!!!!!!!!!!!!!!
03-06-2008, 09:56 #18
σας ευχαρηστω πολυ ολους παιδια.νικο σε ψυχιατρο απευ8ιν8ικα απο μονη μ οταν πηγα στα επειγοντα κ με εξετασεις με βρικαν μια χαρα.δεν μ προτεινε ν παρω φαρμακα απλα μ εδωσε ενα για ωρα αναγης το οπιο μ προτεινε να μην παρω κ να παλεψω μονη μ και αυτο εκανα.αυτο με το ζωο που ειπες μ το ειπε και αυτη η κοπελα οτι ετσι ειναι .οταν το σωμα νιο8ει καπιο κινδυνο κλπ.απλα εγω 8ελω να το ξεπερασω μονη εχω βρει οτι με κανει κ νιο8ω καλα.σκευτομαι οτι ζωγραφιζω με ενα πινελο(παλια ζωγραφιζα) και με τις πρωτες πινελιες ολα φευγουν απο πανω μου.
πυστευω οτι με πιραξε κ αυτο π επα8ε η μανα μ τις προαλες μεσα στα μεσανυκτα π επα8ε αναροφιση κ παραλιγο να μινει και την επομενη μια βομβα π βαλανε στης κολιτης μ το αυτοκινητο.απο τον φοβο μ ειχα πιδιξει στο ταβανι τοτε ολα αυτα και τα ρεντουκτιλ η απωλεια βαρους ο χρονιος πονος μεσα μου π εδιοξα τον πατερα του παιδιου μου ολα αυτα μ βγικαν με κρισεις πανικου αλλα πολλες φορες πιεζω τον εαυτο μου να κλαψω και μ περναει και με αυτον τον τροπο .τα κιλα μ δεν με νιαζουυν κα8ολου εχω χασει σχεδον τα περισσοτερα και ειμαι οπως πριν σχεδον .
03-06-2008, 10:22 #19
Γλυκειά μου, στεναχωριέμαι πολύ για σένα.... εύχομαι να βρεις όλη τη δύναμη του κόσμου και να σου φύγουν οι κακές σκέψεις.... Κοίτα μπροστά και όχι πίσω... ότι έγινε έγινε, κάθε εμπόδιο για καλό δεν λέμε.... Εχω μιά φίλη που περνάει κάτι παρόμοιο με σένα και παθαίνει κρίσεις και μου λεέι ότι όταν μου μιλάει στο τηλέφωνο χαλαρώνει και της περνάει, μίλα με κάποιον φίλο και βγάλτα από μέσα σου, μπορεί να βοηθήσει. Σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις ξανά και γρήγορα τον ευατό σου......
03-06-2008, 11:30 #20
γουρουνακι ολα θα πανε καλα,ακουγεται τυπικο αλλα το λεω μεσα απ΄την καρδια μου.Εισαι πολυ καλος πολεμιστης,θα κλεισουν τα τραυματα και θα συνεχισεις ακαθεκτη.Απλα περνας μια περιοδο μεγαλου στρες και γω οταν τα παθανα αυτα νομισα πως δεν θα γινω ποτε καλα και οτι κανεις δεν με καταλαβαινει.Περασαν ομως τα αφησα πισω μου και παμε παρακατω.Ετσι θα γινει γλυκαι μου ,να μην ανησυχεις χαλαρωσε,ηρεμησε και αστο να φυγει απο πνω σου..ετσι απλα..φιλακια.
03-06-2008, 19:05 #21
sas euxarhsto poli oles pantos den skeutome kaka pragmata apla nio8o perierga/mexri tora eimai kala pados to apogeuma me pianei ligo auto to pragma kai exo atoma k milao k mou pernaei.shmera gia paradeigma eimoun olh mera ekso gia douleies k eimoun mia xara to mesa me skotonei emena.:)
09-06-2008, 12:01 #22
mou perase piadia prosorina alla euxome kai oristika.........:)
09-06-2008, 12:22 #23
Μπράβο,γουρουνάκι! Μην παραμελείς,ωστόσο,τον εαυτό σου...
Ό,τι βγήκε στην επιφάνεια,μην το προσπεράσεις αβίαστα...
Καλή σου δύναμη! Φιλάκια πολλά!
09-06-2008, 13:05 #24
απλα μην πηγαινεις απο δαση που κυκλοφορουν αρκουδες για καποιο χρονικο διαστημα , ετσι και αλλιως καλοκαιρι ειναι εμπρος για καμια παραλια (προσοχη στις τσουχτρες )
09-06-2008, 13:50 #25
χαίρομαι που σου πέρασε, να προσέχεις τώρα, χαλαρά και χωρίς άγχος.......
09-06-2008, 13:51 #26
Εγώ αναφερόμουν στις ειδοποιήσεις του οργανισμού σου για την πίεση,που υφίσταται...
Αυτές μην προσπεράσεις,γιατί,φοβάμαι ,θα τις ξαναβρείς μπροστά σου κι ίσως και σε εντονότερο βαθμό...
Όσο για αρκούδες,τσούχτρες και λοιπά απειλητικά είδη του ζωικού βασιλείου
(θα συμπεριλάβω και τους άντρες) θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα...ΠΡΟΣΟΧΗ!
10-06-2008, 10:11 #27
nadine ksero akribos ti me kanei na skeutome disaresta k ti me anxonei k to polemaw me 8aros k xoris na tromokratoume kai den nomizo na me ksanapiasei tetio edona giati ksero ton eayto ou kala kai den afino tpt sto iposonidito na kribete ta afino ligo ligo na erxode sthn epiafania.etsi k alios den einai sobara kai genika eixa kala paidika xronia ta eixa ola agaph apo goneis apo siggeneis simparastash ta pada eixa.me zileuan kioles poles kopepes k akoma me zileuoun p ola ektos ton xorismo m mou pane roloi.o monos edonos ponos psixikos p eniosa einai o xorismos m alla to sizhtaw me filous kai paradexome oti ton agapousa poli k oti me ponese p ton xorisa kai paradexoe oti ton proto kero koimomoun aggalia me ta rouxa tou epeidh m elipe.den exo afisei pola sto iposinidito m eimai poli anoiktos xaraktiras k ta sizhtaw me opion empisteuome k m pernaei.euxome na mhn me ksanapiasoun panikoi alla akoma k na me [ppiasoun 8a to adimetopiso psixrema kserontas pleon ti exo exodas diladi epignosh to ti m sinbenei ekeinh thn ora.filakia sas euxaristo olous ektos ton alex p 8a tou ths brekso sto telos.:P:P:P
10-06-2008, 11:26 #28
Χαίρομαι,γουρουνάκι μου γλυκό!
Ένας χωρισμός χρειάζεται τον χρόνο του
για ν'αναληφθεί στον παράδεισο του...
Το περνάω κι εγώ και σε καταλαβαίνω...
Θα έρθει κι αυτό,όπως κι όλα τ'άλλα...
Φιλάκια πολλά!
10-06-2008, 23:54 #29
παντος εγω εχω ενα πονοδοντο γ..σε τα ,εχω χαπακοθει και με βλεπω για οδοντιατρο αυριο (αχ δεν αντεχω τους οδοντιατρους ).ποναωωω!!
11-06-2008, 16:47 #30
ʼλεξ, το δόντι σου πονάει...ή το δοντάκι σου;
Όπως και να'χει, περαστικά!
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....