χειρουργιο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

χειρουργιο

καλημερα σας και να εισαστε παντα καλα!

είμαι στα 30 μου και πλέον αντιμετωπιζω και εγώ σοβαρό πρόβλημα με τα κιλά μου σε σημείο πλέον έχει αρχίσει να δημιουργεί είδη πρόβλημα στην είδη καταπονημένη μέση μου ( καθιζηση σπονδύλου).

όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ήμουν σχεδόν πάντα υπέρβαρος η παχύσαρκος αλλά λόγο ύψους και τον αθλητικών μου δραστηριοτήτων ποτέ δεν μου φαινόταν.

ξεκίνησα στη εφηβεία μου 1.65 80 κιλά κάποια στιγμή πήγα κοντά στο 1.85 με ίδια κιλά πλέον όχι τόσο πολύ παχύσαρκος.
    πείρα κάποια κιλά πήγα στα 90 αλλά πλέον με 1.90 ύψος.

μέχρι τα 22 έπαιζα σχεδόν πάντα με το σωματικό μου βάρος ανάμεσα στα 95 με 110 και με ανάλογο διάστημα λόγο αθλητισμού στα 80 κιλά.

για πολλά χρόνια έμεινα στα 100 κιλά με 5+- κιλά .

όταν ήμουν φαντάρος έφτασα τα 125 κιλά χωρίς να τρώω πολύ!!!!
    διαγνωστικα με υπερθυρεοειδισμό με την απόλυση μου άρχισα την αγωγή και έπεσα μέσα σε διάστημα 3 μηνών μαζί με ήπια γυμναστική στα 90 από τότε μέχρι πριν κάνα 4 χρόνια έπαιρνα κιλά αλλά τα έχανα και εύκολα με λίγη γυμναστική και κόψιμο του βραδινού πάντα μόνιμος κάτοικος πλέον τον 105 κιλών τα οποία και δεν με ενοχλούσαν σε καμία δραστηριότητά μου.
    στη δουλειά μου ( οδηγός νταλίκας ) έπαθα ζημιά με την μέση μου οπότε πλέον κάνω καθιστική δουλειά.
    γυμναστική μηδέν εκτός από λίγο περπάτημα και λίγο ποδήλατο όταν και εφόσον εχω χρόνο ( που πότε δεν εχω).

έφτασα αισίως τα 140 κιλά σήμερα που μιλάμε και ανεβαίνω.
    τρώω βέβαια πλέον αδιάκοπα και μεγάλες ποσότητες όταν πεινάω.
    το θέμα με τα παραπάνω κιλά που πήρα σε μικρο διάστημα ήταν μετά από δίαιτα και την επίσκεψη μου σε διατροφολόγο στα 115 κιλά μου , μετά από διάστημα 3 μηνών είχα πάει είδη 90 αλλά κάποια στιγμή με χτύπησε παλι η μέση μου άσχημα ριζιτιδα και καθηλώθηκα παλι στο κρεβατι για 1-2 μήνες σχεδον.
    ο γιατρός τότε μου είπε κομενη η γυμναστική με βάρη και τρέξιμο περπάτημα και μόνο όταν φτάσεις 80 κιλά θα αρχίσεις παλι γυμναστική να δυναμώσεις το κορμί σου.
    όπως και κομενη πλέον η νταλίκα αν θες να συνεχίσεις να έχεις μέση.

το λόγο που ανέφερα τη διατροφολόγο είναι γιατί.
    πηγαίνοντας στην εν λόγο κυρία έκανα της απαραίτητες εξετάσεις εκεί διαπιστώσαμε μια μικρή αλλά ανοδυνη αύξηση ζαχάρου κάτι που είδε και ο παθολόγος μου και είπε ότι δεν είναι τίποτα μισή μονάδα και αυτό οφείλετε στον αυξημένο μεταβολισμό που εχω.
    η διατροφολόγος το ήξερε αυτό και με έβαλε σε εντατική δίαιτα για χάσιμο κιλών με πείνα και στέρηση , ενδεδειγμένα καίω περίπου 3.000 θερμίδες με καθισιό.
    αυτή η δίαιτα και με εμένα στο κρεβατι επανέφεραν τον θυρεοειδή μου , είχα κόψει τα χάπια χρόνια αφού πλέον δεν τα χρειαζόμουν .

έλεγξα ξανά τον θυρεοειδή μου αλλά πλέον την βλάβη την εχω υποστεί με 140 κιλά και αυξάνονται μιας και πλέον ούτε γυμνάζομαι για να κρατάω κάπως τα κύλα μου.
    μιλώντας με το γιατρό μου που είναι και φίλος μου που με κουράρει για τον θυρεοειδή μου , μου είπε ότι πλέον με το μηχάνημα δεν εχω αυτή την αυξημένη καύση θερμίδων που είχα πριν λόγο της δίαιτας και του οργανισμού μου και εχω πάει κάτω από φυσιολογικά νούμερα που και με αγωγή θα αργήσει να έρθει παλι το επιθυμητό αποτέλεσμα και αυτό γιατί μεγαλώνω κιόλας .
    κάνω μια ήπια διατροφή ( μαλακιες δηλαδη) .

οπότε εχω καταλήξει στο θέμα του χειρουργείου για να αποφύγω τα χειρότερα και με τη μέση μου αλλά και μετά κιλά μου.

η ερώτηση μου είναι η εξής μιας και είμαι πατρινός έτσι κι αλλως και εχω πάρει την απόφασή μου να επισκεφτώ τον κύριο Κ. ριο.

τη εξετάσεις χρειάζομαι να εχω μαζί μου ;;;
    κάποιος να ξέρει κάποιο τηλ, για να κλείσω ραντεβού;;
    το κόστος μιας και δεν υπάρχει σάλιο;;
    και ότι άλλη πληροφορία είναι δεκτή.

ευχαριστω πολυ

θοδωρος.

Member
    καλημερα, ειμαι η Στεφανια εχει ενα τοπικ για το νοσοκομειο του Ριο μπες και διαβασε το θα σε βοηθησει πολυ
    Πρωτα πρεπει να κλεισεις το ραντεβου της ενημερωσης, και μετα ολα παιρνουν τηνσειρα τους.

τωρα για το κοστος,ο ασφαλιστικος σου φορεας αναλαμβανει,περνας επιτροπη

Senior Member
    Τηλέφωνα και εξετάσεις μπορώ να στα στείλω αν έχεις μαίηλ.
    Κλείνεις ραντεβού για τη συνεδρία,παίρνεις τηλέφωνο κάθε τετάρτη μήπως κάποιος ακύρωσε και πας νωρίτερα.Αν έχεις έτοιμες και τις εξετάσεις εκείνη την ημέρα,τις παραδίδεις επιτόπου και σε παίρνουν και σου λένε τον τύπο επέμβασης και την ημερομηνία.σου στέλνουν τη γνωμάτευση,πας στο φορέα σου για έγκριση και αν σου πουν ναι,δεν πληρώνεις μία.Το μοναδικό κόστος είναι 90? το εξωτερικό ιατρείο την ημέρα της συνεδρίας.