ΚΡΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 101
    Senior Member
    το δοντι μου και αυριο τελικα θα ξεκινησει η θεραπεια για 2 μερα χαπακομμενος .σημερα εχασα το ραντεβου γιατι ειχα κοσμο . εδω και 2,5 μερες ποναω μολις φυγει η δραση του φαρμακου. εχω νευρα δεν κοιμαμαι καλα και δεν μπορω να φαω (τουλαχιστον κανω διαιτα ) η διαιτα του οδοντιατρου .ελπιζω η οδοντιατρος μου να μην εχει ανακαλυψει το φορουμ αυτο για θα με ξεσκισει με τις κακιες που λεω
    ΥΣ. αμαν τωρα ειδα ποιος με καταραστηκε (γουρουνακι) , τουλαχιστον μπορει να πονεσει κατι αλλο εκτος απο το δοντι :)

Senior Member
    σαν τι να σε πονεσει δηλαδη ρε αλεξ?
    μας το εξηγεις?

Senior Member
    πχ το ποδι μου

paidakia eimai telia den me ksanapiase panikos kai aposxolo sinexia to mialo m me kati gia na mhn me pianoun alla kai na me piasoun den fobame pia .shmera exo pano m apo xtes ena hholder p metraei tous palous gia na doume giati eixa k taxipalmies euxome na mhn exo problima .alex apo tin kakia sou se ponaei to dodaki sou (xixixi).

Senior Member
    αμαν να φτασει 7.30 το απογευμα να παω στην οδοντιατρο εχω φρικαρει ,θα παρω το συκωτι στα χερια σε λιγο απο τα φαρμακα.εχετε δοκιμασει το φαρμακο πονοδοντιξ ?καταπληκτικα αποτελεσμα θα ελεγα οσο αναφορα την απωλεια βαρους.ξερω λεω μαλ... ,αλλα οταν δεν ειμαι στα καλα μου με πιανει η χαζομαρα για να το διασκεδασω.σε νεαρα ατομα οπως εσυ ,συμβαινουν ταχυπαλμιες οι οποιες δεν εχουν να κανουν με καποια δυσλειτουργια της καρδιας ,αλλα εχουν συναισθηματικα αιτια . δεν χαλαει τοσο ευκολα η καρδια εχει μερικα χρονια εγγυηση απ το εργοστασιο

Senior Member
    καλή επιτυχία με το δοντάκι σου άλεξ, και ΟΚ μη κάνεις σαν μικρό αγοράκι ένα δοντάκι είναι, το πολύ πολύ να στο βγάλει χωρίς αναισθησία ή να στο απονευρώση και να μην έχει αναισθητικό, αλλά ΟΚ κούλαρε......μη σε πιάσει και πανικός....

Περαστικούλιααααααα..........

to poli poli na pa8ei taxipalmia xixiixiixxiix.paidia ekana to holder k eimai mia xara den exo problima sthn xrisi mou kardoula.kale pos ta leo e?:))

Senior Member
    Μπράβο,γουρουνάκι!Πολύ ευχάριστα νέα! Τώρα κοίτα να την προσέχεις!Από κάθε άποψη...

prosexo ipervolika kiolas.k prota prosexa den ekana kati eskemena na blapso ton eauto m giati exo kai paidaki p me xriazete kai mou aresei genika h zoh eimai skliro karidi den eimai atomo p to bazei kato eukola.eksalou mporei na perasa oti perasa omos exo pola pou alles kopeles den exoun sthn hlikia mou....pisteuo oti fteei k oti kano sex mia fora ton xrono teleutea pisteuo.apla den etixe kai me tis sxeseis p ekana apo tote p xorisa me tous 2 mono ekana sex

Senior Member
    Καλά γουρουνίτσα τι έγινε ο φίλος σου, δεν είχες ένα φίλο τώρα τελευταία?

nai xorisame giati den eixa poli dia8esh gia sex ti na kana me to zori?autos h8ele ka8e mera apo 3-4 fpres!:(
    nomizo sigekrimena den eixa oreksh mazi tou .

Senior Member
    μαλιστα...κι οταν βλεπει καποιος τον τιτλο λεει''κρισεις πανικου'' χαχαχα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δεν πατε καλα ειστε απιστευτες....

Senior Member
    βασικά στραβώνεται λίγο γιατί μια ψιλοκρίση τον πιάνει με την ΚΡΗΣΗ πανικού.

Γουρουνάκι φιλικά το λέω και κάνω πλακίτσα.ʼλλαξε αν θες το Κρήσεις και κάντο κρίσεις! :):)

Καλή δύναμη και καλό σεξοβόλι.

Originally posted by Kleanthis
    βασικά στραβώνεται λίγο γιατί μια ψιλοκρίση τον πιάνει με την ΚΡΗΣΗ πανικού.

Γουρουνάκι φιλικά το λέω και κάνω πλακίτσα.ʼλλαξε αν θες το Κρήσεις και κάντο κρίσεις! :):)

Καλή δύναμη και καλό σεξοβόλι.
    seuxarusto klean8h mou alla den exei sxesh auto p leo.apla leo mhpos fteei k auto giati enas an8rwpos an den exei ka8olou sexoualikh zoh den einai k edelos fisiologiko

Senior Member
    Κλεό,δεν το'πιασες...Όταν η κρίση είναι τόσο έντονη,που παθαίνει κρίση,
    κρίση στο τετράγωνο,δηλαδή,καθίστατα ι..."κρήση"! Αλλοτριώνεται ΚΑΙ αυτή!

ΣΕΞ,σεξοβόλι και τα συναφή...ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!...πού να πιάσουν και οι ζέστες για τα καλά!

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast