ΚΡΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 101
    hopa pou xa8ikes?esy kaneis 8erapia gia tous panikous?emena m grapsane ta seroxat.
    alex o 8iroidhs prokalei kriseis panikou esy ksereis????

Senior Member
    1. Η κρίση πανικού είναι υπερδοσολογία άγχους. Αφορά τον τρόπο που σκεφτόμαστε και ερμηνεύουμε την πραγματικότητα. Ουδεμία σχέση έχει με τα φάρμακα.

2. gourounaki28, να χαρείς με τα greeklish. Είναι ο μοναδικός κανόνας που υπάρχει σε αυτό το φόρουμ. Κανείς δε θα σε κρίνει για τα ελληνικά σου, για την ορθογραφία ή οτιδήποτε άλλο. Φρόντισε το σε παρακαλώ.

οκ αγαπουλη μου συγνωμη.

Senior Member
    γουρουνακι μου εγω δεν πηρα ποτε φαρμακα για τις κρισεις πανικου.ειχα παει σε νευρολογο μου ειχε δωσει αντικαταθλιπτικα και κατι αλλα ηρεμηστικα αλλα δεν τα πηρα ποτε.οσο καιρο παθαινα κρισεις νομιζα πως θα ειμαι ετσι σ'ολη μου την ζωη,κι οσοσ πιο πολυ το σκεφτομουν τοσο συχνοτερα μ'επιανε.Τωρα εδω και 2 χρονια δεν μ'εχει ξαναπιασει αλλα το ξεπερασα μονη μου γιατι οβο,ουν να μην εξαρτηθω απο τα χαπια και δεν ηθελα να τα παιρνω.

αυτα λεει δεν προκαλουν εξαρτηση.εμενα ηταν σε οξεια φαση οι τελευταιοι 2 πανικοι

pados nio8w kalitera pernotas ta

Senior Member
    εγω φοβομουν την ψυχολογικη εξαρτηση απο τα χαπια
    .Να τα παιρνεις αφου σε βοηθανε,θα δεις θα σου φυγει χωρις να το καταλαβεις ξαφνικα οπως ηρθε.ειμαι σιγουρη γι'αυτο που σου λεω.φιλακια και κοιτα να εισαι ηρεμη με καθε τρπο,ειναι το πρωτο βημα για ολες τις νικες στην ζωη μας.

σευχαρηστω πολυ επισης

Senior Member
    Originally posted by NikosD.
    1. Η κρίση πανικού είναι υπερδοσολογία άγχους. Αφορά τον τρόπο που σκεφτόμαστε και ερμηνεύουμε την πραγματικότητα. Ουδεμία σχέση έχει με τα φάρμακα.
    Νίκο όταν εννοείς τα φάρμακα εννοείς τα reductil?

Senior Member
    gourounaki πως τα κατάφερες έτσι και έχεις πάθει τόσα πράγματα!!!!!!!!!!!!
    Ολα είναι μέσα στο μυαλό μας........... προσπάθησε τα ξεκολλήσεις απ' αυτή την κατάσταση, δεν ξέρω για τα χάπια που παίρνεις και δεν έχω πάρει ποτέ, τώρα αν στο λέει ο γιατρός ΟΚ. Αλλά σε θέματα ψυχής και μυαλού πρώτα απ΄όλα πρέπει εμείς οι ίδιοι να θέλουμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας. Πρέπει να συνέλθεις, που είναι το κοριτσάκι που γνώρισα στην αρχή που ήταν όλο αποφασιστικότητα !!!!!!!

edo einai den xa8ike apla to pianoun kriseis kamia fora giati kai oi pio dunatoi kamia fora ligizoun

Senior Member
    θα αποφασισουν πλεον καποτε οι δυνατοι και δυνατες να γραψουν στα ελληνικα χε χε

αλεξ οκ αλλα μην με κοροιδευεται για τα λα8η δεν ειμαι δα και επιστημονας

Senior Member
    Δε σε κοροϊδεύκει κανείς.Κι εμείς δεν είμαστε αλάνθαστοι άλλωστε.Εδώ έχουμε άλλα προβλήματα να λύσουμε στην ορθογραφία θα κολλήσουμε; :) :) :)

Senior Member
    γιατι εγω δεν κανω ορθογραφικα τι νομιζεις ,ασε που μας την λενε κιολας χεχε

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast