ΚΡΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 101 of 101
    Member
    Η πρώτη κρίση πανικού που είχα ήταν στα 7 μου. Μου παρουσιάστηκε ξανά στα 26. μου κράτησε 2 χρόνια. Ένιωθα την καρδιά μου έτοιμη να σπάσει από τους παλμούς, τα πνευμόνια μου σαν να είχα ένα τόνο πέτρα πάνω τους, δεν μπορούσα να πάρω αναπνοή, το οξυγόνο δε μου έφτανε, νόμιζα ότι πεθαίνω, έσταζα από ιδρώτα, ταχυπαλμίες, ζαλάδα, σφίξιμο στο λαιμό. Το καλοκαίρι που μας πέρασε είχα κάθε μέρα κρίσεις πανικού! Τις περισσότερες φορές δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος. 2 φορές πήγα στο νοσοκομείο γιατί ειλικρινά πίστευα ότι πέθαινα και φυσικά δεν μου βρήκαν τίποτα. Και τις δυο φορές μου έδωσαν ηρεμιστικά για να χαλαρώσω. Να πάρω ηρεμιστικά σε αυτήν την ηλικία ήταν κάτι που δεν ήθελα να κάνω. Έτσι έψαξα να δω τι παίζει με τον βελονισμό. Βρήκα μια πολύ καλή βελονίστρια και έκανα 12 επισκέψεις. Έχω ένα χρόνο που σταμάτησα τη θεραπεία και δεν είχα κανένα επεισόδιο από τότε! Πριν λίγο καιρό έχασα τον πατριό μου και είδαν πράγματα τα μάτια μου που δεν θα άντεχαν κι όμως ούτε καν τότε δεν είχα κρίση πανικού. Αν είσαι από Θεσσαλονίκη και σε ενδιαφέρει έχω να σου προτείνω μια πολύ καλή βελονίστρια. Επίσης υπάρχουν και πάρα πολλές σελίδες που εξηγούν τι ακριβώς είναι αυτό και πως μπορεί ο βελονισμός να το νικήσει!

ειμαι απο ηρακελιο κρητης.εχω ακουσει κ για ομοιοπα8ητικη αλλα πυστευω οτι επειδη οι 2 τελευτεες κρισεις μου ηταν σε οξεια φαση για 2 μερες συνεχομενες με τα συμτοματασ π λες συν εμετους κ διαροιες οτι μονο τα φαρμακα 8α εμ βοη8ησουν..μακαρι να γινοταν αλιως.

Senior Member
    κι ομως εγω με ομοιοπαθητικη ελυσα πολλα προβληματα τετοιας φυσεως,και οσο καλο ειδα απο εκει δεν ειδα πο πουθενα
    ξανασκεψου το.Σου μιλαω απο εμπειρια,

Senior Member
    οχι ο θυρ δεν εχει σχεση καμια σχεση με τις κρισεις πανικου :)

Senior Member
    kalhmera alex1970

Senior Member
    :P

ο ψυχολογος το πρωτο π μου ειπε να κανω ειναι να κοιταξω τον 8υρδ μου αλεξ.χοπα η ομοιοπα8ητικη ποιος ξερει ποσα λευτα 8ενε εκει ε?

Senior Member
    εγω παντως στην αρχη που ειχα θυρωειδη χωρις να το γνωρισω νομιζα πως ειχα καταθλιπψη..
    τπτ δεν με ευχαριστουσαι, βαριομουν να κανω το οτιδηποτε, ενοιωθα τυψεις που δενειχα την ορεξη να διαβασω για να τελειωσω την σχολη μου, τυψεις που δεν εχανα κιλα...
    και μαλιστα ο γιατρος οταν πηγα να με εξετασεις με ρωτησε και για ολα αυτα τα συμπτωματα αν τα εχω..
    απο τη μερα που ξεκινησα την αγωγη βεβαια ολα καλα.
    τωρα μετα απο δυο χρονια τα σταματησα τα χαπια του θυρωειδη γιατι ο ιεξετασεις εδειξαν πως δεν εχω πλεον προβλημα.. απλα θα το παρακολουθω συχνα..

οχι εγω δεν ειχα ποτε κατα8λιψη και ειμουβνν πολυ δυναμικη κ αισιοδοξη.

Senior Member
    αστον να λεει .αμα γινουμε και καταθλιπτικη λογο θυροειδη ζητω που καηκαμε (χμ εδω που τα λεμε εμενα με συμφερει κατι τετοιο )

ρε αλεξ η κατα8λιψη με πιανει με τους πανικους μαζι δενε ιχα ποτε τετιο πραγμα.

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567